Dessie skaffa pibull? varför inte.

 
Ramlade in på en skvallerblogg och såg att folk klankar ner på Dessie för att hon vill skaffa en Pitbull "Rednose", folk skriver sjukt elaka saker och klankar ner på både henne och rasen Pitbull. Att den kommer äta upp hennes chihuahua och jag vet inte vad. Bullshit vill man lära en hund att leka med en mindre hund så GÅR det, allt går bara man vill. Och sedan vill inte folk gå förbi henne om hon har en "sådan" hund med sig. Ooookej, varför?
Så jävla sjukt att människor kan klaga ner på en ras pågrund av att dom användes till kamp, mycket förr! Ja, de förekommer även idag tyvärr, men vafan! Det är människorna som lär hunden att döda och slåss, inte hunden själv.
Vad hade ni gjort om någon satt in er i en ring och ni blev påhoppade utav en annan människa? Jo ni hade försvarat er själva, precis som dessa stackars hundar får göra. Istället för att se ner på hundarna och dess ägare kan ni väl försöka göra något åt saken, försöka stoppa kamp. Se till vem som i helvete köper era valpar/hundar! HA KOLL så kanske detta förhoppningsvis minskar.
 
Förstår mig fan inte på folk.. Låt andra skaffa den hund som dom vill ha ffs.

Kommenterar gör du här!

Tell me here:

Ditt fina namn:
Om du vill bli ihågkommen?

Mail: (Blir våran hemlighet)

URL/Din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0