Så blev vi svenska hollywoodfruar :)

 
Hejsan :), eller gokväll!
Sitter och kollar på Så blev vi svenska hollywoodfruar och känner hur våran lilla skitonge sparkar mamma i magen ^^,  fantastiskt mysigt! Nu vet man verkligen att det finns en liten pojke där inne hehe, okej 10% chans till flicka haha :) !
 
Jo, jag måste säga att Anna Anka är galet grym!
Det hon sa om svenskar idag är helt korrekt!
 
"Att svenskar inte pratar om att dom är rika eller inte, att dom inte vågar sticka ut, att vi märker ut människor så fort och egentligen inte vet vad dom är. Att vi låser in oss själv mellan 7-5 på dagarna och har inget liv."
 
håller med henne totalt!! Vi är ju jävla slavar i Sverige! Jobbar ihjäl oss! och vi får skitiga löner.. Det är otroligt hur vi Svenskar sliter ihjäl oss! och arbetslösheten är stooor men ändå sliter man ihjäl sig för man får ingen bra inkomst och ingen bra hjälp över huvudtaget! Ne fy! Kanske ska ta min familj och flytta till USA! måste bara lära mig lite mer engelska sen drar vi ;) mmm de hade vart något asså ..
 
 
Häärligt sommarbild :D
 
 
 
 

Kommenterar gör du här!
Postat av: julia

håller med!
min mamma tycker också att det är så så vi ska kanske flytta till malaga i ett år kul men ändå tråkigt att lämna kompisar oså.

2013-01-23 @ 18:29:15
URL: http://juliaroses.blogg.se

Tell me here:

Ditt fina namn:
Om du vill bli ihågkommen?

Mail: (Blir våran hemlighet)

URL/Din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0