Tävling: Evas underkläder

 
Gå in och välj en vara för 300 kr och länka den i kommentarsfältet, får ej vara en reavara http://www.evasunderklader.se/
 
 
Avslutas 30/5
 

Kommenterar gör du här!
Postat av: Isa

Jag har alltid haft väldigt dåligt självförtroende och väldigt svåra komplex över mina bröst. Jag går 1:a året på gymnasiet och har fortfarande a-kupa, visst skönhet sitter på insidan, men hur skulle du känna om du hade haft samma BHstorlek sedan du gick i klass 6? Därför har jag alltid velat ha silikoninlägg för att kunna boosta mitt självförtroende, om ens för så lite.
Tack för att du tig dig tid att läsa & självklart kommer jag länka din tävling på min Facebook!

http://www.evasunderklader.se/bh/tillbehoer/broestinlaegg-extra-push-up/

Svar: Det är många som har samma problem som dig du är inte ensam. Ja hade inte heller mått så bra, men vad ska man göra? förhoppningsvis så växer dom och det finns andra knep att ta till med om dom nu inte skulle göra det. Ja tror inte du behöver vara orolig, dom kommer säkert växa! Det gör dom tills 20årsåldern, jag själv hade antagligen inte heller så mycket större i din ålder :) utan de kommer med tiden. Fast som sagt inte för alla, men oroa dig inte :) Tack för att du är med i tävlingen! :)
Sandra Saandriiie Åhfelt

2013-05-14 @ 23:16:54
Postat av: Fansan

Hej, jag är med i tävlingen. Och varför just jag ska vinna finns de inget svar på. Alla är lika värda att vinna tävlingen. Jag vill vinna tävlingen för att jag behöver någon nytt och fresch bikini till sommaren. För min bikini är för liten, och jag behöver en ny. Har inte hittade någon än förrän jag gick in på Evas underkläder.
Ha det bra KRAM. <3 :)

http://www.evasunderklader.se/badklaeder/bikini-set-2/

2013-05-14 @ 23:54:32
URL: http://thewinnie.blogg.se
Postat av: pimpina

http://www.evasunderklader.se/toppar-linnen/baby-doll/leopardmoenstrad-babydoll-mesh/

har aldrig vunnit tidigare så skulle va skoj med en första gång :D den här babydollen är dessutom sjuukt snygg! puss

2013-05-15 @ 00:02:23
URL: http://nattstad.se/PIMPINA
Postat av: bambi

jag är med! :D jag skulle vilja vinna detta http://www.evasunderklader.se/maskerad/maskeradklaeder/skolflickor-lolitor/skolflickeset-2-delar-2/ och överraska min pojkvän med när vi firar 2år tillsammans den 3/6!

2013-05-15 @ 16:48:49
URL: http://nattstad.se/bambis
Postat av: jennifer

jag är med! hade vela vinna denna: http://www.bloglovin.com/frame?post=1036734983&blog=2647246&link=aHR0cDovL3NhYW5kcmlpaWVlLmJsb2dnLnNlLzIwMTMvbWF5L3RhdmxpbmctZXZhcy11bmRlcmtsYWRlci5odG1s&group=0&frame_type=a

Tror min pojkvän skulle uppskatta om jag var lite mer välklädd i sängen än i en sunkig stor fet tishirt i storlek xxxxl. och hjärnan kanske fattar att om man har fina kläder så känner man sig finare och sexigare! så därför skulle jag vilja vinna :)

2013-05-17 @ 00:58:27
URL: http://jeennifeerA.blogg.se

Tell me here:

Ditt fina namn:
Om du vill bli ihågkommen?

Mail: (Blir våran hemlighet)

URL/Din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0