ForLife

 

"ForLife som drivs av företaget Helpers Alliance Sweden AB (Org.nr. 556915-7174) är ett företag som genom sin roll som anordnare i Jobb- och utvecklingsgarantins sysselsättningsfas hjälper deltagarna att skaffa erfarenhet, meriter och referenser för framtida jobb genom ett aktivt arbete till förmån för cancerforskning. " - HÄR
 
Dom vill hjälpa cancerforskningen genom en insamling som man kan följa på ForLife´s hemsida, jag tycker att detta är jättebra för cancer MÅSTE få ett stopp! Och det är bra at så många som möjligt hjälper till med forskningen kring denna sjukdom. Och hos ForLife finns det även en butik med olika armband man kan köpa för att bidra till forskningen för cancer.
Cancer är verkligen en sjukdom som man aldrig vill ha, och man önskar inte någon denna hemska sjukdomen. Den kan i värsta fall ta våra nära och kära ifrån oss, det är verkligen dags för en förändring och vill vi ha det så måste vi hjälpa till med pengar till forskningen, så sjukdomen förhoppningsvis går att bota såsmåningom.
 
 
 
Bilderna är tagna ifrån deras webbutik som ni finner HÄR 
Kika in och hjälp till att bidra till forskningen som kan stoppa cancer!

Kommenterar gör du här!

Tell me here:

Ditt fina namn:
Om du vill bli ihågkommen?

Mail: (Blir våran hemlighet)

URL/Din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0