Bakning och småpyssel.

Godkväll, nu sover Jason så gott efter att jag har läst boken " Kaninen som så gärna ville somna" för honom, han vill läsa den varje kväll och även på dagarna när han ska sova lunch, och han somnar så mycket fortare och så mycket bättre efter att vi har läst den. Febern kröp på nu ikväll också, han hade 38,4 innan vi gick och la oss, hoppas på att den försvinner under natten på våran stackare. 
 
Medans pappa åkte och fiskade i eftermiddags så passade vi på att, baka en kladdkaka och några muffins. Jason tyckte att det var jättekul att baka, första gången han stannar kvar och faktiskt bakar! så dukig. 
Efter att vi hade bakat så ringde mormor ifrån USA, dom hade nyss gått upp och när hon hade kommit in på toaletten så hade det krypit en stor kakelacka över golvet haha! Stackare, annars var det bra och dom hade ca 30 grader varmt, och ihelgen skulle det bli upp mot 40 grader! en del har det bra!
 
Jag och Jason har även småpysslat lite, och städat undan massa saker som vi inte ville ha framme, så tände vi massa ljus och bara mös innan pappa och moster kom. Vi la in filt och kuddar i Jason lilla tält och låg där inne och kollade på tv och småpratade lite med. Sedan ville moster ha mat och gosa med Jason en stund. 
 
Nu ska vi bara ta de lugnt och titta på tv innan vi också ska lägga oss. 
 
 
 
 

Kommenterar gör du här!

Tell me here:

Ditt fina namn:
Om du vill bli ihågkommen?

Mail: (Blir våran hemlighet)

URL/Din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0