Spexa upp kärlekslivet.

Sex och samlevnad, vad är det för dig? eller för er? varför ska det vara något som dom flesta inte vill prata om, är det verkligen ett sånt pinsamt ämne? när ämnet dyker upp blir dom flesta människorna helt plötsligt så himla "fina i kanten" och dom har aldrig gjort något och dom kommer aldrig göra de och de. Visst alla gör inte allt men alla lär vara med om något i sitt liv. 
 
Tänk den där dejten med den där snygga tjejen/killen som du stötte på herromdagen som du ska gå på snart, då vill du inte ha dina gamla blommiga underkläder som du har haft liggandes hemma i år utan då vill du antagligen ha nya underkläder för att space´a upp det lite extra.
Du kanske har ett förhållande sedan lång tid tillbaka och börjar tröttna på samma sak hela tiden och känner att du måste rädda upp situationen lite, kanske med nya underkläder, en ny fin klänning eller kanske till och med lite nya kompisar till er båda kanske, lite sexleksaker helt enkelt. (dom flesta har det hemma, men har du det inte så finns tips HÄR) 
Din partner kanske fyller år snart och det är dags att fira lite extra och att kanske ge dina partner en annolunda present än vad den brukar få, ett sexigt set eller kanske lite nya oljor tex massage olja och till det kan man alltid spetsa till det med något fint massageljus, eller varför inte slå på stor med en massagestav kanske ;) 
 
det finns så mycket man kan göra för att hitta det där lilla extra och att folk ska behövs tycka att sånt är pinsamt är inte okej, inte alls okej. Det finns så mycket roliga saker! så folket sluta skämas och börja spetsa till det lite i ert kärleksliv. =)
 
 
 
Sponsrat inlägg.

Kommenterar gör du här!

Tell me here:

Ditt fina namn:
Om du vill bli ihågkommen?

Mail: (Blir våran hemlighet)

URL/Din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0