Clowner - släng er i väggen!

 
Clowner clowner ... clowner!
 
Ett jäkla tjöt om clowner nu förtiden, för att dom inte har något vettigare att göra än att gå runt som clowner med eller utan vapen för att skrämma människor, för att skrämma BARN! hur sjuka är ni egentligen? ni kan ge barnen men för livet, ni förstör det roliga med clowner, ni är sjuka, ni bör söka hjälp! 
 
I lördagskväll var det en clown här i Kungälv, men hörde inte om den hade gjort något emot någon. Men igår hade vi tydligen yttligare clowner i Ytterby som hade vart utanför ett dagis och sedan hade dom skrämt små barn med kniv. Hur fan tänker folk egentligen? har dom ingenting innanför pannbenet eller? 
Jag själv gillar inte clowner för fem öre dom är redan läskiga som dom är, och nu ska man inte våga gå ut med hunden ens för då kan man riskera att stöta på en äcklig clown ute. Asså det är så sjukt så det är skrämmande! vart är världen påväg? 
 
Yäyä, skönt att vara ledig idag iallafall så Jason får vara hemma och förhoppningsvis slipper att möta på dessa clowner, dom hänger ju utanför skolor, förskolor med mer och det är hemskt. Vill inte att ni ska förstöra för min son eller för några andra barn heller genom att skrämma dom. Sedan vet man inte vad det är för pucko bakom masken heller, eller aa ett pucko vet vi ju att det är för det är ju inte friskt att göra såhär. 
 
 
Info tagen här
 

Kommenterar gör du här!

Tell me here:

Ditt fina namn:
Om du vill bli ihågkommen?

Mail: (Blir våran hemlighet)

URL/Din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0