Lördagskväll!

Hej! Det var ett tagsen, jag är sämst på att blogga när Joakim är hemma hehe vill ju hellre mysa med familjen när man kan ^^. fast vill ju blogga också så ska bli bättre på det!
 
Har  nattat Jason för enstundsedan, vi har börjat med ett matschema för plutten för han vaknar så många gånger  om natten och jag orkar inte det längre, vill  ju vara  en pigg mamma! För det  tar verkligen på krafterna att inte få sova på nätterna. Så nu  hoppas jag på att  han ska vakna typ 1 gång istället för typ 5?
Han  har även  haft feber och varit gnällig men det är väl tänderna, han har fått en och en till är påväg upp! Stackars vår lilla  prins! men han är otroligt söt med sin tand hehe
 
Ne nu ska jag gå  och mysa med Joakim lite innan vi ska gå och sova! för imorgon ska vi upp och ta bort julen ;) och kanske till stan och sedan göra naglar på några vänner !! :) Natti :)
 

Nyårs kläder

Nelly
Missa inte REAN på Nelly.com sjukt snygga  saker! Kanske  något till nyår? :)

julafton



Min jul har varit jättebra! vart hos Joakims familj på julafton och min på juldagen, vi var även hos pappa på julaftonsmorgonen :-) Igår hade vi en riktigt go hemma dag, med pizza och godis efter all julmat haha ! och Jason har haft feber men är bättre nu tack o lov, han vill ju inte sova på nätterna! så nu har han fått sova i sin egna säng inatt så plockade jag upp han i morse till våran säng, så ikväll ska vi börja med välling och egen säng, och hoppas på de bästa ! :-)

God natt

Nu är det godnatt för min del! vart i stan med Joakim och Jason idag o myst, sedan vart hemma och slått inte julklappar och städat lite :-) Joakim satte upp julgradiner i köket, den ena längden kom upp o ner! haha så de får han fixa haha. Sedan kom våra söta syskon hit med sina vänner en stund (tills nu typ) och nu drog dom till krogen, så nu ska vi sova! eller aa jag dom andra sover redan! Joakim ville se ett tvprogram men han tvär somnade efter hm ... 2 min haha. Så nu ska jag krypa in till Jason och sova så kommer väl Xzeena snart och lägger sig på mina ben, varmt och gott! bästa som finns! gonatt puss !


den förbannade rubriken ..

Nu har jag städat och vart duktig, två maskiner tvätt snart gjorda också! Min lillasyster är här på besök en stund också, nu sitter vi båda trötta i soffan och Jason var också trött som en häst och däckade i sängen, mysunge! hoppas han somnar i normal tid ikväll bara. Igår somnade han inte förens 22!! unge. Och jag har ont i nacken också inte okej :-( snart kommer Joakim hem och har semester i ca 2 veckor, ska bli skönt att vara två på dagarna ett tag. Sen efter nyår börjar antagligen ett nytt liv för oss. Spännande!! hoppas på att det kommer gå toppen, tänker dock inte avslöja något än ;-) och nej ... det är inte en till bebis på g haha de blir de inte en på ett tag! haha :-)


Yves Rocher

Allt detta finner du hos Yves Rocher
 
 
 
 

Varför ska rubriker vara så jobbiga?

Idag kommer mamma och ska gå ut och gå med mig Jason  och Xzeena :)
men innan de kommer min syster hit en stund innan hon ska träna :)! joligt!  
 
& idag fyller även världens vackraste ängel år, massa grattis till dig Jowhanna och hoppas du får en kanondag uppe bland molnen med massa paket ! :) Tänk att det snart har gått 4 årsedan du lämnade oss, känns som de vore inte alls längesedan. Är glad för alla minnen jag fick dela med dig, och även ledsen för alla minnen vi gått miste om.
 
men iaf ha en bra födelsedag!!=) 
 

Julklappstips: För vem som helst!

Hos Mina julklappstips finner du massa bra och roliga julklappar att ge bort till någon du tycker om eller en i familjen eller till en vän. Finns saker man kan göra tillsammans som att gå och fika två stycken eller äta middag. Och vilken pojkvän gillar inte snabba bilar och hög hastighet? jo alla! låt han få köra formel 1 eller en annan sportbil, du finner också massa annat skoj till din pojkvän/vän/bror/pappa m.m.
Och till flickvännen finns 52 romantiska veckor för dom kärleksfulla eller för dom som vill ha lite mer kärlek :)
chockladmassage och du kan även låta henne vara model för 1 dag (:
Kika in på Mina julklappstips
 
Mina julklappar

before and now!


 
 
hahah så nu fick ni ett smakprov på hur de såg ut innan :) men de va då och det var skit kul! Men jag har hunnit med det mesta och trivs som F*N med att vara mamma till världens bästa unge!! I LOVE HIM!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Städ dag!

Nu har jag städat sedan klockan 9 imorse! helt fuckin slut nu haha.
Och jag har sökt massa jobb också, vill komma ut lite nu och jobba! :) innan jag ska fortsätta att plugga.
Hoppas på positiva svar nu bara! har också beställt hem massa julklappar haha så får hålla tummarna att dom kommer hem innan julafton!! haha så himla snabb och smidig är jag. Har inte handlat en enda julklapp och de är JULAFTON på TISDAG!! illa sandra...
 
 
 

Fredag den 13de

Nu ligger jag äntligen åter i sängen med min Goa Jason! Joakim och Xzeena är ute på vift haha. Vart en lång dag idag könet jag, velat runt i stan med syster och köpt ny dammsugare också våran gick ju i kras haha. Skulle köpa en roooosa men tror ni inte att den va sluuuuuuuut?!!! blir galen så de fick bli en blå ... haha Sedan blev de kalas för min söta mormor och efter de blev de bowling med Joakims familj. Och en liten påhälsning hos pappi. Och nu ligger jag i sängen med Jason och ska sova, har längtat hela dagen! inatt får han sova brevid mig thihi. Igår natt sov han i sin säng tills halv 2 , rekord! thihi yääyä god natt! :-)


uppe med tuppen

Sitter i bilen och väntar på min syster, vi ska på ett litet äventyr! och jag skojar inte när jag säger att jag saknar sängen. Mina älsklingar låg så gossigt och sov när jag åkte :-( hihi


Fullrulle!

Dagen började med städning, sen åkte jag Jason Caroline och Xzeena till Coop och DÅ blev jag stoppad av polisen för första gången (!!) nervööst! haha
Berättade tillochmed för polisen att han gjorde mig nervös HAHAH men han sa att det skulle gå bra och det gjorde de! Sedan blev det IKEA och köpa matstol till Jason :) Och sedan shopping med mamma och syster. Nu ska jag mysa med Jason innan han ska sova !! :)
 
 

Saandriiie´s outfit

Tröjan kommer ifrån Teneriffa
Leggings finns HÄR
 
 

Godmorgon !

Idag är Jasons 6månaderskontroll! spännande och se hur han har vuxit och vad han väger igen (:
Och allt annat dom ska kolla, håller alla mina tummar och tår för att allt ska vara bra som det brukar vara!
Just nu går han runt i sin gåstol och tjötar och äter smörgåsrån, min lilla plutt!
Snart är det även helg igen och den blir fullsmockad med saker att göra, kalas för mormor sen kalas för mammas kille på Jul på Liseberg, sen ska vi hem till Joakims farmor och farfar och även på kalas hos hans systerdotter ! :)
Fullt upp som vanligt i vår familj haha. Men det är skoj det också :)
Lilla lilla plutten du har blivit så stor! :) Älskar dig!!
 
 
 

Lucka 10: MADLADY

Klicka HÄR för att få 15% rabatt, du kanske hittar en perfekt julklapp till dig själv eller någon annan!
Finns massa fina kläder online
 
 
 

Julklappstips: Till någon som är som mig:)

 

Nya leggings!

Igår ramlade dessa in i brevlådan hemma! så jävla snygga!
Erkänn ;)!
 
 

En tillbakablik på året som gått

 
  Den 9de Januari berättade jag för allmänheten att Jason skulle komma :)
3 års dagen för mig och Joakim den 22 maj =)
Jag fick körkort den 30 maj! =)
den 4 juni föddes Jason på Mölndals BB, och vi blev världens lyckligaste föräldrar!
Den 1 augusti fyllde Xzeena hela 3
Snippsnappslut så var sagan slut! :) Bästa året någonsin!
 
 
 
 
 

Loppi blogbag!

 
Min bag innehöll:
☆ Philips Avent: Natrual nappflaska. Nappflaska med en bröstformad dinapp som ger en naturlig spärr vilket påminner om bröstet. Detta medför att det blir lätt för barnet att både ammas och flaskmatas. I kombination med Philips avents innovativa antikoliksystem (som sitter i dinappen) blir det vår mest naturliga flaska hitills.
 
☆ Philips Avent Grown up cup. Med Philips revolutionerande Avent-mugg blir det enklare för små barn att dricka ur mugg utan att spilla. Den unika spillsäkra ventilen aktiveras med läpparna så att barnet kan dricka ifrån muggen på samma sätt som från en vanlig mugg.
 
☆ Natusan* first touch lotion - mild och lättabsorberande hudlotion, utvecklad för nyfödda. Återfuktar din bebis hud och används när huden känns torr.
 
☆ Natusan* first touch bath - mild, flytande barntvål utvecklad för nyfödda. Tips för äldre barn: häll i barntvålen innan du tappar upp vattnet så får du ett härligt och milt skumbad.
 
☆ Natusan* first touch baby oil - skyddande och återfuktande barnolja, utvecklad för nyfödda. Smörj in din bebis hud för att återfukta direkt efter badet eller när huden känns torr.
 
☆ Natusan* first touch zinksalva - zinksalva, utvecklad för nyfödda, är bra att använda vid första tecknen på röd och irriterad hud i blöjområdet.
 
☆ Folksams - praktiska barnkit som är perfekt att ha med sig i bilen eller i väskan. Innehåll: vattenavvisande plåster, skavsårsplåster, brännsårsplåster, brännskadegelé, torkande och solskyddskräm.
 
Jag själv tycker att detta kitet var jättebra! och är supernöjd med sakerna! TACK!
 
Driver du en blogg och vill ha en Loppi blogbag? kika in HÄR
 
Tack Loppi för ett jättebra kit!
 

Måndagens lucka!

 
 http://www.pledd.net/sv/ som har personliga baby filtar och kuddar som är perfekt julklapp eller doppresent eller bara en gåva till en bebis du tycker lite extra mycket om:)

Allt du behöver göra för att vara med: - Besök http://www.pledd.net/sv/  och kolla ut din favoritprodukt - Kommentera här nedan och berätta varför du borde vinna och länk till din  favoritprodukten hos Pledd.net/sv

OBS! Glöm inte att ange din e-post så jag kan kontakta dig om det är just du som blir den lyckliga vinnaren:)

För större chans till vinst:
♥ Gilla mig på Facebook HÄR
♥ Gilla mig på bloglovin HÄR
♥ Kopiera bilden och skriv ett inlägg om tävlingen på din blogg eller facebook.
♥ Dela vidare tävlingen!
 

Vinnarna av Julkalenden vecka 1

 
Lucka 1: Gabriella Ekdahl
Lucka 2: Moa Andersson http://megapixell.blogg.se
Lucka 3: Lottiz Törnqvist http://lottizdays.blogg.se/
Lucka 4: Nathalie Andersson
Lucka 5: Liselotte Andersson http://liselottess.blogspot.com
Lucka 6: Emelie Emanuelsson http://mammatillfreja.bloggplatsen.se
 
GRATTIS ALLIHOPPA!
 
Maila mig så du kan få din vinst! Skriv vad du vann också till [email protected]
 

 

Sjuk

Har inte orkat blogga idag pågrund av att jag är lite dålig. Så lucka 7 kmr imon :-) natti puss !

Middag hos pappa.

Nu är vi hemma igen efter en middag hos min pappa, gottgott. Sedan blev det massa snack i massa timmar, så nu är jag trött. Jason sover som en stock i sin egna säng, nu återstår det bara att se hur länge han sover också haha.
Lär få plocka upp sötongen inatt någongång. Han somnade även med nappflaskan =D och mig brevid såklart.
 
Yäy, gonatt Puss !!
 
 

Lucka 6

För att delta:
♥Skriv att du är med + din emailadress
 
För större chans till vinst:
♥ Gilla mig på Facebook HÄR
♥ Gilla mig på bloglovin HÄR
♥ Kopiera bilden och skriv ett inlägg om tävlingen på din blogg eller facebook.
♥ Dela vidare tävlingen!
 
Vinnarna dras på Söndag!
 
 

Insperation

Ni finner allt HÄR
 

snökaos

Nu är snön här :-D mysigt tycker jag. Efter en mysig shopping kväll med familjen så kom snökaoset när vi kom hem. Hilma tur att vi hann hem, vill inte vara ute på vägarna nu. Jason sover och jag Joakim och Xzeena myser med tända ljus mys och film, laddat med massa vatten iaf det blir strömavbrott! myyyys.
Hur har ni de i stormen ?





Pissväder

 
Usch sikket pissväder det är ute, blåser som tusan och regnar massor!
Det är ju klass 1 varning här i Kungälv, inte så farligt men men kommer inte bli skoj att gå ut med Xzeena mer idag! Kommer inte hon heller tycka haha hon vill bara in igen om de regnar och blåser så man får dra ut henne haha.
Trodde de skulle snöa idag så nu blev jag besviken! vill ju se hur Jason gillar snö :D
 
 

Lucka 5: Valfri vara från happybling

För att delta:
♥Skriv att du är med + din emailadress
 ♥ Gå in HÄR och länka det du vill vinna
 ♥ Gilla deras Facebooksida HÄR
Gilla gärna denna bilden också!
 
För större chans till vinst:
♥ Gilla mig på Facebook HÄR
♥ Gilla mig på bloglovin HÄR
♥ Kopiera bilden och skriv ett inlägg om tävlingen på din blogg eller facebook.
♥ Dela vidare tävlingen!
 
Vinnarna dras på Söndag!

godmorgon!

fy va arg jag blev igår kväll på PH!! blev nervös när de va paow och ak som kunde åka ut, och paow fick stanna!! å sen kommer brevet att hon måste lämna?! men jag tror som många andra att hon kommer få komma tillbaka :-) hoppas! hon är ju lätt den ballaste tjejen där inne.
Nu ligger jag i soffan och väntar på att Jason ska bli trött så vi kan sova en stund till så himla trött. ska tydligen bli storm idag med regn och sen snö, hoppas på massa snö så man kan åka och köpa en pulka till Jason :-) å sen hoppas jag på massa snö så mamma carro Louise å Philippe får frysa lite efter deras vecka i Teneriffa thihi ;-) saknar min mamma och syster nu!! galet mycket faktiskt, de e ju typ bara don jag umgås med på dagarna när Joakim jobbar så nu börjar de bli ganska långtråkigt! tur att Joakim är ledig imorgon :-) vi ska åka och köpa lite julgardiner mm :-) längtar hihi.



Lucka 4: Vinn en el-cigarett

 
För att delta:
♥Skriv att du är med + din emailadress
 ♥ Gilla gärna denna bilden också!
 
För större chans till vinst:
♥ Gilla mig på Facebook HÄR
♥ Gilla mig på bloglovin HÄR
♥ Kopiera bilden och skriv ett inlägg om tävlingen på din blogg eller facebook.
♥ Dela vidare tävlingen!
 
Vinnarna dras på Söndag!

Godmorgon

 
Hejsan!
Idag  är det ingen vanlig dag för idag är Jason ett halv år :)! & idag har jag haft Xzeena i 3år!! Tre årsedan jag var iväg och köpte henne, min lilla donna! Något som jag aldrig kommer att ångra i hela mitt liv, hon är den bästa hunden och den bästa vännen som finns!
 
Och detta kortet togs för ett halvårsedan! Min lilla skrutt börjar bli stor :)
 

Lucka 3

 
För att delta:
♥ Skriv att du är med + din emailadress
♥ Gå in HÄR och välj vilken tårtoblat du vill vinna.
♥ Gilla Kalaspinglan.se på Facebook HÄR
 
 
För större chans till vinst:
♥ Gilla mig på Facebook HÄR
♥ Gilla mig på bloglovin HÄR
♥ Kopiera bilden och skriv ett inlägg om tävlingen på din blogg eller facebook.
 
Vinnarna dras på Söndag!
 
 

Lucka 2

Deras smycken kan du se på http://mewana.se/
För att delta:
♥ Skriv att du är med + din emailadress
 
För större chans till vinst:
♥ Gilla mig på Facebook HÄR
♥ Gilla mig på bloglovin HÄR
♥ Kopiera bilden och skriv ett inlägg om tävlingen på din blogg eller facebook.
♥ Dela vidare tävlingen!
 
Vinnarna dras på Söndag!

Loppi blogbag!

 
Kommer ta kort på den och skriva va den innehåller, håll utkik!
 

Baka baka bullar

Nu har jag och Jason var duktiga och storstädat och fixat lite här hemma med alla tomtar och troll ;) nää inga troll men tomtar har vi satt ut lite här och var. Och vi har bakat bullar och kladdkaka!
Bullarna står nu i ugnen och Jason har somnat sött inne i våran säng :)
 
och vi hade fasiken inget pärlsocker hemma så fick köra med strössel ;) går nog finfint det också!
 
Yäy, missa inte första luckan i min julkalender! Ikväll kommer lucka 2 ut också!
 
 
 

Jason


 
Tänk att du blir ett halv år om bara två dagar. Tiden har verkligen gått så fort och du är det bästa som finns!
Du är den bästa lilla pojken i mitt liv och du lyser upp varje dag i mitt liv.
Kommer aldrig att svika dig och du ska alltid få det bästa.
För bara några månadersedan låg du i min mage, ibland känns det tomt i magen utan en sprallig bebis där inne men allt är så mycket bättre när du är på utsidan av magen. Att krama och pussa dig och höra dig skratta är det bästa som finns.
 
Jag älskar dig nu och föralltid min härliga solstråle!
 
 
 
 

Paul Walker

En av favorit skådespelarna gick bort igår natt! Det var de första jag såg när jag kollade min instagram, man tänkte bara oohnej, inte han! Han var en jättebra skådis och han VAR ju själva Fast and furious filmerna.
Otroligt tråkigt att detta hände ... Tänker på hans familj och vänner!! Vila i frid Paul.
 
Han och hans vän körde en bil och small rätt in i ett träd och bilen fattade eld. Dom flesta vet redan om det då det är överallt på hela facebook.
 
Mer fakta HÄR
 

Lucka 1


För att delta:
♥ Skriv att du är med + din emailadress
♥ Länka den dammplugg du vill vinna.
 
Gå in HÄR och titta vilken du vill ha.
 
För större chans till vinst:
♥ Gilla mig på Facebook HÄR
♥ Gilla mig på bloglovin HÄR
♥ Kopiera bilden och skriv ett inlägg om tävlingen på din blogg eller facebook.
♥ Dela vidare tävlingen!
 
 Vinnaren dras på söndag!
 

RSS 2.0