Hemma!!

Full rulle hela dagen, vi gick upp klockan nio sedan gick vi hem till min syster, ca 2km och var där en stund sedan gick vi hem till våran mormor, hon blev jätteglad och överraskad när jag och Jason kom in igenom dörren (öppnar bara dörren där, som hemma;)) så va jag min syster Jason och Xzeena där i några timmar :) sedan kom Joakim och hämtade oss så åkte vi ut till kärna efter vi vart hemma och matat Jason en sväng. Skulle se om dom behövde någon hjälp för hans syster ska gifta sig imorgon :) sedan for vi hem till pappa på middag och va där några timmar. Sedan åkte Joakim till sin bror och jag Carro och Jason åkte och handla lite. Nu har syster åkt med mamma o några till vincafeet och jag sitter hemma med min ansiktsmask och kollar på tv och väntar på att Joakim ska komma hem :) imorgon blir en rolig dag/kväll, Jason ska vara hemma här med sin mormor och moster :) spännande!








Är det sant att man får större bröst?

Jag får massa frågor ifrån anonyma personer om det verkligen är sant att man får större och fastare bobbies utav babyoljatipset  och JA det stämmer. Men man måste hålla på med det helatiden, annars funkar det inte. 
Jag testade det och det funkar!! Så säger någon annan att de inte gör det så är det BULLSHIT! Det negativa är att man måste verkligen göra det varannan dag för att det ska hålla sig ... Men men, vill man ha större så ja, då är det bara att göra det hehe :)
 
 

Trollhättan

Hejsan :)
Idag åkte jag och Jason till Trollhättan med mamma och letade skor, hittade ett par men jag hittade även något mer än det thihi, fick bli en ny vagn till Jason också! En Emmaljunga scooter 2.0 Black/Blue, är skitnöjd!
Kollat på sådan länge och nu äntligen blev det av, så gött! Och den andra vagnen blev såld idag den också :) gottit!
 
Var ju i stan igår med Joakim också, mamma och min syster passade Jason medans vi var där. Kollade kläder till bröllopet och tvättmaskin till oss.. Hittade massa då också, kors i taket! :)
 
Vagnen köpte vi hos Beginners i Trollhätten, as bra personal och skit nöjd kund! 
 
Nu har jag lagt Jason och Joakim har lagt sig själv, så får mysa med Xzeena och kolla på tv :) 
Ska försöka få Jason att sova hela nätter nu tänkte jag, så han inte vaknar och vill ha mat. Kan ta några nätter man det är det värt, för sedan får man sova hela nätter så skönt det hade vart. 
Updatering om detta kommer :)!
 
Lite bilder ifrån dom senaste dagarna :)
 
 

Morsdag

Hej! har vart hos mamma och firat henne lite, och Andreas som tog komfimation eller hur de stavas haha :) och nu jobbar man halv 4 till 22 sedan hoppa in extra imorgon men bara tre timmar, gött! sedan är jag ledig, tisdag iaf och då ska mamma och Carro ha Jason en stund så jag och Joakim kan åka och handla kläder till bröllopet som är ihelgen :) och kolla på diskmaskin ska vi göra också :) Myspys! yäyä plikten kallar!! Puss













Varför hata sina vänner? - för politikens skull.

Börjar detta inlägg med att säga att jag INTE är rasist eller något sånt i den stilen. Så alla vet det och ser det här klart och tydligt. MEN, jag tycker att folk klankar ner på SD (Sverigedemokraterna) för mycket och överdriver så in i helvete med alla omogna saker folk skriver om på internet. 
Alla människor har olika åsikter inom allt, och hade vi inte haft det hur hade det då vart? då hade väl folk klagat på att alla tycker samma sak och det hade väl vart katastrof det också. 
Folk blir så förvårdnade att deras vänner väljer att rösta på SD, och vill aldrig mer se/prata med dom vännerna igen. Det är så patetiskt! Kan sitta och skratta åt folk som skriver sådana dumma saker. Ska en politisk åsikt förstöra en vänskap? det är ju sjukt. Som om någon gillar att äta kött och har en vegan som vän, får man inte äta köttet då?  för då kanske man riskerar att bli ovän med vegan vännen. Det är ju knäppt! Alla tycker olika så är det bara. 
 
Och det roligaste av allt är att jag har sett folk som skriver skit om SD som för några årsedan gick och "hailade" och var så himla tuffa förr, jaja man växer ju upp men hallååå .. då ska man verkligen inte sitta och klaga på andra som vill lägga sin röst på SD. Vill man inte rösta på dom så behöver man ju inte det, hur svårt är det. 
 
Tycker alltså att det är sjukt att människor väljer bort sina vänner för politikens skull... 
 
Och sedan har man ju även sätt hur folk har förstört för Jimmy när han ska hålla sina tal i olika stader, det är ju så skämmigt så det är ju inte sant. Att det finns sådana omogna människor, usch! Han gör sitt jobb, vad hade ni gjort och kännt er om några kom och bråkade på ert jobb och förstörde för er? det hade inte vart kul, eller? nä tror inte det. Så lyssna på han istället eller gå inte dit alls. Sedan kan ni ju avgöra om ni vill fortsätta lyssna eller gå därifrån. 
 
OCH, alla partier har alltid något bra och något dårligt och det är svårt att välja vilka man ska ge sin röst till, men som sagt så är det upp till var och en vad man vill rösta på och nu vill jag inte se mer patetiska gnäll ifrån folk, hoppas det går fort tills detta jävla politik valet är över! Så blir det som det blir! (: och alla kanske kan bli vänner igen! ;)
 
TACK FÖR MIG! OCH KOMIHÅG, JAG ÄR INTE RASIST OCH JAG HAR INTE SAGT ATT JAG SJÄLV SKA RÖSTA PÅ SD. JAG KAN INTE BESTÄMMA MIG VILKA JAG SKA RÖSTA PÅ HAHA! :)
 
 
 
 

Morsdag

Ni glömmer inte att det är morsdag på söndag va? ;) Här är ett tips som passar dom allra flesta kvinnor!
 
Sakerna finner ni såklart hos MARTINSHOP och det finns ju massa blandat att välja emellan. 
Delta gärna i deras undersökning om hur gamla personer faktiskt är som håller på med sex, gör det HÄR

Inspo sommarkläder

 Hej kära läsare!
Sitter hemma och kollar på Maria Wern på 4an, eller jag sneglar lite då och då sitter ju ärligt talat och kollar kläder, det kan man ju inte låta bli när man för engångsskull är ensam! hehe. Joakim är iväg en sväng och Jason och Xzeena ligger och sover, EGENTID! de va längesedan vi sågs, så skönt att träffa mr egentid igen haha ! :)
Har vart på förflyttningskurs idag med, bra men det finns ju roligare saker att göra ;) men det är ju bra och lära sig allt det där som att göra rätt med sin egna kropp så man inte sliter ut den. För det kan bli ganska tungt och jobba i vården, men nu har vi ju lärt oss att det inte behöver vara så tungt, utan det kan faktiskt vara ganska lätt om man ger allt den tid det behövs. 
 
Yäyä, har iallafall suttit här en stund nu och kikat på kläder. Måste MÅSTE hitta något fint till bröllopet vi ska på nästa helg, men det är ju jättesvårt. Får nog dra med min lillasyster till stan och kika när man är ledig. :)
 

Hello dear readers !
Sitting at home and watch Maria Wern on 4an , or I glance every now and then is the honesty and check the clothes, the one can not help when disposable sake alone ! hehe. Joakim is a turn off and Jason and Xzeena are sleeping , time for yourself ! the VA Long time , so nice to see Mr. proper time again haha! :)
Have been on the transfer rate today with good but there are more fun things to do ;) but it's good and learn all the things that make the right with his own body so you do not rip it out. For it can get pretty heavy and working in health care , but now we've learned that it does not need to be so heavy, but it can actually be quite easy if you give all the time necessary.

Yaya , has atleast been sitting here for a while now and peeked at clothes. Must MUST find something nice for the wedding we are going on next weekend , but that's really difficult. Will probably pull with my little sister to town and look at one's leisure . :)

 
 

Leksaker

Låt bilden ovan tala, SNART öppnar en leksaks webbutik till på webben. Där du kommer finna massa leksaker till dina barn, barnbarn, vänners barn mm. Hur bra är inte det? det är jättebra ! Fler leksaks butiker att välja emellan är kalasbra! Det kommer finnas leksaker för stora och för små barn, allt på ett ställe. 
 
Kommer ni ihåg dom små "håriga" Furby leksakerna alla hade förr? dom kommer att finnas på denna sidan! Och dom är ju jättesöta! ^^, 
 
Titta va söta dom är, lätt att Jason ska få en sådan. Kanske inte rosa men hehe ^^,
 
Denna butiken kommer öppna någon gång under detta året, så missa inte det! Kolla in här hos Leksaker.
 
 

LED lampor!

Hos Ljustema finner ni massa olika LED lampor, kolla dessa fräcka till poolen!! :) Asnajs!
 

Monday again

Japp då vart det måndag igen, helgerna går för fort! Ligger och vilar lite nu medans Jason sover i sitt rum, försöker öva han lite vid det nu han börjar ju bli en stor pojke :) har diskat och lagat pannkakor till honom och min syster som kommer på sin rast :)
I helgen har vi åkt lite båt, vart hos min mamma och grillat och lekt lekar samt bara myst med familjen. Har en lång vecka framför mig, jobba måndag och tisdag sedan ledig onsdag och torsdag och sedan jobba hela helgen. På lördag är det ju även Kungälvs crusingen, så får gå dit på dagen med Joakim och Jason :) sedan får jag jobba på kvällen.
yäyä, här får ni lite bilder ifrån helgen :)
va även ute och gick med pappa Jason och hundarna igår :)



















Fint väder och jag...

ligger inne med mensvärk! Inte alls roligt hoppas den försvinner snart så man kan gå ut och leka med Xzeena och Jason :)




Min Harelypojk

Pappa kom enstund på eftermiddagen också, både han och mamma har sprungit ner dörren här idag, även min lillasyster! haha 
Men denna gången åkte pappa motorcykel hit så gick vi med ut och kollade när han skulle åka, så fick Jason provköra lite haha  ^^,
 
(Undvik gärna att titta på mig) osminkad och inte alls i toppskick ;) hahah!
Dagens mammaskick kanske? haha
 
Mina killar, bara mina! och Xzeenas dådå vi får dela på dom haha =)
 
 

Torsdag

Gomorgon ! 
Då var det torsdag igen, veckorna springer förbi haha och nu kommer värmen tillbaka, underbart!! Och jag blev plötsligt ledig idag, så nu är jag ledig i 4dagar istället för 3 kan ju vara skönt .. Men ändå tråkigt att inte jobba sitt pass idag .. men men va gör man :P 
Jason ville stiga upp halv 7 imorse, DÖDA MIG kände jag bara. Jobbade igår kväll och är jättetrött så får bli en vila snart tror jag haha :) Pappa kom på kaffe klockan 8 imorse så tog han med Xzeena ut på äventyr, skönt att hon kom ut i tid idag och får åka på äventyr med sin morfar, han älskar verkligen henne och gör allt för henne :)
 
Nä nu ska jag lägga mig och vila en stund :) PUSS!
 
Bilden är tagen igår utav Joakim när dom var hos Jasons farmor och farfar haha de ska börjas i tid ;) 
 
 
 

Tandläkarn

Hej!! :-)
Sikken natt jag har haft, även joakim och Jason. Jason fick hög feber i natt och vaknade och bara skrek och skrek flera gånger, men nu är han lite piggare, skönt! min plutt <3

Sitter i bilen nu och väntar på min syster Och kusin som är inne hos tandläkaren nu, dom hade fått samma tid haha, och jag ska in efter dom vadå ta hela släkten på samma dag haha ;-) jävla sket väder är det också! usch o fy. yäyä, puss <3






Ledig dag

Hejsan! Idag har jag vart ledig så himla skönt! är även ledig imorgon ännu skönare :-) idag steg vi upp runt åtta och lekte, gjorde frukost och sedan städade vi enstund. Mamma och Caroline kom sedan och.vi åkte och handlade en sväng.:-) Mamma har även sprungit vår ruset idag, med jobbakompisar. Hoppas det inte regna för mycket på er haha! :-P
Har även hunnit städa typ hela lägenheten, slängt i 2 maskiner tvätt och hängt tvätt och vikt tvätt. Aa de har vart en lååång dag! Nu har Jason lagt sig och jag kollar på talang med Joakim och Daniel som kom på kaffe en kvällskvist som denna :-P










Lång dag

Hej! Idag har vi haft en lång dag, nu ligger jag i sängen med Jason och snart.kommer nog xzeena också när hon märker att jag har gått ifrån soffan till sängen haha. Började att Joakim pkte på svensexa klockan typ tjugo i sju imorse, då kom hans bror och hämtade honom. Sedan vaknade Ja.son vid halv nio typ, så vi gick upp och gjorde pannkakas frukost! nomnom tycker han haha. Sedan gjorde vi i ordning oss och mötte upp min mamma som jo zzturbbard zdassig ztur idag, så åkte vi ner till Kungälv och kollade på Camilla (Joakims syster) som hade sin möhippa där nere en stund på morgonen :-) skulle vart med men mamma hade kollat fel på sitt schema så jag fick vara hemma och ha Jason istället:-) efter vi hade kollat en stund så blev det till och handla present till Nisse (mormors gubbe) som fyllde 84 idag, GRATTIS!! så blev de kalas hos dom en stund. Sedan handlade vi på Citygross och åkte hem och luncha och vila, så for mamma till jobbet igen. Men då kom Carro hit (min syster) så åkte vi hem till pappa, han och carro skulle åka på ärenden enstund så jag Jason och Xzeena tvär somnade där en stund, skönt!! sedan åt vi middag där och sedan åkte vi till affären och köpte mys, men sedan ville carro ut och slira istället så la Jason, och kollade på Justin Biebers nya film, den va rätt bra:-) nu ska vi sova, vaknar la snart av en slirig Joakim igen, men men. Godnatt!! <3


Torsdag 8/5

Hej! Idag steg vi upp ca kvart över åtta, åt frukost och lekte lite. Sedan kom moster Carro på besök innan jobbet, så då blev det att följa med henne till Willys med. Nu ligger Jason och vilar och jag ska fortsätta städa lite, tror jag! ingen städlust men det måstes ju göras! sista lediga dagen idag med, sedan blir det jobbhelg! min mor jobbar denna helgen också så det bli ju trevligt! :-) yäyä, puss!



Sista läkarbesöket

Igår åkte jag och Jason och hämtade hans moster som åkte med oss till Jasons sista läkarundersökning hos BVC innan hon skulle till jobbet :-)
Jason växte bra och allt såg bra ut med honom, han är dock förkyld så han var jätte ledsen under hela besöket stackarn! :-P men de gick bra! dom kollade längd, vikt, tänder, ögon, rygg, lungor och hjärtat och allt var bra, så skönt! Nästa gång ska han dit en dag efter sin 1årsdag och då ska han få spruta! uschochfy. Men Jasons barnmorska vet om hur jag avskyr sprutor så hon tog en tid då Joakim kan vara med, tur! Jag har alltid vart jätterädd för sprutor och grejer, konstigt nog vågar jag tatuera mig (haha)!
yäyä, nu ska jag kolla på Brottskod: Försvunnen. Såg ett avsnitt igår och blev fast i det, illa så nu måste jag hålla mig vaken till typ 12(!!!) haha såg även att det var sista avsnittet idag på tvn, typsikt att man ska se de två sista bara haha :-P



får ju inte glömma att säga att jag och Jason har fixat hans rum och ställt in ganska säng där igen, nu är det snart dax för Jason att bli en stor kille även fast man inte vill det!! haha :-)













Den rosa gunghästen hade jag son liten, även dom andra i min släkt på mammas sida, så den har några år på nacken haha :-) men den ska målas om till Ljusblå där det nu är rosa :-) kommer bli kanon! kul med lite äldre saker hehe!! yäyä, puss och gonatt <3

Plötslig spädbarnsdöd

Hej! 
Var inne och läste en tjejs blogg som förlorat sin son i en PSD (Plötslig spädbarnsdöd) hennes inlägg/blogg hittar ni HÄR
Kan själv inte ens tänka mig tanken om hur jobbigt det måste vara att förlora sitt barn, bara sådär. Ett fullt friskt barn som bara går bort. Jag vet att jag själv var jätte orolig att det skulle hända min son Jason, kollade helatiden att han andades när han låg och sov. Var orolig i nästan ett halv år, då det är vanligast att det händer det första halvåret, när Jason blev 6 månader släpptes såklart oron en heldel och man tänker att det händer ju bara inte, men för denna tjejen och pappan hände det faktiskt. Så himla hemskt! vet inte riktigt vad jag ska skriva ... Massa styrkekramar till dom som råkat ut för detta! Det finns även en fond som man kan sänka en gåva till så att forskningen kan kanske få stopp på detta och den finner ni HÄR
 
Jason som spädbarn och han betyder så himla mycket för mig och jag är lycklig att han har fått stanna hos oss! Han är det bästa som har hänt mig/oss och vi kan inte tänka oss ett liv utan honom, det vore en förälders värsta mardröm och det är inget man ens önskar sin värsta fiende! Hoppas att forskningen inom PSD hittar en lösning så att det minskar ännu mera, nu är det 00.05% utav hundratals barn som råkar ut för detta, hoppas procenten kommer ner till noll och att ingen någsonsin mer ska få uppleva denna mardröm! 
 
 

RSS 2.0