Gonatt

Har precis kollat på Step up all in med Joakim, den bar bra och det var kul att många av dom "gamla" var med! :) 
Innan idag har jag och Jason myst hemma medans Joakim jobbade en stund. Sedan åkte vi och shoppa lite saker till hemmet. Blandannat nya sängkläder, rooosa lakan! wei! älskar rosa! haha
Sedan åkte vi till svärmor och svärfar en stund och sen blev det mys hemma. Jason har fått någon fox idé att lägga saker i skorna här hemma haha förut hittade jag en bil i min sko och nu när jag bar ute med Xzeena så hittade jag en stor skruv i en av mina uggs och i den andra låg en spik och två andra små saker haha! små överraskningar får vi i skorna hör haha! söt unge.

Gonatt på er ! Puss!


Fredagsmys!

Jason sover för natten (förhoppningsvis) och vi har bäddat ned oss i soffan framför tvn och kollar på fångarna på fortet. Såååå skönt efter en lång skoldag. 

imorgon kommer det upp något roligt på bloggen, speciellt för alla barn :) 

Äntligen

Nu  har jag äntligen fått lite ordning i köket! Allt bröte är nästan borta :) och vi kunde äta lunch i köket, weeohoo! 
Jason sover middag så jag passar på att blogga lite :) 
 
 
Mycket bättre än innan haha :) men renoveringen är inte klar!
Den hemska bruna tapeten ska BORT och även hyllan över köksbordet. Sedan ska nytt golv läggas!
 
Bild före
 

Laddar batterierna

Sitter framför nyhetsmorgon och laddar batterierna! ska snart gräva fram vårat kök! är en jääääkla röra efter att vi har renoverat.
nu ska det bara målas och tapetseras om :) och bytas golv. Men ska allt gräva fram det idag så man kan använda det tills det är dags att göra resten :) 

wish me good luck!

Snart alla hjärtans dag!

 
Allt detta fina hittar du på Nelly
 
 

Today's photos

 
 
 
 
 
 

Godmorgon!

Idag hoppade Jsson upp klockan 5!! vi skulle upp halv sju så man är ju lite trött! Ska strax in på lektion och ha etik. Gott att det är en kort dag idag, slutar tjugo i tolv skönt är det! 

Och i eftermiddag ska vi köra bort all skit ifrån vårat kök efter renoveringen! Ska bli så skönt! att få ett kök igen och slippa äta i vardagsrummet haha. Och imorgon är jag och Jason lediga, underbart!


Riktigt lång dag!

Började med skola vid halv nio till tjugo över två, med bara massa teori så man blev ju helt slut. 
Sedan åkte jag och handla med min syster och mamma, och sedan hem och laga mat med Joakim och städa och tvätta. Sedan ville inte Jason sova, var nära att jag och Joakim somnade vid läggningen haha.
Tur nog somnade inte Jason så han hällde välling över mig, kände bara dropp dropp dropp! Tur va väl det så vi inte somnade allihoppa för natten haha. 
 
 
 
Men nu ska jag få slappa och kolla på biggers loser. 
 
 

Tävling: Vinn presentkort

Tack alla som var med här på bloggen/facebook/instagram! 
Vinnaren utav presentkortet är ... Sandratorn / Sandra Törn.
kontakta mig på [email protected] med din adress :) GRATTIS!! 
 
 
 
Svaret på frågan finner du -> www.smartasaker.se
 
Glöm inte att skriva med din mail i kommentaren!
 
Avslutas 27/1
 

Natti

Nu ska jag krypa ner brevid min lilla (stora) bebis och sova! Upp till skolan imorgon :) 
Natti!!
 
 

Lediga

Hej!
Känns skönt att man är ledig idag, igår kväll jobbade jag mellan 15.30 till 22 och det blev inte många timmars sömn då Jason vaknade klockan 7 imorse när Joakim gick till jobbet. Så idag ska vi bara gå hemma och mysa och städa, ska bara hitta orken någonstans. Jason sover middag nu så ska chilla lite nu medans han sover, så städar vi sen. 
 
 
 
 
 
 

Från liten till stor Jason

Mamma (jag) hade en JÄTTE mage, i den låg du. Lilla lilla Jason på 3515g låg där inne i flera månader, den 4 juni bestämde du dig för att det var dags att komma ut, redan på natten vid 3 tiden visade du tecken på att komma ut. Och vid 18.10 var du här, på min mage istället för i den, och du var så liten! Det bästa som har hänt oss, är du.
Vi kom hem 2 dagar efter att du kom till världen och alla ville komma hem och titta på dig. 
 
Du var söt som socker och man kunde inte sluta att ligga och kolla på dig, kunde kolla på dig i timmar och räkna dina fingrar och tår så länge man bara orkade. Du är fortfarande det sötaste som finns, och den busigaste som finns.
 
 
 
Du började krypa smått när du var runt 7 månader, och jag kommer ihåg att vi satt och kollade på film, du jag och din pappa. Du och jag satt på golvet och du började att krypa! Kan inte beskriva den känslan, Så stolt är jag över dig!
 
I somras började du att gå, när vi var ute och campade. Tog några dagar sen gick du hur mycket som helst! och efter det började alla busen! haha 
 
 
Tiden går verkligen undan! Känns inte som att det var snart 2 årsedan du kom. I år fyller du 2år!! Det är galet, tiden springer iväg, och du med (haha) 
Du är det bästa som finns och jag är en otroligt stolt mamma som har en sån fin son som dig! och du har världens bästa pappa, och världens bästa familj/släkt. Så otroligt älskad ifrån allra första stund. 
 
Mamma älskar dig, =)
 
Nu ska jag gå och krypa ner brevid dig och pappa, =)! 
 
 

Barnkläder: Pojkar

Passar på att kika på lite kläder nu efter jobbet innan man ska sova. Älskar barnkläder! Finns så mycket fint till barn. Jason har tur att hans mamma är tokig i kläder till honom haha! Så kul att köpa nya saker till honom.
 
Kläderna på denna bilden kommer ifrån Haléns dom har jättebra utbud utav kläder, även till vuxna. Det är så blandat med "vanliga" kläder och märkeskläder :).
 
Puss Sandra.

Shopping

Jag Joakim och Jason åkte till bäckebol och shoppade lite :) behövde nya skor, och det blev två par nya =D Sedan lite småsaker hem och en bilmatta till Jason, han fick även en egen cd-spelare till sitt rum. 
 
Skor ifrån skopunkten
 
Mattan är ifrån IKEA
 
 
Sötungen somnade sött i bilen påvägen dit också haha! =)
Sedan plockade vi även upp hans farbror och en vän på vägen, men dom fick såklart gå med oss på IKEA en stund också haha stackarna! 
 
Nu ska jag färga håret och sedan jobba ikväll! PUSS
 
 

Slapp i soffan

Gokväll på er.
Sitter och slappar i soffan med Joakim och vi är såååå sociala så att vi sitter med varsin telefon haha ;) Har vart en lång dag idag, åkte till Jasons farmor och farfar imorse vid typ nio halv tio. Joakim fick lekt av sig med fyrhjulingen och Xzeena fick springa av sig. Sedan fick Jason lekt med sina kusiner ♡ åå herregud vad det har snöat här, Joakim har fått köra bilen hela dagen haha för jag vågar INTE! Kommer hamna i diket på stört! sedan åkte vi hem och städa lite och efter det tog vi Jason i pulkan och gick hem till min lillasyster och hälsade på henne en stund :) och hon hade lite folk hemma. 

Efter det blev det hem och ha taco mys med familjen :) och en lekstund med Jason i hans rum med alla hans miljoner saker! så galet mycket leksaker har han så jag måste ta en rensar dag där inne. 

nä nu ska vi slappa vidare! 


Upp innan tuppen

Idag kände vi för att vakna vid kvart över 6 (inte vi utan Jason) så här lugger vi dundertrötta och tittar på barnpogram.. 
Och snöstorm är det också kommer aldrig få min vår som jag vill ha! Denna dagen började ju jättebra haha 

Fredag - Skola och shopping

Hej! 
Nu är fredagskvällen äntligen här, har haft skola idag halv nio till kvart över fyra. Var bra trött när vi slutade, sista lektionen tog alla i klassen en promenad igenom Kungälv för att vi skulle mäta våran puls innan och sedan efter vi hade vart ute och gått. Först hade jag Specialpedagogik och sedan Hälsopedagogik. 
Sedan åkte jag Jason och min syster in till backaplan och shoppade lite. Fick köpt lite nytt till Jason´s rum och lite till hallen =) 
Och nu ligger Jason och sover och jag ska strax färga håret och vänta på att Joakim ska komma hem.
 
 

good night

God natt allesammans! nu somnade Jason äntligen... han sov rutiner har blivit kaos! han ska sova vid 11-12 tiden och sedan lägga sig för natten vid 19 tiden men det senaste har det verkligen inte gått alls trots mycket försök. 
Idag somnade han inte förens klockan 16 ... och då gick det inte att hålla han vaken längre.. Så han sov en timma och sen kunde han inte somna förens 22... blir tokig! får bli att ta tag i detta ihelgen... då SKA han sova vid 12 tiden och sedan vid 19 önska mig lycka till, lär behöva det.
Måste försöka sova nu skola, dagis och jobb står på schemat för oss. 
Natti :) 

ps missa inte tävlingarna som finns uppe i bloggen nu. :)

Lyckliga gatan

 
en låt som har fastnat i hjärnan på mig sen igår när jag såg henne göra om Kikki´s låt bra vibrationer.
 
 "Jag känner mig momo, jag känner allt är najs so baby let´s gogo"
 

Våran lediga dag

Studsade upp runt åtta halv nio och gjorde frukost, mini frutti och rostade mackor ska lillegubben ha :) 
Han ÄLSKAR mini frutti! hehe :) 
 
Sedan började vi städa lite, men har inte kommit så långt ännu för vi åkte och träffade Jasons moster och handlade lite med henne. Sedan åkte vi hem och då kom hans mormor på besök och jag gick ut en sväng med Xzeena.
Sedan vad det dags för lunch och han fick sin favoriträtt pasta med carbonara, det kan han äta mängder av haha. Sedan tänkte jag att det var dags för honom att vila en stund, så vi gick och la oss i sängen och kollade lite på Stadens hjältar, Daniel tiger och bilen Rorri. Vi låg i närmare två  timmar men han somnade inte! han brukar ALLTID vara jättetrött och somna men inte nu på dom två senaste dagarna... 
 
Får gå och leka med han nu och städa resten av allt vi inte hann förut ;) 
 
 
 
 

Så blir du snygg på gymmet.

Dessa snygga träningsbyxor kan ni hitta hos myway2fitness
Dom ser mycket roligare ut än vanliga träningsbyxor, och man får sån energi utav att bara kolla på dom!
 
Finns sjukt mycket roligare träningskläder nu i nästan ALLA affärer, jag gillar Gina Tricot´s utbud utav träningskläder.
 
Här är lite saker ifrån HM, strumporna är så sjukt sköna att träna i! 
 

Trött mamma

Idag är jag en trött mamma, Jason har vart igång sen halv 8 imorse! och sedan vägrat att sova middag.
Tillslut bestämmde jag mig för att lägga han i vagnen och försöka somna han där, och vi tog en promenad med Xzeena. Men nej, Jason somnade inte han satt och kastade ned sina vantar ifrån vagnen istället.
Vi mötte mamma som fick gå med oss och lösa in en check som trevligt hade hittat till våran brevlåda idag=)
Väl inne i affären somnar han! Att det måste krävas en mormor för att han ska sova haha. 
 
Du är mammas älskling oavsett hur mycket krafter du ska sno ifrån mig, älskar dig !
 
PS, missa inte tävlingarna som finns i bloggen!! =)
 

Så får du bort dom gula tonerna i ljust hår

Har du gula/oranga toner i ditt ljusa hår som du vill få bort? 
Då har jag ett perfekt tips till just dig!
 
Blanda valfri mängd med balsam med valfri mängd med blåbär och sätt detta i ditt hår. 
För bästa resultatet ska det sista minst 30 minuter. 
 
Lycka till! :)
 
 

Så får du bort äckliga finnar

Du tar bakpulver och blandar med citronsaften, det går lika bra med en färsk citron som med en sån citronflaska (som ser ut som en citron) med citronsaft i.
 
Så blandar du 50/50 med bakpulver och citron.
Och ta det bara på dom områden som du behöver de. Låt detta sitta tills det har torkat och slutat svida.
 
Lycka till till en finnfri kropp! 
 

Vill ha vår

Bara jag som är sjukt trött på vintern nu?
jag vill inte ha massa snö!! jag vill ha vår nu.
Så trött på alla kläder man ska klä sig i och Jason i. Vill ha värme nu. 

Men det är väl bara att stå ut! 
snö snö massa SNÖÖÖÖ!

Minnen

Fler kommer! =)

Tävling: Vinn namnlappar

 
Dela denna länk på facebook: http://thingsforkids.se/produkt/namnlappar/
Och gilla deras facebook - HÄR
 
GLÖM INTE ATT SKRIVA DIN MAIL!!
avslutas 3/2

Första dagis dagen

 
 Hej!
Jason´s första dag på dagis efter en månads ledighet gick jättebra!
Hade förväntat mig massa tårar när jag lämna honom imorse, men det kom inte en ända tår! så skönt.
Sedan berättade hans fröken att han hade vart jätteglad hela dagen och ätit jättebra, så skönt att höra. =)
 
Men nu kommer mamma på besök, och under dagen kommer det tävlingar! missa inte det.
 
 

Natti

Nu ska man försöka sova upp jätte tidigt imon! hoppas det går bra att lämna Jason på dagis håller alla tummar och tår jag har! 
blir en kort första dag för han så de är ju skönt!
Gonatt ♡ 

Nej till allt.

Vart ute och lek med Jason och Xzeena en stund, nu sover han äntligen middag.
Känner mig så himla trött och sleten idag!
Orkar inte göra alla måsten, städa, diska och tvätta. Men jag MÅSTE! Idag är vår sista lediga dag och då ska man ju passa på.. så får la dra igång med det snart, suck. 
Har känt sån ilska i kroppen idag, började med att jag fick jaga Jason för att få på honom kläder. Och när vi väl kom ut så ska Jason springa åt ett håll och Xzeena ska dra åt ett annat. Sen bli Jason helt vansinig varje gång
när vi ska gå in. Så vi stannade ute en stund och gungade och lekte på lekplatsen, men det hjälpte inte han blev arg när vi skulle in ändå och lägger sig på backen och velar. 
Sen måste han sova en stund vid 11-12 tiden för att orka med dagen, men det gick inte. Han somnade inte förens nu. Och han ska säga NEJ till ALLT. 
Jason ska vi gå in ? - nej nej nej.
Jason kom vi ska hit bort - nej nej nej. 
Ska du sova en stund? - nej nej nej.
Ja, nej till allt nu förtiden. Hur ska man orka? det är så sjukt jobbigt.
Hoppas denna nej perioden är slut snart. Imorgon börjar dagis och skola igen, ska bli skönt att komma tillbaka till alla rutiner. Samt att börja med träningen igen på onsdag! Längtar.. 
 
 

Sista lediga dagen

Godmorgon! sista lediga dagen idag innan verkligheten kallar med skola och dagis.. Ska bli ganska skönt att komma tillbaka med alla rutiner igen.
Ska förbereda Jasons dagis kläder och allt idag annars brukar jag ALLTID lyckas stå med det precis innan vi ska iväg haha. 

Hörs sen!

Lyckligaste mamman.

Då har man vart iväg och jobbat en stund, lugn och bra kväll! 
Men när jag kom hem så ropade någon "mamma, mamma mammmaa" och jag hör små tassande fossingar springa emot mig och jag får en stoooor kram av lille Jason, mysigt!
Sedan när han ska sova får jag massssa pussar :) min lilla gosse får mig att bli världens lyckligaste mamma!
Nu ska jag gå och gräva ned mig med resten av familjen, så gonatt!
 
 

Söndag

Ligger just nu och slappar i sängen med Jason och Xzeena och kollar på Stadens hjältar :)
Vi våntar på att pappa Joakim ska komma hem.
Vi ska åka och handla och sen ska jag bege mig till jobbet, 18-22 kort och gott pass ikväll. 


Gonatt

Nu ska jag krypa ner i den nybäddade sängen brevid min underbara familj :) så skönt! Har vart dödstrött hela dagen. Vart på kalas hos min yngsta kusin har som har fyllt 8år!! tiden går verkligen för fort känns inte som om det var längesedan hon var bebis och jag passade henne då och då hehe :) sen hälsade vi på svärmor och svärfar en sväng också och sen hem och hade tacomys med Joakim Carro och Jason och nu äntligen ska vi sova. Imorgon kväll ska jag jobba en stund, ett kort pass. 

godnatt på er! Puss

Potträningen gav resultat!

Glömde ju berätta för er att potträningen gav resultat igår eftermiddag!
Jag stod i hallen och fixade med kläder och då kommer Jason ut springandes och säger "mamma" och springer in till vardagsrummet där pottan står och han pekar på den och säger "mamma mamma" och när jag tittar ner så är det kiss i pottan !! weeiihoo va pussar han fick! Så nu väntar jag bara på att han ska göra det igen haha :D
 
 

Lördag

Godmorgon! 
Gårkvällen var helt okej faktiskt, gick inte med dom ut dock pga att Joakim skulle upp och jobba klockan 6.
Så vi satt hemma hos min syster ett tag och "förfestade"? haha det var skoj..
Xzeena var med och hon fick lite nya vänner haha, hon ska alltid vara på alla och pussas! men det charmade dom iallafall haha. 
 
När hade kommit hem och precis lagt mig i sängen så vaknar såklart lille Jason, och han vägrar att somna om, han vägrar att ta välling och han vägrar att sova i vårat sovrum! Han ville sova på soffan i vardagsrummet och det är klart vi sov där inatt, känner mig som ett skrynkligt tröttaktigt körsbär, haha.
 
Nu får det bli att städa lite och sedan leka med Jason, så ska vi på kalas sen också hos min minsta kusin =)
 
 

Gör om antilopstolen

 
Den tråkiga vita antilop stolen ifrån IKEA har nästan alla barnfamiljer, den blir missfärgad utav vissa maträtter och allmänt tråkig. Så då ska jag ge er ett tips, klä om den med tejpen ifrån Rusta. Blir mycket roligare och finare.
Har själv inte gjort det än, men jag ska och bilder kommer.
Tejpen kostar 10 kr och man behöver ca 2 rullar.
 

Förvaringstips till barnrum

Hittade förvaringslådor som ser ut som bilar, min son är BILTOKIG!
Han säger brum brum och pekar på alla bilar han kan se, och vinkar hejvilt till bilarna haha. Så tänkte att dessa förvaringslådor ska få flytta in hos oss så fort jag orkar åka till Rusta. 
 
Bilderna kommer ifrån Rusta, där lådorna finns för endast 49:-
 
 
 

Tjejkväll

Hej igen! 
Som ni förstår så har jag inget att göra när Jason sover middag haha så får passa på att blogga.
Ikväll ska jag hem till min syster på tjejkväll =) vi skulle haft pjyamasparty men så blev det inte. Men det ska bli skoj ändå. Jag är ju ALDRIG ute och träffar vänner längre sedan Jason kom. Har nog vart ute en gång, och då var Jason med sin pappa i Skrea och då tog jag en cider och sedan åkte vi hem och sov haha. 
 
Jag vill verkligen inte dricka längre sedan vi fick Jason, det är utom min värld nu förtiden. Dom få gångerna jag har tagit någon cider har jag typ mått dåligt över att jag har gjort det. Jag har inte vart berusad sen Jason kom! Skulle inte falla mig i tanken att sitta hemma och dricka när jag har han. Och jag får dåligt samvete när jag ska iväg, även vet jag att han har det bra hemma med sin pappa. Men jag får DÅLIGT samvete ändå. Men man måste faktiskt träffa vänner också! Får väl se hur länge jag kan hålla mig ikväll innan jag vill hem haha. 
 
Är ni likadana eller är det jag som är mesig? 
 
Mamma Sandra 
 
Gamla party Sandra? HAHAH! 
 
 

Pottövning

 
 Nu har vi börjat lite med pottövning, går inte jättebra. Sonen kissar istället på golvet, hoppas att han snart kommer på vart han ska kissa och göra nummer 2. Tar väl sin tid. 
Han sätter sig på pottan och låssas att han ska göra nummer två haha! så sött. 
 
Hoppas på att han är blöjfri iallafall på dagarna när han blir två år och det är ju 5 månader kvar. 
När blev era barn blöjfria? :)
 
 

Godmorgon!

Jason studsade upp innan klockan 7 imorse, tack och lov så finns stadens hjältar som han gärna ligger och kollar på ett tag. Hatar att gå upp såhär tidigt när vi är lediga!! haha han tycker kanske att det är dags för att börja öva inför nästa vecka när våran julledighet är slut. 
 
Idag ska vi bara vara hemma och mysa tror jag sånt tråkigt väder, regn och blåst! 
Vi får väl ut och leka med Xzeena när det har ljusnat lite! 
 
 
 
Nu blir det nyhetsmorgon och min dagliga dos av energidricka =)
 
 
 

Snart börjar verkligheten även för oss..

Gokväll!
Nu har jag suttit och grejat med min design en stund, hyvfsat nöjd! Var så längesedan jag fixade den, men jag kommer allt ihåg hur man gjorde haha. Idag har jag vart och skrivit in mig i skolan och nästa vecka börjas verkligheten för även mig och Jason! 
Men kommer ha ett gott schema denna terminen och har nästan bara halv dagar så det blir mindre dagis för Jason denna terminen än förra :) skönt. Vi var på dagis imorse och hälsade på en liten stund. Jason vägrade att lämna mig, jag fick inte släppa ned han! Hoppas det kommer att gå bra att lämna honom på tisdag, annars kommer mammahjärtat att spricka! 
 
Jaja, jag får väl umgås lite med Joakim nu kanske! PUSS.
 
 
 

Söndag

Idag mår jag lite bättre men inte helt okej. Jason har vart feberfi i två dagar iallafall, skönt det! 
Men känner att jag bara vill sova sova sova och dö lite i sängen, men nej det går inte. Här ska fixas kök! 
Idag hoppas vi på att nedre delen av köket blir klart, skönt om det blir det. För då är det vara byta alla handtag på dörrarna, måla väggarna och tapetsera samt att byta golvet. Längtar verkligen tills att allt är klart!
 
Ska försöka få på Jason kläder nu innan vi ska iväg en sväng, han ska alltid skrika NEEE och springa iväg när jag ska klä på honom! underbart.. 
 
 

Jag ÄR dödssjuk!

Känns som min hjärna ska sprängas och att mina ögon är så varma och trötta så att dom fan snart ska ploppa ut! Hostan borde ge mig magmuskler (känns så iallafall) tur är väl det för någon träning orkar/hinner jag inte med. 
Köket håller på att renoveras (ingen är gladare än mig) snart är allt vid överskåpen klart bara lite småfix kvar. Riktigt längtar tills allt är klart! 

nu ska jag ta min älskade son och äta kvällsmat puss!

RSS 2.0