Outfit by Saandriiie

 
Kollage från Nelly
 
1. Poncho | 2. Boots | 3. Jeans | 4. Väska | 5. Top | 6. iPhone-case

Vecka 2 ✔

Om ca 2 timmar så är praktik vecka 2 klar! Och 2 kvar innan att jag är klar med detta. 
Idag ska jag hem till min vackra mormor på kalas :) och igår var jag hemma hos pappa på kalas och fick bakat en smörgåstårta till honom ♡ 


Hoppas ni får en bra lördag!! :)♡ 

Memorini - Smycken och kristallgjutning

 
 
Hos memorini kan man köpa världens sötaste smycken och kristallgjutningar av sitt barn/barns fötter och händer, det är verkligen hur fint som helst och jag skulle själv vilja ha detta på Jason hemma =) 
Den perfekta julklappen ;)!! 
 
Man beställer det lätt på memorini genom att  antigen beställa hem en avtryckbox först och ta barnets avtryck och sedan beställer man halsbandet eller glaskristallgjutningen och skickar in avtrycket till memorini. Eller om man beställer ett halsband eller en gjutning så får man hem avtrycksboxen på köpet!
 
 Detta är verkligen en julklapp varenda förälder hade älskat! Finns inget vackrare smycke att bära runt på än sitt barns fot/handavtryck, eller en fin kristallgjutning på fot/hand på det dyrbaraste som man äger, sitt eget barn. Så vet du inte vad du ska köpa till din partner och om ni har barn så är detta världens bästa tips! =)

Lite av våran dag!

Idag har vi haft fantastiskt långtråkigt! Vi har kollat på film, lekt, städat, hängt tvätt, moster kom en stund på besök och sedan har Jason badat och vi har målat lite med. 
 
 
Bjuder på lite bilder =)!

Ledig och regnet öser ner.

Idag är vi lediga ifrån dagis och APL, men vet inte vad vi ska hitta på då det spö regnar ute så ute vill man ju inte vara idag, får bli en snabbis med Xzeena sedan iallafall. 
Och Joakim har bilen idag så vi kan inte åka någonstans,tips på vad man kan göra med en 2½åring mottages gärna haha =)  
 
 
 
 Vad hittar ni på idag =)? 

Söndag

Goddagens
Då vart det söndag igen och Joakim är och jobbar en sväng, jag och Jason har städat och lekt lite, även vart ute och gått med Xzeena en stund. Det har blivit så satans kallt ute nu, och kallare lär det väl bli. 
Ingen snö änsålänge iallafall, skönt! 
Och vet ni? nu har jag knappt tre veckor kvar på praktiken så skönt! Sedan är jag nästan klar med skolan! 
Just nu är det väldigt mycket med allt, jag gör allt för att klara praktiken utan att vara hemma en endaste dag så jag fortfarande är lite halv dålig och hostar, men jag vill inte missa en enda dag för då måste ju den tas igen och det har jag inte tid med haha. Så det är bara att köra på! sedan har jag två stora uppsatser som ska in, en på 50p och en på 100p och sedan har jag även ca 4-5 inlämningar kvar också inom gymnasiearbetet på 100p, sedan har vi vårt sista prov den 14de sen ska vi nog nästan vara klara! =) 
Sedan har vi även ett vardagsrumsgolv som är uppslitet på grund av vattenläcka ifrån ett element ... suck! Så nu ska det stå och torka med värmeplattor och fläkt några veckor, det är förhoppningsvis klart innan jul! 
Roligt med nytt golv iallafall =)! 
 
 
Nu ska jag ta mig en lång och skön dusch, sedan sätta mig med en utav mina uppsatser! =)
 

Lördag

 

Jag börjar fan bli rädd!

Godmorgon fox! 
Idag är jag ledig, så skönt! Jag kan sova middag sedan med Jason weei :D haha. Och slippa stressa med lunch och dagis och allt, gottgott.  Idag vaknade han runt 7 tiden, som vanligt just nu.
 
Nu till min rädsla .. terroattacken!  Jag börjar bli nojig som tusan, vi kommer säkert bli bombade! Jag hoppas att vi kan vara "lugna" som dom säger att vi ska vara och att vi ska leva som vanligt, men det gör man ju inte efter ett sånt här hot om terror. Jag kommer INTE att åka till stan och handla under jul och nyår, vågar knappt åka till Ullared haha. Och sen att det är en i Sverige som har ett terror planerat känns inte heller jättebra, och dom flesta kommer ifrån Göteborg som har åkt till Isis, det är skrämmande! 
Ännu mer skrämmande är det att våra barn ska växa upp i detta samhället, i denna onda världen. 
Jag får ont i magen när jag tänker på vad som kan hända, riktigt ont.
Det är hemskt att folk kan vara såpass sjuka att dom vill skada andra människor, vad är det för sjuk värld vi lever i... 
Är glad ändå att Jason inte förstår sånt här så att han slipper att gå runt och vara rädd, men det är ändå hemskt att han inte vet vad som kan hända. Nej, nu får jag sluta vara så jäkla nojig över allt. 
 
Antar att det inte bara är jag som är nojig? hur går era tankar kring detta? 
 
 
Jag och min kära syster! 

Praktik

Hej! 
Idag ska jag göra en sista kväll på praktiken innan jag ska få vara ledig en dag haha =) hoppas hoppas på att man får sova lite imorgon, idag gick Jason upp klockan 7! Så jag är helt slut. Så idag hoppas jag att tiden går fort så jag kan få komma hem och sova! Sedan har ja en dag kvar på denna veckan att göra innan helgen kommer och då ska jag SOVA! haha. Jag tycker faktiskt att det är ganska så kul på sjukhuset, det händer mer saker än vad det gör i hemtjänsten, men jag gillar ändå hemtjänsten, det känns mer som mig. Men ja, sjukhus är skoj och det var inte alls så illa som jag trodde haha! 
Nu ska jag göra iordning mig,  Puss så länge! 
 
 

Godmorgon - Bank och brak

Godmorgon på er! 
Nu har vi arbetsgubbar här igen, klockan 8:00 i morse trillade dom in och nu bankas det och brakas ute i vardagsrummet, så härligt just nu när man gör sjukhuspraktiken! Eller inte! vill sova mera men icke sa nicke. 
Och sen är det lite jobbigt att inte Xzeena kan vara hemma med :( saknar min plutt. 
 
Igår gjorde jag första dagen på praktiken och det gick jättebra! Händer saker helatiden på ett sjukhus, och under denna tiden kommer man lära sig en heldel! Måste snart börja med mina upsatser också så man är klar i tid! =) Men nu ska vi vila lite och sedan ska vi handla och sedan blir det dagis och praktik igen. 
 
Puss så länge!
 
 

Pray for Paris

Hemskt, är ett utav alla orden som man kan säga om det som hände i Paris igår, det är helt fruktansvärt. 
Och det är antagligen inte sista gången något sånt här händer, isis har gått ut med att det bara är början. 
Jag är fan rädd, och jag vågar inte ens tänka på hur detta land/värld kommer att se ut när Jason och alla i hans ålder växer upp, jag spyr! Hur kan man vilja göra så här emot andra människor? kan man verkligen vara så svart inombords, fy. Undrar hur länge det dröjer innan det är  tredje världskriget usch! Jag är livrädd för att det ska bli krig, jag är verkligen sjukt rädd! Kan inte något få stopp på isis !! 
 
 
Jag vill att mitt barn ska få växa upp i en trygg och säker värld, men det är ju tvek. 
 
Jaja, finns inget man kan göra så det är bara att hoppas på det bästa och att det går så bra som möjligt för alla drabbade i Paris, kan inte ens tänka mig tanken om hur hemskt det måste vara! 
 
 

Prov check helgen kan börja!

Prov - Check! aldrig skrivit såhär mycket på ett prov tror jag haha, inte så mkt som kändes så rätt (hoppas jag inte har för mycket fel nu) haha nä de kommer säkert gå vägen =)! 
Nu står maten i ugnen och helgen har börjat, så skönt! Ladda inför praktiken, ska bli sjukt kul men är också sjukt nervös! haha, spännande! Sen är jag nästan färdig lalala, ni kommer få läsa detta ett tag nu för jag är SÅÅÅ glad att det snart är över och jag blir undersköterska! weiiho
 
 
 
 
 
 
Empire låtar! så bra =) ha en bra helg allisammans!

Vattenläcka och prov ✏📝

Goddagens! Igår när jag dammsög så märkte jag att vårat golv bakom soffan hade rest sig och sen visade det sig att det inte "bara" var den lilla biten som jag såg som hade blivit skadat det var liiite mer än så. Så idag har det var rörläggare, en som jobbar med dessa hus och en som har mätt skadan i golvet som har varit här. Så nu återstår det att se vad som händer, alltid är det något! 
Sedan så har jag prov klockan 15, så jag försöker få in allt i skallen men det är inte jättelätt med en överpigg unge som egentligen borde vila nu. Men icke sa nicke han åker runt i lägenheten som en galning med hans lilla bil, och den låter inte LITE! så det man läser kommer inte in i hjärnan det är bara oljudet som kommer in. Sedan ska han försöka att köra på Xzeena och även hennes vattenskål, jag blir tokig! 
Spännande att se hur denna dagen slutar, det var fredag den 13de idag va?
 
 

⛄ Julklappstips till barnen

Ni missar väl inte alla dessa julklappar till jättebra priser hos Jollyroom, denna veckan har dom leksaksvecka och säljer ut flera tusentals med leksaker med upp till 70% rabatt. 
 
Passa på vetja! =)

Trummor

 
Idag har vi spelat trummor som Jason fick utav min morbror och hans familj förra julen! Spännande och se vad det  blir för instrument  denna julen haha :) 
 
 
 
Trummis kanske han blir när han blir äldre? eller? mja kanske! haha =)
 
 

Johnells märkeskläder på nätet.

 
Johnells är en märkesbutik på nätet som säljer massa fina märkeskläder med bra kvalitet. 
 
Jag hittade en fin kabelstickad tröja ifrån Ralph Lauren som hade vart jätte go att ha nu när hösten är här och vintern närmar sig, och den snygg och passar perfekt till ett par snygga jeans. Tröjan finns i olika färger! 
 
 
 Sponsrat inlägg
 

Ledig dag med Jason

Hejsan! Vi har nyss varit ute och gått med Xzeena, jag och Jason. Sedan lekte vi lite ute på gården tills att Jason hittade en stor vattenpöl att hoppa i och hans skor blev helt dygnsura! så vi fick gå hemåt. 
Nu ligger han och tittar på bilar 2 och jag ska försöka läsa på lite inför tentan som jag ska göra i eftermiddag, i Palliativ vård. Skönt med hemtenta och inte ett prov i skolan, för på tentan får man dels vara hemma och sedan får man ha boken, men man måste skriv en del och sedan lämna alla källor såklart. 
Och på fredag ska jag ha prov igen, härligt detta.
 
Och det känns som om jag har världens infektion i kroppen som kommer att bryta ut snart, har ont i huvudet och hostar och är förkyld, hoppas att de kommer ihelgen så jag är frisk nästa vecka när praktiken börjar.
 
 

När man bara vill ge upp

men nej, nu ser jag ljuset! Snart är detta över, men just nu håller jag på att drukna i uppgifter, prov och allt som har med skolan att göra. Jag är så sjukt trött! Imorgon har jag en hemtenta i två timmar och sedan på fredag har jag ett prov i skolan, och sedan på måndag börjar praktiken. Måste ringa dit med! Jag har helt ärligt inte haft tid med något. Sedan har jag 5 st inlämningar att göra inför gymnasiearbetet som jag ska skriva under praktiken. Sedan ska jag även hinna klämma in en uppsats på 50 poäng innan skolan är över. 
Känns som att det inte är mycket kvar, men jo det är det! Jag druknar i allt nu känner jag, orken är påväg neråt!
Men det är bara till att fortsätta att kämpa, snart så är det faktiskt över och jag är äntligen en färdig utbildad undersköterska. Jag längtar!
Är lite nervös inför praktiken också men det är samtidigt jätte spännande, att se hur det är på ett sjukhus! =)
Kommer säkert gå jättebra =) 
 
Och under allt detta som händer och ska hända så ska man ha tid för fritiden och sin familj också, men det får jag försöka att klämma in någonstans haha! emellan allt så ska väl det också gå att hinna med. Så tråkigt när det ska drabba Jason, jag vill ju hinna leka mer med han och hitta på mer saker med han än vad jag kan just nu, försöker så gott jag kan iallafall. 
 
Nu får jag väl plugga vidare, vet bara in om jag ska börja med provet inför imorgon eller om jag ska beta av uppgifterna inom gymnasiearbetet... huhu suck! Och snart är det jul också! haha åååh! 
 
 

Farsdagfirande - 8 november

Idag har vi firat dom två bästa papporna, min egna pappa såklart och min sons pappa.
 
Jag och min syster åkte hem till pappa med fika och lite presenter, så var vi hemma hos han en stund. 
Sedan åkte jag hem och lagade mat och fixade Joakims present ifrån Jason, blev trisslotter och bingolott! Sedan lite salta godisar, det var så utplockat och jag hade ingen ork eller fantasi att gå på haha. 
 
Men det blev iallafall en mysig dag/kväll, snart ska vi lägga Jason och sedan ta de lugnt innan vi själva ska gå och lägga oss och sova för imorgon är det måndag igen. Varför ska helgerna gå så fort??
 
 
Grattis till alla andra pappor också! 

Farsdag

Hej på er! 
Idag är det farsdag och det ska vi fira med att åka hem till pappa en sväng sedan och efter det blir det en myskväll hemma med Jason, Joakim och Xzeena. Väntar på att Joakim ska komma hem så att jag kan få bilen och åka och handla lite =) Idag har jag hunnit med att tvätta golv och fönster, har dock inte tagit utsidan av fönstrerna för det får nog Joakim göra, jag är så jäkla rädd för spindlar! hahah å dom kan sitta där utanför i hörnerna hahah! 
 
 
 

Kladdkakansdag!

Jag och Jason har bakat kladdkaka idag! det är ju trottsallt kladdkakansdag.
 
 
 
 
 
Vi hade i marabou dröm krisp i våran! :)
 
Hur blir eran kaka :)?
 

Godmorgon - idag vaknade jag med

hals ont och en hes hes röst, men nu börjar det att bli bättre! Hoppas jag inte ska bli sjuk igen, suck! 
Vill inte bli sjuk igen, jag har inte tid med det, jag måste vara i skolan och hinna jobba lite med innan det är dags för praktiken. Jag har inte tiiiid att bli sjuk! 
 
Igår var vi hemma hos Jasons farmor och farfar en stund och hälsade på dom =) sedan kom min syster hem till oss så åt vi räkor och kollade på idol =) Jason och Carro dansade förfullt i soffan så moster blev helt slut haha.
 
 
 

im in love - empire

Jag är helt såld på serien Empire, den är sjukt bra! och dom gör sjukt bra musik. 
Man vill bara se mer och mer, men det går ju tyvärr inte! haha 
hela min spotify är fullproppad av musiken ifrån empire nu haha och mer lär det att bli.
 
Gillar ni hiphop och "ganstah" stilen så ska ni absolut ge denna serien en chans! ni lär inte ångra er! 
 
 
 
 
 
 
Lite musik =)!

Godmorning Fridaaay!

Godmorgon fox! 
Då var det fredag igen, skönt va? det tycker jag! 
Jag och Jason är lediga idag men han hoppade upp innan Joakim, så vi har legat i sängen och tittat på Stadens hjältar i någon timma, och nu har vi förflyttat oss till soffan och ligger och tittar på barnkanalen. 
Sedan ska vi greja lite här hemma och efter det går vi nog ut och leker en stund, kanske tar lite nya kort! 
Lite höstkort måste man ju ha på lilleman och Xzeena, och efter det får vi se vad vi hittar på.
 
 
Vad ska ni göra idag :)? 
 
 
 

Torsdag - Trött som tusan!

Godkväll på er ! =)  
Nu har jag tagit mig ett varmt varmt bad, kände mig så frusen innan och trött som tusan är jag också. 
Har hunnit göra en del idag, vart i skolan, betygsamtal, tagit nytt kort till mitt nya körkort, handlat med Jason Carro och mamma, rensat lådor i köket, städat och lekt med Jason Joakim och Xzeena. 
Så snart ska jag gå ut med Xzeena och sedan krypa ner i sängen, så gott så gott! 
Annars kommer jag att somna i soffan haha! 
 
Jo just de, mitt betygsamtal gick bra! lite över förväntan faktiskt haha! ska kompletera några frågor och sedan hade jag fått bra betyg på mina uppgifter som jag har lämnat in, toppen! 
Tänk att denna utbildningen snart är slut, seriöst jag är undersköterska om några få månader! i januari är jag utbildad usk, weiho! Denna sista terminen har gått jättefort, känns som vi nyss började men ja snart är den slut och det ska bli så underbart, att komma tillbaka och jobba mer =D och att jag har så mycket mer i ryggmärgen efter utbildningen, riktigt bra! 
 
God natt =)! Imorgon blir det mycket roligare inlägg med massa nya bilder Puss och kram!
 
 
 

Skola och betygsnack

Hej! Idag kom jag iväg till skolan trotsallt jag mår bättre och Jason mår bra :) hade även tur att det blir en kort dag i skolan idag skönt! Så nu ska jag snart ha betygsnack med fröken pirrpirr. Kommer säkert bli omprov. Men vad gör det lite mer att göra skadar ju inte.... 
Sedan ska jag hämta Jason och väcka min syster för jag behöver fixa nytt körkort för jag tappade mitt för två veckorsedan... la plånboken på biltaket och körde iväg.. suck! En taxi chaufför sprang ut och plockade upp allt men körkortet var de ända som saknades. Andra gången jag får fixa nytt hahah 😂 så klantig! Dagen innan denna olyckan så tappade jag mitt bankomatkort hahah men de kom tillbaka som sur var 😊 haha! 


Idag blev det UGGS, jeans, hoodtröja & min nya jacka :) 🍃🍁

Fina och mysiga lampor!

Nu när hösten är här och vintern närmar sig så är det så mysigt med lampor! Dom värmer upp lite extra i hemmen och gör dom mörka årstiderna lite ljusare och lite roligare! 
 
Jag gillar stora, helst vita lampor med lite krimskrams i och sedan gillar jag små lampor som man kan ha hängandes i fönstret eller ståendes på någon byrå eller liknande, även i fönstren såklart. Dom små lamporna ska inte lysa så jätte starkt, jag tycker dom är mysiga när dom lyser litegran och ger såndär extra mysig känsla när man är hemma =) och sen har vi dom stora fina lamporna i taket som man kan använda när man behöver det där extra ljuset hemma när man ska göra någonting. Annars älskar jag ljus i mysnivå haha :D Här har ni lite tips ifrån Ljustema :)
 
 
 
Inlägget är sponsrat!
 

Sno denna fina outfit

 
Kollage: Sno stilen!
 
Topp | Kappa | Väska | Kjol | Skor | Skinnjacka

Få rabatt på Twistshake nappflaskor!

THIS TWISTSHAKE TIGER GOT TUESDAY FEELING!
Vi lyser upp denna halvtråkiga tisdag med ett lysande erbjudande: På våra populära 3-pack får du ytterligare 30 % på det redan nedsatta priset! Dessutom 30 % på HELA vårt sortiment! Använd koden: tiger6
Erbjudandet gäller till tom 4/11-15 kl 08:00! Dela med er till era vänner så att dom inte missar erbjudandet!
 
 
 
Jason har denna Twistshake flaskan och jag tycker att den är helt toppen! Lätt att blanda vällingen och den läcker inte som dom andra flaskorna är bra på att göra, och twistshake flaskorna har en snygg design och man kan även blada färgerna om man har olika fäger hemma på flaskorna, och då skapar man sin egna roliga flaska! Tycker absolut att detta är den bästa flaskan som vi har använt. Tummen upp till Twistershakeflaskorna! 
 
 
 

Godmorgon - ifrån sjukstugan.

Godmorgon på er, här är vi fortfarande sjuka, usch så trött på det! Vill bli frisk och vara i skolan, detta är as tråkigt. Får läsa hemma under dagen så att man inte missar allt för mycket. 
 
Har sovit som en potta skit inatt också, har typ kontrollbehov utav att kolla Jasons blöja för att den inte ska läcka igenom på natten, så den måste bytas en gång per natt, ska bannemig åka och köpa dom nya pampersblöjorna, kan vara värt ett försök. Sedan kunde jag inte somna om för min jäkla förkyldning satte stopp för det, och när jag väl hade somnat så började Jason att klänga och smågnälla. 
Sen somnade han en stund till och nu är vi uppe igen, puuh.
 
 
Hoppas att ni får en bra dag! =)

Avlider snart.

Jag avlider snart av denna hemska förkyldningen! hatar att vara förkyld det är det värsta som finns, efter magsjuka då såklart! så jobbigt när man knappt kan andas genom näsan! USCH USCH UUUSCH!
 
Och man kan ju inte bara ligga och vara sjuk när man har en familj som är förkylda dom också, sedan får jag panik när det bara blir stökigare och stökigare, då kan jag inte bara ligga då måste jag städa även om jag inte orkar, man blir ju knappast frisk av en svinstia! haha. 
 
 
Mitt lilla hjärta! 
 
Nu sover Jason iallfall så jag ska vila lite i soffan med Joakim & Xzeena! Puss så länge!

Vinter outfit

 
 
 
Jacka - HÄR Tröja - HÄR Michael Kors väska - HÄR Jeans - HÄR Stövlar - HÄR 

Sjukstugan!

Godmorgon! 
Under helgen har hela familjen blivit förkylda och idag är vi hemma och vilar oss, det är mest jag och Joakim som är dunder förkylda, men Jason får såklart vara hemma med oss onödigt att lämna han på dagis när vi är hemma och är sjuka. Hoppas att han inte behöver bli såhär förkyld nu bara. Hade tänkt att gå till skolan men jag nyser gång på gång och näsan känns som om den är lika svullen som Rudolf med röda mulens nos. 
Hoppas att det ger med sig snart! Och inte nog med det så har jag ont i halsen också, skit asså. Har inte tiiiid med att vara sjuk nu! 
 
Bjuder på en bild av våran skönhet till hund!
 
Måste måste måste hitta mig en vinterjacka, inte konstigt att man blir sjuk när man går runt i en bomberjacka som är till för våren haha! Men jag har as svårt för att komma fram till vilken jacka jag vill ha så därför har jag dragit ut på det haha! illa... Puss så länge!

Farmor och farfar ♡

Hej, idag åkte jag pappa och Carro till farfars grav och farmors minneslund. Vi tände ljus och la gravblommor. sedan har jag bara varit med familjen och tagit det lugnt, vi alla har blivit förkylda och skit också  Usch , nu blir det tvstund med Joakim innan läggdags  . . Natti ♡ 

RSS 2.0