MRL pass

Då har man avklarat ett mrl pass såhär innan läggdags Gött gött. Och imon är det skola igen. Natti natti 🌙 

Empire säsong 2 !!

äntligen är empire säsong två ute, bästa serien just nu!
Och det är massa bra musik!
 
Ni har väl inte missat denna serien? se den! nu!! =)

Promenad med Xzeena.

Fick bli en långpromenad med Xzeena, runt i skogen och lite till. Nu ligger hon pladask ned i sängen iallfall haha. Och jag ska in och ta den där långa duschen tror jag, och sedan måste väl min egentid vara slut? eller? haha. Träffade mamma och syster en stund också och handlade lite. 
 
 
Min fina vovve :)

Några inredningsdetaljer i vårt sovrum

Inredningsdetaljer i vårt sovrum.
 
 
 
 
 
 
 
Tavlor ifrån Desenio & sängkläder ifrån Jotex.
 
 
Ljust och fräscht. Men funderar på att mörka ner det lite nu till hösten/vintern. Och göra det lite mysigt med massa lampor filtar, och kuddar !! =) 

Egentid deluxe!

Idag fick mamma Sandra lite egentid deluxe, Joakim tog med sig Jason till båten idag så han fick åka med pappa och fiska, och dra upp hummertinor. Och jag fick egentid hemma, helt ensam med Xzeena! 
Awsome haha, ne tomt är det, men det är ganska skönt ibland haha. 
Så här kan jag sitta och blogga och göra allt i min egna takt, ska ju göra lite hemmagöra med, hänga tvätt och sånt, sedan ska jag ta en långis med Xzeena :) 
 
 
 
 
Det är så mycket man vill göra på sin "egentid", man vill blogga, kolla på serier och ta en låååång dusch, ja you name it. Får se vad jag hinner med =) Kommer säkert sluta med att jag stannar här i sängen framför bloggen haha ;) 
 

Medicin provet ..

Gick nog sådär, jag har inte haft tillräckligt med tid och ork att läsa på. Det är verkligen inte lätt att få ihop det med familj, och skola sedan ska man ha en fritid också, och helst av allt så ska jag hinna jobba med. Redan kommit på två fel jag hade haha, så typiskt. Jag fick total hjärnsläpp så jag skrev bara något för att det skulle se bra ut haha, men det var så fel! Jaja, hoppas det andra stödjer upp allt haha.
Nu sitter jag hemma och försöker få ihop mitt gymnasiearbete, börjat med smärta. Som vi ska skriva om och fördjupa oss inom det, as svårt. Och det ska göras med andning, och ja allt annat med. Alltså en del saker.
Undra när man ska hinna med allt, och det ska vara klart innan parktiken som ska göras på ett sjukhus, jag är så nervös så jag kan dö, sjukhus! men det kan nog bli roligt. 
 
Men snart lägger jag ner detta och går och hämtar min plutt på dagis istället =)! 
 
 
 
 
Puss så länge!
 
 

Medicin prov

Pluggar .. igen. Imorgon ska vi ha ett medicin (2) prov och jag började att plugga typ förut vid fyra tiden. 
Tur att vi hade ett liknade prov i torsdags så lite kommer man ihåg, om man nu hade rätt på det provet haha.
Kommer drunkna utav alla skoluppgifter denna terminen känner jag!! Ska skriva massa inlämningar innan det är dags för praktiken, den sista praktiken!! =) sedan är jag klar med denna underbara utbildningen. 
Det har varit en tuff utbildning men den är helt klart bra att ha i ryggväskan genom livet =) och man har fått lära sig så mycket om massa med olika sjukdomar och ja, mycket annat. Men ja, den har varit tuff. 
Men snart är jag igenom, hoppas det inte blir något vel nu bara med praktik och allt, eller att jag missar på ett prov för det kommer jag aldrig orka haha. Men det ska nog gå bra! 
 
Nu får jag plugga vidare, så ont i handen av allt skrivande bara. 
 
 

Keramiska knivar

Jag hittade så snygga och bra knivar hos vejb ab som är ett företag ifrån lomma kommun, men som just nu håller till i Stockholm. Dom säljer keramiska knivar som kommer ifrån Japan, och dom är lätt använda, fin design och hygieniska. Knivarna är gjorda utav ett pulver som heter zirkonium. Knivarna reagerar inte på ämnen och på så sätt så påverkas inte maten om man skär i olika saker och sedan är zirkonium mycket hårdare än stål och det för att kniven håller sig bra längre än en vanlig stålkniv.
 
 
Priserna på knivarna är helt okej för en / ett par bra knivar. Och gummihandtag är så bra! På vanliga plathandtag så glider handen så lätt, så dessa kvar är verkligen något att skaffa om man inte har dom.
 
(Sponsrat inlägg)
 

New in closet to Jason and me

Nyinhandlat till mig och Jason. 
Träningsbyxor till mig och till Jason köpte vi nya regnkläder, fodrade, och ett par byxor.
 
 
 
Fodrade regnkläder ifrån Stadium
 
 
Jeans ifrån Kapphal, 25% rabatt på alla jeans där för barn, kvinnor och män =)!
 
 
Träningsbyxor ifrån Stadium
 

Regnklädersjakt

Idag ska jag dra ut min familj på jakt efter bra regnkläder till Jason, fodrade. 
Får nog bli något didrikson set, älskar didrikson. Han har även en overall i didrikson som jag älskar, vattentät och varm och go. Köpte den dock förra året så får hoppas att den passar även i år, men det tror jag för han drunknade nästan i den förra året haha. Dom är så stora i storleken! 
 
Nu ska jag väcka Joakim och sedan laga vår nyttiga frukost! =) haha mår nästan dåligt av att vi hade en chips dag igår, och idag blev det ingen MRL för mig så får träna hemma, tur man har ett barn här hemma med! 
 
 

Barnrum

 
Sneakpeak ifrån Jasons rum, ska göras om lite har jag planerat! 

Fredag weiho

Då var det fredag igen så skönt nu väntar vi bara på att Joakim ska sluta jobbet sedan är vi lediga allihopa :) jag och Jason har haft en mysig dag med barnprogram och en promenad ner till affärer och gick handlat blöjor kvalg bananer och sportbröd haha :) nu väntar jag mest på att han ska vilja sova middag för jag tror bannemig att jag också gör se då blev svin trött ! Haha 


100 rökfria dagar idag weeiho! I can do it! :)

Prov avklarat

Avklarat provet så nu får jag vänta på resultatet, hoppas hoppas jag klarade det så man slipper att ha något släp efter sig. Men jag tror det gick ganska bra, huvsat iallafall det måste det ha gjort. Kommer väl inte bli ett A men kanske ett E haha, jag är nöjd bara jag blir godkänd. Ska snart hämta Jason också, men funderar lite på vad vi ska göra idag. Kanske åka ner tll tatueringsstudion och planera min tatuering för Jason. 
Ska göra hans fot med namn och födelsedag. Men den ska bli bra och den ska synas, funderar på att ha den på bröstet, men det är svårt. 
 
 
 
Eller om jag drar med Jason till lek och buslandet kanske. Jadu, vi får se vad dagen har att erbjuda! 
 
 

kärlkramp hjärtsvikt tvärfraktur...

Hjärninfarkt, hjärtinfarkt, ainusknuta,  pacemaker, andningsbesvär, flimmer, kamrar acetylsalicylsyra.... you name it! En del sitter och en annan del sitter inte, kör all in imorgon så får det gå som det går för det är ett helt mysterium att hålla reda på allt detta den som klarar det borde få äran att vara på första sidan av någon rekondbok för sönderpluggadehjärnor. Mer sönder pluggad än vad min hjärna är och det kan ju inte gå?! Haha. Suttit sedan klockan 13 med lite pauser såklart och sedan lite under dom senaste två dagarna. Nästa prov ska jag börja med i tid för engångsskull. 
Nu har jag hittat in till sängen, våran nybäddade säng. I ljusa fräscha färger, romantisk stil som min mamma säger haha :) och i den goa nybäddade sängen fann jag ett helt garage som Jason har byggt upp här haha småbilar precis överallt!! Har era barn också massa små gömmor med deras favorit saker? 

God natt på er från en övertrött pluggande mamma med no brain just nu.  Hahaha God natt. 



Pluggpaus!

Gud vad tiden springer iväg när man pluggar, illa. Jag vill ha så mycket mer tid till detta men jag orkar inte och jag har inte orkat eller haft tiden till provet. Jag har nog inte riktigt hittat den inställningen än som man måste ha när man ska plugga, men den kommer väl snart. Nu får jag iallafall ta en pluggpaus för mat och lite bloggning hihi. Joakim och Jason är och åker båt och hälsar på farmor och farfar. Känns så otroligt tråkigt och sitta här och plugga när jag egentligen ska köra MRL klockan 20 idag, men icke sa nicke jag får sitta här. Få bli bandet hemma imorgon och en långre promenad med Xzeena sen. 
 
Skönt att provet är över imorgon, imorgon bitti vid åtta tiden får ni gärna hålla tummar och tår för mig haha för då gör jag provet, sedan har vi helg!! Vi behöver inte vara kvar efter att vi har gjort provet, så jag går hem och gör lite inlämningar inför gymnasiearbetet så blir en del utav det klart också. Måste beta av så mycket som jag bara kan för i december så ska jag göra en vårduppsats också! Så man inte har för mycket i slutet att göra, allt ska vara färdigt och klart några dagar innan terminen är slut har jag tänkt =) 
 
 
 

Orättvist .. och jobbigt.

Jobbigt .. 
 
Det är ganska jobbigt att läsa till usk just nu känner jag, men jag ska genomföra det! 
Alla sjukdomar som jag läser om nu är jobbiga, hjärt och kärlsjukdomar och om cancer. 
Får typ flashbacks om allt som nydligen har hänt, och det får tankarna att stänna upp när man läser om skiten.
Men, jag ska klara det jag ska jag ska jag ska! varför ska det finnas massa jävla sjukdomar som kan ta våra nära och kära såhär? suck! Hoppas att det snart kommer ett sätt som kan bota alla äckliga sjukdomar.
 
 
 
Livet är för orättvist, life is a fuckin bitch!

Cykeltur

Idag har vi en ledig dag och har myst hela dagen, vart ute och gått och Jason cyklade brevid. 
Sedan har vi myst framför tv:n och busat och lekt. Nu sover han som en stock i soffan och jag önskar att även jag hade kunnat göra det för fy vad trött jag är, men jag måste plugga för imorgon har jag prov i akutsjukvård om massa hjärt och kärlsjukdomar och en del andra saker. Så jag måste hitta orken till att plugga ordentligt idag.. Måste klara alla prov nu, kan inte komma efter! Så himla mycket att göra denna terminen känner jag, men snart är den över och det ska bli så skönt! 
 
 
 
 

Fallen ängel

 
 
 
 

Idoor pass

Hejsan! Nu är jag ny duschad efter ett gott indoor pass på STC. Och innan passet gick vi lite på bandet, så idag har man bränt en del fett haha. Första gången jag gjorde ett indoor pass, och det var ju inte så farligt som jag förväntade mig, tur det! Annars har vi bara kört bodypump och mrl, så kul med lite omväxling och prova något annat =)! och mer energi fick vi utav den kära HEAT drycken som dom har börjat med på gymmet. Den är faktiskt awsome! aldrig gillat såna "sportdrycker" innan men denna är god. 
 
 
Den ökar förbränningen, man får mer energi och den innehåller 14 aktiva ingredienser och den är god
 
Nu ska jag plugga lite innan läggdags! =) Puss så länge.
 

paraply dag

Idag fick Jason ta sitt paraply till dagis :)
Regn och rusk hela dagen!  


Plugg plugg

Blir snart tokig på allt plugg, skola och allt som har med vardagen att göra. Diska städa tvätta you name it! Några månader till sedan är det äntligen över med skolan och allt pluggande. Om jag inte ska läsa till något annat ;) de ska jag men inte än på ett tag!! :) God natt på er alla! 


Bilder ifrån helgen

 

Träning

Hemkommen ifrån träning med syster och mamma. Snart ska vi åka hem till pappa på middag och sen ikväll är det bingolotto :) med fyra spel!! Haha *nörd* 

PUSS SÅ LÄNGE ♡ 

Twilight turtle - God night ☆

Godnatt från oss ♡ 

Hast en mysig dag med min familj, hälsat på gammelmormor sedan var vi ute och Jason cyklade gick även i skogen och sedan på kvällen kom Jasons moster och hälsade på. 
Nu ligger vi i sängen och ska sova och imorgon bitti börjar dagen med MRL för mig och min syster 💪 hoppas ni har haft en bra dag ! Kram 


Roligare träning med nya roligare träningskläder!

Nike vattenflaska Svart HÄR Svarta byxor HÄR Svart BH HÄR
 
Nike vattenflaska Rosa HÄR Mörkgrå tröja HÄR Svarta skor HÄR Svart/Rosa byxor HÄR Rosa BH HÄR Rosa/Svart väska HÄR
 
 
 

Mys morgon i ovädret 🍁

Godmorgon i höstliga ovädret ☔🍁 
Jason vaknade tidigt .. Idag igen. Joakim har åkt till jobbet och vi ligger i soffan och njuter utav våran lediga dag och tittar på barnkanalen. 

Och idag är det äntligen fredag!! Men jag har lite att göra måste plugga inför ett prov vi har i akutsjukvård på torsdag.. ganska stort har jag fått för mig att det är. Sedan ska jag förbereda gymnasiearbetet.. mycket nu!! Men ack va jag ska kämpa på för snart är det klart!! Så underbart. 


Hoppas att vädret blir lite bättre sedan så vi kanske kan gå ut men det är väl tvek. Får se vad vi hittar på idag kanske måla och pyssla lite.

Vad gör ni när det är storm ute? Puss ♡

Höst

Nu är det verkligen ruggit höstväder ute, det skakar i fönsterna utav "stormen" där ute. Och det faller gula/oranga löv från träden så himla tråkigt att sommaren är slut. Men det är ändå jättemysigt med höst, nu kan man tända ljus och jag måste införskaffa nya goa filtar i soffan och även till balkongen som vi ska hålla upp värmen i iår hoppas jag, den är inglasad. Och det är verkligen så mysigt med en inglasad balkong, så den ska fixas till lite till inför höst/vinter myset hehe =) 
Nu ska jag dra på mig skorna och springa ut med Xzeena i regn storm och rusk! Skönt att hon inte gillar det så hon vill oftast bara göra det hon ska sedan drar hon tillbaka till dörren haha. 
 
Var hemma hos Jasons farmor och farfar förut och tog en promand med hundarna och plockade kantareller, som jag inte ens äter haha men alla andra gör så man får ju vara med, jag var ju verkligen duktig på det! :) hihi
 
 
 
God natt på er. & glöm inte tävlingen på @SAANDRIIIE (insta) som är med Litenleker. 
 
 

Litenleker

 Ikväll kör jag en tävling med litenleker på min instagram där ni kan välja att välja mellan ett roligt fruktstånd av märket Djeco eller en söt nalle "Bashful beige bunny"
av märket Jellycat
 
 
 
 
 

Skola och jättetrött

Godmorgon! ☺ 
Idag kom jag iväg till skolan och Jason är på dagis han är äntligen bättre! Idag ville han till dagis och leka med alla sina vänner :) 
Himla tråkigt att det är sådan lång dag idag... får ont i mamma hjärtat när han har så långa dagar, mellan 8 till 16 ska han vara där idag.. och jag är Såååå trött idag så jag hoppas att denna dagen går fort. 

Sen kommer det ut en tävling på min instagram @Sandriiie så ha koll där :) 


Mitt hår ..

Nu var mitt bruna hår överfärgat, och nu har jag mörk mörk brun nästan svart hår igen. 
Blev så sugen igår när jag var i affären med min lillasyster, så ja så fick det bli. 
 
Provade färgen Garnier Olia
Hårfärgen är fri ifrån ammoniak och kraften som driver in i håret kommer ifrån oljorna.
 
 
 
Dålig mobilkamerabild:
 
 (Sjukt kass bild, men jag bjuder på den !!) haha

Mina fina modeller

 
Mina fina modeller haha :D 

Sveriges största marknadsplats för begagnad kurslitteratur

Jag som själv är student vet precis hur dyrt och tråkigt det är att köpa böcker till alla kurser man ska läsa, men nu har jag hittat en sida som heter studentapan där man lätt kan köpa  begagnad kurslitteratur och man kan även sälja av sina böcker där, gratis. Sedan betalar man sin/sina böcker direkt på deras hemsida och om man inte får boken skickad till sig så får man tillbaka alla sina pengar, och det är ju en himla trygghet för man vet aldrig om det är något lureri, därför tcker jag att detta känns jättebra. Och man slipper även ha kontakt med säljaren/köparen via mail och krångla med betalningar ovs. Det är just nu över 400.000 studenter som är med på denna hemsidan och köper/säljer sina böcker, och dom kan även skriva sammanfattningar till andra studenter om kurslitteraturen dom har läst. 
 
Så är du student eller känner någon som är student tipsa om denna sidan --> studentapan.
Jag själv kommer att använda mig utav denna sidan hedanefter, synd bara att man inte upptäckte den tidigare!
 
 
 Detta inlägg är sponsrat! =)

Fingerfärg

Idag har vi lekt med fingerfärger och Jason har målat massa fina teckningar. 
Det var riktigt kul att få kladda lite och att det var okej för mamma förengångsskull haha.
 
 
 

Bodypump

Nu förväntar jag mig en fet jäkla träningsvärk dom kommande två dagarna,  för det blev 45minuters pass med bodypump med syster förut, så var även mamma med och en jobbakompis! =) 
Passet var bra, det var svettigt, det var kämpigt och det var värt varenda mjölksyra. Jag längtar tills jag kan klara av dom tyngsta vikterna haha, kommer väl ta sisådär ett par gånger till men jag VILL, och jag SKA ta mig till mitt mål, denna gången ger jag inte upp. Ska absolut inte ta "jullov" ifrån träningen heller, som man alltid är dum och gör, jullov och sommarlov det är ju egentligen då man har ännu mera tid för att träna! Punko! haha.
 
Nu ska jag krypa ned i sängen med min goa familj, blir hemma dag med Jason imorgon med, hoppas hoppas att han är bättre tills på torsdag så man kan komma en skoldag iallafall. TUR att fronter finns!! så man inte missar allt för mycket. Yäyä, Puss och godnatt! 
 
 
 
Tränar ni något skoj? eller tränar ni överhuvudtaget tro :)?  berätta gärna om era bästa träningstips!! :D

ett hej från sjukstugan

 
Hej ifrån sjukstugan!
Idag har vi vilat, tittat på film och lekt. Och snart komma moster på besök och sedan kommer J hem och jag ska träna bodypump ikväll, så då får Jason vara hemma och vila med pappa. 
Jasons status är pigg, JÄTTESNORIG och lite hostig. Så får nog kanske bli hemma imorgon med, man vill ju inte att andra ska bli sjuka. Som förälder så ska man tänka ett steg längre tycker jag, jag själv tycker inte det är okej när föräldrar lämnar sina barn sjuka, då smittar dom ned andra barn och det är inte okej. Inte konstigt att barnen blir sjuka helatiden när dom inte får vara hemma och hinna bli friska innan dom är där igen.
 
 
 
Lekt frisör har vi också gjort, gött med en egen sådan här hemma!
 
 
PUSS och prosigt!

Sjukstugan 😱

Godmorgon ifrån sjukstugan.
Jason är förkyld med hosta och snor så vi ligger i sängen och kollar på film :) och det ska vi nog göra nästan hela dagen! Fast han vill ju kolla på såna tråkiga Youtubefilmer!! Jag vill ju kolla på riktiga filmer.. haha men det är han som är sjuk så han får bestämma :) ♡  


Hur söta får man vara!!?

 

Våran dag

Våran dag, vi vaknade med tuppen eller ja, Jason gjorde det. 
Joakim och Jason gick upp och tittade på barnprogram så jag fick ligga kvar lite extra, sedan åt vi frukost ihop. 
Vi tog en tripp till Jasons farmor och farfar för att hämta min cykel, och så. 
Och i eftermiddags så har vi hunnit cykla en runda med Jason och Xzeena, jag har tränat på gymmet och vi har haft en myskväll med bingolotto och film. Imorgon blir jag och Jason hemma, för han har blivit sjuk. Dagisvirus kanske! 
Hoppas han blir frisk snart våran lilla pluttis! 
 
 
 

cykeltur

Blev en cykeltur med familjen förut och efter det blev det gymmet. Nu blir det familjemys och bingolotto hihi

Ljust och fint!

 
Ljust och fint i sovrummet, det ser så mycket fräschare ut! 
 
Jotex

Vila i frid älskade morfar, du är så saknad!

Nu har vi tagit farväl av dig morfar, det var riktigt jobbigt men det var en fin och lätt begravning, precis som du ville. Du kommer verkligen vara saknar, du ÄR saknad, du är älskad och du kommer alltid att finnas i våra hjärtan. Och jag kommer berätta mycket om dig för Jason när han växer upp, hur du alltid skrattade när han sa "Brumbrum" till allt, hur snäll och bra morfar du var, om alla minnen jag har med dig..  Usch vad jag kommer att sakna dig! Nu är du en av dom finaste änglarna i himelen och vi ses när tiden är inne för mig. 
 
Puss och kram barnbarn nummer 1 =) <3 
 
 
 
 
Vila i frid, morfar <3<3
 
 
<3 <3
 

Godmorgon

Godmorgon! 
Ja, det var lite svårt att ta sig ur sängen förut, AJAJAJ vilken träningsvärk, skönt för man vet att man har gjort något bra! haha =) underbart! Idag får nog kroppen vila från tunga tyngder och you name it! Får bli en långis med Xzeena sen istället. 
Just nu gör jag frukost till familjen, vofflor. Lyxfrukost idag! =) 
Efter frukosten ska vi göra oss i ordning för begravning.. så himla jobbigt. 
 
 

bodypump 💪

Nu ligger jag i sängen nyduschad och ny tränad med en timmes bodypump med min syster. Så jobbigt påvägen dit men så gött påvägen hem, imorgon kommer jag ha ännu godare träningsvärk haha. Aja nu ska jag sova för imorgon ska vi upp i tid och det kommer bli en jobbig dag. Puss så länge ♡ 

Härliga smärta!

Idag har jag såndär härlig smärta, det gör ont när man ska gå i trappor, resa sig ifrån en stol eller böja sig ned, såndär härlig träningsvärk har jag! Och den ska vi fylla på sedan igen, igår körde vi MRL och idag blir det bodypump, så skönt att vara igång igen.. på riktigt. Fattar inte varför man ska ta uppehåll! Så dåligt. 
Lika bra att köra på helatiden, annars når man aldrig sitt mål. 
 
Yäyä, nu ska jag få med min lillasyster och hämta ut paket på maxi, vad kan det vaaara förnågot?! haha 
 
 

Så mycket att göra, så lite ork.

Jag har verkligen så mycket att göra idag känner jag, jag behöver ibland annat fixa i badrummet, samt diska, städa kylskåpet , hänga tvätt och dammsuga och plocka upp lite här och var efter Jason. Jag har en skoluppgift tills imorgon, som måstes göras med. Men, jag är så trött, jag vill bara sova. 
 
Jag har vaknat två nätter i rad och inte kunnat somna om på några timmar och när jag väl har somnat så vaknar Jason. Märks att det är en jobbig dag som närmar sig, för tårarna har börjat komma tillbaka och alla jobbiga tankar, och saknaden gör ondare och ondare, jag önskar att vi fick mer tid och att vi hade träffats så mycket mer än vad vi gjorde. Och jag vill veta att du har det bra, men jag vet att du kommer stå med öppna armar när vi kommer till dig, så vi ses när min/vår tid är inne. På fredag ska vi säga farväl till dig, och det är REDAN så jobbigt, även där vet jag att du kommer att vara med oss, men fy vad jobbigt det kommer att vara. Du är så saknad och så älskad!  
 
Men nu ska jag nog vila en stund så får Jason tråkigt nog vara med och städa lite sedan, nu vilar han med så jag ska nog passa på. 
 
 
Vi har faktiskt vart i affären idag och köpt lite korgar till badrummet och annan skit som man måste ha haha.
Och vi har vart ute och cyklat med hans balans cykel och lekt lite =) så att han får hjälpa mamma och städa en timma gör nog inget sen haha. 

Heminredning för halv priset.

 
50% rabatt på Jysk!
 
50% rabatt på Jotex by sandra-sandrie-ahfelt on Polyvore
 
Just nu finns det en heldel fina saker på Jotex, för HALVA priset! som hittat =) 

HM - kids

Hm levererar som vanligt, hittat massa fina saker till hösten/vintern på HM. 
 
 
 

Tack och lov för ett friskt barn.

Godkväll! Idag har det vart en del på schemat, först lämnade jag Jason på dagis och sedan åkte jag till skolan, där var jag på en palliativ vård lektion, ganska intressanta. Idag kollade vi på en film om cancersjuka barn, det är så hemskt att se dom så sjuka! Vi fick följa fyra stycken som hade olika slags cancersjukdomar. Tre av dessa barn överlevde, fast cancern kan komma tillbaka så jag vet inte hur det är idagens läge, men jag hoppas att dom lever såklart! Den minste var bara 7månader när han fick cancer, så himla tragiskt och orättvist.
 
Efter skolan hämtade jag min lilla Jason, som man saknat sådär extra mycket pga utav denna filmen med cancersjuka barn. Man ville bara springa och hämta honom och ge han världens kram och bara pussa på honom, jag är så lycklig att du är frisk och jag ska ta vara på all tid jag kan med honom! 
 
När jag hämtade Jason så sov han så sött ute i vagnen och han hade haft en bra dag på dagis, med bus och lek. Dom  sa att han har börjar busa en del, men det tycker dom bara är roligt som tur är! haha antar att det inte är lika stora bus som det är hemma haha!  När vi kom hem la vi oss i soffan och kramades och kollade på barnprogram medans Jason fick vaknat till ordentligt. Sedan var det bus och stoj igen, och vi städade lite och lagade mat. När Joakim kom hem åt vi fort och sedan for vi iväg till Ikea !! :) jag har äntligen fått bort den fula badrumsspegeln som vi hade hemma, helt underbart! och det ser så mycket fräschare ut nu. Ser nästan ut som ett helt nytt badrum haha. 
 
Vi hann även med att gå en liten promenad, och stannade till och lekte lite vid en lekplats. En lekplats som det finns så otroligt mycket minnen vid, fast än att den är ombyggd. 
 
Här är lite utav dagens foton!
 
 

F l o w e r s - l o v e i t

 
Flowerpower, vi har massa med fina blommor hemma just nu, som jag ska verkligen ska försöka att inte ta död på!  Sedan ska jag fortsätta att ha massa blommor hemma för det känns så mycket fräschare och finare ut med lite blommor här och var. Gäller att kunna hålla dom i liv bara haha.
 
 
 

storgrät

Sitter i skolan och har medicin lektion! Jag vill bara hem och hämta min plutt på dagis. Han var så ledsen när jag lämnade honom imorse och grät så mycket. När jag skulle ta Xzeena som satt fast i räcket utanför ser jag Jason springa emot mig i ren panik han kommer mot räcket och bara skrik gråter! Det gör så ont i mamma hjärtat!!!! Jag började nästan gråta själv och det var inte långt ifrån att jag tog han med hem igen och sket i skolan hahah!  Men de är ju absolut inte bra att göra så, fick vackert tala om för han att jag kommer snart och hämtar dig! O sen gick fröken iväg med han och jag vände om och gick samtidigt hörde jag han storgråta :( usch va hemskt! Men snaaaart ska jag hämta han ♡♡♡ 

75årsfesten!

Igår var en jättebra fest för mig och min mamma, lyckad! och vi fick massa fina presenter och det kom massa roliga människor!! =)
 
 
 

partyparty


Godmorgon lördag!

Godmorgon! 
Just nu håller jag på att vänta på att kladdkakorna ska blir klara, ska se om jag kan göra en tårta utav dom, spännande! haha. Sedan får jag göra iordning mig och åka till Lödöse, för idag ska jag och mamma ha våran 75årsfest!  Himla tråkigt väder bara, men men vi har ju stora partytält! så de ska nog gå bra. 
 
Är även helt dunder trött i huvudet och i kroppen, men det ger väl sig sen kanske. Hoppas det! 
 
Ska ta massor med kort ifrån festen och dela med er!! =) 
 
Puss så länge!
 
 

Obs, det kliade i fingrarna!

OBS, där ramlade det hem lite nya sängkläder!  I ljusa fräscha färger ifrån Jotex.
Använd denna rabattkoden152935 i kassan så får du det ganska mycket billigare! =)
 

Kanelbullar och jäkelskap

Idag har vi bakat kanelbullar, bara det att jag och kanelbullar hör verkligen inte ihop men jag ger mig inte!
Första degen blev inte ens degig, så den fick jag slänga. Den andra lyckades jag med! 
Och bullarna blev hyvsat fina, aldrig hänt innan. 
 
Jason har gjort hyss halva dagen, hällt ut saker på golvet, svätt vatten ifrån badkaret, kastat kritor i toaletten, you name it. Vi fick iallafall åka hem till mormor och lämna makrill till henne och Nisse som Joakim fick igår. Och dom blev så himla glada, =) sedan åkte vi hem, Jason somnade i bilen och jag tänkte "äntligen!" så vaknade han självklart(!!) när jag skulle bära hem honom. 
 
Vi lade oss och kollade på tv, och sedan lekte vi lite. Efter en stund gick jag och plattade håret, och tittade sedan in emot våran säng där log Jason med rumpan upp i vädret och snarka haha lilla plutten!
Funderar starkt på att joina honom! Är så trött efter allt stå hej denna lilla krabrat kan hitta på.
 
 
 

Jag mår illa, stackars barn!

Jag mår verkligen illa utav alla dessa bilder som sprids i media på döda barn, samtidigt som jag blir förbannad på att folk delar dom så blir jag så otroligt ledsen när jag ser dom.  Jag kan inte förstå hur man kan behandla människor på detta sättet, hur man kan behandla BARN på detta sättet. 
Barn ska vara trygga och ha det bra, som min son. Han är trygg, han mår bra, han har ett hem som han inte behöver fly ifrån, han har ett eget rum med hundratals med leksaker och han har sina föräldrar, släktingar och vänner runt om kring sig. Och allt detta har inte dessa barn, dom tvingas att fly, visa på egenhand för att överleva. En del barn ser deras föräldrar mödas, det är så fruktansvärt! 
 
Jag tycker att det är fruktansvärt jobbigt att lämna bort min son till dagis några timmar, tre åringen på bildens föräldrar har fått lämna bort sin son till himelen alldeless förtidigt.
 
Pojken som ligger på stranden är bara tre år, alltså ett år äldre än min egen son. Tänk att han aldrig kommer att få krama om sina föräldrar ingen, tänk er vilken resa han har haft, fått fly från sitt hem, tappat bort sina föräldrar, varit så ledsen och rädd, sedan hamnat i vattnet och druknat och spolats upp på en strand, jag mår riktigt illa när jag skriver detta. Såhär ska det inte behöva vara!! 
Jag önskar verkligen att jag kunde hjälpa allihoppa, men tyvärr kan man inte göra det. 
Men man kan göra något och det är att skänka pengar till Röda korset som är på plats för att hjälpa dessa barn och dom vuxna flyktingarna. 
 
Jag ska skänka, gör det du också! HÄR var enda liten krona räknas!
 
Inlägget får mer än gärna delas runt, så fler kan skänka en liten peng som kan rädda livet på många!

Sno stilen!

 
Kollage Zalando
 
1. Hatt | 2. Jacka | 3. Jeans | 4. Skor | 5. Glasögon

Stress stress stress

Vilken dag jag har haft!  Först så vaknade vi och var såå trötta så drog oss liiite extra i sängen, sedan hoppade vi upp alla tre, Joakim åkte efter att han vart ute med Xzeena, jag fixade mig och Jason, gav han lite frukost och sedan gick vi till dagis. Jason hade med sig sin påse med mac queen på, och i den har han massa bilar som han ville ha med sig till dagis, klart han fick! Så hans fröken började leka med han och bilarna när jag skulle gå, så han blev inte så ledsen som han brukar.
 
Sedan åkte jag till skolan och hade akutsjukvårds lektion från klockan 8,00 till klockan 16. 
Vi gick igenom alla möjligt infektionssjukdomar idag, det var några stycken! 
Efter skolan hämtade jag Jason som var ute och lekte på dagis, han blev så glad när han såg våran bil. Och när jag gick ut ur bilen så blev han så glad så att han började gråta, det gör han varje gång haha min sötnos!
 
Med engång efter att jag hade hämtat honom åkte vi hem till momor och sedan till affären och handlade massa saker till lördagens festligheter. Mamma, mormor, Jason, Carro och Nisse var med och handlade. 
Sedan har jag och Jason vart hemma och myst, och städat! Slipper vi städa så mycket imorgon, skönt!
 
Imorgon ska vi baka bullar och lite annat, kulkul! Sedan ska vi handla lite till till festen =) och på kvällen ska vi hem till mamma och sätta upp partytält! =) 
 
Här är lite bilder ifrån mammas kalas hon hade igår med alla mina fina släktingar. 
 
 
 
 
 
Nu ska jag gå och ta mig en dusch efter denna långa dagen! Puss 

Lektion

Akutvård lektion heeela dagen. Saknar min lilla bebis sådär extra mycket. 

30% rabatt på sängkläder!

 
30% rabbat på sängkläder!
Just nu har jotex 30% rabatt på sängkläder, och dom har ju även massa annat fint! Passa på!
 

Promenad och Lek

 
Jason har precis somnat, idag måste han sova middag så han orkar åka hem till mamma sedan och fira henne. För hon vill nog ha en glad och pigg Jason idag haha, nä hon är nog bara nöjd om han är där, vilket humör han än är på. 
 
Vi tog oss en skogspromenad med Xzeena förut, och sedan gick vi till lekplatsen och lekte en stund. 
När vi kom hem hade jag en riktigt trött och lite smågrining liten kille, men han skötte sig jättebra när vi var ute och gick, och han lyssnade. Vi ringde även mormor och sjungde för henne! =) 
 
 
 
Nu ska jag passa på att ta en dusch innan herr Jason vaknar igen. Puss !

2 september: Godmorgon

Godmorgon på er allesammans! 
Idag vaknade Jason med tuppen, på vår L e d i g a dag! så underbart, när vi ska upp tidigt så får man dra han upp ur sängen, men är vi lediga så studsar han mer än gärna upp tidigt. 
Sitter och funderar lite på vad vi ska hitta på idag, tror det blir en runda med Xzeena iallafall, och sedan får vi se vad vi hittar på. Vi skulle bakat bullar nu på morgonkvisten men ack vi hade inte några formar! morr. 
Så det får vi väl åka eller gå och köpa sedan. 
 
 
Och, idag är det ingen vanlig dag för idag är det min underbara mammas födelsedag, HURRA HURRA HUUURA! Grattis till dig min fina mamma, 50år! 
 
 
Puss så länge!
 

1 september

 
Nu lider den första höstdagen mot sitt slut, och imorgon fyller min älskade mamma 50år! Men du ser inte äldre ut en 30 mamma =)! Var tvugnen att skriva 30, för jag är ju tyvärr 25 och du måste ju se lite äldre ut än mig iallafall, jag är trottsallt din dotter! haha. Imorgon ska vi åka hem till mamma och fira henne på eftermiddagen.
Jag och Jason har en ledig dag imorgon, skönt!  Hoppas att det blir lite finare väder imorgon, så vi kan vara ute och leka. Annars har jag extra resuser ifall det blir regningt höstligt väder, och det är att baka bullar! 
 
Idag har vi hunnit med mycket efter att jag hämtade Jason på dagis, vi har städat, dammsugit, skurat och grejat. Sedan skickade jag iväg Joakim efter jobbet så han fick köpa såndär ställning med lådor som man har i gaderoberna. Så rensade vi ut Jasons byrå och fixade en egen gaderob till honom. Märkte även att våran lilleman börjar bli stooor, han har vuxit ur nästan ALLA sina byxor! (typiskt att jag måste köpa nytt HAHA) alla såna fina byxor som jag köpte för inte alls längesedan! Illa är det .. haha. 
 
Nu ska jag nog ta mig en lång härlig dusch, och sedan krypa ned i våran nybäddade goa säng, ååh måste ju kolla på Paradise hotel först med.. suck! hahah
Puss på er!

Trött på ALLT!

Hela denna dagen är ju bla ha bla ha bla ha. 
Allt ser förjävligt ut hemma, det är massa tvätt, sängkläderna måste bytas. 
Och det är en sån där jobbig dag som jag känner att allt måste göras på en gång, och sen ska vi ha en fest på lördag, för att jag har fyllt 25 och mamma fyller 50 imorgon, men den känner jag inte alls för just nu. Tänker inte gå in på varför här på bloggen. Känner verkligen INTE för den just nu iallafall, men det kanske blir bättre. 
 
Sedan ska Jason jävlas helatiden med nya hyss var femte sekund.. Sorry för ett gnälligt inlägg, men vafan ibland är man faktiskt sur och gnällig, och det är ju perfekt att jag har en blogg att skriva av mig allt detta så kanske Joakim slipper höra allt gnäll sen HAHA, stackarn! 
 
Får gå och döna på musik och städa, Puss så länge!
 
 

RSS 2.0