Skogstrask och svamp plockning

 
Idag har vi vart och traskat i Lödöses djupaste skogar över mossa, berg och höga gräs! 
Jason tyckte att det var jättekul att vara ute och plocka svamp, varje svamp vi hittade sa han "woooow!" till haha. Och Xzeena har fått redigt med motion idag med, slutade dock med att hon rullade sig i en STOR hög med HÄSTSKIT, så vi gav upp och fick åka hemåt och nu är hon nyduschad, ren och fräsch igen. 
 
Och massa svamp har vi också, så hoppas Joakim blir glad för ingen av oss äter det haha. 
 
sta
 
Puss och hej!

Fullt upp

 
Denna dagen har verkligen vart igång helatiden, först upp vid 6 och fixa sig, på jobbet innan klockan sju. Haft fullt upp där och sedan åkte jag och min syster och handlade dirkekt efter jobbet till kalaset imorgon. 
Vi glömde ju hälften, kanske inte riktigt så illa men ja, vi glömde lite iallafall så vi fick åka till en annan affär och där mötte vi upp mammsen med. 
Sedan åkte vi hem och jag dog lite på soffan innan Joakim, Jason och Daniel hoppar in genom ytterdörren. 
Sen var det fullrulle igen, göra middag och sedan sög jag ur den sista orken till att börja med smörgåstårtan.
Caroline kom och hjälpte mig, en perfekt brödskärare är hon! men ja nu är tårtorna äntligen klara, Jason sover, Joakim är hos grannen och jag har precis tagit den där efterlängtande duschen och har nu krypit ned i soffan med Xzeena och massa tända ljus. 
 
 
Imorgon blir det fullrulle igen, upp och handla med syrran, sen hem och städa innan det kommer folk hit.
Och sen kan kalaset börja haha, och efter det måste jag antagligen städa igen haha.
 
Hoppas ni har haft en bra dag! Puss

some fashion

Avslutar denna härliga torsdagen med lite tips till er :). 
Vinröd bombjacka -HÄR- Vita sneakers -HÄR- Kamouflagemonstrad mysdress -HÄR-

Då var det

 
torsdag och jag och Jason har en dagis/jobb ledig dag. Och vi har inget speciellt som vi måste göra förutom att städa lite, konstigt att det kan bli sån röra här hemma helatiden, städar ju helatiden! 
Småbarnslivet? 
 
Sedan ska vi även ta en promenard med Xzeena, men vet inte riktigt vart vi ska gå än eller om vi ska åka någonstans och gå med henne. Inte dirkekt fint väder ute, skulle bli as varmt idag ju men det kanske kommer klockan är ju inte så mycket, och det är bara jobbigt att gå långprominixer när det är för varmt. 
 
 
Yäyä, dags att dra sig upp ur soffan och sätta igång denna dagen! =) ciao!
 

Skor till barnen, otroligt fina till otroliga priser

 
 
Denna sjukt söta sko hittar du -HÄR- för ett mycket bra pris!
 
-HÄR- finner du denna otroligt söta sko för ett kanonbra pris!
 
Convers går alltid hem och -HÄR- går även priset hem.
 
 
och dessa vita finner du -HÄR-.

en del har verkligen inget liv.

 
 
en brud lade upp en status på en (fuckin) tjejgrupp att man skulle visa alla sina fina hundar. Självklart lägger jag upp på min fina Xzeena, och dom undrar även vad det är för ras på henne och jag skriver Amstaff/Pitbull, för det är vad hon är. Och dom leker värsta pitbullpoliser haha, pinsamt. 
 
Jag vet att Xzeena är en amstaff pga att jag har träffat hennes underbart fina mamma, och hennes pappa är en Pitbull, och hennes farmor är en Pitbull bluenose. Huvudsaken är väl att jag vet det? jag ska la inte behöva tvingas förklara hela hennes bakgrund för massa randoms? Blev så jäkla pisst så var tvungen att skriva av mig haha. Tog i vilket fall som helst bort min älskling ifrån den skrattretande tråden. Hon ska inte vara ibland clowner =). 
 
Yäyä, idag har de vart jobb på schemat, och lite små städ här hemma. Sedan åkte vi och kikade in cirkusen som är nere i Kungälv. JAG VET,jag gillar inte cirkus. Men vi kollade på djuren för Jasons skull, och jag har absolut inte sponsrat skiten. =) 
 
 

Hösten närmar sig med stormsteg

 
Hösten närmar sig med stormsteg och nya höst/vinterkläder måste skaffas. 
Personligen så älskar jag didriksons kläder, dom är vattentäta och håller värmen. 
Har alltid vart lika nöjd med deras plagg till min son. 
 
Rosa -HÄR- Blå -HÄR- Mörkblå Parkas - HÄR- & Parkas med lila väst -HÄR-
 

Potträning

 
Det där med potträning, det är inte alltid lika lätt. Ibland kan det gå jättebra och ibland kan det gå sämre.
Jag själv vill inte pressa mitt barn och säga att han måste gå på pottan, och jag tror inte heller på att man ska bli upprörd och nedstämnd bara för att barnet råkat kissa i byxan. Det krävs massvis med övning för att få det att fungera. 
 
Hittade precis en bok som jag vill tipsa er om, en bok som har hjälpt föräldrar att lösa det mycket vanliga problemet, den heter Potträning. Och den hjälper till både teoretiskt och praktiskt, så läs den och låt träningen gå snabbt och smidigt till =)  
 -HÄR-
 
 
Lycka till! 
 
 
 

19 augusti

Godkväll! 
Här ligger jag vaken efter en bra jobbkväll och kollat på fotboll 👍 haha HEJA SVERIGE! 
Galet trött men jag känner mig så as tråkig om jag går och lägger mig. 

Idag är det iallafall ett årsedan jag Jason och min mamma skulle åka och hälsa på min morfar. Men ca en timma innan vi skullle åka så fick min mamma det otroligt jobbiga samtalet, att morfar hade somnat in. Så Jason fick åka med Joakim istället, jag som ville att morfar skulle få träffa han 😢 men nu vet jag att han är med Jason helatiden 💖 
Du är otroligt saknad morfar, det är så tomt. Och att du redan har vart en ängel i ett helt år är helt sjukt,  tiden har gått så fort. Det känns verkligen inte som om det var ett årsedan vi alla satt i rummet och sa hejdå till dig. Så mycket kärlek och så mycket sorg. Men vi vet att du har det bra och det betyder mest 💖 och vi ses igen! 

Jag, Carro (min syster) & Nattis (min kusin) och vår kära morfar|farfar ♡ 

"Ta hand om era nära och kära för man vet aldrig när dagen kommer som man förlorar någon man håller kär". 

💖

tisdag

Idag har Jason vart på dagis för första gången efter hans långa sommarlov :) och det gick ju jättebra!  😍 han grät inte ens när jag lämnade honom!! Den ni 😊 

Sedan har vi vart och fikat med Jasons morfar och pappa Joakim, även Xzeena var med. Och nu ligger Jason och ska sova och vi kollar på fotboll. Hoppas på att krya till mig tills imorgon då jag ska jobba kvällen på mitt "gamla jobb" och de ska bli spännande. Var längesen jag va där nu. Men ja känner mig inte jätte kry men hoppas hoppas det går över inatt. 

Jacka - HM 
Tröja - HM 
Byxor - Nameit 

Tröja - Lager 157 


Look like Kenza

 
SNO STILEN av KENZA
 
1. Byxor | 2. Sneakers | 3. Väska | 4. Tröja

"Jag hade slagit han så blodet spruta"

Jason tar sig en tupplur och jag tar mig en bloggtur =) 
 
Herromdagen så såg jag ett inlägg i en grupp som verkligen skrämde mig. 
Det var ett inlägg av en tjej skrev om en händelse på sitt jobb, hon jobbar som servitris och fick en barn familj att servera denna dagen. När tjejen bär ut maten så bär hon 3 tallrikar ut till bordet för att hon inte klarade att bära ut alla fyra samtidigt. (Konstigt nog tar hon inte två och två, det hade väl vilken professionell servitris som helst  gjort. Eller?, jag hade iallafall.)
 
Och då säger en pojke på 7 år ungefär "Knäpp knäpp men min bror fick ingen mat, så spring och hämta den sötnos annars ser jag till att du får sparken". Jag förstår absolut att hon blir kränkt utav den elaka kommentaren, och föräldrarna säger ingenting till pojken heller, vilket är VÄLDIGT dåligt. 
 
I vilket fall som helst så börjar jag läsa alla hemska, fruktansvärda kommentarer som trillar in ifrån andra medlemmar, som lyder: "Jag hade slagit han så blodet sprutade i föräldrarnas ansikten", "Jag hade kastat honom i en vulkan", "Hade det vart mitt barn så hade han inte haft ett långt liv" och massa andra hemska kommentarer. Jag måste självklart ge mig in i detta och ja, de skrämmer mig verkligen över att se hur många det är som hade använt våld på sina barn för att dom har gjort fel. Det är så sjukt! 
 
Denna lilla killen måste ha fått den tråkiga attityden ifrån någon som han ser upp till, tex sina föräldrar. Denna killen kanske tror att det är okej att behandla andra på det sättet för att ingen har sagt till honom att det inte är det innan, det kanske är så han har det hemma. Vad vet vi? och jag tycker det är så hemskt att folk vill slå ett barn blodigt för att barnet inte vet rätt och fel. Varför inte bara prata med barnet och säga att så gör man inte. Varför lär inte barnets föräldrar barnet/en vad som är rätt och fel? 
 
Nej, detta är för mig helt sjukt. Barnmisshandel för att uppfostra barn är INTE OKEJ! det är sjukt. Kanske föräldrarna själva ska ta och söka hjälp.. 
 
Tack för mig! 
 
 

Tylösand

Här kommer lite bilder ifrån våran tripp till Tylösand =) 
Lite sent då jag tappade bort sladden mellan kameran och datorn! haha
 
 
Enjoy =) Godnatt!
 

Sova, 40 årsfest och tända ljus 🍁

 
Denna dagen har varit lugn och bra för mig, jag gick upp med Jason vid sju och Joakim fick sova till nio kanske tillochmed halv tio. Sedan la jag mig brevid honom och somnade som en sten när jag v'äl visste att han var vaken så han hade kollen på Jason. Sedan lät dom mig sova och dom åkte till Jasons farmor och farfar några timmar. Så med handen på hjärtat kan jag tala om att jag sov ända till tolv idag, så skönt. Sedan låg jag och kollade på 90210 till klockan halv tre tror jag haha. 
Sen fick jag lite panik så jag var tvugnen att gå upp och tvätta, städa och byta sängkläder. 
Så skönt det ska bli att krypa ner i en nybäddad säng! 
 
När Joakim och Jason kom hem så gjorde vi oss iordning för 40årskalas hos Joakims kusin. Och där var vi några timmar och åt middag mm. Sedan så åkte vi hem, så nu har vi vart hemma i ca en timma och Joakim ville så gärna åka tillbaka och fira hans kusin mer, så ja det är klart han fick =). Han tyckte även det var lite jobbigt när han fick piskan efter sig när vi skulle åka hem hahah! 
 
Men iallafall så kom min syster hit och hämtade honom så nu är dom påväg tillbaka =). 
Och jag sitter här i lugn och ro med Xzeena och tvn, men den tittar jag inte ens på! och massa tända ljus med, det är ju typ höst och det bästa med hösten

🍁

 är att man kan tända massa ljus! =) 
 
 

Kallt med höst

 
Idag var det upp tidigt, gjorde oss iordning och åkte och lämnade Jason hos hans farmor och farfar som passade honom en stund medans jag och Joakim gjorde lite ärenden =) 
Sedan hämtade vi Xzeena och åkte och hämtade Jason, fick även bli en sväng till biltema för min (vår) älskade bil är sjuk, bromsarna låter som tusan när man bromsar haha så pinsamt! men nu ska hon få vård! (vårdarbetsskada) sedan blev det ju en sväng till HM med såklart! en ny jacka till Jason och lite annat skoj. Och sedan så åkte vi hem och min pappa kom och fikade en stund. Fick självklart köra runt på min syster efter gårdagens balader som hon vart ute på =) men det är ju en vana. Fick ju en handlar kompis med till City Gross. 
 
Ikväll ska vi bara vara hemma och mysa, har fått tända lite ljus för att värma upp här hemma lite. Dom har ju inte igång värmen över sommaren, (vems dumma idée?) det är ju svinkallt nu! höst och sånt. 
Hade tillochmed min vinterjacka på mig förut när jag skulle handla, haha! 
 
Här har ni Jasons fina outfit idag
 
 
Det är så lätt att få bra foton på han nu förtiden! haha =)
 
Tröja - HM
Byxor - Name it 
Skor - Skopunkten 
 
Hoppas ni har en bra dag! xxx Sandra 
 

Modet i höst

Hösten närmar sig med storm steg, inte bara jag som har lagt märke till det va? 
Imorse var det så kallt när jag gick till bilen för att åka till jobbet, det var bara 6 grader! och rutan på bilen var full med tunn tunn is på, fick ha rumpvärme och högsta värmen i bilen på. 
Men till det roliga som kommer med alla årstiden, det är alla nya fina kläder man måste ha. 
Som tex ny jacka, en lite varmare än sommarjackan. Skor, som inte läcker in. Och ja, man behöver ha en hel del saker. 
Här får ni ett litet kollage på en snygg höst outfit
HÖSTENS MÅSTEN från Zalando
 
1. Väska | 2. Topp | 3. Skinnjacka | 4. Tröja | 5. Kappa | 6. Boots

lek och buslandet

Idag har vi haft en riktig lek dag med Jason. Vi åkte till lek och buslandet och vi var nästan där hela eftermiddagen. Min syster var med också och efter en stund kom även pappa dit :) 
Jason tycker att det är så roligt där, finns ju så mycket kul att göra för barnen där :) o föräldrarna kan sitta och fika hahah! Nä vi föräldrar får allt röra på döfläsket vi också. Det är som ett gympa pass 😂 
Efter en stund kom även Linda och Sandra med deras söta barn, hann umgås med dom en stund innan vi åkte hem för Xzeena var ju ensam hemma och de kan hon inte vara hur länge som helst :). 


Sedan åt vi och hade fullt hus i någon timma, min syster, min kusin, Jossan och sen kom även min minsta kusin en stund :) 

Jaja nu ska jag sova för imorgon ska det börjas jobba igen ;) puss och godnatt  😙🌜

Halkat på latmasken

Hela familjen sover, alla förutom jag! dom somnade på soffan framför sommarlov så jag passar på att lägga mig i sängen och blogga lite =) Xzeena ligger brevid och snarkar hon med. 
 
Visst är det kul när ALLA verkligen ALLA utan en själv somnar såhär ... haha ! nej fy vad tråkigt det är. 
Idag har jag iallafall vart med min syster och Jossan på STC och tränat lite gym, så mycket man orkade efter en lång pause! men nu ska jag bannamig inte ta någon mer pause, nu ska jag försöka stärka mina muskler ingen som antagligen har sjunkt ihop efter denna sommaren. SUCK! att man alltid ska halka på latmasken när sommaren kommer.. inte okej! 
 
 
Ja, nu är snart sommaren över, men tyvärr hinner jag blir ett år äldre (yngre) innan sommaren tar slut också. Men sen är det fram med alla lyktor och värmeljus igen, så himla mysigt! nästan så man längtar lite haha =) !
puss och kram!
 
 

Bröllop

Godkväll på er!
 
Hoppas er dag / kväll har varit bra för det har iallafall min varit. Vi har legat i sängen typ halva dagen, och njutit av vår nya madrass som vi fick tummen ur att köpa igår innan vi åkte hem till mamma och Philippe på en grillkväll =) Sedan var vi tvugna att gå upp och åka och handla lite mys till Jason och Carro som passade honom ikväll när vi var på bröllop, och Jossan såklart!  som har vart med och passat Jason ikväll.
 
Ja, som jag skrev innan så var jag och Joakim på bröllop ikväll hos hans kusin. Jättefint bröllop var det och det var jättekul också. Hände saker helatiden =) och det är ju kul! och superfina var dom! Synd bara att det regnade så när dom egentligen ville ha vigseln ute, men det gick ju lika bra inne =)! 
 
Så nu ligger man äntligen i sängen med Jason och Xzeena, Joakim är hos grannen så jag ska passa på att kolla lite serier innan jag somnar för ikväll. 
 
Puss
 
 
 
 
 
 

Tredje natten

Hej på er mitt i natten. 
Idag har vi haft ännu en lugn dag i Tylösand, med sol regn och lite åska. 

Idag är inte heller någon vanlig dag för idag fyller Xzeena 6år! Så hon har blivit uppvaktad med tårta och paket :) min lilla donna... 6 år redan... vad åren går fort! 

Sedan har hittat grillat och vart nere vid havet och fotat lite men dom korten kommer ut under veckan då det inte finns internet i datorn... suck! 

Men iallafall, när vi var nere vid vattnet och provade att flyga drake (som inte gick så bra, snöret lossnade två gånger och sen kom den upp lite men den dök lika snabbt ner isande igen haha) så kommer det en barnfamilj med tre små barn. Och jag måste bara påpeka att det blåser ganska mycket, vågorna är stora och starka, det är en röd flagga på badvaktens lilla hus. Alltså ska man ju helst inte bada. Men dessa barn fick bada, dom var ganska långt ut för sin längd och man ser hur vågorna kastar dom. Barnen är mellan 2-5 år kanske. Jag hade personligen ALDRIG låtit Jason bada där idag, aldrig.
Dags för en del att vakna och inse att vatten inte är att leka med! 

Jaja, vi gick iallafall hem till husvagnen och när vi hade kommit en bit så började det bokstavligen talat att spö regna på oss. Slängde på regnskydd på Jason vagn och på systemkameran som sedan fick åka med Jason hem. Paraplyet jag höll över mig och Joakim hade jag egentligen kunnat skippa för vi var ändå dyvåta när vi kom fram. Helt pisseblöta! Jason klarade sig bra iallafall, men jag Joakim och Xzeena fick oss en otrolig dusch haha.


Nu har jag kollat på en film medans Joakim är med grabbarna på Lars Kristers?  Dansbandsmusik..... haha! Dont understand thats music. .. och snart ska jag ta och sova faktiskt. Hoppas ni har haft en bra dag! PUSSS 

RSS 2.0