Också var det

Varför ska helgerna gå så förbannat fort när man är ledig?! haha
vips säger det oså  var det söndag. 
 
I fredags var jag ute med några stycken, vi bowlade först och sedan så var vi på vincaféet. Det var hyvsat roligt faktiskt, sedan så gick jag hemåt tidigt då Joakim har jobbat hela helgen. 
Så igår tog vi det lugnt hemma, jag och Jason mös hemma på morgonen sedan åkte vi på lite ärenden och på eftermiddagen hälsade vi på Jasons farmor och farfar. På kvällen hade vi mys framför Pocahontas (stavning?) och sedan blev det mello för mig och Joakim. 
 
Nu är Joakim och jobbar och Jason ligger och kollar på Pippi medans jag städar och ska göra mig iordning. Vi ska åka och handla med mormor (min mamma) och sedan sätta ett ljus på gammelmorfars minneslund.
 
 
 
 
Jag och morfar julen-14 <3 
 
Du är så saknad morfar, men vi vet att du har det bra nu och slipper lida av den hemska sjukdomen. 
Och jag vet att vi kommer att ses igen, när mina år är slut här på jorden. 

Nu var det gjort...

Ligger och försöker att natta Jason och det går sisådär. Han gör allt fär att inte somna! 

Och nu har jag även gjort ett bodypump pass med min syster och två till damer :) sjuk träningvärk kommer jag ha imorgon har jag en känsla utav, speciellt om armarna. Men nu var det iallafall gjort 💪 


Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan ska vi nog krypa till kojs för imorgon väntar en lång härlig jobb dag. 


och GISSA vad jag ska göra?!

I förmiddags så blev det en promenad med Jason och Xzeena i skogen som vi nu mera brukar göra när vi är lediga :) 
Men idag är det ju vår väder ute, så gött! Äntligen!  bara det inte blir mer överraskningar med snö och elände. 

Sedan har vi bara vart hemma och tagit det lugnt och Jason har lekt med sin nya bil nästan hela dagen.  I eftermiddag väntas ett bodypump pass med min syster också. Och imorgon är det tillbaka till verkligheten igen med jobb och dagis. 

Och GISSA vad jag ska göra på fredag??? 
Jag ska gå ut!! Det var ju 100 årsedan sen sist!
MEN jag ska ta de lugnt för Joakim ska upp och jobba tidigt så jag har ju Jason tidigt på morgonen haha. Men jag brukar ALLTID ta det lugnt så det ska inte vara något problem :) 



Idag har jag

Dags att sova efter en lång och bra dag :) 
Idag har jag hunnit med en heldel , Jason vaknade ju runt sju tiden så det är inte så konstigt att vi har hunnit med en del haha. Imorse mös vi i soffan någon timma sedan städade vi, som vanligt. Och efter det gick vi en skogspromenad :) sen blev det hemåt och då rev jag ut allt på toaletten och tvättade överallt. 
Sedan kom Joakim hem med en ny leksak till Jason, en till el bil haha. 
Efter maten så åkte jag och körde ett MRL pass med min syster. Så idag har jag vart duktig! 


Godnatt på er! 

nu har vi ...

Vi kom nyss hem ifrån en promenad i skogen, jag Jason och Xzeena ♡ 

Nu ligger vi i soffan och kollar på barnkanalen, slappa får man göra ibland ;) för sen ska jag ta hand om vårat kära hem med lite städning och fixa tvätten. Sånt kul ska jag göra idag haha vad ska du/ni hitta på idag :)? 


Ännu en ....

då var det söndag igen, veckorna går så fort! men det är ändå skönt för ju fortare det går så kommer snart sommaren =D haha. Och när den är här så får det gärna gå långsamt igen! 
 
Ikväll blir det ännu en regning jobbkväll att genomföra. Hoppas den går lika fort som gårdagens så är man ledig imorgon också och då ska jag umgås med mitt lilla hjärta och vi ska gå ner till Kungälv och hämta lite papper också, om jag hittar dit ... det gjorde jag inte i fredags haha.
 
Men iallafall innan jobbet ska jag hinna städa lite och hänga tvätt, sedan ska jag göra mig iordning och gå en runda med min söta hund! Så puss så länge
 
 
 

Så blev det nya ...

Idag kommer dom som jag har lovat i några dagar nu, korten ifrån lek och buslandet som vi var på i onsdags. 
 
 
 
Där var dom, undra vilka som hade roligast? hahaha mormor och moster kanske.
 
Men iallafall, idag fick jag sovmorgon! Jason vaknade tjugo över sex men Joakim gick upp, så gött!
annars hade jag aldrig orkat denna jobbkvällen som jag har framför mig haha.
Så blev det en shoppingrunda idag med på förmiddagen, Joakim hittade en ny tröja och sedan fann vi två par skor till mig och ett par till Joakim. Jason fick såklart en ny brum brum =)! haha.
 
 
 
Nu ska jag göra mig iordning, snart dags för en blöt jobbkväll! Puss 

ikväll kommer antagligen

Denna dagen har bestått utav jobb och dagis. Efter jobbet åkte jag för att hämta min delegering men jag hittade inte till sjuksköterskorna.... Så får göra ett nytt försök ihelgen eller på måndag.

Efter jobbet så handlade vi och nu har vi även lagat texmex, vart ute på promenad med Xzeena och badat. Nu ligger jag och ska natta Jason som är helt slut efter en rolig dag på dagis. 
Och ikväll kommer antagligen jag och Joakim somna tidigt också haha helt slut är vi allesammans. 

Ska jobba hela helgen också,  fast kvällen så lite vila blir det förhoppningsvis. 


🔱 följ på instagram @saandriiie 


Puss! 

Nu är jag sjukt jäkla

Denna dagen har vart fullspäckad av shopping och lek på lek och buslandet. 
Umgåtts med mamma syster Jason och mormor idag.  Blev en shoppingtur och sedan massa lek med Jason på buslandet. 

Sedan avslutade jag och Caroline dagen med ett MRL pass så nu är jag sjukt jäkla trött och kommer antagligen att somna med en gång efter att jag har lagt ifrån mig telefonen.  Tog även massa bilder idag men dom lägger jag ut imorgon.  God natt på er! 


Kan ni tänka er att

Här sitter en trött mamma i soffan framför barnkanalen med Jason och Xzeena. 
Kom ju i säng sent igår så det hade absolut inte gjort något med lite sömn haha. 

Kan ni tänka er att Jason vaknade innan 7 idag!! Haha inget ovanligt precis! 
Så jag får ligga och halv sova lite i soffan :) sedan ska vi umgås med min syster, kusin och mamma :) kolla i affärer och så sen tänkte jag föreslå lek och buslandet också, Carro kommer skutta av glädje haha hon och Jason ♡ 


Nu ska jag vila lite, Puss 😙

ikväll ska jag...

Kan ni gissa när Jason vaknade idag? - japp klockan 7... som vanligt! Haha. 
Så vi har hunnit städa och lekt lite idag också så nu ligger vi och vilar lite för snart blir det dagis för lilleman och jag ska jobba ikväll, ska gå brevid ikväll. Är trött som en fiskunge och vill bara sova men somnar jag nu så lär jag försova mig haha! Så får vänta tills ikväll :)!


Hittade en sjukt gammal bild på min gamla bilddagbok haha nu mera så heter den ju något annat haha. Hittade massa gammal skit så himla pinsamt , jag hade det verkligen inte lätt i ungdomen haha! Det ena efter det andra,  men jag var ganska så hemlighetsfull då också nästan så att jag blir sur på mig själv  för ja kommer inte ihåg alla hemlisar längre haha! 

Skönt att man har fått ordning på livet men gud vad gött man hade de förr haha va i skolan när man kände för det sedan hängde man bara med vänner och festade lite då o då haha aa nä gött att man växte upp tillslut 😂 

Aja puss så länge 😙

allt gick så bra så bra.

Nu ligger en helt slut mamma äntligen i sängen efter en lång dag. 

Syrran hämtade mig klockan kvart i sju imorse, för idag gjorde jag min första bevid gång på humana :) och det gick jättebra! Imorgon gör jag en brevid gång på kvällen så jag får sovmorgon haha gött. Efter jobbet så åkte jag och Carro (min syster) och hämtade Jason på dagis och efter det besökte vi mormor en sväng och sen åkte jag Carro och mammsen och handlade och sedan blev det att åka hem och laga mat.

Vi har även hunnit med en promenad, jag Joakim Jason och Xzeena ♡ men ja nu ska jag sova så god natt på er :) ☆•°


Nu är jag fan

Hemma efter ett MRL pass så nu är jag fan helt slut haha. Ska natta Jason och sedan hoppa in i duschen och efter det ska jag gräva ner mig i soffan med Joakim och Xzeena och kolla på Sofias änglar, har för mig att det handlar om en flicka som gick bort i cancer. Den hemska sjukdomen! 

Sen ska jag även hinna packa Jasons dagis väska för imorgon är det upp tidigt då jag ska börja nytt jobb,  spännande.  


Hoppas att ...

Igår var det alla ❤ dag och den firade vi med en lång mysmorgon hemma och sen åkte vi med Jason farmor och farfar till min mammas gubben verkstad för att kolla på bilar och fika. Det blev såklart en sväng in på klädkällaren också. 

Efter att vi hade vart i verkstaden så åkte vi och handlade och sedan bar det hemåt för städning och middag. Medan jag gjorde det så fixade Joakim med vårt köksbord som snart är klart! Min man är så händig hihi ♡ 
Sedan kom även min syster på middag och lite bingolotto. Sedan avslutade jag och Joakim kvällen med en film. 


Nej till mera

Idag gick vi upp strax innan halv 7, underbart haha! Kan tala om att det är en ganska trött mamma i denna familjen idag. 

Igår var de en tuff dag med begravning, då min fina farbror lämnade oss alldeles förtidigt 😢 

Fuck cancer! Jävla skit sjukdom som har tagit alldeles för många nu. På ett halvår är det tre stycken som har lämnat oss pågrund av cancer,  och det är verkligen skit tufft :( 

Det var en jättefin begravning och det var "kul" att träffa släkten igen men det hade ju varit mer kul om det inte hade vart på en begravning. 

Efter begravningen så åkte vi och sa grattis till min svärmor,  jag Carro o nattis :) sedan åkte vi hemåt och lagade tacos och efter det blev det läggdags med huvudvärk och trött som en 100 åring var jag med. Idag jobbar Joakim och sedan ska vi åka hem till mamma på middag med allihop :) 

Och ja när vi kollade ut imorse var det snö överallt igen usch! Så nej till mera snö!! Igår var det sånt fint vår väder ju! Trodde inte att de skulle bli mera snö!! Usch va tråkigt. 


nästa vecka börjar

Kom nyss hem ifrån en promenad med Jason och Xzeena, Jason hittade dock världens äckligaste lera att kleta ner sina skor i så dom måste skrubbas innan vi ska gå till dagis vid halv 2. Sedan blir det kvälls jobb för min del.

Nästa vecka börjar jag jobba på ett nytt ställe det ska bli sjukt spännande! :) kommer nog bli jättebra också. 


Att dom aldrig kan vara stilla när man ska ta kort på dom 🙈 haha. 


Puss så länge 😙


jag blir tokig

Hemma i sängen och försöker att natta Jason efter en lång dag med förskola, middag hos gammelmormor och sedan spring i affärer med mamma, mormor, moster och tant Nattis. 

Nu är tillochmed jag helt slut haha men jag vill ju gärna vara vaken en stund till så jag kan umgås lite med Joakim med men Jason somnar ALDRIG på kvällarna längre,  jag blir tokig. Och jag får INTE gå upp för då somnar han absolut inte. 
Så nu har jag funderingar på att skippa vilan på dagen helt för Jason så han är trött på kvällarna. Det ända positiva är väl att det kan bli sovmorgon imorgon. Men iochmed att vi inte ska upp tidigt imorgon så kommer han säkert vakna klockan 7 som vanligt när vi för en gångsskull kan sova lite extra. Imorse skulle vi upp vid halv åtta men så blev det inte för Jason ville inte vakna så vi kom upp strax efter åtta haha fattar inte varför han inte kan sova när vi INTE ska upp haha! 


ett litet smakprov.

Städat och klart! nu ska jag inta soffan en stund och kolla på desprete housewives och sedan 90210, efter det får det bli en powerwalk med Xzeena innan jag ska gå och hämta mitt lilla troll på dagis. 
 
 
Litet smakprov på vårt vardagsrum med ny soffa, nytt golv och nya brickbord. 
Inte klart än, ska dit en matta med vet dock inte vad jag vill ha för någon. Sedan ska det bli nya kuddar och filtar, men man ska ju få till den där tiden till att åka iväg och kolla på nya saker haha.
 
 
 

Dags att ta tag i...

Jason är lämnad på dagis idag för att komma in i det igen efter att han har vart hemma ett tag och vart sjuk. Så himla typiskt för han hade kommit in i det bra igen så blev han sjuk så nu börjar vi om igen haha. 

Så jag sitter och kollar på tv och ska snart ta tag i städning och sedan göra iordning mig. Hoppas på att allt löser sig idag med jobb biten, efter lunch ska jag ha bestämt mig och då tar jag och går efter den såkallade magkänslan om jag har någon då vill säga.


Puss så länge 😙

Fetisdagen

Idag har jag Jason och Xzeena bara varit hemma och myst. Sedan kom Joakim hem med semlor men dom fick vänta en stund för vi kunde ju inte äta middag och sen semla med en gång haha. Så jag gick ut och gick emellan med Xzeena och min syster, vi tog även en sväng till maxi. Så nu har vi haft fetis mys här hemma, jag åt dock ingen semla jag fick Weinerbröd istället haha. Jag klarar inte av all grädde och skitsnygg!  Och det tackar vi mamma och pappa för 😂 
( spydde som en gris efter att dom gav mig grädde när jag var liten och sen dess har jag INTE vart så glad i det haha ) 



Hoppas alla har haft en bra fetisdag ☕🎂

varför ska allt vara så svårt!

Ja varför ska allt vara så himla svårt, jobbigt och knasigt. Varför kan det ALDRIG bara flyta på.  Jag har så mycket just nu att tänka på, vad ska jag göra? Jag blir tokig och jag vet absolut inte vad jag vill. 

Yäyä idag vaknade Jason när Joakim stängde dörren för att gå till jobbet. Så klockan 7 var det full rulle så nu ligger vi i soffan och kollar på Rorri. 

Hoppas ni får en bra dag! 😙


Fy vad härligt!! ..

Visst är det skönt med sovmorgon på en lördag? Ja det är det haha. Men icke sa nicke, Jason vaknade klockan sju huhu! Jaja det är väl dags att han kommer in i rätt rutiner igen efter all ledighet och vabb. 

Så nu ligger han i ena hörnet av soffan och kollar på "brumbrum" på datan och jag och Xzeena ligger i andra halvan och kollar på nyheterna. 
Joakim är och jobbar en stund idag ochar sedan ska vi hitta på något med Jason han har ju vart hemma i över en vecka nu stackarn. Så jag får vackert trotsa min förkylning idag en stund, vaknade med huvudvärk och ont i halsen idag usch och fy, trött som en zombie känner jag mig med. Men jag tror att det är värst på morgonen så jag ska nog trotsa detta imorgon med och jobba imorgon. Hoppas jag blir bättre under dagen! 

Hoppas ni får en bra dag! 😙


Nej nu ....

Är fredagsmyset över och kudden ropar på oss.
Jason sover redan som en stock och vi kollar på en film på sexan med ögonen i kors.
 Så godnatt på er ! 


fredagsmys 🍬


Fredagsmys nerbäddad framför tvn framför barnkanalen med en hoppande unge över sig plus en hoppande hund på de också! Underbart haha. Sen får det bli fångarna på fortet och efter det ska lille man sova så mamma och pappa kan kolla på en film och sen sova. 

Känner mig helt slut i kroppen så trött och titt som tätt känner man sig varm och sen kall,  inte alls skoj med förkylning :( ! 

Puss 😙




hatar detta

Jag verkligen hatar när man känner sig helt färdig och febrig och snorig och man hostar och nyser helatiden, slutade med att jag jobbade halv dag idag kunde inte gå runt så till dom gamla och riskera att dom får skiten. Sedan blev jag helt matt av att ens ta på ett par stödstrumpor! Helt kallsvettig så ska man "låssas" att allt är okej. 

Nu har jag iallafall vilat en stund och Joakim skickade jag iväg till affären för att handla middag och lite fredagsmys :)

Hoppas ni får en bra fredag ♡ 


Long long day

Idag fick jag ju sovmorgon så himla skönt!
jag vaknade tillochmed innan Jason och hur ofta händer det om man inte ska upp tidigt och jobba haha. Så det var ju najs!  

Idag har jag hunnit med en del, som vanligt.  
Först hade vi en mysfrukost här hemma och sedan har vi städat lite och fixat. Vi har även hunnit att softa framför tvn innan vi gjorde oss iordning. Mamma kom vid halv två tiden och passade Jason så jag kunde åka på hemligt uppdrag haha och det gick jättebra! 

Och efter ett mycket lyckat uppdrag så gick jag Jason Mamma (mormor) ut och gick i skogen med Xzeena och kollade på vår lilla damm som vi har här. Sen kom Caroline och Joakim hem ifrån deras jobb så då åkte jag mamma Caroline och Nathalie och handlade en sväng ♡ 

Och nu äntligen ligger man i sängen och ska natta Jason efter en liten långpromenad med Xzeena 🐶

Snart ska jag natta mig själv också för imorgon ska jag jobba en sväng..... 

Hoppas ni har haft en bra dag! 


solen skiner och

Snoret rinner på både Jason och mig! Jag hatar förkylning usch! Hoppas det inte blir värre än så här, för idag ska jag på hemligt uppdrag och imorgon ska jag jobba så jag hoppas att jag håller mig såhär "frisk". 

Satans vabbruari säger jag bara, det är denna månaden som man  är sjuk helatiden speciellt om man har småbarn haha ♡ 


Hoppas ni får en bra dag 😙


besviken o trött

Nu är jag bra trött efter ett kvälls pass på jobbet, känt mig lite febrig och anmänt trött hela dagen så funderar på om jag är påväg att bli sjuk men det hoppas jag inte för imorgon ska jag iväg på ett "möte" :) mer säger jag inte! Och på eftermiddagen så ska jag mamma Jason och min syster gå en sväng på stan och kolla lite, stan är dock inte Göteborg utan imorgon får det bli vår lilla stad Kungälv. 

Rubriken i detta inlägg börjar med att jag är besviken , men jag kan dock inte skriva varför. 
Jag är bara trött på att folk säger en sak och sen blir det en helt annan sak än vad som lovats. Så lite kan jag säga, men jag tror att det kommer bli bra iallafall jag kommer nog skicka en blomma med ett stort tack kort sen haha :) livet har så mycket mer att erbjuda. 

Nej nu ska jag gräva ner mig i sängen och sova, ladda batterierna för imorgon!  Hoppas även på sovmorgon hihi ♡ 

Godnatt 🌙⭐


nytt i träningsgaderoben

Idag kom mina nya träningsbyxor 😆 och dom var jag ju tvungen att inviga med ett bodypump pass med min syster 💪 gött vare!

Efter passet åkte vi hem till mig för våran pappi var på besök hos oss :) ♡ så medan dom åt bullar så lagade jag och Caroline gröt. 
(Kan hända att en liten bullbit ville ner i min mage också efter att dom hade åkt hahaha) 

Nu har vi lagt oss efter att ha kollat på ung och bortskämd, och ja jag skäms ihjäl när jag såg det. Fy tusan vilka korkade ungar det finns, eller ungar och ungar dom var ju fan fansiken runt 20 allihopa så jäklar pinsamt. Hur kan föräldrarna tillåta att sina barn blir så pinsamt dumma? Sorgligt.  

Ääsch god natt på er ♡ 


Godmorgon

Idag vaknade Jason i lagom tid vid nio tiden, så skönt att få sova lite extra när man är hemma med han. Inatt vaknade jag av att jag började känna mig lite krasslig och ack vad rätt jag hade nu går jag här hemma och nyser och är påväg att bli sjuk jag också! Usch jag vill inte bli sjuk. 
Hoppas att de inte bryter ut något så att jag kan jobba snart igen. 

Idag ska vi vara hemma och bara ta de lugnt☺


ny mobil 😍

Äntligen har jag en ny telefon! 
Nu ska jag bara ha hjärta till att lägga bort min gamla telefon haha det är jobbigt att lämna bort något man håller kärt. Men denna är min nya kärlek nu,  min nya är en Samsung A5 ny 2016 :) 
Den har glas där bak och är allmänt snygg :) 
Skulle haft en vit men den var slut överallt så fick bli en svart och det går ju lika bra det :)! 


Bilder lånade från http://netonnet.se/ . 

Så nöjd! Tack till världens snällaste mamma ♡ 

1 februari

Då var 1 februari här och jag är hemma och vabbar med Jason som är snorig och hostig. I eftermiddag ska jag åka med mamma och köpa nya mobil till mig, hihi =) ska även kolla om jag kan hitta ett stativ till kameran, kan nog bli lättare att ta massa nya bilder till bloggen om man har ett sådant.
 
 
bilder ifrån netonnet
 
Jag har dock inte bestämt mig än om vilken telefon jag ska ha, inte vilket stativ heller för den delen. Så det blir en överraskning till ett senare inlägg. 
 
Nu ska jag snart höja på musiken och ha en riktig storstädning! det behövs efter en helg hemma med familjen haha. Puss så länge!
 
 

RSS 2.0