Been there done that

Been there done that - varför ska man behöva uppleva samma saker som man redan har gjort flera gånger, varför tröttnar inte folk på att göra samma saker om och om igen. Hur kul kan det vara egentligen? 
Och hur kan det vara så viktigt att göra dessa saker näst intill varje helg? eller så fort chansen finns vill säga. 
 
Jag har gjort det och jag kan tänka mig att göra det någon gång men inte var och varannan helg, min son betyder så mycket mer för mig än vad en fyllekväll och en bakfylla gör. Jag skaffade barn för att jag vill vara med honom, helst helatiden. Att springa ute på krogen och gå på totalt värdelösa hemmafester är inte alls viktigt för mig, det var kul när man inte hade barn. 
 
Jag läser titt som tätt om föräldrar som springer ute var och varannan helg, hinner ni ens hem på fredageftermiddag innan festkläderna åker på och ni säger hejdå till era barn som ni kanske nyss hämtat på dagis. Tänk hur mycket era barn vill vara med sina föräldrar efter en lång vecka på dagis, vem ville inte det som liten? hem och mysa med mamma och pappa, vara med sin familj är det bästa som finns. 
 
Att folk kan känna att dom verkligen vill ut och festa än att vara med sina barn är för mig helt ofattbart! 
Okej, jag hade kunnat tänka mig att gå ut någon gång, kanske om det verkligen är något speciellt eller en tråkig hemmafest någongång eller en krog runda, men satan i mig inte var och varannan helg. Det gjorde man när man INTE hade barn, ibland förstår inte jag varför en del skaffar barn om utelivet fortfarande betyder så mycket. Ne usch, skärpning föräldrar era barn är inga leksaker som man kan lägga undan för en stund för att ta sig en sup, era barn har er som förebilder och vill vara med er så mycket det bara går. Det gör ont i mig att veta att en del hellre är ute och super medans era barn sitter hemma och saknar er var och varannan helg. 
 
Och en del kan tillochmed ta en två dagars bara så där! en del ska nog tänka efter lite innan dom väljer ölglaset före barnet. 
 
Min son kommer alltid komma före någon fattig krogrunda eller fest, för han är det dyrbaraste jag har och han är värd mer än en fylla som leder till en äcklig bakfylla. Hade jag vart som jag var förr nu efter att jag har fått barn så hade jag skämts ihjäl. 
 
Tack för mig! 
 
 
 
 
 
 
Nu =) 
 
 
 
 

Vabbruari

 
 
Idag har vi haft en lugn och skön dag hemma, vi alla var hemma hela morgonen och jag fick tillochmed lite sovmorgon. Den var ganska välbehövlig faktiskt, vet inte nör jag sov till halv tio innan haha. 
 
Och förutom min härliga sovmorgon så har vi vart hemma hela dagen och bara tagit det lugnt, kollat på barnpogram och inte behövt stressa iväg någonstans och det kan ju vara ganska skönt ibland för här hemma hos oss händer inte det ofta att vi får vara hemma i lugn och ro. 
 
När eftermiddagen närmade sig så kom min syster och hämtade mig efter sitt jobb så åkte vi och handlade och sedan bar det hemåt för att laga kycklinggryta som min lillasyster beställde igår. Pappsen kom också på middag, och efter att dom hade åkt hemåt så har vi bara myst framför tvn och lekt litegrana. Nu ligger jag i sängen brevis Jason som kollar på Pippi och ska sova snart, han är inte kry än heller så imorgon får jag vara hemma och vabba med honom. 
Hans feber försvann vilket vi tycker var jätteskönt och vi trodde att han skulle bli frisk, men ack vad fel vi hade, förkyldningen kom på besök istället. Så nu ligger han med tät och rinnig näsa och en jobbig hosta. 
Hoppas det ger med sig snart också!  men det är ju dags för vabbruari nu, imorgon är det ju första februari så det firar vi med vabb ... 
 
 

39 graders feber

Godmorgon på er!
 
När jag kom hem igår kväll ifrån jobbet så hade min lilla älskling fått feber igen, han fick feber i onsdags morse först som sedan gick över och kom igår kväll igen. Den låg på över 38 grader igår kväll och nu ligger den på 39 grader, han orkar inte gå upp ur sängen heller =( min lilla plutt. Och han har fått alvedon inatt och ska få det snart igen. Hatar att se han så här, hade hellre haft det själv så han får vara frisk. 
 
Vi har lagat i sängen hela morgonen och kollat på Bilar, och sedan lite på Pippi och nu kollar vi på Bilar 2. 
Och ikväll ska vi på kalas men Joakim får vara hemma med Jason så får jag och min syster åka på kalaset.
Hoppas att Jason blir bättre snart, att den jäkla febern ger sig! 
 
Min lilla bebis får inte vara sjuk :( 
 
Hoppas ni får en bra fredag!! =) 

Brr kallt!

Godmorgon på er!
 
Idag fick jag sova enda tills kvart i åtta, skönt! haha men jag fick faktiskt ligga kvar i sängen till halv nio så det var ju gott. Idag ska jag städa lite och tvätta, ni måste tro att det är det ända jag gör, och ja, det är det nästan! 
Ikväll ska jag jobba också så jag hoppas att jag piggnar till snart! är så förbannat trött! men det blir nog bättre snart efter lte städ med hög musik och sedan en dusch! 
Jason sitter och kollar på tv, barnkanalen och Xzeena ligger brevid lungt och skönt! hehe.
 
Och ute är det nästan -15 brr! kommer frysa ihjäl ikväll när jag ska jobba, usch! hoppas att det blir "varmare" ikväll! får palta på mig med massa kläder. 
 
 

Helt slut

Godkväll på er. 
 
Här ligger man äntligen i sängen efter en lång dag med massa bus med Jason och städ utav lägenheten. Sedan var även morfar (min pappa) här på besök och efter det åkte vi och handlade och kollade på en soffa som ska få flytta hem till oss, så kul! äntligen ska vi ha en mörk soffa! så trött på den vi har nu haha.
Men iallafall, efter att vi hade kollat på soffa så gick vi hem till min lille kusin på kalas hon har fyllt 9år helt sjukt vad tiden går undan! nio årsedan den lille kom till oss. Så där fick man träffat nästan hela släkten =) 
Imorgon hoppas jag på en liten sovmorgon då jag ska jobba kvällen imorgon, så Jason får gå till dagis en stund imorgon, ca 2-3 timmar, han har det för bra våran prins =) inte många barn som har det så bra tror jag, en del har sina barn morgon till kväll på dagis så tråkigt! jag mår dåligt av att bara lämna han långa dagar ifrån sju till kvart över fyra två - tre gånger i veckan, och andra barn får vara där ifrån 6-18 varje dag! usch, stackars dom! Jaja, här kommer lite bilder ifrån idag, mobilbilder dock! 
 
 
 
 

Snö lek i snökaos

Idag har vi vart ute och lekt en heldel i snön, först var vi ute jag Jason och Xzeena. Både Jason och Xzeena druknade nästan i snön haha, och Jason ramlade flera gånger för att det var så djupt.
Sedan kom Carro på besök och då gjorde vi pannkakor och sedan gick vi ut och åkte pulka och lekte i snön igen, brr. Kallt var det, att man aldrig lär sig att ett par termobyxor hade beövts köpas! haha
MÅSTE skaffa oss det för det är inte alls kul att gå runt och frysa, plus att snön kröp in i skorna, även om man hade stövlar på sig, illa är det. 
 
Och nu i eftermiddag har vi vart hemma hos pappsen på middag och sedan gick vi ut även där och åkte pulka, och då var vi några fler också som var med ute. Nu ligger vi i soffan ned frösna och trötta haha! 
 
Här kommer några bilder ifrån dagen:
 
 
Hoppas ni har haft en bra dag! Puss

Snökaos

Godmorgon! 
Inatt vaknade jag av att Jason ville ha välling, så när jag kom till köket så ser jag MÄNGDER med snö utanför fönstret. Fick förvarna Joakim att han kanske skulle få gräva ut bilen ifrån garaget idag haha. 
Det är så sjukt mycket snö, folk sitter insnöade, det går inte att köra en meter med bilarna. 
Skönt att man är ledig idag och hemma med Jason och Xzeena så vi ska gå ut och leka i snön sedan och kolla på alla som skottar fram sina bilar haha. 
 
 
Här får ni en bild tagen i Kungälv. Tog med systemkameran med, men så hittade jag inte sladden till datan! Så typiskt!
 
Jaja, nu ska vi städa =)! Puss

Jobb på schemat idag!

Hejsan på er! 
Idag gick Joakim upp med Jason så att jag fick sova lite extra, var så trött! ville inte upp idag usch, ville sova hela dagen helst. Men fick gå upp och få i dom frukost och sedan åkte dom iväg för att åka pulka, man får passa på innan snön försvinner. Och jag gick en runda med Xzeena, efter det gick vi hem och kollade på tv och sedan städade vi lite, eller jag gjorde. Xzeena ligger fortfarande och sover lite. Och nu ska jag snart göra mig iordning, för ikväll står det jobb på schemat, ända tills klockan 22. 
 
Här får ni lite kak/tårt bilder sedan igår.
 
 
Puss så länge!

sov sött

Lång dag idag med kalas firande då min älskling fyller år ♡ 


Nu ska jag sova! Natti ♡ 

Lek i snön och fixat hemmet.

Godkväll på er, idag har jag haft fullt upp! började dagen med att åka och handla, för vi hade inget tvätt/sköljmedel så hade vi tvättid klockan 12, för jag orkade inte hänga upp massa sängkläder hemma så tvättade det i tvättstugan för en gångsskull så allt skulle blir torrt och bara till att lägga in i skåpen. Måste nog kanske införskaffa oss en torktummlare! haha.
 
Sen har ja städat och rensat lite här hemma, rensat kylskåp och alla tusen schampoo flaskor på badrummet haha. Sedan kom mamma, hon hade en ny bil med sig som hos fått av sin gubbe, så snäll så och den var jättefin! Vi åkte och handlade för mormor, och sedan åkte vi till nästa affär och handlade för oss själva och där träffade vi även lillsyrran som var och handlade för sitt jobb. 
 
Efter allt handlande så åkte vi hem till mormor och hennes gubbe på fika, trevligt! =) och efter det har det vart det vanliga, matlagning och sedan handling igen inför Joakims kalas imorgon. Min gamling blir bara äldre och äldre haha, och jag är fortfarande lika ung!, konstigt.. haha. 
 
Har pysslat här hemma också mycket idag, en hyll har åkt ner ifrån väggen, äntligen! fick Joakim till att ta bort den, så skönt! Det har vart en såndär hylla som man bara samlade massa skit på, och nu är all skit och hyllan borta, tada vad fint det blev! och sedan har jag bytt bort alla julgardiner, och allt är som vanligt igen. 
Vi har även hunnit baka och varit ute och åkt pulka en stund, och nu sitter jag här hemma i lugn och ro. 
Min syster åkte hem, hon blev så trött haha, Jason sover och Joakim är hos min morbror och hans dama =) 
 
Så ja ska nog ta mig en riktigt lång och skön dusch! Puss på er.
 
 
 

Snö överallt

Godmorgon!
Idag vaknade Jason vid ca halv åtta och jag fick stiga upp och fixa välling, och nu sitter vi och kollar på barnkanalen, jag Jason och Xzeena har bäddat ner oss i soffan. 
 
Just det, när jag tittade ut igenom köksfönstret imorse när jag gjorde välling så ser jag att det är MASSA snö! 
oooå vad kul! not!! haha Jason blev iallafall glad så vi får väl gå ut sen och leka en stund innan dom ska åka iväg och åka skridskor. Jag ska vara hemma och tvätta och städa medans dom är borta, för imorgon ska vi ha kalas för Joakim =) min gamling! hihi. Så ja, jag är hellre hemma och städar än att vara ute i det kalla vädret haha! 
 
 
Min lille Jason =)!

Nu är jag uska :)!

Godkväll eller godnatt kanske?  
Idag har jag haft min sista skoldag och den spenderade vi först i skolan för att redovisa vårt gymnasiearbete inför varandra (hemskaste jag vet usch!) men jag lyckades att bli en av dom sista och då drog tiden ut så jag behövde inte gå igenom hela min skrivning, puff! 
Vid sådana tillfällen ångrar jag alltid att jag ens gick till skolan, jag vill bara springa där ifrån och hoppas på att ingen ser mig, hade jag kunnat så hade jag gjort mig genomskinlig tills det var över haha så hemskt är det! 

Men iallafall det gick ju ganska bra ändå! 
Efter det åkte vi till brandstation och gick runt där efter en brandman som visade oss runt och berättade vad dom gjorde på dagarna å så, dom gör mycket mer än vad man tror! Men iallafall där var vi i ca 2 timmar sedan hade vi lunch och efter det hade vi avslutning, lärarna hade dukat upp fint med fika och rektorer var med och tackade av oss. Så ja nu är jag UNDERSKÖTERSKA!! så jäkla gött! Äntligen är jag klar! Inget mer plugg på ett bra tag nu eller. ..? Hahah ;) 

Sedan har jag även hunnit med att umgås med familjen idag, vi har handlat och åkte runt och kollat på olika isar som det hat blivit på sjöar med mera. Och på kvällskvisten kom mamma hennes gubbe och Carro förbi med en blomma och grattade mig :) gulligt! Och efter dom hade åkt blev det räkor och film med Joakim ♡ 
Och nu ska jag sova efter en lång dag! Godnatt på er! 🌙🌟 


Jag hatar rubriker.

Det är alltid lika svårt att komma på en rubrik, alltid får man sitta och tänka hur länge som helst haha! 
 
Nu har jag hunnit duscha, göra mig iordning och kollat lite på tv. J och mini J kommer inte hem än och jag börjar bli riktigt uttråkad!, sådär uttråkad så man bara vill gå och lägga sig! så jag får dra ut min löpande hund på en tur igen. Javisst hon började att löpa idag! det var väl på tiden Xzeenus! nu ligger hon i sängen och sover stackarn har säkert mensvärk och det vet man ju hur ont det kan göra haha illa. Men nu ska hon få komma ut på en promenad igen, min lilla plutt. 
Sen får jag väl ta och gå och köpa hundmat också! eller om jag väntar tills min syster eller mamma slutar att jobba, ibland hade det vart gött att ha två bilar, tror vi kanske får ta en funderare över att kanske skaffa en till sen haha. 
 
Måste beställa ett stativ till min kamera också! är ju skit svårt att få bra bilder utan. 
 
 
 
Puss så länge!

Fyfaraoo!

Fyfaraoo vad det är kallt ute, usch!  tur att det inte har kommit någon jobbig snö iallafall, jag veeeet, det är tråkigt för barnen... men ändå skönt att det inte har kommit något! 
 
Men iallafall, jag har nyss vart ute på en iskall promenard med Xzeena. J och mini J åkte till kärna för att vara ute och grilla o leka, vilket inte är min grej så jag är hellre hemma och grejar haha. Hatar att vara ute i flera timmar i denna kylan, usch! inte kul alls, fått mén ifrån skoltiden kanske när dom tvingar dom stackars barnen till att vara ute även fast dom nästan har fryst ihjäl, blablah. 
 
jaja, nu får jag väl gå och göra mig iordning och sedan får jag väl .... hitta på något ! (=
 
 

Nyårslöfterna har börjat

 
 
Jag märker att folk har börjat sina nyårsluften, köerna på gruppträningarna är hur långa som helst! haha
Får väl se hur länge detta varar, bokade precis bodypump imorgon kom nummer 40 i kön, det brukar vara sisådär 15 platser över haha!  Men det är det inte nu efter nyår :P 
Så förhoppningsvis blir det bodypump imorgon eller så får det bli crosstrainen.
 
Idag har vi städat och haft oss här hemma, så imorgon ryker nog julgardinerna också! bort med julen och vänta in sommaren haha :D vill ha värme nu för nu har det ju faktiskt vart kallt som tusan ett tag! så sommar, eller vår iallafall hade vart gött att få snart, höll ju på att frya näsan av mig igår kväll när jag jobbade, inte okej.
 
Ne nu ska jag bädda ner mig i soffan med Joakim och kolla på film tänkte jag, han vet dock inget än thihi. Han kollar på sånt där tråkigt pogram på typ discovery (stavning?) eller vad det nu heter, så ska stänga av de och sätta på en film istället hihi. Puss så länge!
 
 
(inlägget publicerades aldrig igår, så ni får det nu haha)
 

Sista inlämningen klar!

Hejsan! 
Idag åkte Joakim och Jason iväg och lekte med kusinerna en stund så jag kunde sätta min med min sista inlämning som nu är klar och inlämnad! äntligen, jag är snart klar! har en lektion på torsdag, sista lektionen! Sedan är jag klar med hela utbildningen, lalala weeei! :D så jääääävla gött!
om jag inte blir underkänd i något då ... haha men ne det blir jag nog inte, hoppas jag inte iallafall! haha.
 
Nu blir det en dusch och sedan en promis med Xzeena =)! 
 
 

Tillbaks till verkligheten

idag är det måndag och allt är som vanligt igen, tråkigt!
Tycker det är mycket roligare att vara hemma med mina favoriter haha! =) vem tycker inte de!
J är på jobbet och jag och lill J har städat och vart ute med Xzeena en stund, var så jädra kallt så vi fick gå in igen. Har även hunnit med en dusch så ska ja snart göra mig iordning för ett kvällspass med jobb. 
Och sen när jag kommer hem ska jag nog göra klart min sista inlämning om jag har ork till det, slutar ju klockan tio. Förhoppningsvis orkar jag det!  så är det ur världen sen, alla skol saker! =) 
 
 

Ett barn som inte vill sova, och ett rån.

Hejsan! eller godkväll kanske man kan säga.
Nu efter många timmars försök så liggr jag i sängen med Jason och hoppas på att han ska somna, vi har försökt i flera timmar att han ska lägga sig, men nej det har han inte viljat. 
Han somnade ca 15 minuter i bilen förut påväg hem ifrån farmor och farfar och det räckte tydligen för att inte vilja somna nu ikväll. Kommer inte ihåg sist jag och Joakim satt själva och kollade på en film på kvällen haha! 
Våran älskade unge sover aldrig! 
 
Idag har det vart en fullspäckad dag, började med att min syster kom och väckte oss för att hon hade vart ute och slarvat så hon fick lägga sig på soffan och sova en stund. Sedan kom pappa på besök på morgonkvisten runt 11 kanske haha. Och efter det åkte Jason, Joakim och pappsen iväg till Joakims föräldrars garage och grejade lite eller vad dom nu gjorde. 
 
Och medans dom var där och min syster låg och sov så passade jag på att skriva min sista inlämning till skolan, jag kom iallafall halvvägs innan Caroline vaknade och vi fick åka ut på massa ärenden. 
Sedan så åkte vi och handlade och åkte hem och lagade tex mex och kollade en skvätt på Ice age 2. 
Sedan körde jag hem min syster och ja, nu har vi försökt lägga Jason i timmar haha. 
 
Imorgon börjar verkligheten igen, Joakim ska upp tidigt och jobba och jag ska jobba imorgonkväll. Skönt att komma igång med rutinerna igen, och att Jason får komma till dagis lite och leka med sina vänner, så kanske han somnar lättare på kvällarna hahah! 
 
Och vet ni, jag läste precis på facebook att det har varit ett rån på en affär här och dom fick med sig 2500kr, asså är det verkligen värt att råna en affär för 2500? seriöst! pinsamt ju. Att folk inte kan låta andras saker vara! tattare asså.. Sedan tycker jag synd om personalen som jobbar där, usch för att stå vid kassan eller jobba där överhuvudtaget och det kommer in rånare, fy! att människor kan med, det är sjukt. 
 
Men ne, nu får jag försöka sova! Jason är vaken än, så får lägga mig och klia han på ryggen så kanske han somnar, haha. Fick inte läsa "Kaninen som så gärna ville somna" ikväll, tror han har kommit på att han somnar utav den, haha attans! Puss på er och godnatt!
 
 

året 2015

Året tvåtusenfemton, vad ska jag säga om det året? 
 
Ja,jag vet inte vart jag ska börja. Så jag börjar med Januari, i januari så började vi renovera vårt kök, det är inte riktigt färdigt än (haha) har inte haft all tid i världen faktiskt, så nu ska vi bara ha upp nya tapeter eller om det blir en trä vägg =) återstår att se. 
 (Sjukt dålig bild!!)
 
Sen kommer februari och då var vi hemma en del med efter mycket dagisbaciller, förkyldning efter förkyldning och lite magsjuka hade Jason på det också. (Tur man har en blogg så man kan läsa om allt man har varit med om) Sedan var jag med om min första krock, första och sista hoppas jag! 
Det var jag, min mamma och min syster. Vi skulle åka och köpa lunch och sedan skulle jag tillbaka till skolan. Men jag kom inte tillbaka till skolan, jag fick helt enkelt stå i kylan och vara butter på en gammal gubbe som saktade ned 150m innan stoppljuset så vi körde rätt in i röva på honom, asså stoppljuset var långt borta och det var inga bilar framför heller så han kunde sakta ned länge bort. Och han stack även ifrån krocken, men kom tillbaka efter ett ha varit hemma och bytt bil (?!) whhat.. Jaja, allt gick iallafall bra med alla, fick ont i nacken ett tag men det gick över. 
 
 
Mars, våren kom och Jason var hos frisören för första gången. Han var lite nojig men det gick hyvsat bra ändå! =)  
 
efter mars kommer såklart april och den stora händelsen i april var att vi fick en ny fin familjemedlem, en passat =)!  och vi sålde våran andra älskling, våran fina volvo. Men passaten har inte svikit oss än =)!
Maj, i maj så var det kungälvs crusingen och jag KÖRDE världens störska bil (enligt mig själv) en stooor Cadillac, det är min mammas gubbes bil. Och ja den fick jag äran att köra, tror ni jag var nervös eller? 
men det gick bra, hur bra som helst, körde som en kung haha! men lite smått panik fick man ju ibland, speciellt när man stötte på andra amatörer till förare!
 
En stor händelse till var att jag slutade att röka! =) 
 
Juni, den största händelsen i Juni var såklart att våran älskade Jason fyllde 2 år! 
Och vi hade ett bra kalas och han fick massa roliga och fina saker. Han fick även en el-bil som har blivit en stor hit! 
 
och i juli kände jag en jordbävning för första gången i mitt liv, jag trodde det var en motorcykel som startade utanför haha sedan såg jag på facebook att det var en JORDBÄVNING?! jag var ensam hemma med Jason och blev ju livrädd haha! ringde min syster och frågade om hon kände det och ja de gjorde hon, och hon trodde att det var ett tåg som körde förbi... bara det att närmsta tåget är ca 5km härifrån HAHAHAH! jag dog lite när hon sa det! 
vi började även våran husvagns semester, åkte först till ullared och det ångrade vi ganska fort igen haha, vi satt i den längsta kön med bil och husvagn, i flera timmar! det stod tvärstilla! det var den dagen ullared slog ett rekod med besökare där, helt sjukt var det! 
Sedan var vi även i Skrea i en vecka, och det var kul. Vi var så månnga som var där med husvagnarna =)!
 
och den 2 juni fick jag åka in akut med Xzeena till blå stjärna. Dagen innan så kastade min kloka pojkvän iväg ett bowlingklot utan att tänka på att Xzeena var lös och sprang efter för hon trodde att det var en boll. Hon BET i klotet och ena huggtanden flög iväg! Hon fick opereras så nu är hon en huggtand fattigare! min stackare!  usch vad ont det gjorde i mig när det hände, man känner sig verkligen värdelös! (vill dock inte veta hur Joakim kände sig, klanten!! haha) tur att det gick bra iallafall! 
hade även mamma, syster shoppingdag! men det är ju inget ovanligt hahah! det var innan Xzeena blev en tand fattigare.
 
Augusti, min älskade Xzeena fyllde fem år den 1a, tiden springer verkligen iväg! så henne firade vi med lite presenter och godis haha =)! 
sedan var vi på liseberg, jag åkte mechanica, fyfan säger jag bara! 
sedan campade vi i varberg i några dagar, var ett jättebra ställe för barn och hundar! så dit kan vi tänka oss att åka igen =) och en kväll när vi satt i vårt förtält och spelade yatzy i ÖSREGNET så fick vi besök av en igelkott som ville äta Xzeenas mat haha, den va inte rädd alls!
efter denna resan var campinglivet slut för i år. 
 
Och sedan kom den värsta dagen som kunde komma, den 19 augusti.. jag mamma och Jason skulle åka och hälsa på morfar, han låg på ett hem den sista tiden.. usch, det är jobbigt att skriva om detta och att läsa inlägget jag skrev, usch =(. Jag fick iallafall ett sms av min mamma två timmar innan vi skulle åka, och där stod det att morfar hade somnat in. Fick ringa min syster och vi åkte och mötte upp resten av familjen för att gå upp till morfar tillsammans. en av dom jobbigaste dagarna i mitt liv. Du är så saknad morfar! 
det blev en tid för oss att bara vara, vara med varandra, hitta på saker och stötta varandra. Tungt.. 
 
 
efter ca en vecka så fyllde jag 25år, första födelsedagen uran morfar. 
Vi firade mig på en resturang, där vi även kunde bowla efteråt. Vi var där hela tjocka familjen och åt och umgicks, det var en bra dag/kväll trotts allt jobbigt som hade hänt.
 
 
 
Augusti var en väldigt hemsk månad, men även en väldigt speciell månad! att vara runt om sin familj så mycket betyder väldigt mycket, och jag älskar er alla så otroligt mycket!
 
och sedan kom september..  och den 2de fyllde en av dom bästa i mitt liv 50år, min älskade mamma! 
 
sedan hade vi våran 75årsfest, mamma 50 plus jag 25 =) kom massa folk och vi fick massa fina presenter och tack till alla som hjälpte till, ni är guld värda! 
 
 
sedan kom den 11 september, morfars begravning. Det var fint, jättefint och det var jobbigt, jättejobbigt!
 
och sedan har vi oktober .. det var en lugn månad med massa plugg och blackrace haha! Vi var på blackrace en gång, och nu vill både jag och Joakim börja med det! haha 
 
november, jag började min APL på sjukhus. Var där i fyra veckor, och jag lärde mig så mycket och det var roligt. Fick bort lite av min rädsla för sprutor mm, fick ta blodprover! det var verkligen en jättebra APL plats och jag stortrivdes! alla var jätte snälla =)
sedan var det ju terron i paris med, usch och fy! så hemskt! 
 
sista månaden, december. Massa med julfirande, på dagis och sedan julafton hos Jasons farmor och farfar. Jul bak, uppesittarkväll, ullared, massa mer shopping and you name it! Har gjort nästan allt i december som många många andra har gjort, julmat, julklappar och sedan kom nyår också, som var igår. Firade den hos Jasons farmor och farfar me, och så sov vi i husvagnen =)!
 
Tack 2015 nu blickar vi fram emot 2016 och det ska bli ett bra år! det har jag bestämt! 
 
år 2015 var det alldeles för många som blev sjuka, det var för många som lämnade oss förtidigt och det har varit otroligt mycket pluggande för mig. Nu har jag en sak kvar och en lektion kvar sedan är jag färdig undersköterska! Tack och hej! Godnatt =)
 
 

RSS 2.0