Kommer det tror ni?

Här sitter vi på balkongen och ska snart lägga lille Jason ♡ idag har vi jobbat och Jason har vart på förskolan. Sjukt jäkla varmt har det vart också. Höll på att avlida dom sista timmarna på jobbet. Det blåste ganska mycket men fram på dagen blev det sjukt varmt trots blåsten. 


☆ kladdkaka med nutella 👌☆ 

Annars har vi inte gjort jätte mycket idag. Vi har bakat lite och lagat mat, och lekt såklart. Sedan har vi mest chillat på balkongen och nu inväntar vi åskan, tror jag hör den en bit bort hihi :) och såg en blixt ⚡ också. 
Mitt favorit väder ✌ haha det är ju så mysigt! 


Sommarens populäraste badkläder

 
Nu börjar värmen komma och man kan snart bada och sola =) skönt va? men varje år måste man ju även ha nya badkläder =)! så här har ni lite tips.
 
 
Kollage: Bad dags!
 
1 här | 2 här | 3 här | 4 här
sponsrat inlägg

Summerburst Göteborg

Denna helgen började med en stressig fredag, jag och Jason hämtade Carro så åkte vi ner till Göteborg och hämtade Emma ifrån jobbet. Efter att ha sprungit runt där så åkte vi till femman och shoppade lite kläder, och efter det åkte vi till Ullevi och hämtade ut summerburst banden. Jag hatar att köra bil i stan!! haha
Sedan åkte vi hem och gjorde oss iordning, Joakim kom hem och tog Jason och mamma körde hem mig till Emma för förfest och sedan körde pappa in oss till ullevi. 
 
Det var grymt bra! go musik och massa roligt folk. Efter allt hoppande hade vi alla sjukt ont i fötterna haha, och hungriga som vargar var vi också haha. Emmas syster hämtade oss, men eftersom att två personer inte ville avsluta kvällen så hoppade vi av på krogen i Kungälv, sjukt dött var det där, så jag och min syster gick hem.
 
Lördag, round två. Jag vaknade och var helt DÖD! jag är ju inte van vid sånt här haha. Så jag mös med min lilla familj i sängen och kollade på tv, Joakim och Jason gick upp och då somnade jag som en stock, sedan åkte dom så då ringde jag Carro, så vi åkte och köpte mat och hämtade folk. 
Sedan hem och gjorde oss iordning och hem till Emma på förfest nummer 2, och sedan in till Ullevi.
Men igår var det dock inte lika kul. Det började bra med idioter i kön in som skulle knuffas och gå före, så det blev ett jävla liv. En tjej blev så illa behandlad så hon grät! och dessa killar bara kollade på henne och skrattade, asså seriöst! ingen respekt alls.
Och det kändes absolut som om summerburst hade tagit sig vatten över huvudet för det var totalt kaos, folk överallt, tog la oss 1 1/2 timma att ens komma fram till baren, och i barområdet var det tillochmed köer ut till själva dansgolvet. Aa helt galet, jag fick typ panik över allt folk så vid halv tio slutade jag min kväll, ringde Joakim som vackert fick komma och hämta mig. Tråkigt men sant!
 
Hoppas att dom förbättrar detta tills nästa år, för det var inte okej! Det var inte alls kul med så mycket folk, usch! 
 
Men tack flickor och pojkar för denna helgen, den var grym fastän allt kaos haha =) 
 
 
 

Dagen innan ...

 
Idag har jag och min underbara son umgåts, haft mor och son tid förutom dom få timmarna som han var på förskolan. Vi har lekt ute i solen och hälsat på moster som var hos våran fina granne på förfest, dom skulle in till Liseberg. Sedan så har vi lagat mat ihop, han hjälpte till och han dukade och vi satt och åt inne vid tvn. Det gör vi nästan aldrig när Joakim är hemma (hihi) för att jag inte vill att dom ska grisa i vardagsrummet haha,
 
Har även umgåtts med min mamma och vi hämtade Jason och åkte till mormor och fikade =)
 
Men iallafall, nu sover min bäbis sen några timmar tillbaka och jag har kollat lite serier och nu är det ex on the beach innan läggdags. Joakim är iväg med jobbet på något spännande så får se hur pigg han är imorgonbitti när han ska upp och jobba, om han inte har kommi hem än (!?) aa herregud han är inte 25 längre... haha 
 
Imorgon har vi en lång dag framför oss, jag och Jason ska hämta syrran så åker vi in till stan och ska köpa byxor, helst skor också men jag är så kräsen så jag hittar aldrig några skor. Så ska vi hämta Emma på jobbet, och sedan hämta ut våra SUMMERBURST band :D där ska vi hänga hela helgen! Weei =) ska bli kul att gå på detta, at göra något sånt här kul med min syster också för det har jag inte gjort på år och dar så det ska bli kul.
 
Men ja, nu ska jag njuta av lugnet tills att Joakim kommer hem =)! 
Puss och godnatt på er. 
 
 
 
 

Detta behöver du för att bli sommarfin

 
Nu är det dag att slänga in den tråkiga och mörka vinterlooken i gaderoen och plocka fram den ljusa fina sommarlooken så kan man behöva styra upp sin hud och sina naglar lite. Och det finns ju då så sjukt mycket saker inom skönhet som man kan använda, och testa sig fram vad man tycker passar än själv. 
 
Huden kan behöva sig ett lyft med en liten solbränna, få bort dom äcklig porrmaskarna och då kan man alltid prova på en porrmakklämmare, för vem vill gå runt med porrmaskar? inte jag iallafall. Sedan vill man även ha fina naglar till sommaren, när man ska vara ute i ljuset och då kan man behöva en nagelfil för att få till dom bästa och finaste naglarna, även eventuellt nageltänger. Ja, det finns så mycket saker man kan skaffa sig för att få den där perfekta sommarlooken. Och HÄR finner du allt du behöver!
 
 
 
Sponsrat inlägg

• Utvecklingssamtal för J ♡

Snart dags att göra sig iordning för att sedan gå bort till förskolan på utvecklingssamtal. Och medans jag och Joakim gör det så får Jason vara hemma med sin farbror och leka =)
 
Mitt/vårt första utvecklingssamtal någonsin, spännande! haha såna här saker som gör att man känner sig lite extra vuxen haha.. 
 
och vet ni, det är bara två dagar kvar till summerburst (!!) jag ska dit med min syster, och två tjejor till det kommer bli as kul! hoppas jag. Känns att jag är för "gammal" men det är jag ju verkligen inte haha! bara för att jag alltid har ett behov utav att jag måste känna mig som den perfekta mamman som bara är hemma med mitt barn helatiden, tror jag måste släppa på det behovet lite. Så vi kör två dagar på summerburst haha! 
 
 

Trots, trots, trots & lite mer trots.

 
En sak som jag tror att alla föräldrar undrar över är nog när den där förbannade trotsen är över! Och jag kan glädja er med att säga att den verkar hålla i näst intill hela livet. 
 
Jason har haft ett årstrots, två årstrots och den börjar sakta men säkert att krypa in i hans tre års trots nu. 
Säger nej till näst in till allt, om man får ett ja så måste man dubbel kolla med han så att han vetkligen sa ja. 
När man ber han plocka upp efter sig så får man absolut ett nej, så jag vet inte ens varför jag frågar honom. 
Fast om jag säger "Jason plocka upp efter dig, nu." så får man ett nej så går han, eller så börjar han stört lipa för att man sa till han. Sen får han inte köra med sin el bil inne (taskigt va?) men två minuter efter man sagt nej så hör man PANG rakt in i tvbänken eller i brickbordet med blommor och ljuslyktor på. 
 
Och får man inte som man vill så blir det ett jäkla liv, kan nog gråta en kvart non stop för att mamma/pappa säger nej. 
 
Sorry fox men det är dags att inse sanningen, trotsen kommer aldrig att sluta. Det finns antagligen en trots för varje år, har man tur så kanske den går i perioder eller bara några månader. 
 
 
 

Förkyld

 
 
Då har man åkt på en härlig förkyldning också, fick åka hem ifrån jobbet kändes inte alls ok att gå runt med en rinnande äckel näsa och kli i halsen till vårdtagare. 
 
Så idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, dammsugit och tvättat lite (var illa tvungen) sedan har jag suttit och väntat på det där satans åskvädret som skulle komma hit men det har inte kommit än! 
 
Pratade med min mamma i telefon förut runt halv 5 och där åskade det förfullt, och det small till hur högt som helst så mamma skrek hahahah ! vill också ha åska nu, bästa mysvädret någonsin! bara den inte skadar någon/något så är det, det mysigaste vädret. 
 
 
 Nu börjar det bli svart på himelen igen!! :D hahaha

Läggdags

Snart dags för mig att krypa i säng, väntar på en maskin tvätt som ska bli klar bara.
Det har vart en lång dag med jobb, och träning. Ett bodypump pass fick det bli idag, gött när det är gjort men gud va seg man var innan man hade kommit dit. Men så fort man kommer dit så går det så fort och sedan har man gjort ett grymt träningspass. Men ja, nu ska jag snart skicka ut Joakim med Xzeena och sedan ska vi krypa till kojs. Känns även som någon förkyldning håller på att bryta ut på mig, vill inte!! 
Har inte tiiid, måste jobba och sedan är det summerburst ihelgen också och då ska jag hålla igång i två dagar.
Lilla jag, mamma sandra ska hålla igång i två dagar!! haha kommer säkert gå jättebra! 
 
 
 
Idag fick jag blommor av min älskling och av min son =) så kul! 
 
Igår 22/5 har vi vart tillsammans i sex hela år, tiden går fort när man har roligt! =)
 
 
 

Blommor, gör allt så mycket roligare.

 
 
Snart är det morsdag och inte lång därefter så är det också dags för studenten.
Varför inte skicka blommor ifrån göteborg eller ifrån den staden som du själv bor i. Alla kan inte delta i festligheter, många har svårt för att ta sig från punkt till punkt och då tycker jag att det är superbra att man kan skicka blombud här ifrån göteborg och ifrån massa andra städer också. 
Vem blir inte glad för blommor? näst in till ALLA älskar blommor!! :) det är så fint med blommor, speciellt nu till våren och sommaren. 
 
 
Sponsrat inlägg.
 

Kungälvs crusingen

 
 
 
Imorgon är det dags igen, för årets fest här i Kungälv. Det är nämligen dags för Kungälvs crusingen !! :)
Folk överallt och massa fina bilar =) det är den bästa dagen på hela året här i Kungälv. 
Fastän det blit en massa gnabb på dom där "tråkmånsarna"  i flera veckor efter, men det är det värt.
Klagar på lite skräp och skit som det lätt kan bli på såna här tillfällen, men det fixas ju dagen efter. Att folk alltid ska ha något att klaga på, ja tråkmånsar! 
 
Vi skulle ha kört pappas biuck, men den får stanna hemma i år då den inte var helt kry stackarn! Så vi får rulla med samma bil som vi hade förra året, en Cadillac. =)  & Jason ska köra sin Cadillac såklart! =)
 
 
Nu ska vi krypa till kojs efter en lång och bra dag/kväll hemma hos mammsen och Philippe med grillning och mysys =) lång dag imorgon med, godnatt =)!
 

Hela jäkla ....

 
 
 
Nu tar vi helg, iallafall jag och Jason. Jag är helt jäkla slut, skulle egentligen åka och träna men idag tar den onda veckan över och huvudvärken också. Så får bli en promenad med Xzeena om en stund istället. 
 
 
 
 
 
 

5 år med ... =)

 
Den 4 maj 2011 klockan 23:22:33 skrev jag mitt första inlägg på denna bloggen. 
Jag missade våran 5årsdag, illa är det! vem missar sin årsdag?! 
 
Iallafall, vi har gått igenom allt verkligen allt jag och min underbara blogg. Den har vart påväg uppåt flera gånger och den har fått mycket kärlek och mycket hat. Eller aa, det är väl jag som har fått det mesta kanske. Vi har även fått dom bästa sponsorerna och sist men inte minst så har vi absolut fått dom bästa läsarna. Jag har fått en hel del creed över min blogg igenom åren, men det var verkligen lite kaos i början av allt bloggande, bloggbråk hit och dit. Folk som kom fram och sa att dom läste min blogg, sedan dom som skrev hat saker till mig och you name it. Och jag har haft helt fantastiska läsare som har skickat fina medelanden och bilder, tack allisamms för allt. Denna blogg har gått från en "fjortisblogg" till en mammablogg, tänk er vilken skillnad. Måste erkänna att jag är mer omtyckt nu än då haha. 
 
Nu kör vi på fem år till, så får vi fira 10år nästa gång =)
 
 
Lite olika bilder från maj-11,12,13,14 & 15.
 
 

Här finns dom finaste studentklänningarna.

 
 "För jag har tagit studenten, fyf*n vad jag är bra!!" - här får du lite tips på känningar till din speciella dag! på en sån speciell dag så MÅSTE man ha en speciell klänning =) eller hur??
 
Kollage: Student!
 
1 här | 2 här | 3 här

Nytt i sovrummet

 
Jobbat, handlat, lagat mat och renbäddat i sängen. Jason har lagt sig och kollar på barnkanalen, antagligen kommer han att somna då han har tillbringat hela dagen på dagis. En dag kvar med jobb och dagis för oss sedan tar vi helg, och den startar vi med ett tandläkarbesök för Jason. Spännande! 
Sedan fortsätter vi hemma hos mamma, vi ska dit och grilla och sedan på lördag är det dags för Kungälvs bästa och typ ända folkfest, Kungälvs crusingen! =) ska bli kul. 
 
Jag ska antagligen köra pappsens bil om den går som den ska och om jag når pedalerna och sånt hahah! men det ska nog gå great! 
 
Nu ska jag fortsätta med min städning och sedan ska jag bara ta de lugnt framför tvn med Xzeena innan det är läggdags igen =) 
 
 
 
Ingen ASBRA bild, får ta mig i skinnet och börja att använda systemkameran mer :D 
 

När man tror att man är gravid.

Känslan, nervositeten och alla tusen tankar som kommer när mensen inte har dykt upp på beräknat datum, att den är flera dagar sen och man håller på att spricka för att man vill ta reda på om man är gravid samtidigt som man absolut inte vill ta ett graviditetstest. Det kanske visar tvärt emot vad man själv hoppats på! Man kanske får ett osäkert svar ifrån testet, det kanske visar att man är gravid så är man inte det eller också tvärtom. Många kan ha försökt länge med att bli gravida och då vill man absolut ha det säkraste testet som finns ute på marknaden. Det vill man ju ha även om man inte ens har räknat med att bli gravid, för man vill ju bara ha ett säkert svar, ett säkert test som ska visa rätt resultat på första försöket. Sedan om man har svårt för att pricka in det där med ägglossningen och känner att man ALDRIG blir gravid hur mycket man än försöker så finns det bra ägglossningstest som man kan införskaffa sig. 
Alla har inte råd att lägga flera hundra på massa olika tester som alla visar olika, man vill ha billiga graviditetstester. 
 
Sen finns det dom som verkligen inte vill gå och köpa ett test i affären, vem som helst kan ju se och sedan är det ute på stan att "hon den där som är med han" är gravid. Det är sjukt bra att det finns internet sidor som man kan beställa hem testen på, men man vill inte heller beställa ifrån vilken hemsida som helst, man vill ju att den ska vara ibland dom bästa med dom högsta betygen. Och man vill framförallt vara säker på att det graviditetstestet man köper ska vara ibland dom bästa, att man kan lita på resultatet som visar sig på stickan. 
 
Och sedan när man har fått det där svaret på stickan som förhoppningsvis visar det man själv vill, och är man då med barn så kan man ju även passa på att beställa hem lite extra produkter som innehåller järn som man måste ha i kroppen när man är gravid, eller kanske biooil att smörja in sig med medans man växer lite här och var kring kroppen. 
 
 
Inlägget är sponsrat.

Spexa upp kärlekslivet.

Sex och samlevnad, vad är det för dig? eller för er? varför ska det vara något som dom flesta inte vill prata om, är det verkligen ett sånt pinsamt ämne? när ämnet dyker upp blir dom flesta människorna helt plötsligt så himla "fina i kanten" och dom har aldrig gjort något och dom kommer aldrig göra de och de. Visst alla gör inte allt men alla lär vara med om något i sitt liv. 
 
Tänk den där dejten med den där snygga tjejen/killen som du stötte på herromdagen som du ska gå på snart, då vill du inte ha dina gamla blommiga underkläder som du har haft liggandes hemma i år utan då vill du antagligen ha nya underkläder för att space´a upp det lite extra.
Du kanske har ett förhållande sedan lång tid tillbaka och börjar tröttna på samma sak hela tiden och känner att du måste rädda upp situationen lite, kanske med nya underkläder, en ny fin klänning eller kanske till och med lite nya kompisar till er båda kanske, lite sexleksaker helt enkelt. (dom flesta har det hemma, men har du det inte så finns tips HÄR) 
Din partner kanske fyller år snart och det är dags att fira lite extra och att kanske ge dina partner en annolunda present än vad den brukar få, ett sexigt set eller kanske lite nya oljor tex massage olja och till det kan man alltid spetsa till det med något fint massageljus, eller varför inte slå på stor med en massagestav kanske ;) 
 
det finns så mycket man kan göra för att hitta det där lilla extra och att folk ska behövs tycka att sånt är pinsamt är inte okej, inte alls okej. Det finns så mycket roliga saker! så folket sluta skämas och börja spetsa till det lite i ert kärleksliv. =)
 
 
 
Sponsrat inlägg.

Sommar och festival inspiration.

Nu kommer sommaren och alla festivaler börjar närma sig, och gaderoberna måste bytas ut en del =) 
 
Kollage: Festival
 
1 här | 2 här | 3 här | 4 här | 5 här
Sponsrat inlägg.

En bebis och massa förberedelser.

Stickan har plusat och glädjen, nervositeten och spänningen riktigt sprider sig i kroppen hos dom nyblivna föräldrarna. Massa nya tankar som sprider sig runt i huvudet på föräldrarna, undra vad det är för kön, när kommer han, vilken vecka är vi i, vem ska man ringa nu. Hur kommer vårt barn att se ut, hur kommer graviditeten att vara, jobbig? eller hur lätt som helst? och hur ska vi berätta för vårat barns blivande mor och farföräldrar, mostrar, fastrar, morbröder och förbrödrar. Och för resten av släkt och vänner, och NÄR ska man berätta den glada nyheten om det underbara tillskottet i familjen.

Sedan kommer alla undersökningar som man ska gå på för att se om barnet mår bra, om det bara är ett barn eller om det kanske är fler. Sedan några veckor in i graviditeten så kan man få veta vilket kön det är, vissa vill veta och vissa vill inte.
Vi själva valde att ta reda på vilket kön det var i magen på mig, och alla väntade spänt den dagen som det skulle ske. Vi slog nog till och med vad med alla om vad det var för kön, dom flesta trodde på en flicka, men några trodde även på en liten pojke. Och ja, en liten pojke var det.

 

Och då kunde man äntligen börja tänka på allt som skulle förberedas, alla kläder man ska ha till nytillskottet, pyjamasar, bodys, strumpor, små mössor, byxor och dregglisar. Sedan ska man införskaffa en hel del inredning till barnrummet. Så som skötbädd, skötdyna och skötfiltar. Sedan ska man ha en spjälsäng (även om dom flesta bebisar samsover med föräldrarna, iallafall Jason), nya söta sängkläder, täcken, kudde, filtar och kanske nappar och den där speciella snuttefilten.

Och man får ju absolut inte glömma något ibland det viktigaste, barnvagnen. Den är viktig, den ska vara fin och den ska också ha täcke och kudde och en mysig filt. Sedan ska man ha en bilstol till bebisen om man åker mycket bil, som vi gör. Vi hade en bra barnvagn med chassi som man även kunde klicka i barnstolen i, hur bra som helst. Alla hygienartiklar som man ska införskaffa sig också, så som blöjor (!!) tvättlappar, våtservetter, olika oljor, badbalja, något bra badskum. Ja, det är hur mycket som helst som man måste förbereda innan bebisen kommer till världen. Men gud vad roligt det är, man vill ha allt till barnet haha.

 
 Sponsrat inlägg
 

lugn och ro haha

Söndag och lite egentid här hemma med Xzeena =) Joakim och Jason har åkt iväg en stund för att greja med båten. Så jag och Xzeena har lugn o ro här hemma haha! Sedan ska jag iväg och jobba några timmar, gött att jag slutar klockan 20 idag, annars slutar jag kvart i elva. Så nu ska vi kolla på lite serier =) man får passa på!
 
 

Vann rätt låt?

Nu ska vi lägga oss och sova efter en lång dag med kalas 🎂🎈och eurovision 🎵. våran helg har vart bra, hyfsat lugn och fin :) iallafall för mig och lilleman. Joakim har väl haft en tuffare lördag haha ;) 


Sen har ju även våran lille bebis Xzeena 🐕 blivit sjuk under helgen med diarre och sånt. Men nu verkar hon vara lite bättre, det har inte kommit något mer på ett par timmar. Gick ringa vet. förut också för att se om vi skulle åka in eller inte men dom tyckte att vi skulle avvakta och att Xzeena skulle få gå på diet ett par dagar. Och har det inte gått över tills på måndag så får vi såklart åka in. Får hålla tummarna att hon ska bli bra👍!! 

Men ja,  vad tycker ni??? Vann rätt låt eurovision ⁉ jag tycker inte det. Visst hon hade ett bra budskap med låten men jag tyckte att den var kass faktiskt. Nästan så de känns som att jag hatar kastat 3 1/5 h i sjön. Tyvärr❗

Godnatt 💤🌟


Kvällspromenad!

 

Söndag

Söndag och kväll, snart dags att sova igen och påbörja en ny vecka med jobb och annat skoj. 
 
Jason är nu nattad och Joakim har kommit hem ifrån sin fisketur, skönt =) så nu har vi intagit soffan i högsta hugget och kollar på Spårlöst. Ska snart gå ut en sista sväng med Xzeena också. 
 
 
 "Ikväll fick jag ett samtal, ett samtal som berättade att du har det bra där du är nu, men att du saknar oss. Och att min son har en av himmelens finaste änglar som vakar över honom."   
 
Godnatt 

Sommar

Denna helgen har det verkligen vart sommarväder! så gött att slippa det tråkiga regnvädret.
 
Jag har hunnit med en heldel, i fredags va jag ute med jobbet för att tacka av Nattis och sedan var jag i Kärna igår med Joakim och Jason, och våra syskon. Sedan åkte vi hem och gick till min morbror och körde dom till krogen, vi har varit ute hela helgen =) Idag har vi vart och hälsat på Jasons kusiner och vart med pappa i garaget en stund, nu har Joakim åkt för att fiska så jag och Jason ska la hitta på något, men vi vet inte vad bara... =) ska göra klart hans inbjudningskort iallafall för snart fyller han ju år =) 3 år!! :)
 
 

Medans en del har helg så

Ja, idag är det röd dag och en del har helg, dom flesta antar jag. Men jag ska jobba om några timmar, en kväll till sedan tar jag också lite helg. Idag har jag Joakim Jason och Xzeena vart ute och gått en stund i skogen och vi hann även att handla lite, får ut och handla mer imorgon inför helgen. 
 
Joakim och Jason är iväg och städar och tvättar husvagnen för snart är det ju dags för campinglivet igen haha =) och jag slappar hemma, har kollar på senaste avsnittet utav Empire, så sjukt bra serie! och nu ska jag plocka undan lite och göra mig i ordning för kvällens arbete. 
 
 
Våran finaste Jason, han har blivit en sån stor pojke nu. Vad hände med våran bebis? 
Men ja, du kommer alltid att vara våran bebis =)! hur arg du än blir när vi kallar dig för bebis så kommer du alltid att vara det haha =) 
Så fort man säger "mammas lilla bebis" till honom så blir han arg och stället sig upp för att visa att han inte alls är någon bebis, att han är en stor pojke nu haha. Plutten :D 
 
 
Hoppas ni får en bra dag! Puss 
 

Och nu har den kommit!

När man drog upp rullgardinen imorse och såg att det var SOL och att det var ganska varmt ute var ju ett stort plus på denna dagen! Att man kände sig hyvsat pigg även om man inte kom i säng förens sent igår efter en jobbkväll. Kan inte lägga mig med en gång när jag kommer hem, då somnar jag ju aldrig! haha. 
 
Vi startade dagen med att gå ner till affären, alla blöjor var slut (!!) och där nere blev det familjemöte med syrran och morsan. Nu har vi även vart ute med Xzeenus och hunnit städa lite, så snart blir det duschen och sen väntar ännu en jobbkväll, skönt att det är fint väder ute då är de lite roligare att jobba. 
 
Här är min och J´s nya t-shirts som kom härromdagen på posten =) jag var bara tvungen att beställa dom! 
 
 

Snart dags för

Underbart när Jason kan ligga och kolla på Pippi i timmar i sängen på morgonen, han vaknade runt åtta tiden och sedan log han kvar till över tio!! så skönt. Så nu är jag snart laddad för ett kvällspass =)
Ska jobba kväll hela veckan, eller iallafall idag, imon och i övermån. Skönt! fast ändå inte det är ganska gött att jobba dag för då är det över och sedan har man hela kvällen hemma med familjen och tid för träning. När jag jobbar kväll så möts jag och Joakim i dörren typ, och när jag kommer hem så sover allisams, men men så är livet ibland haha. Nu ska jag byta till jobbkläder, Puss!
 
 

Skaffa dagens outfit - HÄR

 
Kollage
 
1. här | 2. här | 3. här | 4. här

Planering

Godmorgon på er. 
Jason vaknade såklart när Joakim skulle gå till jobbet, men vi satte på pippi och sen fick han sin platta så jag har halvsovit fram tills 9.10 ungefär, skönt! hade ju vart gött att ligga mer i sängen men Jason ville upp så jag kunde med att tvinga han att ligga kvar i sängen längre när han har varit så lugn i över en timma haha =)
 
Idag ska jag börja planera Jasons födelsedag! beställa hem lite roliga saker och så. Gissa vilket tema det ska bli denna gången? haha bilar kanske ;)
 
Vad ska ni göra idag =)? hoppas att vårsolen kommer fram även idag! =)
 
 

Massa massa kul pågång!

Hihi vet ni vad jag ska göra om drygt en månad? JAG SKA PÅ SUMMERBURST!
Weeii, två dagar med min syster och massa andra. Kommer bli sååå kul! och massa massa dunk musik, weei!
 
Summerburst för mig och Joakim får åka på Sweden Rock! detta kommer bli en bra sommar, vi kommer ha fullt upp med massa kul nu framöver.
 
Först summerburst, sen fyller våran älskling 3år så då blir det kalas för honom, sedan åker Joakim till Sweden Rock och efter det jobbar vi lite, och sedan är det dags för en minisemester till Astrid Lindgrens värld med Jason och hans kusiner, samt deras föräldrar. Och sedan ska vi jobba lite till innan det är dags för husvagnsemester =)! Gud vad jag längtar till allt roligt, det förtjänar vi nu tycker ja. Efter förra årets och årets jobbiga händelser. Okej, jag får ju inte glömma att Kungälvs crusingen är snart med, det är ju Kungälvs största händelse och jag får äran att köra pappsens bil för han ska vara på bröllop så jag får även äran att hämta han sen och köra hem han haha =)! 
 
 
 

Oansvariga föräldrar!

 
Hoppas ni har haft en grym helg, det har vi haft. Eller aa den kunde vart mycket grymmare, speciellt för Jason.
 
I fredags var vi hos min syster och tittade på när Nattis bakade tårta till sitt kalas som hon hade igår, 23år fyllde min "lilla" kusin igår. Och när vi kom hem ifrån min syster så gick jag och Jason och la oss och Joakim gick till bowlingen här i närheten med min syster och kusin, det var någon flumme som spelade där. Någon från idol tydligen, Jay smith kanske han hette. Sedan igår så åkte jag ,min syster och pappa och köpte dopp present till min underbara väns son som har sitt dop idag, (tråkigt nog kan vi inte gå) om ca en kvart.
 
Sedan åkte vi hem till Nattis på kalas, och åt tårta och umgicks med familjen, trevligt. Sedan på kvällen var vi hemma hos Nattis och förfesta och sedan ville hon till stan, stora göteborg! men vi kom iväg så sent så vi kom ända till kungälv, till combi och där åt vi middag och sedan firade vi Nattis lite där också innan vi gick vidare till Tribeca. Kom hem vid 2 tiden, galet trött och Joakim var fortfarande vaken för våran son blev sjuk.
 
Jason har varit snorig, hostig och nu har han även fått magsjuka! han har varit på förskolan i tre fuckin dagar denna veckan, och har redan åkt på allt detta, på bara dom dagarna. 
Varför kan inte föräldrar ha sina "smuttsiga" barn hemma? fy på er som lämnar era barn på förskolan med alla dessa äckliga baskelusker. Nu ligger min hjälte och sover efter en jobbig natt men kräk och äckel. Att andras ungar ska behöva lida för att ni inte kan ta erat ansvar som föräldrar, fy! Så pgv detta så kunde vi inte gå på doppet idag som vi har sett fram emot så mycket, även Jason. Och han kunde inte gå på något kalas igår som han också såg fram emot. 
 
Tur att min son annars är ett friskt barn, det finns faktiskt dom barn som är på förskola som har andra sjukdomar som gör att en förkyldning kan sluta med sjukhusvistelse i flera dagar pågrund av svår andning, eller barn som inte kan klara av en magsjukebalusk lika bra som andra barn! 
Tänk er för innan ni lämnar smuttsiga barn på förskolan! 
 
Sedan förstår jag om man lämnar ett barn med lite snor son åker in och ut, för det gör det nästan året runt på barn men man lämnar inte ett barn som har en förkyldning, eller ett barn vars syskon har magsjuka. Det är helt oacceptabelt! Trodde ni var föräldrar, föräldrar tar mer ansvar än så! Tack och hej / butter mamma till ett sjukt barn pgv av er. 
 
 
 

RSS 2.0