Jag blir snart tokig!

 
 
Välling .. välling... VÄLLING!
 
"Mamma välling" vaknar jag av varje natt, MINST en gång per natt. Inatt var det faktiskt två gånger, plus en gång vid sju när han vaknade för att gå upp. 
 
Jason är tre år och helt såld på vällingen. Jag bara väntar på den dagen som han inte vill ha någon välling, den dagen som han vill sluta med vällingen. Ja, den dagen hade vart en total lycka ifrån våran sida. 
Då kanske vi hade fått sova en hel natt utan att gå upp och göra välling. Känner mig verkligen jättehemsk när jag har en sån stor önskan om att han ska sluta med den, för på något sätt så känner han väl en slags trygghet i vällingen också. Men det känns som han överdriver med den också ibland. Som inatt ville han ha välling två gånger, och han vaknar och tjötar tills man ger med sig. Sedan fick han en gång imorse vid sju och nu vid halv tio började han igen om den jäkla vällingen. Och då har han ändå ätit lite frukost innan! lägg ordet lite på minnet, för han äter hellre välling än frukost, lunch, middag och kvällsmat. 
 
Man blir orolig för hans tänder med, för välling är inte det bästa man kan äta efter tandborstningen, och han kan inte borsta tänderna efteråt heller för han somnar ALLTID med vällingen i mun. 
 
Och sömnen blir totalt förstörd för hela familjen av att gå upp titt som tätt och göra välling. Man somnar ju inte om på 2 sekunder efter direkt, utan det tar en stund. Och sedan ett tu tre så ringer den förbannade väckerklockan också. Man är som en zombie fram till lunch dagen efter.. 
 
Så sitter ni på något bra tips till en trött mamma samt pappa så skriv gärna dom i kommentarsfältet! =D haha
 
 
Nu ska denna mamma zombiN dra sitt f*** arsle ifrån soffan och hoppas på att en dusch kan pigga upp henne lite! sedan ett ryk hemma och sen får jag dra ut hund och välling ungen på en promenad, det kan ju också vara lite uppfriskande haha!  Puss
 

Kommenterar gör du här!

Tell me here:

Ditt fina namn:
Om du vill bli ihågkommen?

Mail: (Blir våran hemlighet)

URL/Din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0