Slottskogen

Hejsan! 
Denna helgen har varit lång tycker jag, och jag känner mig ganska så sleten. I fredagskväll jobbade jag, sedan upp 6.00 och jobba på lördagen, man blev gott sleten efter sådana pass är helt färdig. Höll på att somna brevid Jason förut när jag la honom så jag var tvungen att gå upp för man kan ju inte lägga sig halv sju haha.
 
Tidigare idag var vi på Slottskogen i Göteborg och kollade på alla djuren, vi hade Jason och Xzeena med oss. Jättebra ställe att åka till om man har hund och inte vill lämna bort henne eller lämna henne hemma. Hur bra som helst att man får ha med sig hundar dit, kanon! Blev dock inte några bilder tagna för en var ju tvungen och stå med Xzeena när den andra gick in och kollade på djuren med Jason. 
Både han och Xzeena tyckte att fåglarna var mest intressant, iallafall alla hönor haha.
Jason tyckte även att getterna var intressanta, vi ställde oss brevid en get och han pillade den på magen sedan så stod han och kollade på den så sa den helt plötsligt "beeehhä" hahaha ni skulle sätt Jason´s min, han blev verkligen JÄTTE chockad! haha shit va kul det var. Sedan ville han gå tillbaka till den helatiden haha. 
Sedan åkte vi hem till Jasons farmor och farfar en stund och sedan hem till hans morfar på middag, toppen dag!
 
Nu ska vi softa med någon film eller tvn tills min lillasyster kommer och hälsar på en stund. Hon kommer hem ifrån västerås ikväll, hon har vart på Power big meet haha lilla raggarN ;)
 
 
Jason gillar inte att bada i badkaret längre, så hans fiffiga mamma kom på denna smarta ideén, bada i baljan på balkongen var mycket roligare!! :) haha
 
 

Jobbaaah

Nu har man rast på jobbet, skönt! vill att kvällen ska gå undan så man kan hem och sova och sedan upp och jobba igen! Imorgon ska jag jobba dag, det var längesedan! Men då är man ju ledig på kvällen, as skönt! Och ledig söndag med, sedan är det på´t igen. Känner mig rätt seg idag, har tvättat hur mycket som helst och handlat och städat, tur nog så har mamma vart här och hjälpt mig :) underbart! 
Rätt jobbigt att hinna med allt när man har en liten kille som vill leka och inte städa, och börjar gråta helatiden så man får städa när han leker som bäst själv. 
Saknar han äna lite nu hehe :) yäyä plikten kallar! PUSS
 
 

Tävling: Gravyrbutiken

Idag kör jag en tävling med Gravyrbutiken och iochmed att jag inte kunde välja ett pris själv som alla ska gilla så får ni heltenkelt välja en present hos dom som du/ni vill vinna. Det finns så himla mycket fint hos dom så det var inte lätt att välja.
Det finns blandannat jättefina doppresenter, fotoalbum och ramar, massa olika glas som du kan ha gravyr på, namnsmycken mm.
Kika in och se själva vad ni vill vinna =)
 
Här har ni lite tips:
För att vara med:
 
- Kika in hos Gravyrbutiken och välj en vinst
- Skriv att du är med i en kommentar samt länka det du vill vinna.
- Gilla Gravyrbutiken på Facebook
 
PS glöm inte att du inte behöver ha blogg för att delta, men en email ska ni skriva med så jag kan kontakta vinnaren :)
 
Plus i kanten:
- Gilla min facebook sida Saandriiiee.blogg.se
- Följ mig på bloglovin  Follow on Bloglovin & instagram ( SAANDRIIIE) för att inte missa fler tävlingar och erbjudanden! 
 
Lycka till! 
 
Tävlingen är i två veckor, 17/7 =)
 
 

Dagen i bilder

Hejsan! Imorse vaknade Jason klockan 8.00 och det har vart fullrulle sedan dess. 
Frukost, massa lek och sedan en promenad till Willys och handlade middag, iochmed att det är mysdag så får det bli tacos :) Mötte även upp mamma i affären. Sedan har vi vart hemma och lekt och ätit mellanmål, nu sover han gott :) 
 
 
Han ville inte äta sin mat idag när jag matade honom, men när han fick skeden med mat på så ville han äta själv. Så ja, de blev liiiite söligt, men han fick ju i sig nästan all mat iallafall förutom det som hamnade på han själv, på golvet och på Xzeena den stackaren haha! :)
 
Yääyä, nu ska jag förbereda en tävling för er.
 

Lek och bus

 
Mina hjärtan!
Nu sover dom bägge två, Xzeena brevid mig i soffan och Jason i sängen. Ikväll blir det jobb för min del, skönt! har ju vart ledig nu ett par dagar och det är rätt skönt att jobba idag igen, sedan blir det jobba resten av veckan med. Kanske inte lördag söndag, men det märker vi la :)
Riktigt mysväder ute idag, så idag blir det faktiskt pizza på menyn. Illa illa, men men :) 

Blev solning också ..

min syster tvingade med mig på en solning mitt ikvällen! Men det var det värt, fick ju lite mer färg! haha
Och nu väntar jag på att Joakim och Jason ska komma hem, dom hade fått runt 50 fiskar, blääh! 
Och jag sitter framför tvn med min nya älskling, yoggi mussli topp vanilj, lovar den är bara bäst!
 
 
 
Mysa ner mig med Xzeena och kolla på filmen på 6an, PUSSIS!
 
 

Egentid med Xzeena

Joakim tog med Jason ut och fiska och åka båt, så jag tog mig en promenad med Xzeena ner till älven och runt om, hon ligger nu helt avdäckad i sovrummet stackarn haha 
 
Världens bästa hund, älskar henne till månen och tillbaka! och mycket längre än så!! Tänk att jag och du har levt ihop i snart 4 år, tiden går verkligen förfort! Vill att du ska vara vid min sida tills jag dör!! <3

RSS 2.0