Onsdag

Gokväll gokväll, jag har krypit ner i soffan och tittar på Arga snickarn VIP samtidigt som jag kollar igenom lite bilder som vi har tagit idag medans Joakim sitter och fixar med sina fiske saker.
Han gör sig redo inför premiären som är i helgen, vet dock inte vad det är för premiär riktigt haha.
 
Idag har jag jobbat och sedan har vi bara vart ute och gått med Jason och Xzeena, rastade av dom lite så vi kan få en lugn kväll haha. Jag börjar känna mig lite dålig, halsen gör ont och jag känner mig allmänt sliten. 
Hoppas det inte är något som bryter ut bara. 
 
 

Ledig

Idag är en sån där go ledig dag och den har jag spänderat med Jason Xzeena och min syster.
Caroline och Xzeena ligger och sover i soffan medans Jason tittar på paddan. 
 
Jag har även hunnit att handla, tvätta, tvätta golven och dammsugit. Så skönt att vara ledig, igår kväll jobbade jag och jag var helt slut efter en lång helg (vart ledig i två dagar i helgen) och sedan blev det sent i söndags då vi spelade bingolotto och åt tacos. Sedan kom min morbror och hans sambo och min lilla kusin som sov över här =). Sedan jobbade jag kvällen igår till 23 och imorgon bitti är det på´t igen. 
 
 

gött trött efter

Nu är jag gött trött och ska äntligen få sova! 
Jag hoppas verkligen Jason vill ge oss liiiite sovmorgon imon haha. Denna dagen har bestått utav jobb och middag hos mamma o hennes gubbe ♡ nästan hela gänget var med så det var kul. Och Jason har fått det ena påskägget efter det andra idag :) men både bilar och lite godis. Nu ligger han och sover och det gör även hans pappa och Xzeena ♡ så nu säger jag också godnatt ☆ • Puss 


Dags att köpa sommarkläder

Nu är det dags att hitta dom där sommarklänningarna, tex till studenten, bröllopet, skolavslutningar och till alla andra somriga saker och festligheter man ska göra under sommaren. 
Kollage: Vitt!
 
1 här | 2 här | 3 här

Rocka sockorna - alla är olika

Idag rockar jag och Jasons sockorna för att visa att alla är olika men alla betyder lika mycket.
Jason tyckte nog att jag var tokig när jag tog fram två olika strumpor till honom så han skrattade en del när han hade en blå och en röd haha =) 
 
Rockar ni sockorna idag =)? 
 
 
Imorse när vi hade tagit på oss kläder och våra rockande sockor så kom min syster till oss så gick vi ner till affären och köpte frallor och bagels. Gött nu när man kan gå och handla och att man kan skippa bilen! för nu är det ju så fint väder =)! efter handlingen gick vi hem och åt och sedan åkte systramin hem och jag började att städa så Jason somnade framför nicke nyfiken i soffan. 
 
Nu funderar jag på vad man ska hitta på resten utav dagen .... =) 
 
Puss på er!

Spring fashion

 
 
 
 
 
 
Jacka - Alpha Industries - Byxor - Odd molly - Tröja - Minimum - Sneakers - Michael Kors - Väska - Michael Kors
 
 
 

Nu är det på

Just nu ligger J jr. och vilar i soffan, han är väl helt slut efter febern. Nu är det på bättringsvägen iallafall, fast man ska väl inte ropa hej för man vet ju inte det kan ju bara säga poff så är febern tillbaka igen. 
 
Imorse gick han upp samtidigt som J, och jag fick vackert traska upp mot soffan med svidande trötta ögon som gick i kors för att bädda ner mig där istället med J jr. Sedan åkte J till jobbet och jag och J jr. har lekt och grejat lite här hemma med all tvätt och disk. Sedan har vi målat lite och kollat på tv. 
Han har även suttit som ett plåster i fönstret och kollat på lastbilen som har hämtat upp massa kvistar på våran gård, lastbilar är intressant tycker J jr. haha tror han får åka med sin morfar snart i hans nya lastbil =)!
 
 

då har viruset kommit hit.. igen.

Inatt vaknade jag av att J jr. gnällde till och jag kände på honom och han var varm... så hej säger vi till febern som är här på besök, och jag hoppas inte att han blir långvarig. 
J jr. har varit ganska pigg för att ha feber men ja, han har ju varit slö emellanåt och sovit litegrann. Han tycker även att det är tråkigt att han inte får gå ut och leka, det är ju så fint väder ute nu. 17,9 grader i solen står det på termometern =). 
Själv ska man ju snart iväg och jobba igen, känns inte som man har gjort annat nu det senaste haha men det är kul att man bara kan ha fokus på jobb nu och inte på massa plugg =) så skönt att man är klar med utbildningen, för den var inte den lättaste, men det gick. Nu har jag vart ubildad usk i drygt två månader =)!
 
 
Mini mini glass får ni bild på idag! Hoppas alla har en toppen dag =) Puss!

Vår outfiten finner ni ...

 
Kollage
 
1 här | 2 här | 3 här

Promenad med

Idag gick vi upp vid sju tiden strax innan J gav sig iväg för att jobba, jag och J jr. låg och kollade på barnkanalen som vi brukar göra varje morgon haha. Sedan blev det så himla fint väder så vi gick ut och gick i skogen med X. Var ute i ca en timma =) 
 
Nu är J jr. på dagis och jag ska bege mig till jobbet om en stund för att jobba ett kvällspass till klockan 22. 
 
 

Nu är det äntligen

Då var det måndag igen och nu är det äntligen vår! så himla gott. 
Idag vaknade J jr. vid sju tiden, det var ju inte klockan sex iallafall som det brukar att vara haha.
J åkte till jobbet och jag och J jr. låg kvar i sängen en stund innan vi gick upp och la oss i soffan och kollade på barnkanalen. Sen började jag att städa lite lätt i köket, blev tillochmed att jag städade ur kylen! så nu är det gjort.. =) 
Sen har vi vart ute och gått med X och det är värsta vårvädret ute, så skönt. Inget regn och slask som det har vart ett tag nu, nu är det faktiskt gott att gå ut förengångsskull haha. 
 
Nu är J jr. på dagis och jag ska snart vandra och jobba till 22 ikväll. Kvällarna är ganska goa faktiskt, inga handlingar och städ och det är ju gott!! :P haha. Och dom går så fort, fast det gör dagarna också så sätt. 
 
 
J jr. tog pappas keps på sig idag när vi var ute och gick! haha, liiiite stor men men allt går bara man vill.
 

Varför är alla så jääkla suriga!?

Denna helgen rusade också förbi fort, för fort. 
I fredagskväll tog vi det lugnt i och med att J skulle upp och jobba tidigt på lördag. Så vi var bara hemma och hade fredagsmys. Sedan på lördagen var jag med J jr. och min syster på morgonkvisten och handlade lite, bland annat presenter till en kompis dotter som fyllde hela 3år i veckan, sjukt vad åren går! Det är ca tre månader emellan J jr och hennes dotter, känns som om dom kom till världen igår haha. 
 
Men iallafall, jag och J jr var hemma och väntade på att J skulle sluta att jobba, så när klockan närmade sig två så gick vi och mötte upp han samtidigt som vi rastade X. Sedan bytte J om och vi åkte till kalaset. 
Slutade med lite biljard för papporna och sedan åkte vi hemåt. J jr. somnade tidigt så jag och J var uppe och kollade på Mellon och sedan blev det film efter det med. 
 
Påtal om mellon, så himla tråkigt att befolkningen ska vara så himla negativa emot att Frans tog hem det. Hans låt är ju bra, den ÄR en låt som fastnar på huvudet och han kan sjunga. Sluta vara så himla advunsjuka, tror knappast att ni själva hade klarat att vinna mello. Så bra jobbat Frans! och befolkningen, sluta vara så suriga tack. 
 
Men iallafall efter mellon och halva zombie filmen så gick vi och la oss, trött som tusan somnade jag men vaknade efter någon timma att min lillasyster terrade mig. Hon ville hem! Så jag fick vackert och snällt åka och hämta henne sisådär klockan 3 inatt, men men jag vet ju att hon kom hem säkert iallafall ! =) 
 
Och idag har vi tagit de lugnt hemma på morgonen och sedan åkte vi till J jr.´s farmor och farfar och hälade på. Sedan kom min fina mamma och hälsade på oss hemma efter en veckas semester i spanien. Fick en fin MK plånbok utav henne och en mascara =)! sedan fick J jr. nya badbyxor och en t.shirt samt en ny bil.
Tack mammi! (= blev även handling med mamma och syster, och vi åkte även och tände ett ljus hos våran älskade morfar. Så tomt utan dig morfar. Och efter det hämtade vi syrrans bil och åkte och köpte kina mat.
 
 
Hoppas ni har haft en bra helg!! :) 
 
 

Fredag - äntligen!

Denna dagen är efterlängtad av så många, men speciellt av mig. Jag har längtar efter att bara vara hemma och mysa med min älskade familj, för denna veckan har jag och Joakim gått om varandra, inte sätts mycket alls. Han jobbar dag och jag har jobbat kväll denna veckan och då börjar jag halv 4 och han slutar 4, så det är inte as kul. Men ikväll kan vi umgås hela familjen! =)
 
Idag vaknade Jason när Joakim gick upp så det var bara för mig att slita upp ögonlocken och gå upp, jobbade kvällen igår och kom hem runt elva och somnade inte förens tolv så man blir gött trott. Sedan så kan man inte gå hem och lägga sig med engång, man behöver komma hem och typ varva ner innan man kan somna.
Men iallafall, vår dag fortsatte med att vi gjorde oss iordning och sedan lämnade jag Jason på dagis och gick en runda med Xzeena. Sedan bar det iväg till jobbet, mitt nya jobb som jag inte har nämt tror jag. Jag har börjat på Humana, och är hos dom och jobbar som undersköterska inom hemtjänsten. 
Så idag var det möte för dom som är nyanställda =) efter mötet så hämtade jag min lilla plutt på dagis igen, så idag blev det inte många timmar =) och vi har vart ute med Xzeena och städat. 
 
Snart ska vi iväg och handla lite fredagsmys =)! 
 
 

Bombjackan funkar även i år.

Bombjackan kommer inte att lämna min gaderob detta året, den är lika snygg nu som för 10 årsedan.
Och man kan ha den till näst in till allt, jeans som mjukisar. Så i år får det nog bli någon/några fler bombjackor som får flytta in =)!  
Kollage
 
Jacka här | Jeans här | Armband här | Sneakers här

Festlooken inför helgen

 
Kollage: Fest!
 
Klänning | Skor | Läppstift | Halsband | BH

Get the look

 
Kollage
 
Tröja | Skor | Solglasögon | Skjorta | Väska | Byxa

Jag hoppas att jag

Idag har jag legat med yrsel och vart helt jäkla slut, vaknade först strax innan 7 för att Jason ville upp, och Joakim var iväg och var barnvakt, så när han kom hem så lagade vi frukost och sedan fick jag gå och lägga mig igen, för jag var fortfarande lika trött och hade yrsel, så då sov jag några timmar till sedan fick jag för mig att en dusch kanske skulle hjälpa, så in i duschen. Men jag var lika trött efter duschen om inte ännu tröttare så jag fick lägga mig igen, så Jason la sig också och sov en stund med mig. Nästa gång vaknade jag runt två tiden, fortfarande trött men yrseln var bättre. Och då fick jag gå upp och greja lite medans Joakim, Jason och Carro åkte och köpte pizza till oss. Sedan fick jag göra mig iordning för att gå iväg på föräldramöte, jag och Joakim. Carro var hemma och passade Jason, så dom hade byggt koja och lekt körragömma och sånt när ci kom tillbaka. Mötet gick jättebra, vi fick se filmer på alla barnen och sedan svara på lite frågor. 
Jason har den absolut bäsa förskolan med som bästa och snällaste fröknarna! =) vi är otroligt nöjda med förskolan och fröknarna =)!! 
 
Jaja, nu ska jag nog snart gå och lägga mig så man förhoppningsvis är människa imorgon när man vaknar, ska jobba kvällen imorgon med.. Så jag hoppas att det inte är något som bryter ut inatt! jag vill jobba!!
 
 
Min lilla hipphopper Jason för 2 årsedan!! :) vad tiden går fort, får nästan ont i magen när man får upp alla minnen på facebook haha !! :) 
 
 
Puss på er!
 

Ojoj, titta vad jag har vunnit!

 
Vi hade nästan precis kommit hem ifrån föräldramötet på förskolan när jag kollade min telefon och hade missade samtal och massa händelser på facebook, och då såg jag att jag hade vunnit en tävling hos Prylstore.se på deras facebook sida. 1000 kr i presentkort, så kul! Trodde inte att man kunde vinna såna tävlingar, men jo de kan man visst haha =D 
 
 
Så tack till Prylstore =)!! 

Så nu har jag

Medans Joakim och Jason samt Xzeena ligger i sängen och sover middag så har jag städat och tagit migen ett långt bad. 
Nu ligger jag halv död i soffan och kollar på en as gammal film på tv4 film. Ska snart ge mig på disken och tvätten också!  Puh jag har det inte lätt haha! Så den får vänta liiiite till :)

Hoppas ni har haft en bra helg! 😙 


Just de den här helvetets snön kom tillbaka inatt med! Usch o fy :( ❄😱

REALLY?!

Här har man haft värsta vårkänslorna den senaste veckan så vaknar man och hör att Joakim säger till Jason "Titta ut så får du se massa snö!" 
Fy bubblan, jag vill inte ha mera snö! jag vill ha vår, jag vill ha sommar! ingen jäkla snö.
Visst är det jättekul för barnen men det har ju vart massa snö redan nu får det vara nog haha.
 
Igår kväll jobbade jag, och jag valde att cykla runt och det var ju inte det smartaste för det var fruktansvärt jäkla kallt, fick svänga förbi hemma och byta kläder och hämta vantar haha det är inte okej att det ska vara så här kallt. Det är ju mars nu! ge oss vår hahah (gnällig jag är) 
 
 
Idag kör vi på en ledig dag! Får bli en städ dag och en inne dag, fast vi måste ju gå ut lite med Xzeena dock haha. 
Hoppas ni får en grym dag, trots all snö! 
Puss
 

Sjukelilukstugan

Sjukstugan är återigen aktuell hemma hos oss, Jason ligger med en jätte snorig näsa och en jobbig hosta.
Så nu ber jag för att han ska få slippa feber och att jag och Joakim inte ska åka på något.
Så idag får han vara hemma ifrån förskolan, sån tur aytt Joakim jobbar dagen och jag jobbar kvällen så det går att lösa utan att någon ska behöva vabba. Hoppas att han blir frisk snart! 
 
 
 
Aja, iallafall så måste jag snart ta tag i städningen och tvätten! och sedan får jag väl sätta Jason i vagnen och gå en sväng med Xzeena. Hoppas ni får en bra dag! Puss & Kram
 
 

RSS 2.0