Kvällens outfit tips!

 
Kollage: Nelly.com
 
1. Cardigan | 2. Top | 3. Ballerinaskor | 4. Byxor

Minnesstund, kalas och myspys.

Godkväll på er, då lutar denna halloweenkvällen mot sitt slut. Jason sover och jag kollar på tv och ska nog sova snart jag med, är så trött och börjar bli sjuk med. Kände förut hur tät jag blev och har lite ont i halsen plus att jag känner mig helt slut. 
 
Jag har iallafall haft en bra dag med Jason och min syster, vi åkte till minnesstunden och tände ljus och la blomma till morfar, jag får en klump i halsen när jag tänker på dig morfar och mina ögon tåras, saknaden kommer aldrig att försvinna, och det gör så ont att du fick lämna oss så tidigt.. 
Vi var även hos Jowhanna och tände ett ljus, du är också väldigt saknad!  Imorgon ska vi åka till farmor och farfar. 
helt sjukt vad många ni är som har lämnat oss, åkt till ett annat ställe och väntar på oss =) 
 
Men iallafall, efter att vi hade tänt ljus så åkte vi hem till pappa och sedan gick vi iväg på 30årskalas, blev dock inte så långvariga, jag är alldeless för trött och ville bara hem och mysa med Jason. 
Tillslut kom vi hem och myste framför tvn med lite godis och sedan gjorde vi ordning lille Jason för natten så nu sover våran lilla älskling som en stock, och Joakim är ute i stor staden och kalasar lite, lär ju vakna när han kommer hem för han ska ALLTID berätta om vad som har hänt under kvällen förstår inte varför han inte kan vänta tills dagen efter då vi alla är vakna haha! 
 
 
 

Happy Halloween

 
Då var det halloween idag, spännade och se om det kommer barn och rånar oss på godiset haha! 
Jag och Jason ska ha mor och son dag idag, Joakim ska iväg.
Så vi ska åka till morfar och tända ljus, sedan funderar jag på om man ska ta med sig syster och far och åka till farmor och farfar och tända ett ljus med, har inte vart där på ett år. 
 
Sedan ska vi på kalas och efter det blir det myskväll här hemma =) känns som om jag börjar att bli sjuk också, =( suck! fast de är bra om de kommer nu så att de inte kommer på praktiken! Så go for it baskeluskerna! haha
 
Puss så länge! 

Checkar ut!

Joakim gick med min morbror och hans dama till en bowlinghall här i närheten, jag kollar på film och Jason sover. EGENTID! haha ne, Joakim kommer nog snart, så ska vi sova! 
 
 
 
Imorgon är det en lång dag med Halloween, godis och kyrkgårdsbesök och sedan avslutar vi det med lite kalas jag och Jason, Joakim ska iväg på andra håll! Och vet ni? jag HOPPAS på sovmorgon imorgon!
 
Puss så länge!

Twistshake Anti kolik 330ml

Idag kom Jasons nappflaska ifrån Twistshake
Den kommer han att använda flitigt, och den har olika bra funktioner som:
- Mixternät som löser upp klumpar, antikolik ventil, pulverbehållare och en massa bra saker.
 
Och sist men inte minst så är den jättefin!
 
 
 

Tips på farsdag present!

 

Kalsonger, Mössor, Tröja, Parfym, Kylbrunn & Magnogrip




Ska man behöva skämmas för sina medmänniskor?

Varför ska ni hålla på att skämma ut Sverige? 
Jag tycker så synd om dom som kommer hit som verkligen behöver tak övr huvudet och någonstans att sova. Dom har flytt ifrån krig och elände, och det är många många barn som kommer hit som är på flykt, och dom husen vi har här som dom kan bo i ett tag, ja dom ska ni elda upp. Varför? invandringen kommer inte att stanna upp för att ni beter er så barnsligt, ni förstör bara för oss. För det är antagligen vi som får betala för att bygga upp allt igen som ni eldar upp för ni tror antagligen att flyktingintaget kommer att minska, men då tror ni fel! Igår hörde jag att folk hade tänt på ett hus som barn bor i, BARN! ni kunde ha eldat upp massa BARN, hur fan tänker ni? oskyldiga barn.. usch och tvi. 
Ni skämmer ut sverige! jag tycker absolut inte att vi ska hjälpa alla, men dom vi kan hjälpa är ju jättebra! 
 
Sverige är verkligen påväg down, asså ni eldar upp hus överallt och sedan går det alldeless för långt för en del, tillexempel han som hade ihjäl två stycken i Trollhättan för att dom var invandrare! Vad fan händer?
 
Varför kan inte bara alla vara vänner och hjälpa varandra? att det ska vara så svårt. Tänk för fan på våran barn som ska växa upp i detta land, ska dom behöva vara med om våld och hat? för att inte vi vet bättre, nej det ska dom inte! Och hur vill ni själva bli omhändertagna den dagen det antagligen kommer att bli krig här om folk ska fortsätta att hata dom andra länderna, ska dom elda upp dom enda husen som vi kan få tak över våra huvuden, och en säng att sova tryggt i ? där vi kan skydda våra barn och ge dom värme och mat? 
Nu får fan folk skärpa sig! 
 
God morgon förresten! haha jag blev så butter när jag såg detta på tv igår, men orkade inte gå in och skriva hur mycket det än kliade i mina fingrar så det fick bli ett buttert inlägg såhär på morgonkvisten! haha
 
Snart ska jag och Jason göra oss iordning och gå ut  med Xzeena, sedan ska vi hem till min syster och äta frulle och gosa med hennes kattunge, fast den är mer vild än tam haha! 
Sedan ska vi handla lite Halloween saker, så vi kan pyssla här ikväll! 
 
 

ååh, göra om och pyssla!

ååh, jag känner för lite pyssel, typ göra om köksbordet och stolarna själv, hur svårt ska det vara? plus att det blir kul att man har gjort det själv. Typ måla allt vit och lägga plankor på! m jag får nog skicka iväg Joakim och köpa saker så kan jag pyssla lite, haha. Sedan ska jag och Jason göra lite Halloweenpyssel med, får åka och handla saker imorgon till det, skoj! :D Här ska grejas!
 
 

Varma och goa jultröjor.

Det bästa med julen är alla gosiga kläder som man kan gå runt med, tex en stickad stor jultröja! 
Det känns lite extra juligt när man kan gå runt med jultröjor och bara gå runt och mysa i. Och dom är varma och goa också, perfekt för en kall jul/vinter. 
 
Idag kom min jultröja hem ifrån Roligaprylar, dom har ett par stycken fina tröjor at välja mellan och det är ju en perfekt farsdag present, eller varför inte en jultröja i julklapp till mormor? 
Jag slår vad om att jag och Joakim kommer bråka om denna i vinter haha! :)
 
(Inlägget är sponsrat)

Färändring.

Man förändras lite på några år ! :P
2013 var jag ju sötast haha (Jason)
 
 

Klä dig som Kissie

 
Kollage: Kissie
 
Kappa | Klänning | Boots | Klocka
Sponsrat inlägg.

Tarm hit och tarm dit.

Jag drunknar innför detta provet, det är så mycket så jag vet knappt inte vad jag heter längre, vad det tarmvred? hahah jag blir tokig. Jag vill bara krypa ned i sängen och sova! men icke sa nicke, här måste pluggas. Förut var vi på kalas hos Louise, trevligt! ska fortsätta mitt pluggande så jag kan chilla en stund vid paradise hotell om en liten stund, så får hela morgondagen gå åt till ännu mera plugg. 
 
Att jag aldrig lär mig att sätta mig i tid med prover, fast jag började igår men denna gången är det verkligen mycket! så de får gå som det går. Kan inte sitta och plugga dag in och ut som en del andra kan, jag vill faktiskt ha ett liv utanför skolan, med min familj. Man känner sig som världens tråkigaste mamma när man bara pluggar helatiden, borde vara förbjudet! 
 
 

Michael Kors & Victoria Secret

Förra veckan kom både min mamma och Joakims föräldrar hem, mamma och Philippe var i USA och kom hem i fredags, och sedan var Joakims föräldrar i Kina och kom hem i onsdags.  
 
 
Väskan fick jag av mina kära svärföräldrar, och Victoria Secret av mammi, sedan fick jag lite till utav mamma men det är i tvätten, så ska ta och fota det och Jason saker så fort jag kan =) 
 
PUSS!!
 

Skola och praktikplatsen

Hej på er. Sitter i skolan och har palliativ vård lektion, imorse fick jag ett mail om vart min sista praktikplats ska vara och det kommer säkert bli jättebra. Men lite läskigt är det allt haha snart slutar vi iallafall och jag och Jason ska åka och leta efter dvd filmen Bilar hittar den inte någonstans typ haha. 

Och där kom febern...

Igår kväll kom febern på Jason, när jag skulle ta han ifrån soffan in till sängen så kände jag att stackarn hade fått feber, den kom jätte fort och han är inte sjuk annars. Men idag har han vart ganska pigg ändå ovh nu sover plutten, vila så han blir frisk och piggare =)! 
Jag har vart med min syster och kört Joakims bror och hans kompis hem, sedan handlade vi lite. Fick köpt tre bilar till Jason ifrån hans gammelmormor, och sedan köpte jag ett sett med pennor, kritor, penslar och vattenfärger som vi kan pyssla med sedan. Något får man hitta på när man får hålla sig hemma :) 
 
 
Skönt att det är studiedag imorgon på dagis så han får vara hemma med pappa medans jag är i skolan. 
Och idag ska vi bara vara hemma och mysa =)! 
 
Vad ska ni göra idag? =) 

Oiidesign - Så mycket fina barnkläder

 
En fin höst outfit ifrån Oiidesign, där finns massa fina barnkläder. 
Och just nu har dom även massa bra rabatter på massa olika klädesplag och olika märken. Julklapps shopping kanske? 
 
 
(Sponsrat inlägg) 

Vad händer, i sverige?

Vad händer i Sverige egentligen? vårt trygga lilla sverige börjar bli allt mer och mer ett farligt Sverige. 
Skottlossningar till höger och vänster, vi eldar ner asylboeende som ska hjälpa familjer i kris och sedan hade vi en svärdman som hade ihjäl en lärare och en elev i en skola i Trollhättan igår. Vart är sverige påväg? ska vi våga lämna våra barn i skolan? ska vi ens våga gå utanför dörren? måste vi helt enkelt leva innanför stängda dörrar? detta är så sjukt, så sjukt att man inte kan fatta att det faktiskt är sant. 
 
Jag vill inte att min son ska lära sig efter er som håller på med denna skiten, jag vill inte att han ska vara med om sånt här som ni håller på med. Jag vill att min son ska ha en trygg och säker uppväxt utan massa våld och mord. Det sista jag vill är att han ska ta lära ifrån er som gör såhär. Jag lider verkligen med lärarens och elevens föräldrar familj vänner och släkt. Det är så hemskt.. hur kan någon ens tänka den sjuka tanken att gå in i en skola med massa barn i för att skada/döda? vad händer ? asså vad fan händer? 
 
Sedan vill jag ge en stor eloge till läraren som gjorde allt för att skydda dessa oskyldiga små barn, men tråkigt nog miste denna hjälten livet. Så tragiskt.. 
 
Synd att vi inte kan se alla dessa psykiskt sjuka innan det är försent, att inte vården räcker till för att dessa ska få den vård som dom behöver... för dom är ju sjuka! så fuckin sjuka .. usch. 
 
 

IDAG ÄR INTERNATIONELLA CAPS LOCK-DAGEN!

 IDAG ÄR INTERNATIONELLA CAPS LOCK-DAGEN!! SÅ IDAG KÖR VI MED STORA BOKSTÄVER HELA DAGEN LÅNG NÄ MEN IALLAFALL MED DETTA INLÄGGET. SITTER I SKOLAN JUST NU OCH HAR LEKTION SEDAN SKA VI PÅ STUDIEBESÖK PÅ SJUKHUSET, SPINNANDE. SEDAN SKA VI HA EN RIKTIG MYS DAG HEMMA OCH INGEN SKA FÅ ÅKA OCH GÖRA NÅGON HOBBIE ALLS . BARA VARA HEMMA OCH LEKA. 


Sponsrad video: Systembolaget-Antilagning

Snart är det Halloween och full fest för många, äldre som yngre. Och alla vill kläd ut sig i hemska/snygga kläder, skrämma folk och dom vill ju även festa till det med alkohol. Och det blir inte det lättaste för dom som är yngre än 20 år, jo kanske för vissa som har äldre som köper ut till dom. Och det är inte okej att köpa ut till minderåriga, inte alls okej! Det finns så mycket som kan hända, köper man ut till yngre så tar man absolut inget ansvar och jag hoppas det straffar er hårt om ni gör det. 
Det kan hända era kompisar/syskon mm vad som helst, våldtäkter, slagsmål och i värsta fall kan någon faktiskt dö, vill du ha det på ditt ansvar? jag tror inte det, jag hoppas inte det för det hade absolut inte jag viljat ha. 
Så våga säga nej till dessa trottsiga tonåringar! 
Jag vet hur det kan bli utav alkohol för jag har sätt med egna ögon så många gånger, och det har vart allt ifrån slagsmål och folk som har tvär somnat på massa olika ställen. Jag vet andra som har fått magpumpas pågrund av att dom har druckit för mycket och ja, jag hade kunnat rabbla upp en lista av saker som jag har varit med om när alkohol har varit inblandat. 
 
Tänk till en extra gång innan ni köper ut till minderåriga! och tänk på allt som kan hända, kan du leva med dig själv om någon skadas/dör för att du inte kunde säga nej? 
 
 Sponsrat inlägg ifrån systembolaget.
 
<

Jason style - Hampton Republic 27

Hampton Republic 27 jacka, fick det bli idag till Jason. Jag älskar det märket, det är så fina kläder.
Jason har tröjor ifrån det märket sen innan så det fick bli en jacka också! 
 

Höst tips!

 
Kollage: Petronella Ekroth
 
Jacka | Byxor | Tröja | Skor | Väska

Så trött så trött

Idag har jag vart i skolan och gjort prov och sedan tränat två pass, ett pass CXWORX och ett pass bodypump 💪 sedan åkte jag och carro och mötte nattis i ytterby så satte vi ett ljus i minneslunden för vår älskade morfar. Idag är det två månadersedan du lämnade oss och du är så saknad. 

Färdig pluggat, nu myskväll med ala familja!

Nu får det bära eller brista imorgon, har suttit i timmar med detta provet nu och nu får det räcka. Kommer säkert gå bra, godkänd måste jag väl ändå bli haha. Nu väntar jag på att mina älsklingar ska komma hem! 
Så ska vi ha myskväll med bingolotto mm haha =) 
 
 
 

Söndag och snart är helgen över.

Söndag och snart är helgen över .. visst är det depremerande! helgerna går på tok för fort, men denna helgen har jag jobbat fredag och lördag så kan vara därför den sprang förbi så fort.
Men det var iallafall kul att jobba lite och träffa alla godningar igen. Sedan var vi på middag hos Joakims lillebror igår kväll, det var också kul. Joakim blev äntligen (LÄS ÄNTLIGEN) av med allt hår han har sparat haha! Nu ser han inte ut som ett lejon längre hahah! 
 
Imorse fick vi sovmorgon till klockan 9, hade fått lite längre om Joakim inte ska ha så brottom upp för att fiska hummer haha. Jason vaknade när Joakim skulle gå ut med Xzeena, sedan var den sovmorgonen slut och jag och Jason gick upp och kollade på nya favorit filmen Bilar. Han ligger faktiskt och tittat på HELA filmen! lugnt och fint hehe. Nu är Jason med Joakim i kärna och fixar husvagnen inför vintern och jag pluggar på det underbara provet vi ska ha imorgonbitti.. Men det kommer nog gå ganska så bra! kanske, vi får ju hoppas.
 
 
Puss på er !

Klä dig som Malin Gramer

 
Kollage: Malin Gramer
 
Jacka | Hatt | Solglasögon | Jeans | Tröja | Handväska

Godmorgning friday!

Godmorgon på er allisammans! 
Idag är det fredag och jag och Jason har en ledig dag, men ändå ska han vakna klockan sju när hans pappa ska upp till jobbet, suck! Jag vill sova haha! Vi la oss på soffan och medans han kollade på barnprogram och åt välling så somnade jag en stund, TUR att han låg kvar och kollade på tv och inte hittade på massa hyss haha! 
Ikväll blir det jobba för min del, även imorgon klockan 7-16. Ska bli skoj att jobba lite och träffa alla goa arbetskompisar och alla våra kära äldre =)! synd att man ska vara så himla trött bara! 
Så har jag ett prov på måndagmorgon så jag får ta min ork att läsa imorgon kväll och hela söndagen.
Inte konstigt att man är trött? sedan ska vi skriva massa fördjupningar om olika områden inom vården, NÄR SKA JAG HINNA DET? ska vara klart tills att vi ska ut på sjukhuspraktiken. Aja, spännande! Nu är det iallafall inte jättelångt kvar tills vi är klara! Undebart!! =) 
 
Nu får det bli en dusch och sedan en promenad med Jason och Xzeena! Puss så länge!
 
 
 

Paket - Till mamma Sandra!

Idag när jag kollade brevlådan så låg det ett fint litet paket, till mamma Sandra.
Ett fint halsband med "Jason 130604" ingravderat, ifrån getpresonal.se
 
 
 
 

Skola


Inredningsdetaljer hos oss.

 
Inredningsdetaljer hos oss.
 
 
Nu ska jag fixa mig inför dagens träningspass! See you later! PUSS!

Gunilla Persson, rappar?

Har ni hört? Gunilla Persson har gjort en rapplåt med Dogge, haha jag vet inte om jag ska skratta eller gråta! 
Det är inte riktigt hennes stil, men ja varför inte hahah! Hon som är så bra så sånt, en skådis som hon är! ;) 
 
Här har ni den: 
 
 
Lyssna och njut ! ;) haha. 

Onsdag - och IKEA

Ikea blev det allt, min syster kom hit och mötte oss vid bilen så tog vi oss en tripp till IKEA. 
Skulle ha lampor, men jag hittade inga?! inte såna vi brukar köpa där. Så Joakim ska åka dit (han tror väl att han är bättre än mig på att hitta haha) ihelgen. Sedan fick vi även gått in på Stadium och kikat lite, och vi fick även köpt lite bilar till Jason (ovanligt) och ett par nya vantar till dagis. 
 
Snart dags att göra mig iordning för träning, fitforfight here i come! 
 
 
Jason skulle bara ha den där lilla vagnen, och det fick han ju självklart! Men ja, det slutade såhär! 
hahaha unge =) folk vände sig och kollade och skrattade åt han, våran pajas! 
 
 

Varning för baddare

Facebook störmmar över med "Baddare säljs i Kungälv idag" och det är långa köer utanför Br'ckeborden, där baddarna säljs. Kungälvsfolket är såna tjockisar! haha. 
 
Men iallafall, jag väntar på att Jason ska vakna och på att min syster ska komma hit så vi kan åka och köpa baddare, NEJ skoja! vi ska åka till Ikea, behöver nya värmeljus och lampor till alla våra taklampor typ. 
Så ska snart resa min röv ifrån soffan och göra mig iordning, är så jävla trött bara. Hade lätt kunnat somna om jag hade krypit ner brivid Jason nu, åå vad gott det hade vart! 
 
 
 
 

Adventskalender - Vilken är ditt barns favorit?

Adventskalendar, har börjat trilla in lite här och där i olika affärer och webshoppar. 
Hittade några HÄR som är jättebra, inget godis i utan det är leksaker istället och hur bra är inte det?
Varför ska barnen äta en chockladbit varje dag? det är onyttit! 
Jason ska få en sådan här kalender iår tänkte jag, och hand favorit är ju Cars! 
 
Finns även Minions, Frost , Baribe, Star Wars, Moster High och många fler.
 
 
Vilken kommer ditt/dina barn vilja ha :)?
 

Idag är det den där jobbiga

Idag är det den där jobbiga dagen som man är så trött och verkligen inte orkar göra någonting. Imorse när jag skulle gå iväg med Jason till dagis kände jag hur febrig jag kände mig och att jag bara ville lägga mig och sova, men icke sa nicke, jag åkte till skolan och hade Pallitiv vård lektion. Pallitiva teamet var hos oss på besök idag, intressant att lyssna på hur dom arbetar. Och det är sjukt bra att dom finns.
 
Men iallafall Jason hämtade jag innan han skulle sova middag på dagis, för jag tänkte gud vad skönt om han sover hemma en stund för då kan jag också göra det. Men, han ville inte sova! Han blev jätte trött för ca en timmasedan och då somnade han på min mage i sängen, så ja han sover nu. Och lägenheten ser ut som en katastrof, jag måste städa och sedan måste jag handla för det finns nästan ingenting! 
 
 Låt bilden tala om hur jag känner mig idag! haha min söta hund! 

Helt mör

Nu är jag helt mör i hela kroppen och kommer att sova som en prinsessa inatt! 
Jag har vart med min syster och kört två pass på raken, först körde vi CXWORX och efter det körde vi Bodypump, sjukt skönt när det är över =)! 
Nu sitter jag i soffan med Joakim och Xzeena och ska kolla på "Heja Sverige" (haha som är ju så sköna) fast jag kommer nog inte titta så mycket när jag har datan i knät haha. 
Jason sover, läste Kaninen som så gärna ville somna för honom och han somnade med engång nästan.
Innan var han så otroligt pigg och busig, men när han la sig ned i sängen och när jag började att läsa så blev han så lugn och go haha =) Hoppas han får sova hela natten! Igår natt fick han växt värk och vred och vände på sig stup i kvarten, han fick alvedon men efter några få timmar kom det tillbaka och han grät och gapade. 
Men idag verkar allt vara okej med han, våran pluttis! 
 
 
 

Ger upp

Ger upp - för idag med pluggningen. Suttit sedan imorse och fått klart nästan tre uppgifter.
Men jag fattar inte alla riktigt, dum som man är! haha skoja, men vissa är kluriga så det får gå som det går. 
Nu ska jag banne mig gå och hämta min solstråle istället för detta, och ta med Xzeena på en promenad. Sedan hem och mysa innan träningen, två pass idag, huahua!  Kan behöva mig en energikick! 
 
 
 
PUSS!
 

Plugg, uppgifter, tentor, inlämningar - JAG DRUNKNAR!

Plugg, uppgifter, tentor, inlämningar - JAG DRUNKNAR!
Känns som att jag har flera tusen av saker att göra, så mycket att jag bara "skiter i det" , fast nej det gör jag inte, men man måste faktiskt leva lite också, utanför skolan. 
Nu har jag suttit med hemtentan som ska vara inlämnad på onsdag och jag har iallafall hunnit med "grunden" så imorgon får jag sitta med det och sedan lite på tisdag. Sedan fick jag en ny uppgift som ska in, typ imon. För vi har ingen medicinlektion så fick vi en uppgift istället att göra. Hoppas, hoppas att Jason är såpass pigg och glad imorgon så att han kan vara på dagis en stund iallafall så jag kommer ikapp mig. 
 
 
 
Men nu lämnar jag plugget för ikväll och kollar på lite tv med älsklingen, =) 
 
OBS, idag har jag och Jason åkt med Joakim och Peter på deras hobby, fiska hummer. Så nu får dom glatt följa med på min hobby tycker jag, dubbelpass imorgon med CXWORX och sedan Bodypump! :D haha. Kan jag nog glömma. Dom fick iallafall en hummer men den fick vi kasta i igen för den var typ gravid. 
 
 
 
Vi såg även massa med sälar som låg på klipporna (öarna??!) Yääyä, Puss!
 

Fest hos grannen och här sovs det!

Fest hos grannen och hemma sover alla förutom jag! så tråkigt, visst klockan är halv elva och det var Jason som höll mig sällskap längst, Joakim somnade på soffan redan innan nio. 
 
Ska försöka sova strax jag med, om jag inte måste måste hämta min lillasyster. Eller gå och skälla på grannarna? haha, nej det gör jag inte. De är alltid lugnt i detta huset så kommer inte att klaga, man vet ju själv hur man var i den åldern, (låter as gammal, usch!! jag vill inte bli gammal, jag är bara 25 och inte 55!! haha) fast vi hade fest näst in till varje helg haha, stackars grannar!  Tur att vi inte var hos oss varje helg, men ja, nästan varje helg, för mamma var alltid hemma hos hennes pojkvän då, eller jobbade haha stackars mamma! Jag får väl känna på det själv om några år antagligen! Förhoppningsvis bor vi i hus då!! haha. 
 
 
 
Puss och godnatt!

Magerumpalår

Mrl, magerumpalår! klockan nio imorse var jag och min syster första man inne i salen på STC för att göra ett pass MRL. Så gott att träna på morgonen för då har man hela dagen sedan att göra något annat. 
 
MRL, består av tre kondis block och sedan mellan dom tre så tränar man stryka i mage, rumpa och lår. 
Roligt och det ger en del, har märkt lite på bara tre veckor och då har jag tränat ca 3 dagar i veckan, med MRL och bodypump, och vi har även använt bandet och crosstrainen lite. Äntligen, ÄNTLIGEN är man igång! och det är så kul, denna gången ska jag INTE ge mig, nu ska jag bara köra all in. 
 
När jag kom hem så åkte Joakim och fiskade, så nu har jag duschat och Jason sover lunch. Så får vi se vad denna dagen har att erbjuda sen :) Vad ska du/ni göra? =)
 
 

Mammabloggare sökes!

 
 

Hur svårt ska det vara!

Hur svårt ska det vara att, hitta en jacka man vill ha till vintern! Jo det är skitsvårt! suttit jättelänge och letat och hittar ingen jag vill ha.. Får fortsätta att leta sen, nu ska vi laga lunch och sedan rensa lite. 
 
 

Mys med ljus

Mys morgon med ljus, idag fick vi tända massa ljus hemma, så kyligt! 
Blir inte alls avis när mamma skriver att dom har runt 30 grader och imorgon (idag) ska dom få runt 40 grader, här är det runt  8-9 gader, och vi fryser ihjäl! 
 
 
 
Idag ska vi vara hemma och rensa, för ihelgen ska vi fixa och dona lite här hemma ! så skönt, äntligen!

Bakning och småpyssel.

Godkväll, nu sover Jason så gott efter att jag har läst boken " Kaninen som så gärna ville somna" för honom, han vill läsa den varje kväll och även på dagarna när han ska sova lunch, och han somnar så mycket fortare och så mycket bättre efter att vi har läst den. Febern kröp på nu ikväll också, han hade 38,4 innan vi gick och la oss, hoppas på att den försvinner under natten på våran stackare. 
 
Medans pappa åkte och fiskade i eftermiddags så passade vi på att, baka en kladdkaka och några muffins. Jason tyckte att det var jättekul att baka, första gången han stannar kvar och faktiskt bakar! så dukig. 
Efter att vi hade bakat så ringde mormor ifrån USA, dom hade nyss gått upp och när hon hade kommit in på toaletten så hade det krypit en stor kakelacka över golvet haha! Stackare, annars var det bra och dom hade ca 30 grader varmt, och ihelgen skulle det bli upp mot 40 grader! en del har det bra!
 
Jag och Jason har även småpysslat lite, och städat undan massa saker som vi inte ville ha framme, så tände vi massa ljus och bara mös innan pappa och moster kom. Vi la in filt och kuddar i Jason lilla tält och låg där inne och kollade på tv och småpratade lite med. Sedan ville moster ha mat och gosa med Jason en stund. 
 
Nu ska vi bara ta de lugnt och titta på tv innan vi också ska lägga oss. 
 
 
 
 

Sjukstugan

 
Hej, och välkommen till oss här i sjukstugan
Jason har återigen blivit dunder förkyld, snoret bara rinner och hostan kommer tittsomtätt. 
Så idag blev vi hemma ifrån skolan och förskolan. 
Det kom väldigt fort, han gick och la sig i tisdagskväll och på natten vaknade han om och om igen av att han var så tät i näsan så han inte kunde andas ur den. Stackare! 
Nu sover plutten inne i sängen och vilar sig lite så att han ska bli frisk snart. Imorgon är vi lediga, så han får vilat då också, och hela helgen. Vi hade givetvis vart hemma imorgon iallafall! 
 
Dessa höstbaskeluskerna!, eller ska jag säga, dessa föräldrar som inte håller sina sjuka barn hemma? eller att dom iallafall inte har sina barn hemma tillräckligt länge. Tråkigt, att andras barn ska bli drabbade. 
Fast innan jag skyller på dom, så kan det ju även vara kylan som kom så plötsligt! 
Nu är det verkligen, HÖST! brr vad kallt. 
 
 

Träning och körning

Hejsan allisammans! 
 
Idag har jag haft fullt upp känns det som, först var det morgonrutinen, duscha, fixa sig, fixa Jason, frukost och iväg till dagis och sedan till skolan. I skolan hade vi en dietist som pratade om kost och näring, och proteiner och you name it, nutricia kom dom ifrån iallafall. Mitt i all undervisning om dessa drycker så går brandlarmet, folk går lugnt ut och sedan springer någon förbi och säger att det inte är någon övning! 
Två brandbilar kom och vi fick stå ute hur länge som helst och huttra! det fanns iallafall ingen brand och lektionen kunde fortsätta. Efter skolan hämtade jag Jason på dagis, så gick vi hem och myste lite framför barnkanalen, och sedan städade vi. Jason var jätteduktig och hjälpte mamma med att dammsuga och diska! Gullunge, vad jag älskar dig, bästa bästa Jason. När vi hade städat klart så lagade vi mat, Jasons favvis, pastasås och pasta, och Joakim kom hem lagom till maten =) Och sedan hade vi några som tjuvringde på våran dörr!! nu fattar man varför äldre alltid blev så sura när man själv var i den åldern när man busringde på andras dörrar, för nu är jag i den äldregenerationen själv, suck! (Det var roligare att busringa än att bli den andra busringer på!! haha) 
 
Har även hunnit med lite träning idag med, med min lilla lillasyster =) och efter det hämtade vi Xzeena och åkte till Lödöse för att ta adjö utav mamma och hennes gubbe som flyger till USA imorgonbitti och ska vara borta i två hela veckor!  hoppas att dom går fort! hihi.
 
 
Nu ska jag kolla lite på tv och sedan ska jag bädda ned mig i den härliga sängen, med min härliga familj! 
Puss så länge! 

Måndag - CHECK!

Nu börjar måndagen att lida mot sitt slut, så skönt! Har varit i skolan och pratat om vårt immunförsvar hela dagen och sedan har jag tränat bodypump med min syster, jag kommer att ha sån värk imorgon!  Jobbigt och gött pass, det är gött när det är klart haha. Har även hunnit att göra klart uppgiften som ska vara inne imorgonbitti! så nu kan jag bara slappa en stund innan vi ska lägga oss och sova! 
 
Jason somnade ikväll också, med hjälp av "Kaninen som så gärna ville somna" men ikväll fick Joakim läsa så att inte han också hade somnat, haha! det är en bra bok den =) så har du/ni svårsomnade barn, prova den! Jag själv ångrar att vi inte gjorde det tidigare! 
 
 

Kaninen som så gärna ville somna.

Nu har jag precis läst "Kaninen som så gärna ville somna" för Jason, även Joakim och Xzeena låg brevid och lyssnade. Och ja, den funkar! för nu sitter jag vaken helt ensam! haha 
 
Kanske ska läsa en snutt för dom varje gång jag behöver lite egentid haha! 
 
 

To do list ✔

Hej på er! 
Jag har precis suttit och gjort en "to do list" till skolsakerna som jag ska göra. 
Nu är det inte jättemycket kvar utav denna terminen, lite mindre än hälften har redan gått, så snaaart är jag klar! Det ska bli så underbart så ni anar inte, jag är snart KLAR! jag är snart UNDERSKÖTERSKA! 
Bara några uppgifter kvar, ganska många, och fyra veckors praktik sedan är jag klar! 
 
Det är ju ganska mycket uppgifter kvar, men ja det går fort och jag ska göra allt jag kan för att klara allt detta!! 
 
 
ååå vad jag längtar till att jag är klar, men det har ni nog fattat! haha. 

Blackrace

I förmiddags drog vi iväg till Alvhem (fel sida älven) för att kolla på Blackrace. Våran biltokiga son blev jätteglad och satt fint och kollade på alla fräcka bilarna och klappade händerna när dom köra förbi.
När vi kom dit så skulle vi parkera (såklart) så kom en kille fram och frågade om jag skulle köra race eller parkera, haha jadu, jag ska parkera. Köra race, jag? med bilbarnstol en tvååring och hundbur, haha nejdu!
Men jag hade LÄTT viljat köra sånt här, verkar skit kul. Och man FÅR köra FOOORT, helt lagligt! Och det är ju awsome! så jag ska bannemig börja med race, måste bara öva lite haha. Joakim blev också sugen på att börja köra, så vi får la ta och köpa oss en varsin racerbil haha. Hade vart ASKUL! jag hade ju vunnit över Joakim, LÄTT. HAHAHHA! ;) 
 
Men iallfall, efter vi hade kollat på race så åkte vi hem till mamma och philippe och lämnade av philippe dom också var på racet. Och sedan åkte vi hemåt till Xzeena och sedan hem till pappa på middag. Hälsade även på pappas kära vänner innan och efter middagen. Nu sover Jason som en stock och drömmer om alla racebilar. Det har vart mycket bilar för honom idag, först race och sedan fick han massa bilar utav dom vi hälsade på =) Vart en awsome dag! Så nu är tillochmed mamma Sandra trött, funderar på att krypa till kojs, men får kanske vänta tills Joakim kommer hem som är ute och rastar hunden och stannade till hos grannen en sväng längre ned haha. 
 
God natt, PUSS!
 
 
 
Där fick ni lite bilder också! :) 

Missa inte helgklippen upp till 70% rabatt

Massa massa kul klipp HÄR, och det är på massvis med skor, leksaker, Corena prylar och sängkläder!! 
 

Dagens Jason style

Dagens Jason, 
 
 
 
 
 
Tröja - Lindex
T-shirt - HM
Byxor - Kapphal
 

Fredag hela dagen

Gött med fredag igen, och det bästa med allt är att Jason hade en "sovmorgon" till tjugo i nio! Brukar annar gå upp runt sju, så det var gott haha. Och nu sitter vi vid tvn och kollar på Rorri, snart ska vi göra oss iordning för vi ska åka med mamma(mormor) och mormor (gammelmormor) till Jysk och kolla på en skänk till mammas kök.Och sedan ikväll så ska vi till Lödöse och grilla, och säga "hejdå" till mamma och hennes gubbe som åker till USA på tisdag, suck! haha nu ska dom lämna oss igen! haha. Hade jag inte pluggat nu så hade vi nog fan åkt med, så trött på detta skit vädret! 
 
 
Mina älsklingar

Chilldag

Hej! Idag blev det en lång dag i skolan med genomgång av hjärnan och hjärnblödning. .. det är inte lite man ska kunna! Inför praktiken ska vi kunna en heldel... mmhm får se hur det går! Bara jag klarar den så är jag nöjd. :) 
Efter skolan har vi vart ute och gått jag Jason Joakim och Carro. Jason har vart mosters pojk idag, bara hon som passade förut haha. Sedan tog jag och carro cyklarna ned till maxi och handlade bubbelvatten :) Nu ska vi sova så jäkla trött idag. Hade tillochmed mjukisbyxedag idag haha. Kände mig som en riktig slappis men fan va gött :) 
God natt på er ♡ 

RSS 2.0