Söndag och äventyr

Hej! Idag vaknade vi klockan 9, men den va ju 10 för nu är det SOMMARTID!! B-)
Vi fixade oss och pkte och lämnade Xzeena hos min Pappa och syster, för vi ville till babybarnmässan :-) så slapp hon vara ensam :-) Sen åkte vi in till Göteborg och gick på babybarnmässan :-) hittade lite kul iaf, nya nappflaskor, och loppipåsen såklart :-D det va gott att gå där idag, sist vi va där så var det folk överallt men idag va de lagom! Alla har väl redan vart där i helgen :-)
efter mässan åkte vi och handlade och sedan hem till min far på middag, träffade även Jenny och Sandra och hennes söta son som är ca 2 månader äldre än Jason :-) dom lekte i sandlådan en stund och tjöta Haha så sött!! yäyä nu ska jag slappa efter en lång dag!

Puss Puss:-*




Nu är snart

... denna jobbkvällen också över. Bara Ca 4 timmar kvar! gott :)
Då ska jag åka ut till Kärna och hämta min lilla familj! och sedan fara hem och nana för imorgon blir det Baby & Barn mässan för våran del :) spännande ! Se om det finns någon fin vagn som kan passa damen (mig) men speciellt passa Jason såklart! Så kan vi sälja våran andra med liggdel/sittdel och bilstol med bas :) 
Gammal bild, men den får duga!! (: en sommarbild iaf haha :D
 
Men men, nu ska jag jobba vidare! PUSS hoppas ni har en toppen dag i det soliga vädret!! :)

Byt bort fettet !

Idag bytte jag bort dom FETA chipsen till dom nyttigare chipsen, och dom var nästan godare än vanliga!
 
Dessa va kanon bra! Och funkar mycket bra som helgmys,och det är 60% mindre fett än vad vanliga chips har! 
Så go for it säger jag bara ^^,
Har träningvärk i typ hela kroppen efter den nya maskinen vi köpte igår, ASBRA! Hej sommarkroppen är påväg iaf haha =D underbart! Och istället för onyttig mat så kör vi på nyttig mat, iaf jag. Joakim är väl inte lika nyttigkåt som jag är, just nu! Får la se hur länge detta håller haha ^^, 
 
Nä nu ska jag iväg och jobba igen, bara 4 timmar kvar! Och imorgon kör vi på 8timmars pass, med bara cykling! Här tar vi ingen bil inte haha :D 
 
PUSS!

Tragiskt!

Såg en tråkig grej som gick runt på internet, klickade och läste artikeln och fick en shock då journalistfan bara kan ordet "kamphund". Så trött på folk som ska dra alla hundar över en kant.

Det var en hundvalp på 5 månader och blev påhoppad utav en "kamphund", som journalistfan själv skrev. Valpen dog tyvärr, jätte tråkigt!

Men vart var valpens ägare när detta hände? Om jag nu fattar detta rätt så vart han inne i affären, och för det första så har man inte en hund utanför affären och för det andra absolut ingen valp! då kan man ju inte vara rädd om sitt djur.

Men iallafall så vill journalisten verkligen dra alla hundarna över en kant, att dom är tickande bomber. Är det ett skämt eller!? jag hade aldrig lagt en "tickande bomb" i sängen med min son, en bomb hade aldrig ens fått vara i närheten utan min son. Precis just nu ligger faktiskt min 10 månaders son inne och sover brevid våran 4 årige pitbull/amstaffrasiga hund.
Och dessa raser är fantastiska familje hundar, våran hund är mycket barnkär och älskar att leka och gosa med vårt barn även med andras barn. Och inte fan låter man en "tickande bomb" leka med barn, eller? det jag vill komma fram till är att rasen är ingen bomb.
Alla hundar blir som dom blir uppfostrade, och synd nog finns det "rövhål" som får köpa hundar och uppfostran är inte deras hobby, utan dom vill bara se tuffa ut och få respekt för att dom har en stor hund. MEN vilken hundras som helst kan bli farlig om den kommer i fel händer och det är jätte tråkigt! Speciellt med dessa hundar som redan har dåligt rykte, och pågrund av er fårhuvuden som använder dessa raser utan att veta hur ni ska hantera en hund överhuvudtaget så har dom fått dåligt rykte och folk vill tillochmed förbjuda dom i kommuner tillochmed i länder! de är sjukt.. folk vill utrota en art! tänk om vi människor tex inte tyckte om vad ska vi säga, kineser kanske, ska vi förbjuda dom och utrota dom då!? för att deras föräldrar lär dom fel. Nä usch blir så sur!

Jag själv hade absolut valt en "kamphund" i min barnfamilj framför vilken annan hund som helst!

nä fy, snälla kan ni inte hundarna så sluta skriva/tycka massa skit om dom. Och en sak till, ni idioter som inte kan hantera hundar köp aldrig en är du snäll så kan

vi som kan och älskar våra hundar få ha kvar dom!





Torr hy!

Jason har fått röda utslag på olika ställen på kroppen och vi har smörjt och smörjt och det hjälper inte, så idag ringade jag till vårdcentralen som sa att hans hy kan bli så om han är varm och sedan blir kallare. Fick en ny salva jag ska smörja honom med, hoppas det hjälper! Har även bytt tvättmedel och så om det är det, hoppas inte han är allergisk emot något!! Hoppas att det försvinner nu :)
 
Fläkarna är jätte torra men han verkar inte besväras utav dom, och det är ju bra! Går de inte bort nu under helgen så får det bli vårdcentralen på måndag med han, hoppashoppas! 
Har era barn haft något liknade? vad gjorde ni? 
 
KRAM!
 
 
 
 

Creep mother

Godmorgon allisams! 
Hoppas ni har sovit awsome inatt, själv har man sovit sisådär! Halsen tar kål på mig på nätterna, hoppas det går över snart.
 
Yäyä, Again if a creep mom ! Det var ju det detta inlägg skulle handla om.
Imorse loggar jag in på Facebook som vanligt med min telefon innan vi går upp och då ser jag en mamma som skriver "Till er som säger att min dotter kommer bli mobbad för detta när hon blir äldre, lär era barn att inte mobbas istället!"
 

Mamman har en blogg där det finns filmer när hon ligger och onanerar och håller på, och visst fan kan det drabba hennes barn i framtiden, vi alla vet väl hur barn är! Och även vuxna som inte vill att deras barn ska umgås med hennes barn för att hon gör sånt här. Jag tycker det är SJUKT vidrigt av en mamma och göra så, jag hade ju inte viljat se min mamma naken och onanera på internet, hade du? 
Ne, usch! Vissa människor ska då inte ha barn .. 
 
 
 

Halsont

Igår kväll fick jag såklart ont i halsen, hatar att ha ont i halsen så himla jobbigt!

Hoppas de går över snart!
är även dunder trött och vill bara krypa ner i bädden, men jag får ha en mysig med Jason och Xzeena istället :-) min syster kom förut så vi åkte ner till maxi och sedan till bokia för att köpa en kalender, men de fanns såklart inte! så vi får göra ett nytt försök en annan dag

:-)


BabyBarn mässan

I helgen är det babybarn mässan i Göteborg, ska nog dit och kika lite. Iochmed att jag är en "bloggmamma" så får jag gratis inträde ^^ har sina fördelar med att blogga !! :) 
Och jag ska även hämta ut en ny loopipåse när jag är där, den innehåller saker med värde över 600:- awsome!
 
Där har ni smakprov på loopipåsen man kan få just nu :) Om du ska till babybarn mässan i helgen behöver du bara gå in HÄR  för att få påsen och du kan även få den genom att gå in HÄR
 
 
 

Min dag!

Upp vid 6 tiden då de satt en glad Jason med ett stort leende på läpparna och jag tänkte ååå näj, vill sova:-B! men icke de så vi gick upp. Sedan blev de frukost med Jason och lite bus, sedan tog vi också städa och sedan sov Jason en stund :-) då kom mamma på besök en stund och efter det kom Sebbe, skoj inte träffat han på jättelänge!! så va han här ett tag sedan åkte vi och lämnade våran bil till Joakims kusin, hoppas han hittar felet på den så den kan få bli frisk igen :-) våran pärla! :-) handlat har vi också gjort och ätit våfflor, de är ju trots allt våffeldagen idag!! hehe
Nä nu ska jag kolla film och sova!! gonatt :-)



Förlossningsberättelse

Hej! Har lite halv tråkigt så tänkte skriva ner min förlossningsberättelse igen, fast denna gång med hjälp utav papprerna som jag fick hos BB och påsåsätt kan ni få hela berättelsen :) 
 
På natten mellan Måndagen och Tisdagen den 4 Juni -13 startade det för mig, med värkar. Jag vaknade av en smärta i svanken och lite i magen, jag trodde heltenkelt att jag var bajsignördig. Jag gick på toa och nej, det funkade inte, så jag gick och la mig ingen. Men det ville inte ge sig så jag försökte yttligare en gång men det gick inte. Värkarna gjorde ondare och ondare, men jag var inte säker på om det var Jason som ville ut eller om jag bara var bajsignördig så jag ville inte väcka Joakim. Men vid 5 tiden kunde jag inte hålla inne tårarna för det gjorde bara ondare och ondare, så med klumpen i halsen och tårarna rann så snyftade jag fram 
-" Joakim, Joakim" och han kollade på mig, och jag sa -" Jag har ont!!" han kollade och reste sig upp och skrek -"HAR DU ONT?!" han fick gå upp och vi ringde till förlossningen vid 05,40. 
Då hade samandragningarna börjat vid 03.30 och det var 10 minutersmellanrum mellan varje värk, men när vi ringde så var det 6-7 min mellan varje värk. 
Dom sa till mig att prova med ett varmt bad och se om värkarna skulle avta, jag satte mig i ett varmt bad och värkarna avtog inte. Dom blev mer och mer kraftiga! Jag ringde min mamma och hon svarade och var snart påväg till jobbet. Jag grät och grät och mamma kom hit med värktabletter till mig, men dom hjälpte inte dom heller.
Joakim ringde tillbaka till förlossningen vid 07,25 det var då 3-5 min mellanrum mellan samandragningarna och dom bad oss komma in till Mölndal´s BB. Inget vatten hade gått och ingen propp. 
 
Joakim hämtade bilen och kom sedan upp och hjälpte mig ner med BB väskan och det vi skulle ha med oss, vi fick först åka ut till Ytterby och lämna Xzeena (våran hund) till min lillasyster. 
Hon öppnade bagageluckan och jag skrek "BLI ALDRIG MED BARN!!!" hon små skrattade och sa nej haha.
Sedan åkte vi emot Mölndal, klockan var runt 8 på morgonen, då det är värst trafik såklart!!
Jag satt och vred och vände på mig i bilen, ville nästan gå ut och springa till sjukhuset men men, fick stå ut.
 
När vi kom fram så hittade vi först inte till BB avdelningen, men vi träffade på en snäll sjuksköterska som visade oss. När vi kom upp tog dom emot oss väldigt snabbt! 
Jag las in klockan 08,36 pgv mina värkar och jag var i gravidvecka 39+5 när detta hände.
Jason låg med sitt huvud neråt och jag var öppen 2cm , CTG var normal och hjärtslagen var 140/min vilket är normalt. 
 
Vid 09.17 tas ett nytt CTG och allt ser bra ut, det är en normal kurva och var fortfarande bara öppen 2cm.
Vi fick ett eget rum och dom serverade frukost till oss, men kan ju säga att den kom upp lika fort igen. 
Jag fick slita till mig en spypåse och det var jättegrönt kräk som kom, antagligen kanske efter gurkan. 
 
Dom kom in igen runt 10.00 och jag hade kraftiga och smärtsamma värkar. Jag fick då lustgas och vid 11 tiden glesnade värkarna ut och jag får vila ända till 11.36 då jag får ännu mera lustgas, Vid 12,15 vart jag öppen 6cm så de gick ju framåt. Och vid 13.05 kom läkaren och gav mig ryggmärgsbedövning. Jag var inte alls säker på om jag ville ha de först, har hört så mycket olika saker om den bedövningen. Men när jag väl satt där och dom frågade för 3de gången om jag ville ha den, så sa jag ja på stört! Och det ångrar jag inte.. 
Vid 14.16 kopplas CTGn av och jag  får gå och kissa och sedan stå upp och hoppa och gå runt. Jag och Joakim står och kollar ut genom fönstret och han säger till mig att gå runt lite, man jag orkar inte så får vila. 
Vid 16.10 spräcker barnmorskan vatten"ballongen" på mig och allt vatten rinner ut och det ser bra ut. Det var en otroligt knasig känsla, fy. Vid 17.48 kunde barnmorskan se Jason´s lilla huvud och hon sa att han såg mörkhårig ut. Jag blev helt till mig inom bords, det kändes så overkligt att dom kunde se hans huvud, jag ville också se men ändå INTE. 
 
Vid 17,55 visar CGTn att Jason´s hjärta börjar svaja och han kommer inte ut, så dom var tvugna att klippa mig så han fortare skulle komma ut. 
 
undertiden allt detta händer så sitter Joakim och säger till mig hur duktig jag är och folk springer runt omkring och jag frågar bara om han är ute helatiden. 
Sen kommer det en barnmorska som håller mig i handen och säger också hur duktig jag är och hjälper mig igenom krystvärkarna. Jag låg först på sidan men dom fick säga till mig att lägga mig på rygg så han lättare skulle komma ut. 
 
Klockan 18.10 kommer vår lilla älskling till världen, jag hörde han inte skrika först vilket oroade mig men sedan när han väl låg på min mage så började han och det kändes helt underbart och konstigt men så skönt att han äntligen var ute och allt var bra med han. 
 
Sedan fick vi se moderkakan och allt det där vidriga och jag tog mig upp och fick en dusch! välbehövligt men läskigt då allt blod bara rann mellan benen och jag hatar det! men det var de värt :)
 
Vi fick ett eget rum och Joakim sov över med mig och Jason, så skönt att ha han där. Nästa dag åkte Joakim hem och duschade åt och bytte kläder och hämtade lite saker till oss också. Jag och Jason låg och vilade och mös ! Ville egentligen fått åka hem, men det fick vi inte och jag var så nära på att börja gråta jag är så hemmakär! haha men dom var otroligt bra på mölndals BB och jag hoppas jag kommer dit nästa gång med. 
På torsdagen skrevs vi ut och vl hemma på parkeringen möttes vi utav min pappa och Xzeena, Xzeena gick fram och luktade och tittade mycket på Jason och det gick otroligt bra !! =) 
 
Detta var min förlossningsberättelse i mer korrekt form :) har ni frågor så fråga gärna!! :)
 
Glada föräldrar !!:) 
 
 
 
 
 
 

Tävling: Bambino colors by you

För att vinna dessa skedar ifrån Bambino så ska du:
- Gilla Bambino på Facebook
- Kommentera att du är med 
 
+ om du
- Gillar min blogg på facebook och följer mig på bloglovin
 
Följ mig gärna på instagram: SAANDRIIIE
 
Avslutas: 140330
 

Tidigare inlägg idag: Min morgon!

Idag är det en otroligt underbar dag! eller inte!! Jason har vaknat fram och tillbaks hela natten och sedan vaknade han med ett leende på läpparna klockan 05.40, jiippii!! :-) upp och leka med han och ge han frukost, sedan somnade han och jag blev såklart överlycklig för jag är helt mörbultad aa men han sov en kvart sen vart de upp igen! :-) började städa och när jag närmar mig vardagsrummet så ser jag Jason ta tag i en ganska så full chipspåse och tittar på mig och drar ner den på golvet, upp och ner! Xzeena får syn på allt de mumsiga och hinner få i sig några stycken innan jag fått upp allt. Sedan går jag in mot sovrummet för att bädda, ja då hoppar Xzeena upp i sängen och SPYR!! 
härlig morgon jag har haft va?! känns som denna dagen bara kan bli bättre förhoppningsvis inte sämre iaf haha 
 
 

Här för att stanna!

 
 
 Hej! Nu tänker jag hålla mig här på blogg.se istället, nattstad var bra men jag känner mig mest hemma här! Har ju vart här i massa år och nu kommer jag att stanna här också! :) 
Japp, det tänker jag!! :) 
 

RSS 2.0