Kudden ropar

mitt namn nu hör jag, men jag har ju så mycket att göra innan jag får lägga mig! Ska ut med Xzeena, sedan hitta goa nattkläder, borsta tänderna, släcka överallt och sedan ska jag hämta vatten! Puh jag har det inte lätt ska ni veta haha ;) 
Ja som sagt, nu får jag gå ut en pissrunda med Xzeena sedan blir det nana! en dag imorgon också, inte som förr att man kunde sitta och blogga hela nätterna inte, haha tider det. Nu ska man upp tidigt och leka med den älskade ungen ^^, mycket bättre! :) 
 
 

Tävling: Evas underkläder

Ikväll startar jag en tävling med Evas underkläder som startades utav Eva Thongpool och Marcin Nowak, denna webbutik är nu en av Sveriges största underklädersshop på internet. Till en början skulle dom prova om dom kunde sälja underkläder på nätet, och ja, det blev verkligen en hit. Det ligger även en dröm hos dom att öppna en butik framöver. 
 
Och jag har fått chansen att låta en utav mina läsare få vinna en valfri vara för MAX 300:- och den får inte vara på REAN. Du ska endast skriva i kommentarfältet att du är med och VARFÖR just du ska vinna.
 
I kommentaren ska även den varan du vill vinna vara länkad, och vilken färg och storlek du ska ha! :) OCH glöm inte att skriva din emailadress så jag lätt kan kontakta dig!
Lycka till! 
 
 
Tävlingen pågår 1 vecka, avslutas 7 Juli! 
 
 
Extra chans

- Dela på instagram och tagga #Saandriiie #Bloggtävling

Du får gärna följa mig via insta också : SAANDRIIIEE 
 
följ mig här:  Follow on Bloglovin

Min finaste fanbild

hahahah satt och kollade igenom min blogg lite och hittade denna bilden!! HAHA
Shit vad jag skrattade när jag fick den! HAHA!

Inredning

 
 
 
Fått upp lite tavlor i sovrummet! :) 

Syskonkärlek

 
Syskonkärlek :)
 

Söndag

Då var det söndagkväll igen och snart läggdags! och en ny vecka att se fram emot. 
Idag har vi hunnit med mycket, Jason vaknade 10.15 (kors i taket) och då väckte vi Joakim och Daniel som låg så sött och sov på soffan båda två inatt haha ;) och jag fick med dom + min lillasyster till IKEA. Vill köpt en ny stor "jävla" lampa som det kallats idag, men jag hittade ingen stor jävla lampa. Fanns ingen fin alls! Så jag får vackert leta vidare :) Sedan fick man även med dom till lite andra affärer och köpt skor till Joakim och tröja till min syster, sedan tog vi oss en fika (haha) är inga fika nördar annars men man måste ju pröva på det :)! 
Sedan fick Joakim köpt någon leksak till Jason med kranbilar och grejer, men undra vem som tyckte det var mest skoj, Jason eller ... Joakim? haha! Inte va de Jason iallafall ;) 
 
Har även hunnit köra min syster hem till vår mamma i Lödöse och hämtat en bil till henne, efter det har vi bara vart hemma och softat och lekt med Jason :) han var på värsta bushumöret när jag kom hem haha min goa unge! Sedan somnade han som en stock! Får bli läggdags för oss snart också, Xzeena har tvär däckat i soffan redan! göttegrisen :) 
 
 

Då var denna...

helgen över, och fort gick den också! Idag har jag vart i stan med mamma och syster, hittade ett linne och ett par skor efter massa spring i skoaffärer haha både jag och min syster hatar att köpa nya skor, men det roligaste är la att när vi väl ska köpa nya skor så köper vi alltid likadana hahaha.
Vi har även hälsat på morfar på sjukhuset i eftermiddags han är på bättringsvägen, äntligen! hatar att gå och vara orolig med en klump i magen. Och ikväll hade min syster kalas med smörgåstårta som vi bakade igår :-) blev även beer poäng för dom. Jag och Jason åkte hem vid tolvtusen, han har ju sovit i vagnen men tyckte det började bli lite kyligt så packade in Jason och Xzeena i bilen och åkte hem så nu ligger vi i sängen och myser dom sover ju redan så klart :-) så får vi la se när Joakim kommer hem, har allt bäddat åt han i soffan mohahha han fick lov att gå med dom ut så att dom håller reda på min syster haha :-)














varför ska man alltid se så förbannat tjock ut i ansiktet hahahah jag dör! nu blir de film och sova, puss

Tröttare tjej får man leta efter

Caroline åkte för enstundsedan och nu väntar jag på att Joakim ska komma hem, Caroline skulle köra hem honom. Men är ganska så trött så funderar starkt på att krypa ner brevid Jason och Xzeena och sova! Imorgon blir det en lång dag, ska åka till stan med Caroline och köpa skor, sedan sola med mamma och Caroline och efter det ska vi göra iordning oss för kalas och åka till Lödöse. 
 
Asså, sjukt vad man saknar Jason när han ligger och sover! Men när han är vaken och är övertrött så vill man bara att han ska sova, men nu är det ganska så långtråkigt när han inte är vaken. Kanske är därför jag är så himla "trött" och vill krypa ner brevid min prins! Han är det bästa som finns och jag kan inte beskriva min kärlek till honom. Han är heltklart bara bäst! Han är sånt charmtroll så det är helt sjukt, man kan inte åka eller gå någonstans utan att folk ska kolla på honom och flina. Eller när man är i affären så brukar folk stanna för att kolla på honom, helt sjukt. Och han är MIN, min son min stolhet och mitt allt. Han är så himla speciell och jag älskar han mer än allt. 
Älskar ju såklart alla i min familj lika mycket, men kärleken till sitt egna barn är obeskrivligt! 
Han är så himla mysig och så söt så man smälter, man kan inte ens bli arg på honom när han sitter och kastar ner sin mat till Xzeena, eller när han bits och rivs (eller jo, då brukar jag bli fruktansvärt arg för stunden.) eller när han stökar ner precis just där man just städade. Han är bara bäst!
 
 
 

Ecigg

Har du testat e cigg? Det har jag! 
Jag tycker att dom är bra faktiskt, dom luktar inte lika äckligt som riktiga cigaretter och dom smakar bättre också.
Mycket fräschare än vanliga cigaretter och dom innehåller inte all den giftiga skiten som finns i vanliga! 
Det är lite vattenpipa känsla att röka ecigg och det gjorde jag ju som ung och tyckte om det, så varför inte röka ecigg istället. Det finns ju massor med olika smaker också och hur bra är inte det, om man är sugen på melon ena dagen och sedan kanske man vill ha jordgubb eller varför inte pröva lakris? det kan man ju inte med vanliga cigaretter. Då finns det väl chocklad och mintsmak, som inte ens smakar något. Så det är egentligen bara fördelar med ecigg och massa nackdelar med riktiga. Och dessa kan du lätt ladda upp i dator med USB sticka och det kan du iiiiiinte med en vanlig, då måste man köpa nya helatiden! Och en smak på eciggen kan man använda mer en 1gång. Läs gärna mer om ecigg.
 
 
 
 

Lokal i malmö

Har du öppnat en ny firma och behöver ett kontor som passar dig och ditt företag? eller vill du flytta din firma? till malmö kanske. Eller du själv kanske vill flytta till malmö.
Då kan du besöka Lediga lokaler i malmö och se om du hittar något som är intressant. 
Där finns kontor, butiker eller fastigheter. Jättebra sida tycker jag, så lätt att hitta det man vill ha! Som sagt så är denna sidan för dig som söker ett kontor, butik eller en fastighet.
 
 
 

Varför inte skaffa en PT

Att börja träna kan vara lätt för vissa och svårt för andra, man ska ta sig till gymmet eller ta sig ork att dra en träningsrunda hemma eller ute. Och det lockar inte speciellt mycket om man är själv, det är ju mycket roligare med sällskap, tycker iallafall jag. Jag vill gärna börja träna mer än vad jag gör, nu går jag endast några enstaka långpromenader i veckan men vill göra mer. Men .. det är så tråkigt att träna själv, ut och gå går ju bra för då har jag Jason eller Xzeena med mig. Men jag skulle inte vilja åka till gymmet ensam, det kan jag inte tänka mig att det är kul. Därför har man ibland tänkt på en personlig tränare, men det har dock inte blivit av. Så jag tjötar på min pojkvän och syster, men ne det blir ju aldrig av det heller. 
Om man hade en personlig tränare så är man inte ensam och man får ju bra hjälp med det man vill ha hjälp med, jättebra! 
 
Jag har hittat en sida där det finns personliga tränare på intenet, det kan ju också vara en bra början.
Dom har bra program som tillexempel; Viktminskningspogram, Muskelpogram. Och det finns även så man kan träna hemma, kom i from hemma heter det. Och sedan finns det såklart personlig tränare online
Dom hjälper dig att lägga ihop ett pogram som passar just dig och hjälper dig att nå dina mål, dom lägger upp en bra kost som är bra för din träning och stämmer av med dig så att allt går bra. Sedan lägger dom om pogrammet efter en månad. Och det är DIN EGNA tränare som hjälper dig! inte flera utan en egen. 
 
Kostar 499:- i månaden och det är ingen bindningstid och dom garanterar resultat! Värt ett försök, eller har jag fel? nej! :)
 
 
 

Blixtrar och dunder

Oj va det började åska här hos oss i Göteborg! Stod och nattade Jason på balkongen och det började blixtra och åska som tusan! Mysigt när man är hemma :) Men stackars alla som är ute, tex mamma och dom andra på jobbet. För ett tagsedan när jag jobbade kväll så var det sån fruktansvärd åska ute, och det slog ned blixtrar överallt. Och som ni kanske vet så jobbar jag i hemtjänsten och var hos en när åskan började och skulle springa över till en annan, och sedan skulle jag springa tillbaka och kom in i en tunnel och BOOOOM sa de och blixten slog ner i huset breviv mig, trodde fan den skulle träffa mig det var sån kraft! Jag stod där och skakade en lång stund och visste inte vad jag skulle göra, men sedan lugnade det sig lite och jag kunde springa tillbaka helt skakis usch! Det var inte skoj alls, när döden upplevelse kändes det som. Skrev tillochmed till Joakim och min syster att jag älskade dom och att dom skulle ta hand om Jason hahahah ! Så rädd va jag fy! 
 
 
Yäyä, nog om åska! Sedan ska jag åka med mamma och Carro och handla inför Carros kalas imorgon =) och sola ska vi också göra. Sen ikväll ska jag baka smörgåståta med =) min syster älskar min tårta haha! grym är jag hahah!
Jag har även fixat lite i sovrummet idag, ställt in ny blomma och så haha :) ska nog åka och köpa mera blommor sedan.. :)
Orsidéer är fina! typ dom blommorna jag gillar och alltid köper haha :) 
 
 
 
 

Headaches and tired

Hejsan eller gokväll kanske ;)
Har nyss tagit mig ett bad, SKÖNT! men efteråt så fick jag så himla ont i huvudet och i magen, vette fan vad det kan vara, får väl ta en panodil så kanske det går över. Har gjort ganska så mycket idag, först åkte jag och min syster och letade fisketråd och grejer, hittade dock ingen! Fattar inte varför Joakim skickar mig på sånt haha!
Sedan åkte jag med mamma till sjukhuset och hälsade på min morfar, hoppas han blir bättre snart! Det är verkligen jobbigt att se han dålig, men han är på bättringsvägen verkar det som :)! 
Och efter det hämtade vi Jason och åkte på kalas för min lillasyster som fyllde 21 i söndags. 
 
Nu ska hon snart komma och hämta en dosa till banken sedan ska jag vila framför tvn med Joakim innan läggdags. Imorgon ska vi åka och handla inför Carros kalas som hon ska ha på lördag =) Hoppas ni har haft en bra dag!
PUSS
 
Min fina prins igår när vi fikade :)
 
Och min älskade prinsessa! ^^.

NLYHOLIC

Bli sommarfin med Nelly´s fina kläder, och just nu är det MASSOR med rea! Extra skoj att handla =)
 

Godmorgon

Jason vaknade ännu engång med tuppen vid ca 6 imorse och vi gixk upp vid 7 typ. Känner mig gott seg i kroppen idag, igår fick jag hoppa in och jobba i panik då de blivit fel med personal. Men jobbade med min kusin så det var ju skoj :)
Jason är väldigt gnällig idag "mamma mamma mamma mamma" hela tiden med den gnälligaste röst ni kan tänka er, han är även lite snorig, tänder pågång! Sett att de är två tre stycken som vart påväg så det måste vara dom för han är pigg annars. yäyä... Puuuss!




Inredning sovrum

Såå sugen på att piffa upp vårat nya sovrum lite, kikat lite inredning på internet. Här får ni lite smakprov =)
 
Taklampor ifrån Chilli en av mina favorit affärer! Finns så mycket fint där :)
Lite taklampor, byrå och bordslampor ifrån IKEA och där finns också mycket man kan tänka sig att köpa hem! 
Bilden under är lite saker ifrån IKEA det också ! :)
 
Lite byrårer man kan tänkas skaffa också :)!
 
 

Godmorgon

Godmorgon på er! Idag är vi uppe med tuppen igen, förstår inte vad som hände med sovmorgonen till nio, tio.... Nu vaknar Jason runt sex, sju på morgonen suck.. där fick jag för att jag har haft de så bra sedan han föddes haha.
Får la gå upp och greja lite i rummen. :-)☆








Så här blev det

med vår omöblering tillsvidare, vi är inte riktigt klara än. Fick avbryta för att hämta mormor och hennes man på landvetter :) och nu är det så sent så nu ska vi sova. Känns lite konstigt att sova i Jasons gamla rum och vårt nya sovrum haha :)






mer bilder kommer när det är klart! ;) gonatt!!

Instagram

Följ gärna mig på instagram SAANDRIIIE heter jag där, där lägger jag upp mer än på bloggen!=)
 
Följer gärna er också!! :)
 

Barnrummet

Igår började jag göra om lite i Jasons rum, men är inte helnöjd då han har så mycket saker som tar sån plats i hans lilla rum. Så antagligen så ska vi byta rum med honom för vi är inte så mycket i vårat stora sov rum ändå så då kan ju Jason likagärna ha det. Och det är ju ganska mysigt med ett litet sovrum också! :) 
 
Men jag vill ju ha nya saker till hans nya rum isåfall hittade lite fina saker på nätet, men åker hellre och köper saker i affären så man ser hur det verkligen ser ut :)
 
 
Har en liten paus i allt städande, känns som om man aldrig blir klar! Började igår med att fixa i Jasons rum, möblerade om mm haha och idag har jag gått igenom alla hans kläder också! Han har hur mycket somhelst! 
Så de behövdes rensas och nu behöver han en gaderob också, får åka och kika på ikea kanske. 
Nu sover plutten en stund också, så fick passa på att ta en paus och blogga haha! 
 
Har ni tips på bra ställen med fina saker till en 1årings rum? säg till!! :)

Midsommarhelg över - Check

Idag blir en riktig slappar jag kan jag lova, känns som man har festat en vecka hahaha! nä inte riktigt kanske men nära inpå. I fredags var det midsommar firande hos Joakims bror och hans tjej, jättekul :) massa lekar och mat. Blev ganska sent hem därifrån och det blev det även ifrån Lysekil igår är helt död haha. Och det är jag nog inte ensam om, Joakim Jason och Xzeena ligger här som tre små söta strandade sälar :-D. Lysekil var skojigt igår även om att man var dör nykter haha. Träffade en del skojigt folk och hade mys morgon där med familjen innan crusingen drog igång :) hittade även Nattis, syster och mamma som vi fick med hem haha.







Midsommar

Idag var det dags att fira midsommar, vet dock inte varför man gör det men tror att det har med ljuset att göra, att natten är kortare typ haha jag är verkligen jätte kass på sånt här. Innan man skaffade familj så var det ju bara en anledning till att festa i flera dagar och åka iväg till Lysekil och Tylösand men inte nu längre inte. Så idag ska vi fira hemma hos Joakims bror, med alla barn. Så mycket bättre än att åka iväg och tappa bort saker, göra bort sig och må dåligt i flera dagar efteråt haha. Idag är Jasons andra midsommar, så idag ska han få en krans i håret tror jag haha förra året va han för liten för sånt, då var han ju bara ca två veckor våran lille prins! ☆♡





Idag vaknade Jason när hans pappa gick till jobbet vid typ tjugo i sju (!!) så det var ju bara till att gå upp. Vid halv nio kom min syster och lämnade mina byxor ich sa hejdå till oss för hon åker till Lysekil om en stund och ska vara borta tills på söndag, då är även hennes födelsedag :) yäyä Jason har somnat så jag ska passa på att vila. Puss och glad midsommarafton!!! ♡♥

Hjälp med städning eller städar du själv

När man ska ha storstädning eller kanske tillochmed flyttstädning så är det inte så himla roligt! Själv tycker jag att det är det tråkigaste som finns, så när vi någon gång flyttar så får det gärna komma ett flyttstäd hem till oss haha! 
I alla år så har faktiskt min mamma och mormor städat efter mig så jag har inte gjort så jätte många städmoves i mitt liv! Bara när jag har vart tvungen, som nu tillexempel när man inte bor hemma hos mamma och pappa längre haha. Funkar bra änsålänge men då och då kommer mamma och mormor och gör det åt mig ^^, fortfarande bortskämd med det! 
Måste jag städa hela lägenheten själv så tar man ju ett rum i taget! Fast ibland är det såklart lätt att påbörja städ på nya ställen helatiden haha! men städhjälp is good!
 
 
 

Sugen på kontor?

Har du öppnat en ny firma och behöver ett kontor som passar dig och ditt företag? eller vill du flytta din firma?
Då kan du besöka Kontorslokaler och se om du hittar något som passar. 
Där finns massa olika kontor att hitta i alla olika län, på sidan kan du söka på vart du vill ha ditt kontor, butik eller lager och då kan du se vad som finns att erbjuda just där du vill ha det. Jättebra sida tycker jag, så lätt att hitta det man vill ha! Som sagt så är denna sidan för dig som söker ett kontor, butik eller ett lager.
Finns massa fastigheter som är tillslu och du kan läsa om dom och se hur det ser ut på bilder, samt lätt att kontakta den person som har fastigheten. HÄR kan ni hitta dom som är ifrån Kungälv :)
 
 

Nya töjningar - Check

Idag fick jag äntligen loss min ena tunnel som suttit som klister och inte velat lossna, tog lite handsprit på och då ville den lossna! TUR! Och det firade jag och min syster med nya töjningar, 10mm =D och apsnygga är dom!
Joakim, jag vet att du inte vill att jag töjer mer, men de är bara 2mm till ;) höhö. Och dom var så fina! inte tråkiga vita/svarta som man har haft innan hehe. 
 
Fina blingbling såklart! längtar tills dom kommer hem !! :)
Dom är ifrån Piercingkungen
  
 

Lycklig

Hejsan!
Igår kväll när jag jobbade ringde min kusin och sa att min syster skulle ha tillbaka sin telefon som jag lånat tills jag ska lämna in min på lagning för den var ju med om en liten olycka när Sandra var arg haha. 
Fick såklart panik, shit ingen telefooon!! Och sa till Joakim, och han var så söt och köpte en ny till mig, världens bästa kille!! :) överlycklig! ^^, haha 
Yäyä, snart ska jag fixa mig inför en jobbkväll ! har beställt hem massa kort sedan Jason´s kalas också! :) skoj. 
Ska fylla hans böcker hehe :) & Xzeena har inte vart hemma på heeeladagen, Joakims kusin kom och hämtade henne vid 12 tiden och är fortfarande inte hemma, min plutt! Men det är skitbra att hon får komma ut såhär mycket :) Jättebra! Yäyä, PUSS!
 
 

äntligen kvällen!

Idag har vart en tok lång dag! Klockan 9'00 kom mamma hit för vi skulle åka till stan på hemligt uppdrag ;) och efter det blev det shopping på backa plan och lunch. Sedan hälsat på morfar och sedan mormor, kollat ny diskmaskin, sedan handlat, lagat mat, städat och lekt med Jason. Och har även duschat Xzeena, NU är det äntligen kvällen och vi kan bara sitta i soffan och slappa innan vi ska gå och lägga oss, underbart! är döds trött haha! Puss!



Jasons kalas i bilder.

 
 
Taack igen alla som kom och firade hans dag!

Strax jobba

Hejsan! Jason och Joakim stack iväg till Joakims bror på kaffe medans jag laddar inför en jobbkväll! 
Sedan är det bara imorgon kväll också som jag jobbar, sedan LEDIG! Skönt. 
Idag har vi inte gjort så mycket, vart iväg och handlat och sedan bara slappat och lekt hemma. Ganska skönt att bara vara hemma ibland också, men snart är det jobbdags för mig till klockan 22, hoppas denna kvällen går undan är så himla slö idag känner jag. Vill bara sova .. men ack de får jag inte! 
Måste fixa mig och byta kläder men jag ooorkar inte haha får göra det snart. 
Idag hade Xzeena sin första fästing vid örat, USCH! mamma var här så hon fick ta bort den, jag hatar dom så asen!
Så imorgon eller på fredag blir det till apoteket och kolla efter fästingmedel till henne, vill inte att hon ska få fler. Hon får dock inte många, hon har la haft 4-5 st i hela sitt liv, dom gillar ju inte hennes korta kalla päls, men dessa jävlar har gjort det så fler lär ju göra det, så måste köpa medel. USCHUSCH! så har hon sovit i våran säng inatt med så måste gå igenom den sedan. Kan inte med och säga till henne att sova i sin korg, (hon gör det ibland) när jag har lärt henne att sova med oss och i sin korg när hon känner för det. Tur att det finns andra lösningar! Min älskade prinsessa! 
 
 
 
yäyä, får la fixa mig nu dåååe! PUSS! 

Snart hemgång

Dagen började med att jag Jason och min syster åkte till getskär i stora höga och badade och solade. Jason gillade att bada i havet, spännande! Sedan blev det handlig och städning hemma. Och efter det blev det jobbkväll för mig :) nu sitter jag och väntar in alla andra uppe i lokalen. Snart hem och sova, äta lite med kanske hihi :) Puss!






Söndag och ny vecka

Hej! då var det söndag igen och en ny vecka framför oss, varför ska helgen gå så fort?! idag har vi vart i kärna och bytt bromsar på bilen, sedan på middag hos min pappa. Och ikväll har vi bara slappat hemma, så skönt! blev även en sväng till älvängen och hämta min syster :) nu ska jag sova, resten av familjen har redan däckat haha :) natti!








Jason´s kalas

Igår hade vi kalas för Jason :) Kom massa folk och han fick massa presenter! 
Men nästa gång blir det till att hyra lokal om vi bor här hehe, längtar tills vi köper hus så man kan vara ute och ha kalas :P haha ! om de är fint väder såklart. 
 
 
Mer bilder kommer såsmåning om! Och bättre då Anna va snäll och tog massa kort :)! 
 
Tack alla som kom !! :)

Sveriges dag och Jasons idag

Godmorgon:-) 
Då har man vart uppe och bakat tårta och nu är det bara städningen kvar :-) men ligger i sängen nu med Jason som har fått lite feber efter sprutan igår på bvc, typiskt nu idag när vi ska ha kalas! Han brukar alltid få de på kvällen samma dag som sprutan tas, men inte denna gång. Hoppas han är någolunda pigg sedan på kalaset. Han har fått alvedon nu så får han sova en stund så hoppas vi på att han vaknar pigg och feberfri, min lilla prins... 
 
Och grattis sverige på din dag!!!

Svir i mamma hjärtat

Idag har det vart en utedag med mamma/mormor och Jason :) 
Vi gick runt i Kungälv och kollade på alla som tog studenten och gick i affärer mm. Hälsade även på morfar som ligger på sjukhuset :( hoppas han blir bättre snart! Sedan var vi på BVC och vägde, mätte och tog två sputor på Jason, det svir verkligen i mamma hjärtat! Själv har jag fobi för sprutor så Joakim måste vara med när det är sprutdags för Jason, för jag klrarar inte av det. Han har inte blivit dålig än utav det, hoppas han klarar sig ifrån feber mm. Han har vart ovanligt pigg ikväll istället haha. 
Vi har även vart och handlat inför kalaset imorgon :) ska baka tårta och grejer imon, ska bli skoj :)
Men nu ska jag sova! Natti
 
 
Älskar dig min söta son!! :)
 

Läggdags

Nu var de läggdags i denna familjen, Jason ligger i sitt rum och sover och Xzeena ligger i sin säng, men känner jag henne väl så kommer hon snart in till oss hehe :) har haft en mysig dag med Jason och resten av familjen som har vart här på besök. Mamma kom med tårta till Jason och sedan blev det en sväng till stan med Joakim och Jason, letade presenter till Jason och vi fann ett tält som vi köpte bollar till så där inne har han ett litet bollhav nu, han tycker det är jätte kul! han har lekt där hela kvällen sedan vi kom hem :)! blir så glad när han är det! min syster och pappa kom också på besök och åt lite tårta och så :) och jag vill tacka alla som har grattat våran älskade Jason på hans 1årsdag!! :)

god natt på er! :)




Vart ute och lekt

Har vart ute och lekt en stund idag också, och precis när vi satte oss på gungan så kom Jason´s moster och sjungde "JA MÅ HAN LEVA ... ovs" han blev så glad så han skuttade och skrattade! haha goa unge!
 
Men sedan fick vi gå in för då började det att regna! usch och fy vill ha fint väder, men de kommer la snart förhoppningsvis :)!
 
 
Have been out playing for a while now too, and just when we sat on the swing came Jason's aunt and sjungde "YES MAY HE LIVE ... OVS" he was so happy as he leaped and laughed! haha goa kid!
 

Hip hip hurra / Hip hip hurray

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Jason´s 1årsdag!!
Sjukt va tiden springer iväg, känns inte som om de är ett årsedan han kom. När värkarna startade på natten vid 3 tiden och mamma kom med värktabletter innan jobbet, och jag fick ligga i ett varmt bad men det hjälpte inte! Hade så ont, och vi fick lämna Xzeena till Caroline innan vi kom iväg till BB och det var såna köer vid åtta tiden på morgonen haha. Men sedan vid 18.10 så kom vår lilla prins till världen och förgyllade vårat liv! 
Tänk att det redan är ett årsedan och nu till hösten börjar han på dagis, våran stora kille! Min lilla bebis !! 
 
 
Nu ligger våran lilla ettåring och vilar och snart kommer mormor med tårta till lillprinsen! :) 
Och han har fått sin första surfplatta av sin pappa i present! haha bortskämd från första början! :) 
 
Älskar dig Jason, du är den bästa ungen i världen! 
 
Här låg du för inte alls längesedan
 


Today is no ordinary day for today is Jason's 1årsdag!
Troubled va time running away, does not feel like they're a year ago he came. When the contractions started the night at 3 am and my mom came up with painkillers before work, and I had to lie in a hot bath but it did not help! Had so much, and we had to leave Xzeena to Caroline before we got off to BB and it was like that queues at eight o'clock in the morning haha. But then at 18:10 came our little prince into the world and förgyllade our lives!
Keep in mind that it's already a year ago and now in the fall, he begins in kindergarten, our big guy! My little baby!

 

Now is our little yearling and resting and soon grandma with cake for your little prince! :)
And he got his first tablet of his father as a present! haha spoiled from the very beginning! :)

Love you Jason, you are the best kid in the world!

Here lay you for not nearly long ago:
 
 

Snart hemgång

Nu har man snart jobbat klart för denna kvällen, i lokalen och väntar på dom andra sedan blir det hem och sova! Imorgon är ju en stor dag, då min älskling blir 1år :) hoppas han är go o glad hela dagen hehe :) och kalas blir de på fredag för våran älskling :) måste baka massa tårtor och grejer å en stor städning får de också bli hehe :) yäyä, puss på er!


Kan inte fatta!

Imorgon blir min prins 1år (!!) sjukt va tiden går undan. Tycker inte det var så längesedan jag och din pappa var på BB, när jag för första gången fick ha dig på min mage istället för i, och det är imorgon redan 1 årsedan. 
Min lille kille börjar bli stor nu, och till hösten börjar du på dagis också! VART TOG TIDEN VÄGEN? 
 
 
Min prins!
 

Loppi blogbag

Hej! I förra veckan fick jag hem ännu en blogbag ifrån underbara Loppi. 
Denna gången fick jag:
Apoliva Brun Utan Sol – En parfymerad brun utan sol mousse som snabbt går in i huden. Bygger gradvis upp en gyllene och naturlig solbrun färg.Jag gillar dock inte brun utan sol för man blir så orange, men ska testa denna då jag hört att den ska vara bra.
 
Neutral shower gel – Neutrals produkter minskar risken för att utveckla allergi och överkänslighet. Så mild att den kan användas dagligen på känslig hud.
 
Naturdiet LSHP Mealbar – Lågt innehåll av kolhydrater och högt proteininnehåll, sk LSHP (Low sugar high protein). Jag har aldrig testar såna här innan men ska börja med det, perfekt mellanmål när man jobbar.
 
Walking With Dinosaurs DVD – Den kan bli spännande att se med Jason sedan när han är liiite äldre :)
 
Yves Rocher Sheer BotanicalLipstick – Jag HATAR läppstoft (haha) men jag ska prova detta, det kanske kan funka ;) hehe. 
 
Yves Rocher Vitamingodis – Vitaminladdade godisbitar där smakerna kommer från naturens läckraste frukter och bär. Samtliga vitamingodis är utan gelatin, konserveringsmedel, färgämnen och sötningsmedel. 
 
X-travital Kvinna – Med tiggarnöt, en ört som främjar kvinnlig lust. Ska INTE ätas under amning eller graviditet. Ska testa dessa så fort Jason har slutat ammas på nätterna ...
 
Acrilex – Tabletter som hjälper mot åksjuka utan att ge någon dåsighet. Välsmakande sugtabletter med ingefära som är bra att ha med sig i väskan för att slippa illamående under resan.
 
Ullmax socka – För träning med mjuk känsla och bra passform, materialet bambu tar inte åt sig doft och transporterar bort fukten. Tycker dessa strumpor va as sköna!! Tur att man fick två par, dom är verkligen jätte goa! :)
 
Ullmax Vattenflaska – Jättebra att ha med sig till jobbet när jag går/cyklar överallt! Kalasbra!
 
 
Tack loppi för en jättebra blogbag är jättenöjd!
 
Vill DU också ha en loppipåse och blogga om dom? Gå in på Loppi och se mer info där!
 
 

Juni

Då var de juni och sommaren är här!! underbart :) ihelgen hade vi fullt upp som vanligt i denna familjen haha i fredags var vi i kärna och fixade inför Joakims syster bröllop och sedan va vi på middag hos min pappa :) i lördags åkte vi och klippte Joakim och fixade inför bröllopet, mamma kom och passade Jason och vi åkte iväg till bröllopet. Det va jättekul och jättefint! och brudparet va jättefina, och deras barn också! Allt va bra :) fick åka hem vid 23 typ för dom fick inte Jason till att sova, men när jag kom hem så sov han som en stock hehe :)


RSS 2.0