Dagens outfit killar - Här hittar ni plaggen!

 
Kollage: killar!
 
1. här | 2. här | 3. här | 4. här | 5. här | 6. här | 7. här

Om att bli rik

 
 
Vad tror du om att bli rik? om du tillexempel vinner så mycket pengar på så att du inte behöver jobba mera om du inte vill, att du kan köpa precis allt du vill ha och att du aldrig mer behöver tänka på pengar. 
Hade du mått bra utav det? eller hur hade det känts för dig?
 
 
Hade jag vunnit så mycket pengar så hade jag absolut tyckt att det hade vart helt awsome och jag hade säkligen inte viljat jobba på ett tag, kanske aldrig mer (vad jag kommer känna när vinsten är på kontot). Sedan hade jag självklart köpt det där stora drömhuset och den där fräcka bilen, en till J också såklart. Jag hade säkert köpt en till Jason också för skojsskull som han kan ha när han får körkort. Sedan hade jag satt in massa pengar på Jasons sparkonto och hela hans framtid hade vart safe. Och min familj hade absolut fått en heldel, så att dom också slapp att jobba. MEN, tror ni att man hade mått bra utav ett liv där man kan köpa precis vad man vill och när man vill och hur mycket man vill till vem man vill? 
Jag tror inte att jag hade mått bra utav det i längden, i början hade det vart jättekul absolut men sen när jag har allt så har jag säkert tappat en heldel också, en del vänner kanske? dom kanske drar sig undan mig, eller så får man falska vänner som bara är ute efter pengar, finns ju tyvärr dom också. Sedan att inte behöva jobba igen, det är ju ändå en rutin som man har i livet, och i mitt yrke träffar man så mycket olika människor och man hjälper dom, jag jobbar i äldrevården. Jag hade absolut inte slutat jobba helt, jag hade jobbat mindre än vad jag gör, men jag hade absolut inte lagt det på hyllan förevigt. 
Jag hade givit bort pengar till olika organisationer, forskning, till fattiga, till ja massa saker. 
 
Ska jag vara helt ärlig så är jag hellre rik på kärlek än i pengar =)!
 
Hur tror du att du hade mått utav detta? vad hade du gjort med dina miljoner dom du vann? 
  
 

då vad denna helgen

Då var denna helgen slut för mig, har ca 2 timmar kvar innan jag ska iväg och jobba kvällen.
Så strax måste jag pallra mig in i duschen och göra mig klar för jobb till klockan kvart i elva ikväll.
Tur att timmarna går så fort när man jobbar =)! 
 
Och imorgon ska jag och Jason börja fixa inför hans tre årsdag så inbjudningarna kommer ut i tid. =) tänk att våran lille kille snart fyller tre år!! va de går fort.. 
 
 
 

f r i d a y ; 🌹

FREEEDAG, gott va? Och ett steg närmare semestern också! Hahah

Imorse vaknade vi vid nio tiden så gjorde vi allt de där som man alltid gör när man är ledig, vi städade och tvättade. Syns dock inte längre att vi har städat... Sedan packade jag in hund och unge och åkte hem till min kära mormor och Nisse. Och där var även min mor :) så vi hjälpte mormor att få upp nya gardiner och sen fikade vi också Jason föråtsig på sockerkakan iallafall! 

Efter allt detta så åkte jag mamma och Jason till backaplan. Vi köpte en jävla massa tallrikar 👍 och lite annat som vi va tvungna att ha.. 
Sedan var det kö ifrån backaplan till typ Kungälv. Var en olycka strax innan stig center så det var ju kaos. Kärringar som körde som dom ville och gubbar med keps som var trevliga och släppte emellan oss andra trafikanter. Nu ska vi strax åka till Jasons kusiner på middag :)! Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda! :) Puss på er


my new tattoo

Igår blev min tatuering äntligen klar! och idag har jag fått bort plasten som ska sitta över natten, skönt! 
Jag är sjukt nöjd med den, och jag har försökt lite halv dant att ta ett hyvsat bra kort på den men det funkade inte så bra, så ni får en sämre än halv dant på den ikväll haha. Ska tillbaka och fota den om några veckor för den har lite olika färger pågrund av att en del redan är läkt och en annan del är helt ny. 
 
 
Får försöka ta ett bättre med systemkameran någon dag :)! men som sagt grymt nöjd är jag iallafall =)
 
nu ska jag kolla efter en frän jacka till Jason, ny vårjacka då han gamla var liiite för liten. 
 
 

nu är denna dagen äntligen över

Denna dagen har vart såååå lång! 
Upp och hoppa imorse klockan sex sedan iväg till jobbet mellan 7.30 och 16, sen direkt hem och ut med prinssesan, Xzeena. Sedan kom min syster och hämtade mig så åkte vi och gjorde klart min tatuering som påbörjades i januari haha kände att de var dags att göra klart den nu. Man har ju aldrig tid över till sånt nu för tiden så jag fick vackert ta mig tid. Så ja nu är den äntligen klar :)! 
Efter det åkte vi och handlade och köpte pizza. Så ja de fick bli en promenad med min kusin och min finaste vovve efter den feta pizzan också :)! 

Och nu ligger jag äntligen i den goa sängen och ska sova! Hoppas på en feberfri Jason imorgon också. 😙 godnatt på er! 


Lilleplutten

Då var vi i sjukstugan igen, Jason har varit sjuk i två dagar nu. Och han har nu även fått feber också. 
Min stackars lille kille, dessa baskelusker!! Jag och Joakim har klarat oss än så länge iallafall.
Joakim har fått vabba denna gången, igår och idag sedan får han vabba imorgon också för jag ska jobba.
Efter jobbet imorgon ska jag göra en annan rolig sak, jag ska fylla i min tatuering weeiho! =) 
 
Joakim fick lite egentid ikväll, kan förstå om han börjar att klättra på väggarna snart här hemma annars haha.
Så jag och Jason ska ligga och kolla på Bilar och sedan ska han få gå och lägga sig så hoppas vi på att han är pigg och kry imorgon =) 
 
 

Dagens outfit tips

 
Kollage
 
1 här | 2 här | 3 här | 4 här | 5 här | 6 här

så de kan gå när jag och

 
Hoppas vad det kan gå när jag och Jason skulle lossas sova för Joakim, Jason somnade på riktigt! haha och jag var inte heller så långt ifrån att somna. Så himla trött är jag! så idag ska jag sova tidigt. Tur att klockan iallafall var lite över halv sju när Jason somnade haha. Typiskt! men mysigt var det iallafall när han kröp ner brevid mamma och skulle lossas sova haha. 
 
Idag har jag vart och jobbat och det har vart en bra dag. Synd bara att man ska vara så trött, men det är pågrund av att Jason knör så mycket på mig och sedan blir det så jäkla varmt så ja, snart får han nog börja sova i sin säng kanske. Tycker det är så mysigt när han sover med oss , men jag får nog ta och inse nu att det är ganska trångt och varmt, och om han inte vill soa i sin säng snart så får vi väl köpa en större hihi.
Han har sovit med oss varje natt sedan han föddes, han har MAX sovit i spjälsängen/sängen i ca 10 timmar, mer är det nog inte haha. 
 
 

Söndag och helgen är snart över.

Denna helgen har vart rätt så bra faktiskt. 
Men synd att den ska gå så himla fort bara. imorgon blir det jobb och förskola igen. 
 
Fredagen spenderade jag med mamma och Jason, vi hälsade på hemma hos mormor och Nils och fikade. Vi handlade också så blev det middag hemma med Jason, Joakim och våran lille Xzeena som åt det som kom under bordet. Sedan så kom min syster och Joakims bror hit så satt vi här flera timmar och tjötade. 
Sedan så åkte dom hemåt och vi gick och la oss. 
Lördagen åkte jag och min syster och tränade MRL och gick en stund på bandet. Sedan på förmiddagen åkte vi till Jasons farmor och farfar och lämnade Joakim som skulle hjälpa dom med huset, så vi åkte vidare och hälsade på våran kusin på hennes jobb, och fikade. Sedan hämtade vi Joakim igen och åkte och köpte mat, Kina mat och Carro ville såklart ha kebabtallrik. Sedan kom grannen förbi och en kompis till min syster så satt vi här och tjötade, mycket tjötande denna helgen haha. 
 
Idag har vi tagit det lugnt med en lugn och bra morgon, åkte sedan och köpt ny fisk till akvariet, en slammis. Ooch sedan till kärna en snabbis och sedan hemåt. Även hunnit att träffa syrran och mammsen idag. 
Våran kväll spenderade vi framför bingolotto och sedan en promenad emellan spelen, tänka sig att vi hann det. Mellan andra och tredje spelet haha! bra mellanrum där! och nu ska vi se Johan Falk och sedan sova.
 
Hoppas att ni har hft en bra helg! Kram
 
 
 

Ett steg närmare en superfräsch hy

Jag har börjat att använda Cetaphil som är grymt bra! det är mjukgörande och fuktgivande kräm för ditt ansikte, så den är perfekt för dig som har torr / känslig hud. Jag använder den dagligen och jag är nöjd med den, jag tar den morgon och kväll. Och ett plus är att den inte täpper till porerna och huden kan andas igenom den. 
Jag ska lätt köpa fler utav dessa produkter =)!  
 
Vid köp HÄR så kan du ange BLOGGER20 och få 20% rabatt också! =)
 
 
 

Träningskläder - gör det ännu roligare

 
Kollage: träning
 
1 här | 2 här | 3 här
Fina träningskläder gör träningen ännu roligare!! :)

Under 200 kr från Nelly

 
Kollage: Under 200kr på Nelly!
 
1 här | 2 här | 3 här | 4 här
Dom har även mid season sale upp till 70%, missa inte detta!! :) 

fredag morgon

Upp och hoppa klockan 7 idag när Jason vaknade. Så underbart när man är ledig!  
När man väl måste gå upp så vill han inte gå upp men när vi väl INTE måste gå upp så ska han upp. Så nu har vi bäddat ner oss i soffan alla tre ,  jag Jason och Xzeena. Regnar gör det också! Så idag får det bli en långtråkig inne dag om inte vädret vänder. 

Vad ska ni göra idag? :) 


Snart helg!

Dagen började såklart med jobb och gott väder, och det var ingen som trodde att det skulle bli bra väder idag, eller? vädergudarna kan överraska haha! Efter jobbet hämtade jag min underbara prins och väntade in hans underbara pappa på parkeringen och sedan gick vi hem till våran underbara hund. 
Efter middagen åkte Joakim ut och fiska och jag och Jason lekte en stund och satt och letade efter ny musik till våran sportify lista =)! hittade dock inte så mycket. Vi hann även tvätta golven och sånt.
Nu sover Jason sen 2 timmar tillbaka och Joakim är hemma igen =) 
 
Fick vilat lite och kollat på Empire med =) lätt bästa serien!! =) bra skådisar och grym musik! kan inte bli bättre haha :D Hoppas ni har haft en bra dag! =)
 
 

Tisdag 12/4

Våran dag har bestått av jobb för mig och Joakim och våran lille Jason har varit på förskolan och lekt.
Den sista halvtimman innan jag kom och hämtade han så var han jätte ledsen och saknade mamma och pappa, våra lille plutt! 
 
 
I eftermiddag har vi vart hos Jasons faster m. familj och Joakim hämtade ett fiskespö där också. Sedan åkte vi till Jasons farmor och ställde in Jasons ena bil i garaget brevid den andra så nu har han en jeep och en cadillac i farfars och farmors garage haha =) När vi kom hem så kom morfar (min pappa) på besök så vi fikade på balkongen och sedan blev det en runda med min syster och Xzeena. Så nu ligger jag utmattad i soffan och ska kolla på tv med Joakim innan vi ska lägga oss, jag hoppas mer än gärna på sovmorgon imorgon! är så trött!! men jag vill ju inte lägga mig än för man vill ju hinna umgås med gubben lite innan han ska jobba igen haha.
 
 
Följ mig på instagram =) uppdateras mycket mer än bloggen! jag följer gärna er också! så lägg till mig så lägger jag till er, jättekul att få lite nya att följa =)! 
 

Sista lediga dagen

Idag är min sista lediga dag & imorgon börjar jag att jobba, men det är ju bara lödag och söndag haha =) och på måndag ska jag förnya min medicin delegering så får plugga lite i helgen också! haha men man kan ju det redan i och med att jag har haft delegering ett par år nu så det kommer nog att gå bra.
 
Idag vaknade Jason med tuppen iallafall, vid så där sju tiden som vanligt när vi är lediga! hemma hos oss får man aldrig sova ut. Dom dagarna han inte vill gå upp är dom dagarna som vi måste gå upp haha! unge. 
Jag har börjat sortera all skit som man samlar på sig under åren, idag är jag i köket. Och ja, jag måste ha gillat att köpa nya plats saker till Jason när han var mindre för dom ramlar nästan ut när man öppnar skåpen haha. Så idag åker dom ned till källaren, massa nappflaskor och tallrikar, muggar och you name it.
Sedan ikväll ska Jasons farmor, farfar, farbror och moster kommer hit på middag =) fullspäckat schema!
Hoppas även på att min mamma kommer ner idag så vi kan slänga lite skit haha =)!
 
 

regn regn ☔

Tråkigt när det ska regna hela tiden!
 Vill ha sol 🌞 

Idag har vi sovmorgon men Jason vaknade strax innan sju iallafall, inte ovanligt när vi har sovmorgon haha. Men vi har legat i sängen tills nu och kollat på bilar så det var ju najs. 
Sedan ska Jason till dagis i några timmar och jag ska jobba några timmar. Skönt att bara jobba en halv dag idag när man inte känner dig riktigt frisk och kry. Sedan är vi lediga i två dagar innan jag ska jobba helg. Ska även försöka att hinna att beställa ny tatueringtid så att den blir klar snart haha har ingen haft tiiiid innan så nu får jag ta mig tid helt enkelt. Den ska ju bara fyllas i lite sen är den klar :) 

Yäyä nu ska jag göra frulle :)! Puss 😙 


RSS 2.0