Febrig son

Våran lilla plutt har fått feber och typiskt nog så hittar jag inte plast skyddet man sätter på tempen! så då kan man inte se hur mycket. Han har gosat med mig hela kvällen i soffan och somnade som en stock i min famn så gick in och la han i våran säng efter att han har fått lite alvedon. Hoppas att han får sova bra inatt bara och bli bra imorgon.
 
 
Nu får det bli tv mys med älskling! Puss på er.
 

Söndag 141228

Hejsan allisamms! 
Idag åkte jag och Jason med min mamma till stan och kollat i affärer och på rean, blev iallafall nytt träningslinne. 
Så sjukt jobbigt med alla folk som är ute, så man vill bara ut ifrån affären. Och vissa har ju NOLL respekt för mammor/pappor med barnvagn, och flyttar sig inte alls, NÖTTER. 
 
Och nu har Joakim och hans bror börjat göra om i vårat kök så det är, KAOS där inne nu. Men det kommer bli så bra när det är klart! längtar tills man kan inreda det. Får nog bli nya köksmöbler också hihi.
 
just nu ser det ut såhär:
 
Snyggt va haha :D
 
 

Snöar

Snöar massor här i Kungälv nu hihi hoppas de e kvar imon så Jason kan åka pulka :)

Fredag

Hej!
Idag blev det en liten shoppingtur med lillasyster och mamma i Stenungsund. Fy va folk det var, aldrig sätt så mycket folk där innan haha. Långa köer till provningsrummen och i kassorna. Men inte stoppar det oss, blev en del nya saker till gaderoben, thihi. 

Sedan var vi hemma hos mormor på middag med hela lilla släkten :) mysigt. 

Och nu ligger vi i soffan och kollar på Päron till farsa eller vad den heter. Och det snöar maaaassor ute!

Får snart sova känner jag, imon ska jag föthoppningsvis åka och hälsa på min allra bästa vän (trotts att vi inte umgås helatiden som innan så ska vi vara bästa vänner livet ut som vi bestämde när vi var små) ska bli kul :) ♡ 

Puss & Kram

Här bjuder jag på en bild på min trummis med!

Vår julafton

Bilder ifrån julafton
 
 
Haft en jättebra jul med heeela min familj i lödöse och i kärna! och idag blir det hem till mormor på ännu mer julfirande =) men först, shopping med syster i Stenungsund! :)
 

God jul!

God morgon och god jul! 
Ligger fortfarande kvar i sängen och myser med familjen, är hur trött som helst! Var i ullared igår eftermiddag/kväll med min syster, en rolig roardtrip hihi :) och etter det blev det att slå in klappar och uppesittarkvällen, fast den misade jag nästan hela programmet.

Nä om man ska gå upp och färga frissen!
God jul på er! 


Gubben i lådan

Fredagen den 19/12, den näst sista fredagen detta året ;) haha.
Idag jobbar Joakim sista dagen innan han har julledigt, så gött! Att vara lediga hela familjen =)
 
Vi vaknade strax innan nio idag, då Jason vaknade inatt och bara skrek! Och han är så himla mammig och han vill bara vara med mig, börjar bli ganska jobbigt. Så fort hans pappa tar han så skriker han "MMAAAAMMMMAAA!!" så nu har jag, JAG bestämt att Jason ska ha lite egentid med sin pappa då han har vart hemma med mig väldigt mycket det senaste, så dom kan behöva ha lite egentid. 
 
Det funkar bra att leka med pappa när han är pigg, men är han trött, ledsen eller trött så är det bara jag som passar och det är ganska så kämpigt ibland. Hoppas att den son och pappa tid kan fixa detta någålunda bra. 
Blir säkert bättre nu när vi alla ska vara lediga ihop också =). 
 
 
Gubben i lådan har vi i Jason´s rum ;) 
 
 
 
 
 

Newbie - Iloveit

Jag bara älskar newbie kläder, dom är så fina och så söta på något sätt. OCH dom är inte heller dyra! Åhh vill ha massa newbie till Jason (julklappstips till er som vill köpa till Jason haha) 
eller om det blir kläder ifrån mig, inget ovanligt dock. Älskar barnkläder speciellt när det är till Jason ♡♡ 

Några av favoriterna

Hittade lite till flickor också
hade ju inte tvekat på denna söta klänningen nu till jul ♡

Mysmorgon

Godmorgon! Sitter nerbäddad med Jason och Xzeena i soffan och kollar på Nyhetsmorgon och Jason tittar på Stadens hjältar på sin platta :) 
Så jäkla tråkigt väder här, regn regn regn !! Inget roligt alls att gå ut kan vi inte få lite snö så vi kan gå ut och åka pulka! :) får la se om det blir någon snö i år..

Jasons kryp in

Jason kryp in. Fondväggen är kvar efter att vi bytte rum med Jason så den ska butas och den ska få "Cars" på sig istället tänkte jag. Så det ska fixas iordning mer och mer förvaringsprylar :)

Baka pepparkaka

Nu har vi bakat pepparkakor, Jason gjorde typ ... 3 st sedan var bilarna roligare att leka med! Så jag fick fortsätta själv haha

Bakbaka kaka

Sitter brevid badkaret och väntar på att Jason vill komma upp och baka pepparkakor med sin mamma.Men här lär jag få sitta en stund! haha


Godmorgon onsdag

Jason vaknade innan pappas väckarklocka idag, så härligt att få sova ut haha. Blev till att gå upp och titta på nyhetsmorgon där jag såg att en tjej som heter Natascha var med. Hon och hennes familj förlorade deras son i plötslig spädbarnsdöd, har läst hennes berättelse för längesedan vet jag. Så hemskt :( ingen ska behöva vara med om det. Jag är så lycklig att jag har Jason kvar vid min sida och jag älskar han så mycket och hade aldrig klarat mig utan han ♡ kan inte tänka mig tanken ett liv utan honom. Men jag var en av dom som hade tur att få behålla mitt barn, för det finns dom som inte får det :( fy. 

Jason´s jul och nyår outfiht

Nu har hela Jason´s outfiht kommit hem! 
Han kommer vara så fin! :) Fast ska se om jag hittar något rött till julafton. 
Body - HÄR
Byxor - HÄR

Skooola!

Hej! 
Sitter i skolan och har medicin lektion, den sista riktiga lektionen! nästa vecka har vi avslutning och jag har HRL kurs att gå på med sen är jag klaaar med dessa kurserna och jag har klarat dom yey! Hoppas på att sluta snart vill hämta Jason och hem och myyysa :) så kallt och tråkigt väder ute blläh! 

Storm

Blåser hejvilt utanför fönstret, fönstret skakar! Xzeena tog inte lång tid på sig ikväll när vi var ute hon gjorde de hon skulle och snabbt in igen haha. Och nu ligger vi hela familjen ner bäddade i sängen ♡ 

Våran plutt blev 1 1/2 för några dagarsedan (den 4de) tiden går så fort! känns inte alls att det var så längesedan vi plussade!! men det var det. Och allt har gått så himla fort, nu är han inte någon liiiten bebis längre (alltid min lilla bebis oavsett ålder) nu är han en stor bebis. För ett och ett halvt årsedan var du alldeles nyfödd med små små armat och ben med små små fingrar och tår som man log och räknade dag in och dag ut. Du sov helatiden mest vid min sida, det var så mysigt. Och dom små små kläderna du hade! Bara storlek 50 och nu har du över 80.. Då vägde du bara 3515 g och nu väger du över 11kg och är 82 lång och när du kom var du bara 51 lång. Tiden går så fort! nu kan du både gå och springa, prata en heldel och peka på saker du ser (eller vill ha). Du är hela familjens lilla charmtroll och vi älskar dig otroligt mycket. 
Du är helt klart det bästa en mamma och pappa kan önska sig ♡ 
ett årsedan bilden är tagen :) 
och en bild sen igår :)

Bara ca 2 veckor kvar

Nu är det bara ca 2 veckor kvar i skolan innan vårt lilla jullov, så skönt ska det bli! Vart mycket nu känner jag, skola, jobba, ta hand om hemmet och familjen, skola, jobba, prov, prov, och åter igen prov!
Ska bli skönt att bara vara hemma i några veckor och jobba lite & umgås med familjen.
 
Idag var vi på Jason´s dagis på lucia firande, :) han fick vara en söt liten pepparkaka! hehe, så hade han en fleceoverall under så han såg ut som en uppstoppad korv haha så himla söt! 
 
 
Men nu måste jag läsa på provet som jag ska ha på onsdag! :) good luck to me! :)
 
 
 

Ullared

Hej! imorse bestämde vi oss spontant att vi skulle åka till Ullared, och det gjorde vi. Klockan 10 åkte vi var hemma ca halv 12 och var klara ca halv 2. Vi hade inget planerat som vi skulle handla, skönt faktiskt bara gå runt och ta de vi tyckte att vi behövde. Jason skötte sig jättebra och var lugn och satt i kundvagnen. Han blev lite ledsen när han inte fick varje bil han pekade på haha. Men ja de va mysigt! 
Sedan besökte jag och min syster pappa och åt middag sen åkte vi hem till mig och spelade bingolotto med en öööverpigg liten Jason. Han somnade för 15 minutersedan... Tur att vi har sovmorgon imon haha. 

Och imorgon ska vi till dagis på lussefirande :) vår lilla prins ska vara en pepparkaka :) skulle vart tomte men kläderna i hans storlek var slut. Men det går lika bra med pepparkakasgubbe :)
(trots att folk vill förbjuda det hit och dit, barnsligt. klär mitt barn till precis vad jag vill :)) 

men nu ska vi sova. Gonatt ! :) 
 

Fredagskvällen

Spenderade fredagskvällen hemma med Jason Lillasyster/Moster och Xzeena. Lagade mat och lekte med Jason ♡ Sedan när Jason sov så kollade vi på film, Ensam hemma 3 och sen American pie. Nu ska jag sova lär ju vakna snart igen när Joakim kommer hem... haha :) 

BVC & Julfin

Hej! Idag har vi haft fullrulle här hemma, först upp och lekte och åt frukost. Sedan gick vi bort till BVC för 18 månaderskontroll. Det gick jättebra, eller han var lite ledsen när vi skulle väga och mäta och när han skulle ta sprutan! Jag själv är livrädd för sprutor så Joakim har alltid vart med när det har vart dags för vaccenation men idag kunde han inte för han jobbar. Så jag fick ta det, det gick bra. Han blev såklart ledsen men det gick över fort =) mammas lilla plutt. 
 
Har köpt julkläder till Jason, men änsålänge har bara bodyn kommit.
 
 
 
 

BVC

Godmorgon :) 
Sitter och tittar på nyhetsmorgon och kollar när Jason leker med sina bilar. Snart ska vi byta om och gå ut i det kalla till BVC på kontroll :) spännande och se hur lång han har blivit och hur mycket han väger 😊 

Diss åt Jollyroom

Blir så besviken så jag spricker! 
Jag beställde en didrikson overall till Jason i storlek 90 för han har 86 i kläder, men den är JÄTTESTOR! Och man får inte byta storlek hos dom! hur sämst är inte det? kan säga att det är SISTA gången jag beställer därifrån!
och dålig service hade dom också grymt besviken... har alltid trott bra om dom men ack vad fel man kan ha. 

och är verkligen kär i denna... får skicka tillbaka den och beställa en ny.. men INTE hos dom.

Tack för mig skönt att klaga av sig lite.

För mycket...

åååh, nu känner jag att det börjar bli FÖÖÖR mycket på en och samma gång i skolan. Har två prov att läsa in, ett till på torsdag och sedan ett till som jag missade förra veckan pågrund av att Jason var sjuk, så vet inte när jag ska göra det. Och sedan har vi en uppgift att göra, men den ska in om en vecka som tur är. 
 
Längtar tills vi får vårt lilla "jullov" ska bli så skönt. Och då är Jason och Joakim också hemma så vi kan mysa hela julen, fast jag ska jobba lite också.
 
 
Nä, jag får väl fortsätta med mina prov! haha Puss sålänge!

1 december

Godmorgon! då var det 1 december och 23 dagar kvar tills julafton. Vi har gått upp innan tuppen idag och hunnit äta frulle och tittat på årets julkalender. Jason tyckte inte den var spännande haha han lekte med sina bilar istället.
Igår köpte Jasons pappa en my tak lampa till Jasons rum, den är bra, fin och fiffig haha
eller vad tycker ni? 

Puss!

RSS 2.0