Vad händer med dagens samhälle?

Då var det dags att hylla pappornas kroppar och sedan ska man tydligen ha samlag medans man ammar, vart är männskligheten påväg?
 

Ja, men varför inte hylla pappornas lönnfeta kroppar istället för att faktiskt hylla mammornas kroppen! 
- Skäms på er!
 
Är det mamma eller pappan som har bärt på barnet i lite mer än 9månader, (i vissa fall mindre) och vem är det som har haft den där besväliga gravititeten, ( i vissa fall en bra) och mått illa och blivit fetare och fetare. 
I många fall hos gravida så får dom även en del bristningar, pösigare mage och lite mer fett på kroppen än vanligt. Men, JA vi hyllar pappornas kroppar! dom som bara har ätit lite exta mycket, dom som inte har bärt på barn dom hyllar vi. Det är sjukt. Det finns dom mammor som mår dåligt över deras kroppar efter en gravidatet, och det finns dom som inte ens vill ha en bikini på sig i sommar på stranden.
Det är MAMMAKROPPEN som ska hyllas, varesig den är stor eller liten efter förlossningen. Varesig den har bristningar eller inte bristningar, det är DEN kroppen som har bärt ett barn, i andra fall fler än ett barn. 
 
En del har tur med att inte gå upp mycket eller få bristningar, andra går upp hur mycket som helst och skäms över det, tänk på dom istället. Släng upp en bild på mammakroppar istället! 
 
 Läs artikeln HÄR < bilden är tagen där.
 
Och från en patetisk sak till en annan .. amma samtidigt som man har samlag?

det är som om någon hade haft samlag brevid dig när du sitter och äter, och det är ÄCKLIGT! och precis det utsätter ni era små barn för, usch. Att man ens kan bli (upphetsad) när man ligger och ammar.. HAAALLÅÅÅ EKO, har ni något innanför pannbenet? 
Gjorde era föräldrar så emot er? hade ni själva viljat ligga där och äta medans dina föräldrar ... ööÖöö? 
nääe tror inte det. 
 
Nä skäms på er alla som tycker detta är okej! Tack och hej.

Kommenterar gör du här!
Postat av: Cajsa Lindahl

Nja... Alltså ja vi sjunger men vi har ett lovsångsteam också som jag vill vara med i men jag vill inte vara till besvär så jag väntar typ på att de ska fråga mig om jag vill va med men jag får bara va med som kör på julshowerna. :/ jag vill ju va med-va med!

2015-05-12 @ 19:47:12
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Veiken

Så himla bra skrivet! Hurra för mammakroppen!
Samlag medan man ammar? Det är ju för fasen sjukt!

2015-05-12 @ 19:51:47
URL: http://www.veiken.se/
Postat av: A f r o b e l l e

Himla bra inlägg verkligen, skäms på dom! Så himla sjukt att vi som burit barnen ska skämmas, vilket samhälle asså blä!!!

2015-05-14 @ 09:41:52
URL: http://afrobelle.blogg.se/

Tell me here:

Ditt fina namn:
Om du vill bli ihågkommen?

Mail: (Blir våran hemlighet)

URL/Din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0