Då var julen slut

 
Hej på er!
Hoppas ni har haft en grym jul för det har vi haft, jag dock haft förkyldning och ont i hela kroppen men det har ändå vart en bra jul med alla våra nära och kära.
Julafton spenderade vi först hemma hos Joakims moster med julmackor och glögg. Sedan for vi hem till min mamma och Philippe i Lödöse på eftermiddagen och förberedde julmaten och sedan år vi, öppnade julklappar och spelade julklappspel. En toppen kväll! 
 
Sedan åkte vi hem och packade upp alla Jasons fina julklappar som han bara skulle leka med fastän att han inte orkade, så tillslut skrek han av trötthet och somnade tillslut. Det tar på krafterna på en liten pojke att fira jul och öppna paket. Sedan på juldagen vaknade jag och då sitter Jason och Joakim och leker med Jasons nya fina klappar som han fick på julafton. Sedan förberedde vi oss inför julfirande nummer 2 som var hemma hos Joakims föräldrar. Där åt vi, öppnade julklappar och sedan spelade vi julklappsspel innan vi åkte hemåt.
Så igår var vi helt utslagna här hemma framför filmerna som gick på tvn. Vi tog oss i kragen och åkte hem till mormor och Nisse på deras årliga kalkonmiddag som dom har varje jul. 
Och efter det blev det ännu mer slappande i soffan med mys. 
 
Nu är det lite festligheter kvar att göra detta året och det är nyår sedan börjar vi nästa år med lite lugn tror jag, innan det är dags för Joakim att fylla år så då får vi ha lite mer kalas haha. Och sen kommer februari och då är våran lilla kille beräknad =)! 
 
 
Tomten var hemma hos oss på natten till julafton, var han hos er med?
Han hade lämnat fotspår på golvet som Jason upptäkte på julaftonsmorgon. Och ja, han trodde verkligen på att tomten hade vart här på natten =) så det var verkligen lyckat!! =) 
 
Hoppas ni har haft en bra jul!! =) kram

Kommenterar gör du här!

Tell me here:

Ditt fina namn:
Om du vill bli ihågkommen?

Mail: (Blir våran hemlighet)

URL/Din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0