Nytt år och nystart i sovrummet

 

Inte bara jag som känner för en nystart i sovrummet nu när det snart är nytt år och allt? lite nya kuddar, täcken och filtar. Eller varför inte passa på att byta ut hela sängen också. Det ska jag nog snart få min kära sambo att gå med på. Sängar är ju roligt att få byta ut, och bra!

Den vi har, har några år på nacken nu och börjar tappa stilen i sovrummet. Nytt år betyder väl in med det nya och ut med det gamla.


Sedan sover man inte alls lika bra i en säng som är några år gammal, sängen är jätteviktig att byta efter några år tycker jag. Ligger man inte i en bra säng så kan man oftast inte sova bra och det leder till ohälsa. En sak som man har hört några gånger är att sömnen bäddar för hälsan och det är ju faktiskt sant, sover man inte bra så mår man inte bra.


Av ca tjugofyra timmar så borde vi sova cirka åtta utav dom timmarna för att vi ska fungera som människor. Vi sover alltså nästan en tredjedel utav vårat liv, den tiden spänderar vi i sängen. Och då förstår man ju att man måste ha en bra säng som kan ge en den bästa sömnen, vi behöver verkligen våran skönhetssömn för att vi ska fungera i vardagen.


Har man ingen bra säng så kan det leda till att man ligger och vrider sig i timmar för att man inte ligger bekvämt och det leder till att man känner stress pågrund av att man måste sova men att man inte kan. Dagen efter är man helt slut för att man inte har sovit sina timmar under natten, vilket leder till sömnbrist.
Så förgudsskull, när ni köper en säng välj med kärlek. Den ska vara god att ligga i, den ska kunna ge dig den sömnen du behöver och ja, den ska ju se bra ut också. Ibland räknas även utsidan, man ja annars är det insidan av sängen som räknas, att den har bra fjädring och allt det där som en bra säng ska ha. Sängar kan vara dyra, men det är vi också. Så man ska kosta på sig en bra säng för att man har den ändå några år och man spänderar så mycket tid i den så priset är verkligen inte allt. 

 
Inlägget är sponsrat
 

Kommenterar gör du här!

Tell me here:

Ditt fina namn:
Om du vill bli ihågkommen?

Mail: (Blir våran hemlighet)

URL/Din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0