Varför är alla så jääkla suriga!?

Denna helgen rusade också förbi fort, för fort. 
I fredagskväll tog vi det lugnt i och med att J skulle upp och jobba tidigt på lördag. Så vi var bara hemma och hade fredagsmys. Sedan på lördagen var jag med J jr. och min syster på morgonkvisten och handlade lite, bland annat presenter till en kompis dotter som fyllde hela 3år i veckan, sjukt vad åren går! Det är ca tre månader emellan J jr och hennes dotter, känns som om dom kom till världen igår haha. 
 
Men iallafall, jag och J jr var hemma och väntade på att J skulle sluta att jobba, så när klockan närmade sig två så gick vi och mötte upp han samtidigt som vi rastade X. Sedan bytte J om och vi åkte till kalaset. 
Slutade med lite biljard för papporna och sedan åkte vi hemåt. J jr. somnade tidigt så jag och J var uppe och kollade på Mellon och sedan blev det film efter det med. 
 
Påtal om mellon, så himla tråkigt att befolkningen ska vara så himla negativa emot att Frans tog hem det. Hans låt är ju bra, den ÄR en låt som fastnar på huvudet och han kan sjunga. Sluta vara så himla advunsjuka, tror knappast att ni själva hade klarat att vinna mello. Så bra jobbat Frans! och befolkningen, sluta vara så suriga tack. 
 
Men iallafall efter mellon och halva zombie filmen så gick vi och la oss, trött som tusan somnade jag men vaknade efter någon timma att min lillasyster terrade mig. Hon ville hem! Så jag fick vackert och snällt åka och hämta henne sisådär klockan 3 inatt, men men jag vet ju att hon kom hem säkert iallafall ! =) 
 
Och idag har vi tagit de lugnt hemma på morgonen och sedan åkte vi till J jr.´s farmor och farfar och hälade på. Sedan kom min fina mamma och hälsade på oss hemma efter en veckas semester i spanien. Fick en fin MK plånbok utav henne och en mascara =)! sedan fick J jr. nya badbyxor och en t.shirt samt en ny bil.
Tack mammi! (= blev även handling med mamma och syster, och vi åkte även och tände ett ljus hos våran älskade morfar. Så tomt utan dig morfar. Och efter det hämtade vi syrrans bil och åkte och köpte kina mat.
 
 
Hoppas ni har haft en bra helg!! :) 
 
 

Kommenterar gör du här!

Tell me here:

Ditt fina namn:
Om du vill bli ihågkommen?

Mail: (Blir våran hemlighet)

URL/Din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0