Ge ett tips och få länkning

Du får en länkning ihop med ditt tips :)

Kommenterar gör du här!
Postat av: elina arnesson

2. Tandborstknepet
Jobbiga och uppstickande småhårsstrån får du bukt med genom att spraya lite hårspray på en tandborste. Bosta försiktigt ner småhåren med den fuktiga tandborsten. Tada!

2012-08-23 @ 19:28:37
URL: http://elinaarnesson.blogg.se/
Postat av: Magda

att smörja in ansiktet även om man är lite "flottig". Om man återfuktar huden ordentligt så behöver den inte producera fukt själv. Det låter kanske inte så bra, men lite på mig :)

2012-08-23 @ 20:54:23
URL: http://magdasnotes.blogg.se
Postat av: Do you wanna know who it is???

Vill du få bort ringar under ögonen fort?Ta då och använd Nivea soft eller en annan nivea produkt(finns en annan super bra med E vitaminer)och ta överdrivet med sån kräm under ögonen så att det är vitt och sedan få en suuuper bra nattsömn så funkar det;)Har funkat på mig alla ggr jag haft bra sömn.Funkar även som nattkräm:P

2012-08-24 @ 18:13:36
URL: http://www.lovisadsvarld.blogg.se
Postat av: Claudia

Tips på hur du kan få riktigt snygga och färgstarka läppar under hela festen!
Jo, du börjar med att blöta ner läpparna med ljummet vatten, sedan blöter du oxå ner din mjuka Tepe x-mjuka tandborste som finns att köpa nästan var som helst ( kostar ca 20kr), och börja borsta läpparna med mjuka fina cirkelrörelser. Borsta i ca 5min på både över- och underläppen, torka läpparna försiktigt. Gnid in ÖVERDRIVET mycket salva eller försvarets hudsalva från apoteket( det brukar jag göra)och låt det suga åt sig i ca 10-15 min. Torka bort den överflödiga salvan, så det blir ganska så tort men lent (ingen torr och död hud som flagnar).
ta det läppstiftet du vill ha, som du brukar, torka med papper så det överflödiga försvinner, lägg på ett lager till, torka med papper igen och lägg till lite läppglans eller salva, vilket som.
Wolla!...snyggaste läpparna i stan :D

2012-08-24 @ 23:34:21
URL: http://gorgeousadam.blogg.se

Tell me here:

Ditt fina namn:
Om du vill bli ihågkommen?

Mail: (Blir våran hemlighet)

URL/Din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0