1 advent

 
Hoppas att alla har haft en bra 1 advent! :) snart är det julafton och nästa vecka hörde jag något om att det ska komma MASSA med snö! Julstämmning!! =)

Nytt till Jason

Idag gick jag in på Jollyroom.se och dom hade BLACK FRIDAY :) så ja, kliade lite i fingerspetsarna så det kommer snart hem en overall ifrån märket didrikson och en söt nattlampa som ser ut som en sköldpadda :) och lysser i hela rummet så söt.

thihi :)

BLACK FRIDAY!

Godmorgon! idag vaknade Jason klockan 7 när hans pappas klocka ringde för ... 3de gången! haha 
Funderar på vad vi ska hitta på idag ... lite sugen på lek och buslandet men ändå inte.. svårt! haha
eller om vi gå ut och leka med Xzeena i rasthagen kanske. 

Vad ska ni göra idag :)? 
Fick på mig mina gamla jeans går med :D träning lönar sig!! :)

Stadens hjältar

Hej! Ligger hemma i sängen och passar på att vila medans Jason sover han är lite förkyld men ingen feber idag iallafall :) har fått städat lite men det är lite kvar får ta de när solstrålen vaknar :) sedan ska vi åka och köpa present till pappa/morfar. Han fyller ju 50 år idag :) bakade smörgåstårtor igår efter jobbet var klar kvart i 12... så ska hem till han tidigare och fixa till dom innan hans gäster kommer. 

Onsdag!

Godmorgon! 
Just nu i detta ögonblick sitter jag på en köksstol i badrummet och är badvakt åt min son som tar sig ett morgonbad! 💪👍
Han är ledig ifrån dagis idag då jag inte har någon skola på onsdsgar och jobbar kvällen. 
Så idag ska vi tvätta och mormor (min mamma) kommer hit senare. Det blev ju ingen sovmorgon idag, upp och hoppa innan tuppen! 5.40 vaknade Jason samtidigt som hans pappa ska till jobbet, visst är det härligt?! med sovmorgon haha.

Idag har jag en del att göra känner jag... ska tvätta vika tvätt diska städa lite sedan skriva en lista till pappa som han ska handla, ska baka två smörgåstårtor till honom för imorgon fyller han 50 år :) (han tror dock att han fortfarande är 25...men det är nog inte bara min pappa som gör de haha) så ska jag jobba ikväll så får göra tårtorna när jag kommer hem. Fullrulle! :) 


Shopping!

Fick beställt lite saker idag, weeiho!
Till mig, Joakim och Jason! :)
 
HM is the shit! :D Älskar HM!! :)

Plugg plugg och åter

plugg... Kommer behöva sitta här hela natten, eller iallfall halva natten för att få in allt inför provet vi har imorgon klockan 8.00. Ska ha prov i vård och omsorg, om vårt väskebehov och observationer. Hoppas hoppas att jag klarar det för då har jag klarat ALLA prov plus praktiken. Hade vart så skönt att få allt överstökat, så här får jag väl sitta fram tills det är dags att åka till skolan imorgon! haha, nä skoja. 
:Nä, får gå ut med Xzeena och sedan plugga vidare.
PUSS!
 
 

Skogspromenard

Hej! Idag blev det att vara hemma med Jason då han vaknade vid ca halv 1 inatt och ville inte sova, helt hysterisk blev han när vi försökte lägga han. Så inatt blev det inte mycket sömn. Sedan somnade han runt 9 och sov en Halvtimma! Trodde han skulle sova betydligt mycket längre. 
Så idag har jag fått försöka underhålla en trött, grinig och arg son. Han har såklart haft sina glada stunder också men dom har vart få idag! Fått BÄRA han överallt, förutom när vi var ute då var han jätteduktig!
 
Nu sover han igen iallafall, får se hur länge det blir denna gång =)

Snart blir det jobba

Hej! 
Jason sover middag enstund och jag passar på att vila och blogga efter all lek och städ, och all tvätt jag har vikt.. Vid halv 4 ska jag jobba! Är dötrött ... men när man väl börjar så går det fort. Ska jobba imorgon också, men på söndag blir det en lugn dag. Eller ska väl åka hem till min pappa och syster och hjälpa dom att packa för dom ska snart flytta. Och det är ju en del att packa när man har bott där i ca 16 år haha. 
Min syster ska flytta hemifrån och pappa skaffade sig en mindre lägenhet =)  
 
Kommer nog bli jättebra när allt är klart. 
 
 PUSS!
 
 

Om du var ungdom på 2000 talet så känner du igen detta

1. Henri Lloyd
- Alla hade väl en henri lloyd jacka eller tröja.
2. J.Lindeberg tröja & Peak performens tröja var något man också skulle ha.
 
3. Den "fina" sminkningen dom flesta hade, med massa bruncream och vita läppar!
 
 
 4. Toffsar på byxorna
- skit fult! jag hade det inte.
 
5. Evisu jeans och en Canada goose jacka på det.
 
Känner ni igen er :P?
 
 
 
 
 
 

Min son är ingen HEN

Aldrig aldrig ALDRIG att folk ska få kalla min son HEN eller lära han att det heter HEN, för det gör det inte. 
Hen är inget kön! Det heter han och hon, och inte HEN! 
Att dom ska lära barn att det heter hen är sjukt, skulle blivit galen om folk lärde min son detta. 
 
Han ska bli lärd som alla andra blev innan ordet HEN dök upp. För mig så finns inte det könet och inte heller ordet, och det finns hon och han och inget annat. 
Känner man att man är i fel kropp, byt då. Har inga problem med det, men då går man ifrån en han till en hon eller tvärtom, och inte till en hen. Och känner man sig som en kille så är man kille eller känner man sig som en tjej så är man tjej, och INGEN HEN! 
 
 

Bebis sjukan som uppstår ...

... när man sitter och kollar på alla bebisbilder på Jason! Han var sååå liten, pyttepytt!
Och hans kläder var så små! otroligt små. 
Han låg alltid på min mage och sov och det var så mysigt! Nu händer det typ ... aldrig! haha
 
Dom små små händerna, och dom små små fötterna. Och dom söta söta små tårna och fingrarna som man låg och räknade helatiden! :)
 
 
 

Trött

Hej! 
Idag är man allt annat än pigg, Jason vaknade vid två tiden och hade kissat ner hela sängen. Så upp och fixa det och byta pjamas på honom, göra välling you name it. Sedan skulle vi sova igen men det ville inte Jason. Han hoppade runt i sängen, hoppade på Xzeena, skrattade och var JÄTTEPIGG! 
Slutade med två helt DÖDA föräldrar, jag fick vara hemma med Jason idag, han somnade om vid 6tiden och då fick Joakim åka iväg till jobbet stackarn! Sedan vaknade Jason runt halv 9 igen, jag var fortfarande helt död, trodde han skulle ha sovit liiite längre men nejdå. Så vi gick upp och han somnade inte vid lunch utan han somnade för en halvtimmesedan! Snart måste jag fixa mig för jag ska jobba, hoppas kvällen springer iväg för idag är jag fan trött! haha. 
 
Har iallafall fått städat en heldel och skurat golv och tvättat, bara två rum kvar. Ska STORSTÄDA i ALLA rum i veckan, bakom alla möbler och skit. Och STOR rensa alla saker vi har, man har så mycket onödigt!
Men det är väl så det är med småbarn haha! 
 
 

Farsdag

Hejsan, nu kom jag och Xzeena nyss hem ifrån pappa som vi har vart och firat lite med min syster också såklart. Jason åkte med Joakim till hans pappa/farfar för jag ska ju jobba ikväll. 
Snart dags att göra sig iordning för helgens sista jobb timmar, så skönt! Fast imorgon så är det skola igen!
åå vad jag längtar till att jag är klar i skolan! Vill endast jobba nu!! bara två terminer kvar! Hoppas dom går lika fort som den här första! =)
 
Världens bästa pappa har jag, älskar dig massvis!!
Hoppas att alla har haft en bra farsdag :)! 
 
 
OCH
Grattis på farsdag älskling! Bättre pappa än dig kan min son och hund inte få! Du är verkligen en superbra pappa till dom och jag är så stolt över er alla tre! Älskar er massvis! 
 

Snart heeem

Inte jätte långt kvar tills man slutar, skönt! krypa ner i soffan med my love (haha) och kolla film kanske :) sen sova! 

hittat massa fint till Jason har jag gjort med thihi 
HM ♡ 

Fredag = Jobba

Hej! Idag har jag vart hemma med min son för han är sjuk och har vart vaken tillochfrån inatt. Så vi har haft en mysdag hemma :) och även träffat moster. Snart ska jag iväg och jobba kvällen, skönt att det bara är några timmar idag =) känner mig lite små sliten, med mensvärk och fan och hans moster HAHA. 
 
 
 
PUSS!
 
 

Lämna barn på dagis när man är ledig, okej eller inte okej?

Läste en artikel om föräldrar som lämnar sina barn på dagis trotts att dom är lediga för att tex shoppa, sola och träna. HÄR är artikeln.
Själv tycker jag att det INTE är okej, tycker man ska vara med barnet så mycket man kan när man är ledig. Skulle aldrig "förlora" den tiden med min son. Tar hellre med han och shoppar isåfall.
 
Tycker att det är riktigt dåligt att låta sitt barn vara på dagis bara för att man vill sola träna eller shoppa, finns inte alls i min värld att det är okej. Jag försöker att ha min son på dagis så lite som möjligt, för barnet behöver vara med sina föräldrar också. Visst är det bra att ha barnet på dagis, men jag hade aldrig utnjutjat det att ha han där när jag är ledig. 
 
Hur kan en fika, shoppingrunda vara mer värt än att umgås med sitt barn? ni som tycker det kanske skulle väntat med att skaffa barn eller inte skaffat några alls. Man lämnar endast sitt barn den tiden man jobbar eller studierar inte annars! 
 
Läste om att en mamma vill lämna sitt barn alla dagar i veckan, trotts att hon bara jobbar på helgerna. Varför? vill denna person inte umgås alls med sitt barn? jag får dåligt samvete om jag lämnar min son på dagis medans jag är i skolan, och sedan är han med sin pappa på eftermiddagen och kvällen medans jag jobbar. Då saknar jag han otroligt mycket när jag har såna dagar. Och skulle aldrig vilja lämna bort han så mycket så att jag nästan aldrig hinner träffa han. 
 
Jag skaffade barn för att jag ville umgås med mitt barn. inte för att lämna bort han och shoppa istället för att umgås med honom. 
 
Vissa ska kanske inte ha barn trotts allt. 
 
 
Mitt barn är mitt allt, och skulle jag själv fått bestämma så hade jag inte viljat missa en sekund av han liv och hans tillvaro. Han är det bästa som hänt mig, och jag älskar att vara med honom.

Lämna barn på dagis när man är ledig, okej eller inte okej?

Läste en artikel om föräldrar som lämnar sina barn på dagis trotts att dom är lediga för att tex shoppa, sola och träna. HÄR är artikeln.
Själv tycker jag att det INTE är okej, tycker man ska vara med barnet så mycket man kan när man är ledig. Skulle aldrig "förlora" den tiden med min son. Tar hellre med han och shoppar isåfall.
 
Tycker att det är riktigt dåligt att låta sitt barn vara på dagis bara för att man vill sola träna eller shoppa, finns inte alls i min värld att det är okej. Jag försöker att ha min son på dagis så lite som möjligt, för barnet behöver vara med sina föräldrar också. Visst är det bra att ha barnet på dagis, men jag hade aldrig utnjutjat det att ha han där när jag är ledig. 
 
Hur kan en fika, shoppingrunda vara mer värt än att umgås med sitt barn? ni som tycker det kanske skulle väntat med att skaffa barn eller inte skaffat några alls. Man lämnar endast sitt barn den tiden man jobbar eller studierar inte annars! 
 
Läste om att en mamma vill lämna sitt barn alla dagar i veckan, trotts att hon bara jobbar på helgerna. Varför? vill denna person inte umgås alls med sitt barn? jag får dåligt samvete om jag lämnar min son på dagis medans jag är i skolan, och sedan är han med sin pappa på eftermiddagen och kvällen medans jag jobbar. Då saknar jag han otroligt mycket när jag har såna dagar. Och skulle aldrig vilja lämna bort han så mycket så att jag nästan aldrig hinner träffa han. 
 
Jag skaffade barn för att jag ville umgås med mitt barn. inte för att lämna bort han och shoppa istället för att umgås med honom. 
 
Vissa ska kanske inte ha barn trotts allt. 
 
 
Mitt barn är mitt allt, och skulle jag själv fått bestämma så hade jag inte viljat missa en sekund av han liv och hans tillvaro. Han är det bästa som hänt mig, och jag älskar att vara med honom.

Livet

Undra när den dagen kommer som man bara får känna lycka och hopp om livet, den dagen som alla problem är borta och alla i ens närhet mår bra. Den dagen alla sjukdomar är borta och allt är som det ska. Den dagen är inte ens i närheten just nu känns det som. Jag undrar verkligen när den dagen kommer. Dom senaste dagarna har vart DRAMATIK på hög nivå. Och dom har vart jobbiga på olika sätt, är glad att jag har min familj som lyser upp mina dagar och gör så att man får tänka på annat i några timmar. 
På kvällarna går tankarna långt bort och funderingar kring vad som komma ska dyker upp helatiden, tillochmed mitt i nätterna kan man vakna.. och jag har haft sjukt jobbiga drömmar om vad som kan hända. Jag hoppas inte att dom slår in! 
 
Har en inre oro som inte vill försvinna, jag hoppas över hela mitt hjärta att allt kommer bli bra och lösa sig. 
En del är påväg åt rätt håll men en annan del vet jag ännu inte vilket håll det kommer gå åt. 
 
 

RSS 2.0