tylösand first camp

Hej! 
För några timmarsedan kom vi äntligen fram till Tylösand. Vi bor på en camping som heter First camp. Det är massa roligheter för barn här, tex en stor stor lekplats där det verkligen finns allt ifrån en stor hoppmatta till en rolig linbana. Och precis intill vår husvagn så finns det en biograf, med riktiga biostolar och stor tvduk. 



Och det tar bara fem minuter att gå ner till stranden. Kanon camping helt enkelt! Speciellt för barnfamiljer ☆☆☆☆☆ får den. 



Arvika / Veteranmarknad

I tisdags åkte vi till arvika och hälsade på min morbor, hans dam och min lilla kusin. Vi bodde i en stuga lite utanför Arvika (i think) med dom. Och på onsdagen åkte vi till en veteranmarknad och sedan åt vi middag vid stugan och då kom även min morbrors dams syster och man, de e dom som äger stugorna som vi så snällt fick bo i =) dom låg nära sjön med en egen brygga, så Joakim mådde nog som en kung för han kunde fiska när han ville haha. 
 
Och på torsdagen åkte vi hem igen, men det var en bra kort semester med dom där =)! mysigt.
 
 

Sovmorgon

Hejsan! 
Joakim har åkt för att fiska Och Jason och Xzeena sover så här ligger man i lugna ro men han vaknar säkert snart. 

Idag ska vi åka till Värmland och hälsa på min morbror och hans familj som är där på semester :) Så jag och Jason ska snart gå upp och förbereda oss lite :) för på lördag ska vi åka iväg igen då åker vi till tylösand med husvagnen :) fullspäckat! 

Igår var vi och åt middag med mamma , Philippe, Joakim, Jason, Carro ,Nattis , mormor och Nils :) på instön var vi och åt. Och sen fiskade dom lite efteråt innan vi åkte hem :). 


havet

En sväng till havet med familjen 💖🌊🌞 


a day off tomorrow

Imorgon är min efterlängtade lediga dag denna vecka, sedan kör jag på igen och jobbar helgen. Skönt att vara ledig fredagen innan och sedan göra lördag och söndag då går helgen betydligt mycket fortare =).
 
Idag har jag jobbat och när jag kom hem så åt jag med min syster och sedan kollade jag på Devious Maids tills Joakim och Jason kom hem, så jag fick en lugn och skön eftermiddag haha. Men måste erkänna att det är fruktansvärt långtråkigt när dom inte är hemma. Så imorgon åker dom inte en meter utan mig! that´s it. Vi hann även med en liten kvällsrunda med Xzeena och Jason innan det var dags för lilleman att sova, så nu ligger dom båda här och sussar. 
Imorgon ska vi ha en stor städning och sedan ska vi hitta på något skoj. Mamma kommer och hälsar på också =). och sedan får det bli en lugn kväll hemma med fredagsmys. 
 
 
Nu ska jag kolla lite på Devious Maids innan jag somnar haha. 
 
Puss 
 

kvällspromenad

Blev en kvällspromenad med Jason Joakim Carro och Xzeena :) nu ska Jason kolla på nicke nyfiken och jag på pll och sen sova, strax upp igen! 😴 


Godnatt 💖

Nedräkningen har börjat!

 
 4 dagar kvar, 3 jobb dagar kvar innan jag får lite ledighet! och sommarvädret är påväg, kan det bli bättre?
Nej, det kan det inte! det ska bli så skönt att få vara lite ledig. 
 
Idag har jag spenderat hela dagen på jobbet och sedan har jag handlat och lagat mat. Nu halvligger jag i sängen och Jason gick med Joakim till vårt lilla garage för att tvätta sin cyckel och Joakim skulle greja med sin motorcyckel. Snart kommer nog min syster också hon ville ha mat haha inget ovanligt. 
 
 
Hoppas ni har en bra dag! Puss
 

Roses

Jason somnade precis och Joakim är iväg och fiskar,
så jag och Xzeena har en lugn och skön kväll framför tvn. Välbehövligt efter en lång jobb dag haha! 
Nu är det bara fyra dagar kvar tills jag tar lite sommarledighet, så skönt! Blir en vecka semester i Tylösand med ett gott gäng och sedan får vi se vad vi ska hitta på. Vad ska ni hitta på i sommar? eller ni kanske redan har haft semester? vad har ni gjort? hoppas ni har fått en bra semester trots allt regn och rusk. 
 
 
Puss

25 årsfest


25 årsfest hos Linda :) 
Dock min kusin Nattis på kortet! 

Saknar

 
Hejsan! 
Då var denna jobbveckan över och nu ska jag vara ledig i två hela dagar, underbart! 
Försöka vila och ladda batterierna för en tuff jobb vecka nästa vecka, 6 dagar ska det jobbas då.
Men sen är jag ledig någon vecka, skönt! 
 
Idag efter jobbet åkte jag hem och somnade med Xzeena, och sedan ringde min syster och väkte mig så jag fick hoppa upp ur sängen klä på mig närmsta plagg och ta Xzeena för att åka på middag hos mammsen =).
 
Kom hemifrån mammsen för en stundsedan, så tyst och lugnt här hemma. Sådär tråkigt lugnt! 
Joakim och Jason är i falkenberg på camping, och där har dom varit sen i onsdags så ja nu börjar saknaden att ta över mig, vill att dom ska komma hem NU! men jag får vackert vänta tills imorgon.
Fick pratat med Jason förut, han kollade på massa fina raggarbilar, det är crusing där idag och imorgon så nu kan jag tänka mig att han mår bra min biltokiga kille. 
 
 
 
Så har han såklart sin egna raggarbil och åker runt i =) Men iallafall så pratade jag med honom förut och han sa att han saknade mamma, och då fällde man nästan en tår och kände för att bara åka och hämta honom haha. Men nu ska jag sova så får jag snart träffa mina hjärtan igen! =)
 
fick beställa en ny tröja som tröst också! hehe 
 

Snart snart är det dags!

Gokväll på er allesammans. 
Idag har dagen bestått utav jobb jobb och åter jobb. Sedan har jag även klämt in lite handling och vilning 👍 nu nattas min lilla älskling och om en stund ska jag natta mig själv. Svintrött! Måste hitta någon bli pigg kur,  kan ni tipsa mig om något? Hade behövt det helst igår. 


Bjuder på en tbt bild! 

Sommar-feeling med twistshake

 

 Twistshake har fått sommar-feeling och det firas med 20% rabatt till dig/er på hela deras sortiment!
¤ Använd koden: Summer20 i kassan. 
 
Hoppas deras sommar-feeling sprids vidare till er som inte har fått den.. för det har inte jag! regn regn och åter regn med blåst. 💧☔🍃😀
 
Så tack Twistshake för sommer-feelingen =)! 
 

Äntligen!

 
Fredag, äntligen! så jag har längtat och det är jag väl inte ensam om?
 
Idag har jag vart och jobbat sedan hämtade jag Jason på dagis. Min lilla pojk har typ bott på dagis hela veckan, aldrig hänt innan tror jag. Han har alltså vart där FEM dagar denna veckan! innan har han varit där ca 3 dagar som mest sen han började. MAX 4 dagar men då har det vart otroligt få timmar. 
Men men iallafall så åkte jag och Jason och hälsade på Nattis, min kusin, på hennes jobb en sväng innan vi åkte och handlade middag och fredagsmys. 
Och efter vi åt middag tog Joakim med sig Jason till Jasons kusiner en sväng så jag får lite lugn och ro här hemma en stund. Hade lätt kunnat lägga mig och sova men då kommer jag antagligen att vara helt slut sen när dom kommer hem. Får slänga på en film istället ! =)
 
 

RSS 2.0