Jason

Idag  blev det två nya jackor till lillkillen, han fick en av sin moster också! :) och en av mig!
Även en mössa med Bilar på som han älskar!! 
 
 
Mammas lilla skrutt! :) Nu ligger han och är förkyld stackarn så imorgon är han hemma ifrån dagis!
Hoppas han blir bättre snart! 
 

Söndag

Hej! :)
Då var det söndag igen och sista praktikdagen för denna veckan. Imorgon är jag ledig så då ska jag och Jason åka med mamma och syster till Trollhättan och köpa ny jacka till Jason och en ny overall, dags att ladda upp inför vintern :) 
 
Lite jag har kikat ut till Jason 
 

Feber

Ligger och kollar på tv och kramas med Jason som har haft feber sen igår natt min stackars kille ♡ tror att det är tänderna hoppas det är över imorgon. Har vart på praktiken hela dagen med och har haft delad tur så han fick vara hemma med sin pappa. Nu blir det sova är svin trött!  Håll tummarna för min älskling så han blir frisk imorgon. Natti ♥😘

Fredag

Hej! Idag är jag ledig och har en mysdag med Jason och Xzeena, nu sover Jason och snart kommer mamma/mormor på besök :) i helgen blir det praktiken för mig så får passa på att mysa med familjen idag.Nästa vecka är sista praktik veckan, skönt! men ändå tråkigt jag trivs jättebra hos dom. Men snart kan jag börja jobba som vanligt igen så på så sätt är det skönt. 
 
Idag fick älskling pannkakor till lunch =) 
Det finaste jag har :) 

Mot praktiken

Haft en mysig morgon med Jason och Xzeena. Lämnat han på dagis nu och ska snart åka till praktiken :) 

Sheer cover

  
Jag använder Sheer cover, och jag är grymt nöjd med dom! 
Dom är så bra och man får en fantastiskt fin och fräsch hy, aldrig vart så nöjd med någon annan produkt!
Den döljer all fult som kan ploppa upp på hyn! helt parfekt! 
 
Just nu har dom ett erbjudande för endast 299:-
 
Den får 10 av 10 Sheer cover av mig!
 

När man inte kan sova...

Ligger i den goa varma härliga efterlängtade sängen med Jason Joakim och Xzeena och dom ligger ju och sussar gott redan, bara jag som inte kan sova riktigt fastän att jag är trött som ett bi. Har legat och kollat på webshoppar, såklart! Och har hittat massa skoj inom mode och inredning! Love it. Ibland vill jag bara kasta ut alla saker vi har och göra om, den dagen lär snart komma. Är så sjukt kul med inredning ju! 

Allt detta hittade jag på http://fyndiq.se/ sjukt bra webshop maaaassa kul och bra priser :)

Puuuusss

MRL

Då var jag hemma igen efter en lång dag! Vart på praktiken och min lärare kom dit och ville ha en mittbedömning och det gick jätte bra :) sedan åkte jag mamma och syster och körde ett MRL pass! Skönt. Men nu är jag trött och huvudvärken smyger sig på. Sitter vid spisen och ska göra hemmalagad pyttipanna :) duktig! Haha


Mammor ...

Jag är så sjukt trött på dömande mammor, dom som ska påpeka ALLT. Dom som KAN ALLT, dom som tror att dom är världens bästa mammor. Bara för att dom inte röker, dricker eller har sina barn på dagis. 
Tycker att dom är så töntiga så jag kan kräkas på dom. 
 
Att mammor ens kan med att klanka ned på någon som röker, hade man kunnat sluta röka så hade man gjort det, tro mig. Som en annan bloggare skrev för ett tagsedan "En rökare borde inte få ha barn" -
vad är det för patetiskt bullshit? ja, jag tog illa vid mig pågrund av att jag faktiskt röker, men jag vill såklart sluta för det är inte bra och jävligt äckligt, men är man fast i skiten så är man. Och man slutar när man känner sig redo, och man är ingen sämre mamma för att man röker! absolut inte. 
 
Sedan att vissa har sina barn hemma och vissa har sina barn på dagis, so what? man har en egen vilja och ett eget liv, sköt det innan ni lägger er i andras. Jag är stolt över att jag har min son på dagis, han började där när han var ca 14 månader och han trivs jättebra. Och han har utvecklats något otroligt  efter att han  börjat på dagis. JAG tror även att det är bra att små barn börjar på dagis, oavsett ålder. Tror att det är väldrigt bra för deras utveckling och deras framtid. På dagis får dom träffa andra barn att leka med, och dom får även lära sig att det finns andra än sig själva och familjen. Dom får även en chans till att lättare lära känna andra, och får säkert lättare med att bemöta andra när dom blir äldre. Jag ser nästan bara fördelar med att min son går på dagis, men jag kan hålla med om att det är synd att barnet ska vara på dagis dom dagarna mamma/pappa är lediga, eller om dom ska behöva komma först dit och sist hem, det är hemskt. 
Men det är det ända, sedan är jag grymt nöjd med att min son går på dagis, han går inte många timmar i veckan men har redan märkt skillnad på honom. Innan började han GALLSKRIKA om han skulle tex vara med någon annan än mamma och pappa. Det gick inte att få stopp på honom, vi kunde inte lämna bort han en sekund innan han skrek! Men nu går det jättebra och han har vart med min syster, hans faster och även mormor/farmor mm utan att gallskrika, nu leker han och bryr sig knappt om att mamma och pappa är längre bort. 
 
 
 

Mid season sale

Allt finner ni HÄR
 
 
 
 

Jag ÄLSKAR barnkläder

 
 
Lite halloween saker får man ju snart köpa med, självklart ska mitt hjärta få klä ut sig!
Till en pumpa kanske? hur sött som helst! Fast fladdermusen va ju ball annars! :D
 
Annat sött de små kan ha på vintern :) 
 

Gokväll

Hej allisammans :) jag har haft en mysig hemma dag med familjen, nu är både Jason och Joakim på bättringsvägen! Så skönt. 
Imorgon ska jag jobba en stund också härligt! Saknat mitt jobb dessa veckor med praktik och magsjukor. Så ska jobba en stund imorgon och på lördagkväll och ja då har dom vart magsjukefria i 48 timmar. 
Jason somnade sent ikväll här med oss i soffan låg och mös jättelänge sååå gosig är han iallafall när han börjar bli trött hehe annars är det fullrulle. Vi har även hunnit se dom tre senaste avsnitten av Sons of anarchy! Hoppas inte att dom dödar Jucie allt är ju faktiskt Gemmas fel!!! Hagga... vad tror ni? Låter dom han leva eller dö?

  Har även fått massa positiva svar av sponsorer!  Så snart blir det nya tävlingar och annat skoj! Ska satsa på en julkalender också!! 😊
Natti på er ♡

Tips: Barnparaply

Ett fint, roligt och smart paraply för barn som heter Skip hop - Zoo paraply som finns hos amvina.
 
Det finns en 3D fönster ruta i paraplyt så att barnen ska se andra och inte springa in i andra människor, eller andra föremål. Det har också en barnvänlig uppfällning. 
 
 Mått: 66 cm långt, 73 cm i diameter
 Tyg i 100% polyester
 
 
Utsött tycker jag!  
 
 

Pannkaksmuffins

Vår lunch idag blev: Pannkaksmuffins ♡

3 dl mjöl
0.5 tsk salt 
1 tsk vaniljsocker
4dl mjölk
4 ägg

Vispade ihop allt.
 
Sedan tog jag fram muffinsformar provade även "bullpapper" och det funkade! 

Hällde 1 msk smör i varje form och sedan i med smet. Ugnen ska vara på 225° och dom ska gräddas i 15 minuter. 

Innan: 

Färdiga:


Höst

Då var den kalla hösten hääär och massa regn usch! Fast det är ganska mysigt faktiskt, kan tända massa ljus och mysa 😊 ska jag nog göra ikväll när vi ska kolla på 3 avsnitt av Sons of anarchy 😊 men nu ska jag göra pannkaksmuffins bilder och resept kommer sen 😊

Söta jumpsuits

Dessa finner ni HÄR
 
 

Tips: Magrutor

 

1. Styrketräning, lyckad deff (Tappa fett och bygg muskler samtidigt) ger dig ett bra slutresultat.
 
2. Sömnen, är viktigt som många inte tror! Man ska sova runt 8 timmar/natt.
 
3. Håll koll på kalorier. ligg på ett underskott av ca 500 kcal (kilokalorier). 
 
4. Högt protienintag, jättebra! Det behövs protein för att göra en bra träning och gärna över 2g/kilo
 
 
 

Trodde det var över ...

Jason hade inte spytt på flera timmar och har vart jättepigg och glad men sedan blev han plötsligt ledsen vi trodde såklart att skrutten var jätte trött efter denna hemska dag. Men nej, när Joakim skulle lämna över han till mig så hann han spy en liten del på Joakim (tur tänkte jag att det inte kom på mig) och ja sedan kom det en skvätt på mig också och golvet i hallen och mattan! Stackars min plutt trodde det var över!! 😭 tycker så synd om han! Hoppas jag och Joakim klarar oss nu.. så de kan försvinna! Hatar magsjuka och jag riktigt lider med Jason för det är så hemskt!! Fy fan va hemskt det är... min plutt 😭 håller tummarna nu att det var det sista! Nu ligger han och sover och jag ser honom och hör honom ifrån storarummet. 💗 
Så imorgon blir det upp och ringa dagis så får han väl vara hemma hela veckan han är ju ledig på Fredag ändå.. Puss! 

Magsjukan har kommit in

.. till oss inatt. Jason vaknade runt kvart i 3 och fick sin välling. Vi hann inte somna om förens han spydde vid 4 tiden sedan dess har det hållt på. Vi ligger helt utslagna i soffan och kollar på barnprogram och "myser". Tycker så synd om våran lilla älskling 💜 han har sovit lite mellan gångerna iallafall.  
 
Hoppas han blir bättre snart, detta tär verkligen på mammahjärtat! 

Gonatt

Hej!  Äntligen ligger man i den efterlängtade goa sängen! Brevid min underbara familj ♡ så man saknar dom när man är borta så här mycket! Nu ska jag sova för jag ska snart upp igen. Har delad tur imon på praktiken! Längtar tills den är över så är jag ledig måndag och ska spändera hela måndagen med Jason ♡♡♡♡ längtar! 
Puss och godnatt!  💋

Sandriiie tipsar - Mega Fat Burner

 
Beställde hem denna för ett tagsedan

Mega Fat Burner! 

Ångrar det inte, LOVE IT! Den ger mig energi som jag behöver för att orka träna, inte alltid man har det som småbarnsförälder. Sedan har BioTech tagit fram kosttillskott med grönt te-extrakt, koffein, krom, L-karnitin som både laddar energin hos musklerna, och även dig själv! Jag kör på som bara den för att nå mitt mål och denna hjälper mig en bit på vägen! Jag orkar springa MYCKET längre nu än innan och jag ORKAR så mycket mer! Innan orkade jag inte ens ta mig till gymmet nu springer jag nästan dit :D haha.
Finns att köpa hos Gymgrossisten för bara 219:- HÄR
 
 
 

Sandriiie tipsar - Brun utan sol

Tänk alla brun-utan-sol produkter som man har provat och tänkt – Shit vad brun jag kommer bli efter detta!

Och sedan ser man resultatet och vill nästan börja gråta. Man är inte BRUN utan man är ORANGE (!!) och händerna är randiga, likaså kroppen. Man vill ju bara gå under, fy vad pinsamt.

MEN vet ni vad? jag har hittat den perfekta brun-utan-sol produkten!! Den heter Apoliva brun-utan-sol och är ifrån apoteket.Den luktar fräscht och det är mousse som man smörjer in på kroppen. Den ger den där gyllenbruna färgen som man är ute efter. Den gör inte en alls besviken utan bara nöjd. Jag har provat denna i några dagar och är stört nöjd!

Så är du/ni ute efter en bra brun-utan-sol så prova denna! Finns som sagt på apoteket för 99 kr.

 

Im Back!

Vimedbarn var inte för mig, trivs bättre här! Här kan man bestäma mer över sin design och det var dåligt hos dom.
 
Undetiden jag har vart på vimedbarn så har jag kommit igång med träningen, kommit in i skolan fått B-C på alla prov hitils! STOLT! och jag har saknat blogg.se haha. Men man måste ju testa sig fram ;) 
 
Lite bilder ni missat:
Jason är med och tränar! Kan ha barn till nästan allt =) haha
 
Min solstårle bara växer och växer! :)
 
 

RSS 2.0