Shopping - Stenungsund

Nu har jag vart med mamma och Renée i stenungsund och shoppat lite. 
Hittade inte jätte mycket men litegrann hittade jag tillslut iallafall. En tröja till mig, hood tröja bra att ha när man lever camping liv, köpte till och med en blå tröja, aldrig hänt innan! Men den såg så go ut haha. Sedan hittade jag även ett linne, mjukis byxor till Jason med Batman och sedan köpte hans mormor en fin t-shirt till han.
 
 
 
Plaggen finner ni HÄR
 

Jordbävning i Göteborg!

Hörde nyss något som mullrade utanför och trodde att det var en motorcykel, någon minut efter såg jag på facebook att folk skrev om att det var en jordbävning! Ringde Joakim och dom hade också hört den ute i Kärna. Och sedan var jag tvungen att ringa min syster som bor några hus bort, hon hade känt hur det skakade i huset när hon stog och borstade tänderna, usch va läskigt! 
 
Läs HÄR

Inredning - Husvagn

Sitter hemma i soffan och har nyss tittat på Pretty little laiers, Jason sover och Joakim är ute och fiskar.
Egentid! haha det är ganska skönt att vara hemma faktiskt, är rätt mör i kroppen känner jag. 
Har lite bilder att bjuda på ifrån husvagnen, liten del av inredningen i den. Är inte klar med den, men detta får duga så länge. 
 
 
 
Tyget på soffkuddarna ska bytas och lite annat små pill ! :) 
 
Kram!

Svart för killar

 
 
 
1 här | 2 här | 3 här | 4 här | 5 här | 6 här
Kollage: Svart för killar
 
1 här | 2 här | 3 här | 4 här | 5 här | 6 här

Hemma!

Igår bestämde vi oss för att packa ihop husvagnen och åka hem en dag tidigare, och det var skönt när man väl kom hem. Fick bli pizza mys när vi kom hem på kvällen och titta på tv som vi inte har gjort på över en vecka!! haha
Sedan att vakna upp HEMMA idag var as skönt! Och duschen igår kväll var det bästa på länge, och att sova i en riktigt go säng var underbart hahah! 
Nu sitter jag och Jason och tittar på sommarlovsmorgon medans Joakim och Xzeena ligger och sover.
 
Hörs sen! PUSS!
 
 

regn och blåst

Godmorgon! 
tidigt imorse kom regnet, vaknade av att det verkligen spöregnade och det lät som tusan fick väcka Joakim som fick gå ut och titta så att vi inte hade flötit iväg hahaha. Och nu blåser det som tusan så hela husvagnen gungar hejvilt. 
Så idag ska vi åka in till Falkenberg och kolla i affärer en stund :) finns inte så mkt annat att göra. Så ska vi köpa lite filmer som vi kan underhålla oss med under kvällen. Så ikväll blir det en myskväll till :) imorgon kommer min kusin o hennes pojk hit och hälsar på och så kommer även två andra vänner med :) skoj! 

Hörs sen! PUSS 

Mys dag

Febern kom tillbaka på Jason så det blev en mys dag med pizza och massa vilande. Sedan fick pappa Joakim iväg så jag och Jason plockade fram chips och cola och myste till Frost. 
Riktigt mysigt har vi haft jag och mina två ungar, Jason och Xzeena. Och såklart med Joakim med när han väl suttit stilla och vart  "hemma". 
Nu ska jag och Joakim kolla på film och sedan sova, ska bli spännande och se om det kommer något oväder.. det som skulle regna typ över 20 mm idag och blåsa och åska, visst det har regnat lite från och till men inte så överdrivet farligt är nästan lite besviken! Hörs imon ♡ 

PUSS! 


Bästa vänner

God eftermiddag på er! 
Idag är det regn och rusk här i skrea, antar att det är det i ungefär hela landet idag om jag har läst rätt. Vi väntar på värdens regn oväder så Joakim har spänt fast förtältet så får vi hoppas på att det står kvar efter ovädret. 
Ikväll skulle vi gått till en restaurang här på campingen med alla goa människor som är här över 20 Pers! Men Jason somnade förut vid lunch och när han vaknade upp två timmar senare kändes han varm så Hej säger vi till febern och Hejdå till restaurang besöket. Nu mår han bättre och ät utanför och leker lite men det är väl Alvedonen som gör det. 
Hoppas mitt ♡ får slippa mer feber! 


Men vi ska ha pizza mys i husvagnen istället ♡ 

Puss så länge !

Skrea strand

Hej på er! 
Har nyss kommit tillbaka till husvagnen efter en promenad till Jasons farmor och farfar för att hälsa på dom i stugan och för att hämta Jasons bil som stått där och laddat. 
Jag och Xzeena är kvar i husvagnen medans Joakim och Jason stack och badade lite. Tycker synd om Xzeena om hon ska behöva gå till en varm strand efter en varm promenad sedan har jag ingen list att bada brrrrrr. 

Här får ni lite bilder här ifrån !♡ 

PUSS från skrea  ♡ 

Vila vila vila

Ligger i husvagnen och vilar med Xzeena medans dom andra är på ett litet äventyr... är så sjukt trött och mår lite knas. Men börjar bli bättre :) 
Ska snart ta mig upp och städa lite i förtält och husvagn, men väntar nog lite till för Xzeena sover så gott kändes som om hon behövde detta mest ♡ lite egentid med mamma. Hon får ingen ro om jag går upp då måste måste hon springa efter! Vem vet matte kanske lämnar henne ensam en stund? Haha nä de gör jag inte men det förstår väl inte hon! Haha :) 
 

Borta bra men hemma

Är faktiskt bäst! 

Ligger död i sängen i husvagnen medans dom andra spelar yatzy. Var med och spelade en runda men jag är så jävla trött man saknar sin säng lite faktiskt... borta är bra men hemma är fan i mig bäst! 


Skrea strand

Hej! 
Nu är vi framme i Falkenberg på skrea strand och vi har fått upp förtält och allt där till. Skönt att äntligen få lite ordning :) och Jason leker med sin raggarbil och alla barn springer efter och har skoj haha. 


Herregud vad har vi...

Givit oss in på!? Vi har stått i kö i över en timma nu, det är långa köer ifrån alla håll och kanter in till ullared det är helt sjukt! Och det är inte helt enkelt att underhålla en 2 åring i en bil så länge. Men de har gått hyfsat ändå han är duktig men de kliar nog i benen åå stackarn! Hoppas de rullar på snary så vi kommer fram snart så han kan få springa lite. Detta är så sjukt tråkigt! Huhu 

Kundvagnarna på gekås hade tydligen vart slut redan vid klockan 11 imorse! !

Äntligen påväg

Jason studsade upp klockan 6 och vi skulle upp 7 ... men jaja jag och Jason gick upp och började packa lite och gjorde frukost och då kom Joakim också upp. Sen packade vi bilen och åkte ut mot husvagnen och packade den. 

Nu står vi i Kungälv och ska snart åka till ullared!
Hörs sen! 😙

Somrig outfit

 
 
 
1 här | 2 här | 3 här | 4 här | 5 här | 6 här

Det var ett jäkla tjat.

Jag skrev tidigare ett inlägg om min mardröm - HÄR - och där skrev jag bland annat att jag ALDRIG skulle klä min son i rosa kläder, och givetvis ska folk reta upp sig. 
JAG vill inte klä min son i tjej kläder, men vill DU det så får DU det. Jag menar att Jag inte vill, och då ska jag väl inte behöva det heller? Sedan om han vill klä sig i rosa kläder när han är äldre så visst bara han förstår inneböden. Och jag menar att jag kommer aldrig att klä min son i tex rosa klänning, rosa leggings, tjejiga leggings med katter, hundar, blommor and you name it vad som finns på. Jag skulle helt ärligt inte ens satt på min son leggings... för det är till tjejer. 
Jag är lite sån att blått - killar & rosa - tjejer. 
 
Jag hade kunnat låta han ha en rosa t-shirt &  vanlig byxor, och matcha på såvis. Men jag hade som sagt inte köpt rosa kläder på tjej avdelningen till min son. 
 
 
Förstår ni ad jag menar?! 
Dessa fina plagg till pojkar och till flickor finner ni hos HM ! =)
 

Vi draaaar

imorgonbitti ska vi packa det vi har kvar, kläder och lite annat bröte, sedan ska vi hämta husvagnen och sedan draar vi till Ullareds camping, och stannar där i en natt så ska vi handla det mesta där som vi ska ha med oss.
Och på onsdag drar vi vidare till Skrea camping, =) och där bosätter vi oss i en vecka.
 
Idag har vi vart och städat husvagnen och fixat gardinerna och allt annat. Vi har även packat in en del i vagnen och det mesta är klart, vi har även hunnit städa det mesta hemma så man kommer hem till ett rent och fräscht hem efter att man har vart borta. Jag hatar att komma hem så är det stökigt och äckligt! så hemma har vi bara lite kvar. Jason sover redan och Joakim gick och hämtade mina tröjor hos min syster som hon har snokat.
 
 
 
Hoppas att ni har haft en awsome dag! Kram Sandra.
 

Work work

Hejhej! 
Sitter på jobbet och gör den sista jobbkvällen på detta sommar schemat :) skönt! & imorgon ska det packas och städas hela dagen den på tisdag åker vi weiho :) haha. 

Efter kl 22 ikväll är jag ledig i massa veckor ! :) hörs sen puss :)!

Här ska fanimig

Sovas! Några timmar iallafall! 
Hoppas hoppas hoppas att Jason tar lite sovmorgon imorgon för det har inte hänt en ända gång denna veckan då han har vaknat allt mellan 6 till halv 8 haha underbart. Och han vill ju aldrig ligga kvar i sängen utan han ska upp till soffan med engång och kolla på barnkanalen så jag typ vinglar efter med täcket i högsta hugg och kan knappt hålla uppe ögonen så är man lagom butter också. GÖTT att Joakim har semester nu hihi SOOOVMORGON FÖR MAMMA!! *drömma får man väl* ;) 
nä detta ballar ur så ku ska jag sova haha godnatt alla finisaar!  :) ♡ 



Hoppas att dessa

dagarna går fort! för sedan är jag ledig med min underbara familj. 
Ska jobba kvällen hela helgen, hoppas hoppas denna helgen går JÄTTEFORT! jag verkligen längtar tills på söndagkväll klockan 22 när jag slutar, för då är jag ledig lalala :D 
Så ska vi packa husvagnen på måndagen och på tisdagen åker vi, mot Ullared! weiho va gött det ska bli.
 
 

Haft en ...

hyvsat bra dag med bara lite trots, ganska mycket i början av dagen men det blev bättre efter lunch! haha.
Han har hittat på en heldel idag också men idag orkar jag faktiskt inte skriva ned allt, kan tala om att det mesta var med vatten och våta golv, STUP I KVARTEN! men annars har han vart underbar, haha.
 
Vi var hemma på morgonen/förmiddagen och lekte och kollade på sommarlovsmorgon, myste på balkongen med vattenmelon och sedan gick vi ut och gick med Xzeena. Skulle egntligen till affären men Jason vägrade att gå ut utan Xzeena, och satte sig på tvären och gallskrek så trött som man är så fick jag ta med både hund och Jason ut och gå istället, vågar INTE binda min älskade hund utanför affären, aldrig i livet. 
 
Sedan efter att Jason hade sovit lunch så kom min syster hit och tvättade lite kläder och åt middag med oss, pastagratäng fick det bli lätt och gott. Tillochmed min lillasyster gillade det, GILLADE det och hon gillar inte pasta i vanliga fall. Sedan åkte vi till kärna, till Jasons farmor, farfar och farbror, där fick Joakim badat i poolen med Jason, och efter det hälsade vi på kusinerna, och hämtade Jasons väska och kläder som vi glömde där ihelgen, fullspäckad dag, idag också! Nu ska vi slappa lite framför tvn och sedan ska vi sova, gud vad jag längtar! sova sova sova, jag vill bara sova! 
 
Hoppas att ni har haft en bra dag!
 
 
 

Nu är det bara

3 dagar och några timmar tills jag får min efterlängtade ledighet med familjen♡ vad jag längtar! Ska jobba kväll hela helgen sen packar vi på måndag och på tisdag draaaar vi första stoppet är Ullared så sover vi där en natt sedan på onsdag drar vi vidare till Skrea tills nästa onsdag, ska bli så gött. 


Godnatt

Godnatt på er

Åherre vilken dröm..

 
Inatt drömde jag en knasig dröm, att jag och Joakim skulle ha ett barn till och jag var helt säker på att det var en flicka, men ack det kom ut en liten pojke, så han fick vackert använda lite rosa kläder HAHA! 
Och fort gick det också för han var redan runt året när han gick runt här hemma,fast det kändes som om vi nyss fått han.. Knasigt! haha. Stackars pojke som fick ha rosa, det kommer ju aldrig att hända om jag får en pojk till.
Jag är verkligen en sån som tycker att rosa är för flickor och blått är för pojkar, någon rosa detalj gör ingenting men har lite svårt för att klä mitt barn i överdrivet mycket rosa. Jason skulle ju aldrig få gå runt i rosa byxor, skor, jacka, overall, tröja mm och absolut inte rosa leggings med typ olika mönster i. Förstår inte varför en del föräldrar inte kan acceptera könen på sina barn. Det finns ju dom som låter sina barn gå runt i klänningar mm?! never gona happen! 
 
Well well, nu lämnar jag detta ämnet och fortsätter med att Jason vaknade verkligen med tuppen idag och mina ögon går verkligen i kors! Ligger i soffan nedbäddad med både Jason och Xzeena, och barnkanalen är min bästa vän just nu som håller Jason nere i lagom varv haha. Sedan ska vi åka och köpa gardiner till husvagnen, köpte en förlite sist suck! Och iochmed att jag faktiskt är LEDIG idag så tänkte jag att vi kanske ska åka och fixa det sista på gardinerna idag =) om mindre en 1 vecka så åker vi, weeiiihoo! :D 
 
 

Det som bara inte får hända ...

Hände idag! Jag var tvär säker på att jag skulle vara ledig idag så ringer mamma tjugo i fyra (jobbar på samma jobb) och säger att jag ska jobba ikväll, och jag börjar halv 4!! TUR att jag bor nära jobbet så mamma kunde springa och ta Jason och jag fick springa till jobbet. 
Sist jag jobbade helgen så jobbade jag mån ledig tisdag onsdag o torsdag sedan på fredag gick jag på helgen, men ack så var det inte denna veckan haha. Åå jag som är så fuckin trött! 


Vi har en riktig

mysmorgon.. leker på Jasons rum och snart börjar sommarlovsmorgon. Sedan ska vi städa lite och efter det ringer vi och väcker Carro, mohihi. Elaka vi är, tror hon var ute igår. Men men, har man sagt att man ska med så ska man med ;) haha!
 
 

Förberedelser ☆

Idag ska jag och Jason börja förbereda litelite inför sommar semestern. Vi ska åka till Backaplan samt bäckebol och köpa en till gardin samt påslakanset till alla täcken i husvagnen :).
Ska försöka få med oss moster/lillasyster på detta äventyret också :) 

' just nu ligger jag och kollar på nyheterna & Jason ligger & kollar på Stadens hjältar på datan & Xzeena ligger vid våra fötter och snarkar, en del har det bra!! Haha' 

Påslakanseten kommer ifrån http://jysk.se/ 

Snart snart ...

är det semester för denna familjen också! och jag längtar så himla mycket, ska jobba denna veckan också, mån,fre,lör och söndag sedan är vi lediga. Och då ska vi börja packa för våran lilla tripp.
På tisdag åker vi iväg till Ullared och sover där i en natt och sedan drar vi vidare till Skrea, som ligger i Falkenberg. 

Det är ett bra ställe för familjer med både barn och hundar, det finns en hundstrand och den är äligt talat finare än den andra. Och det finns en del saker för barnen att göra.  lekplatser, lekrum, hoppborgar & i närheten finns busfabriken och halmstad äventyrsland mm. 
 
Ska bli så skönt att komma iväg ett tag, bort från allt som har med vardagen att göra bort bort bort! =)
 
Bilder ifrån förra året
 
 
 


fix och trix

Idag har vi hunnit med en heldel. Vi började med att hämta Joakims kusin och åkte ut till båten så tog vi en tur med den och fiskade i typ en halvtimme, jag blev åksjuk usch. Tråkigt för annars kan de vara ganska gött så till nästa gång får jag köpa åksjuketabletter haha. Men iallafall, efter det åkte vi till Backaplan och köpte gardiner mattor och lite annat till husvagnen, och en tapet till dörren på husvagnen. Så nu har vi vart och fixat dörren och högt upp gardiner, varmt var det och trött var man så några bilder togs ej får göra det när det är helt klart! Haha 

Nu återstår det att se vad vi ska göra resten av kvällen :) ♡ 


Jobb

Då var man på jobbet igen, att jag inte sov över i lokalen hahah. Jobbade ju kväll igår och så blev det upp tidigt och jobba dagen idag. 
Jason är hos sin faster över dagen då både jag och Joakim jobbar dag idag, vilket jag egentligen inte skulle göra denna veckan... suck. 
Ögonen går typ i kors på mig och jag LÄNGTAR tills klockan slår 4 och jag får ta lite helg! Ska bli så skönt !! Vi ska göra husvagnen redo inför semestern och köpa nya saker till den, typ gardiner sängkläder & annat krimskrams :) 

Gött att det är hyfsat fint väder idag!! Så trött på regn o rusk nu lär ju inte bli någon värme känns det som, känns som om de är fuckin höst! Yäyä
hoppas ni för en grym dag/helg Puss!  


Här hittar du sommar skorna

Jag har hittat dom finaste och sötaste sommar sneakers, dom finns HÄR
 
Bild 1 / HÄR Bild 2 / HÄR Bild 3 / HÄR Bild 4 / HÄR 
 
Finns även barn och män modeller utav detta märket, så snygga!
 
 

Lekdags

Har iallafall förflyttat mig in till Jasons rum för  lite lek innan vi ska göra oss iordning =)
Får nog bli en hemma dag idag så tråkigt väder ute, så kommer morfar / min pappa ska snart och hälsar på.
 
 
Jason ringer sin pappa =)
 

God morgon ♡

Godmorgon! 
Idag börjar vi dagen nerbäddade i soffan framför barnkanalen. Igår blev det en ganska blöt dag på jobbet, fy tusan vad det regnade! Speciellt när vi skulle gå hem usch haha hoppas de är uppehåll ikväll! 

Jag är verkligen galet trött idag! Vill sova mer men  det kan jag nog glömma haha Jason verkat för pigg för att sova ... haha. Så sova får man göra när man blir gammal ;) 


Min lediga dag är över.

Då var denna lediga dagen över, och imorgon är det tillbaks till jobbet igen.  Känns som man mer eller mindre bor där, tur att man trivs iallafall :) Men varför ska dom lediga dagarna gå så fort?! 
Idag har jag umgåts hela dagen med mina älskade ungar, J & X. Sommarlovsmorgon, och sedan blev det lite städa upp efter J´s hyss han får för sig lite då & då. Tror han hällde ut två glas dricka på balkongen på tre minuter, och sedan lyckades han även att plaska runt i X´s vattenskål och medans jag fixade med det så var han ett två tre, under mattan i köket, som jag precis innan la dit. Och sedan hann han även med att bädda upp HELA sängen, täcken log på golvet och lakanet var påväg ner det också. Allt detta mellan 7-12, sedan kom min syster och räddade mig ifrån en utbrott, haha! Så ska han vara på X helatiden, och han lyssnar inte alls på vad man säger till honom. Han är så underbar! Kan tänka mig 10 till tror jag, haha! 
 
Men iallafall så gick vi ut och handlade med syster/moster och tog en promenix ner till systemet för hon skulle handla där, men icke sa nicke, storasyster Sandra hade inget körkort med sig så lillasyster Caroline fick inte handla, hahahaha! Trodde vi skulle dö, men kassörskan tyckte iallafall att jag såg så himla ung ut! Tackar tackar.. =) Fick kört ner Carro igen efter vi hade ätit och Joakim hade kommit hem haha. 
 
 
Ne kika lite på Empire och sen sova! Natti =)
 

Lördag

Mått som en potta skit det senaste dygnet, det händer saker helatiden negativa saker såklart! Och min ork är för tillfället längst nere på botten och så ska man försöka vara glad och jobba mm. Så blev det lite halv kaos där också ikväll, men men allt löste sig tillslut skönt nog. Och mitt humör är påväg uppåt igen hoppas det får fortsätta så.. Därför jag inte har skrivit så mycket här, har verkligen haft noll ork till något. Nu ska jag sova och hoppas på att morgon dagen blir en toppen dag och att min lille xzeena ska få må mycket bättre ♡ nosen är inte lika svullen nu iallafall :) godnatt på er! ♡ 


Vetrinär - Städning och varmt

Sikken morgon det blev! 
Vi vaknade och satte oss och åt frukost och kollade på sommarlovsmorgon i lugn och ro, tills Joakim ringde.
Vi var tvugna att åka till Blå stjärnan med Xzeena snarast! 
Så det var bara att dra på mig och Jason kläder, packa ner massa saker till Jason och sedan hämta syster och sticka iväg. När vi kom dit så passade min syster Jason i väntrummet medans vi gick in.
Jag fick väga henne, 21,3kg och sedan gick vi in i ett rum där en vetrinär klämde och kände på henne. 
Xzeenas tand hade gått av såpass långt upp så att dom var tvugna att dra ut den, snuttan!
Dom rakade henne på tassen och satte dit en dropp nål. Hon var SÅ duktig! Sedan tog dom henne och gick iväg med henne, huhu. Lite jobbigt var det allt. 
Men om ca 2 timmar kan vi åka och hämta henne, förhoppningsvis. Dom skulle ringa till Joakim när det var dags. Och det är fan ingen billig hobby med att bita i bowlingklot! 8500:- TUR man har vett att försäkra sina djur.
 
Nu ska jag duscha, och sedan åka och handla.
 
 
 

Kållered - Shopping / Kärna - Studsmatta

Igår var jag Jason, mamma/mormor och syster/moster i Kållered och shoppade lite, jag shoppade mest till Joakim denna gång en =) det kan han vara värd ibland, haha =) Efteråt åkte vi till Kärna hem till Jasons farmor och farfar för Joakim var där och grejade med båten, som han skulle lagt i idag (tror jag) om han hinner det.
 
 
 
 
 

Blå stjärnan

Lämnat Xzeena på Blå stjärnan i Göteborg för en tand dragning. Hon bet i ett bowlingklot igår kväll, hon trodde att det var en boll.. suck! Så mu är hon på sjukhuset för söving och tand dragning.. En utav "huggtänderna" var det.. stackars min bebis! 


RSS 2.0