Någon mer som fick resa i julklapp ;)

Bortskämd och söt som man är så fick man en resa i Julklapp, så hela familjen ska åka i slutet av Januari! ^^,
Så myyysigt :) Sen fick jag ju såklart lite parfymer, pengar, TROSOR =D mixer m.m ^^,
Ska bli kanon att resa nu då vi inte kan göra de senare för då kommer ju bebiiis ^^, längatar otroligt mycket efter dig. Vill ha den 9de januari IDAG! så jag vet att du mår bra och vad du är för kön såklart! ;) haha.
 
Nu ska vi bege oss till min mormor på middag, :) Puss så länge.

Jul & bebis!

Hejsan! :)
Var ett tagsen jag skrev nu! ikke okej! haha.
Julen är ÄNTLIGEN över, guud va skönt!
Så nästa år firas den med vår lilla bebis, thihi ^^, spännande!
Vart en helg full med mys och fest haha :) men den har vart okej.
 
Inte många dagar kvar nu tills vi ska på rutin ultraljud (de stora ultraljudet) där vi kan få reda på vilket kön bebisen har :) ganska sjukt att man inte vet om det är en flicka eller pojke vi har i magen haha :) men snart så!
Och vi ska resa i slutet av Januari också :) Så när vi kommer hem därifrån så får det bli till att börja med vårt bebisrum innan jag börjar bli allt för stor :) de ska bli så himla roooligt tycker jag!
 
Haft sjukt konstiga drömmar, en natt drömde jag att det blev en flicka. Då såg man en fot plus ett ben som sparkade rakt ut i magen och sedan var den ute, och den var lik min lillasyster när hon var liten haha.
Sen en annan natt blev de en pojk så de här ska allt bli spännande ^^
En Melissa eller en Jason ^^, thihi. längtar!
 
Jag för typ 2 årsedan :) Blooond va man också!
 
 
 

god jul snyggingar

God jul !
min morgon startade med paket och sen spya. Men som tur va så är de ju tack vare gravidheten då jag inte hade ätit något, puuh! snart kommer mamma och mormor också härligt. Ska slänga mig själv i ett bad nu o sen dra upp lillasyster ur min säng haha. Xzeena springer runt med sitt stora ben, större än henne själv typ haha.



im alive !

Nu är de så att jorden kmr inte alls gå under !! Himla skönt att jag vaknade brevid Joakim och Xzeena igen och jag får träffa alla nära o kära igen :-D nu ska jag nog väcka min man så vi kan julhandla :-) <3



Puuh

Att bygga om bloggen kommer ta hela kvällen känner jag, men vafan gör de !
Bara den blir tjusig :D

Ombygge pågår!

 
Ursäkta röran!

Möte med skolan & morgonprominix!

Hejsan alla solstrålar ;)
Drog ner till skolan för att ha en av dom sista medicin lektionerna, men jag har kuggat på dom flesta proven så jag måste läsa om skiten! Men det gör jag senare då jag anser att det var en för svår kurs,
och speciellt nu när bebis och allt är på g så de får vänta tills hjärtat har kommit ut och allt är i sin ordning.
Man behöver ju ikke vara mammaledig i ett år, så kan likagärna plugga för Joakim är ju hemma på dagarna ändå :) iochmed att han jobbar kväll. Men men,
jag och Xzeena drog ut och gick och sedan till rastgården där hon fick springa av sig :)
 
 
Mitt hjärta i rastgården, ♡

Godnatt!

Nu blir det till att hoppa i bädden med Xzeena :) Upp tidigt för en sista dag i skolan! Sedan looov!!!!! underbart!
 
 
OBS !! Underbart att företeag skriver att dom ska sponsra med en tävling och när väl tävlingen är över och vinnaren ska ha sin vinst, javisst då har man gjort massa fel med tävlingsinlägget m.m. Vissa förklarar verkligrn dåligt! Jag fattar ingenting, men jag hoppas detta löser sig! Så tro verkligen inte att jag har tävlingar o luras! För de har jag verkligen inte, har bevis & jag har andra vinnare som fått alla sina vinster.
 
Godnatt Puss / Sandra!

Hemma :)

 
Hemma hos mig just nu i jul ^^,

Julklappstips

Idag tänker jag tipsa om en parfekt julklapp till din flickvän, pojkvän eller din drömpartner ;)
Eller kanske till din mamma & pappa, :)
 
Detta innehåller 52 mysiga kort hur man ska överraska sin partner under veckans gång, alltså ett kort varje vecka i ett år! Hur bra är inte det? kan ju vara bli världens bästa år för dig och din partner!
tänk att få göra din kärlek glad iaf en gång i veckan ^^, man kan ju göra det i början av veckan och hoppas på att partnern är glad HELA veckan framåt tills ett nytt kort ska dras. Det finns alltså 52 kort och dom delas på hälften, en klumga till damerna och en klunga till herren :) kanon bra tips ju!
Så lös detta och få ett kärleksfullt år, det ska iallafall jag ha ^^, & jag tycker att alla andra också förtjänar ett romantiskt år :)!
Så kika in detta braiga Julklappstips ! :))
 

Skandal i Sverige!

Hej och fyskamm!
Jag brydde mig inte ett piss om detta igår innan jag faktiskt såg det på nyheterna då folk jagade en tjej över en gata och misshandlade henne medans flera 100 såg på och det var typ 5 av dom som gjorde något, en polis gick bara förbi såg man också! Vart är samhället påväg? Och efter denna skandalen igår så kan skitungar med att starta ännu ett bråk till idag! Snälla patetiska skithögar. Låt poliserna försöka göra sitt jobb för en gångsskull och få fast personen som hängde ut alla andra ungdomar med nakenbilder och fula ord. Det är ju så omoget så det är inte sant, när man är i 13årsåldern så tror jag knappast att man är en hora och ligger med mer än 50 pers, det är sjukt!
Och idag eldade några upp svenskaflaggan inne i Göteborg vid bråkets gång, snälla gillar ni inte Sverige så åk hem förhelevete! Sådana som ni är inte värda att stanna, ni gör oss till en skam...
 
första ska våra traditioner bort, och sen ska ni elda upp vår flagga, jo men visst det är helt okej. ELLER INTE! jag blir skogstokig. Folk som gör på detta visset bör få fängelsestraff, eller utvisning hade vart bättre för kommer ni hit för att förstöra så förstår jag mig inte på vad ni ska här och göra.
Sen vill Centerpartiet ta in ännu mera invandrare, de är väl jätte snällt av dom men dom bör tänka på våra svenska först! Det finns inga jobb eller bostäder till våra svenska ungdomar i dagens läge, och då tror dom att det finns pengar till mera pack? nej! Nu måste sverige sätta ner foten! För detta håller inte, det kommer bli inbördeskrig snart.
Låt dom som är här och sköter sig få stanna men nej inga mer, vi kan tyvärr inte hjälpa alla!
Vi har gator fulla med uteliggare, knarkare och alkoholister, hjälp dom till och börja med!
 
Detta kommer nog ge SD bra med mer röster om det fortsätter så här. Min röst kommer lätt gå till SD!
För nu får det vara stopp. Och detta skriver jag inte med rasistisk medning, för jag har inte så mycket emot invandrare men ibland blir de pinsamt när folk kommer hit och missköter sig.
 
 
Tack för mig!

Saknar mitt f.hår!

 
Undra om man ska skaffa sig detta igen? fast jag är dock inte säker på om det är bra att blondera sig när man är gravid? så kanske borde vänta. Men engilt Barnmorska och frisörer så ska det inte vara någon fara förutom att det kan bli blått istället för vitt haha ! :P

Godmorgon!

Godmorgon !
Bara 5 dagar kvar till julafton nu =D har ni hunnit shoppa alla julklappar och allt? det har INTE jag!
Så ska fara iväg med älsklingen på Fredag då vi är lediga :)
inatt vaknade jag vid 4 då han kom in och la sig, sen somnade vi väl vid 6 igen! inte okej.
Så låter han sova lite extra idag stackarn haha :) snart kommer mamma och syster och hämtar mig för lite äventyr :) & mamma ska få hjälpa mig att ringa samtal! haha för hon tycker jag blir för uppkäftig om det inte blir som jag vill att det ska bli. Samma gäller min syster haha!
 
 
här får ni en bild på mig och min Xzeena ^^,
 
Hörs sen, Pussis !
 
 

Hårtips

Så får du långt och fint hår:
* Klippa alltid av allt slitet, jag toppar mitt hår en gång i månaden.
* Använd olja, i torrt eller vått hår
* Skippa hårfön, plattång, locktång m.m så ofta du kan!
* Tvätta håret varannan dag istället för varje dag!
* Använd det balsam och schampoo som passar din hårtyp bäst!
* Skippa löshår och extensions, ger dig mycket finare hår tilslut om du skippar detta.
Efter att man har använt löshår m.m så sliter de så OTROLIGT mycket på håret! Och är du tunnhårig innan så SKIPPA detta! Och använd bra produkter och ät vitaminer istället! funkar inte de, då kan du ta löshår men inte i onödan!
 
Tack för mig, Puss.
 

Till alla amstaff/pitbull älskare!

 
 
Klicka på bilden för att komma till websidan!
 
En as bra webshop för amtaff/pitbull lovers! Finns hur snygga saker som helst till både killar, tjejer, barn & våra älsklingshundar! :) ^^, finns även leksaker som INTE går sönder, det vet vi väl alla hur de är med dessa hundar! haha, min har bitit sönder en leksak nu så de ligger TRÅDAR överallt och jag har inte hjärta att slänga hennes älsklingsleksak! ...än ..
 
funderar på denna skönheten till jacka, synd att jag nyss köpte en ny! För denna är ju HET!
 
http://www.amstaffstore.se/ - Good shiit! ^^,
 
 

Julbak.

 
Alla som var med: Jag, syster, Nattis (kusin), Ella (kusin), mamma, pappa, Jonas (morbror), mormor och John (Nattis pvän) och Xzeena va ju såklart med!
Skoj var det! :)
 

VINNAREN AV Runns Webshop & Erikas Garderob

VINNAREN BLEV duuu HÄÄÄÄR
 
GRATTIS!
 
skicka din adress till min mail [email protected] så du kan få hem din vinst :) Kram!
 
Vinnar texten:

Jag är med! Gillar båda sidorna på facebook med namnet Monia.

Har även gillat min favoritvara, som är det här fina halsbandet:
http://www.erikasgarderob.se/se/produkter/runn-design-smycken-av-egen-design-och-tillverkning/runns-namnsmycken-runn-design/halsband-komplett/namnsmycke-halsband-tag-med-kedja-40mm.html
Det skulle bli en sån himla uppskattad julklapp till sambon, om jag beställde med våran dotters namn på <3
För extralotter gillar jag din fanpage med namnet Monia Sundgren, och följer dig redan på bloglovin
Hoppas!


Vinnaren av AMERBIRD

 
GRATTIS TILL VINNAREN SOM DU FINNER HÄÄÄÄR
 
Maila mig på [email protected] så du kan få presentkortskoden :)
 
 

Ganska lat!

Hej!
Förlåt för min lathet när de gäller bloggandet, men det är inte helt enkelt att orka med skola, blogg, hushåll och att vara gravid ska ni veta! FY! Tro mig, de blir bara ett barn :) Idag gick jag in i v16 :)
känns som om de va igår vi fick reda på det och då var jag i v5 ! Men ne de va ju ett tagsen hahah!
11 veckorsedan jag "skämtade" med joakim om att vi skulle ta ett test för jag "fick för mig" att min mens var sen.
Jo så vi tog de för skoj skull, TRODDE ALDRIG att det skulle visa POSETIVT!
Fick oss en shock och yrade omkring här hemma HAHAHA! synd att ingen filma!
Jag fick ta på mig pjuksen och kila ner till apoteket och köpa ett till, och darrade så jag höll på att dö! Ville bara ringa min syster med nedå, vi bestämmde oss för att inte göra de ifall de va fel.
Men vi tog ett till, javisst de visade GRAVID jättefooort! Så vi fick ju panik och Joakim fick köpa ett till, efter tre test så fattade vi att vi skulle ha barn! Och jag kunde inte hålla mig mer än typ 2 dagar! Jag ville verkligen berätta för mamma pappa och syster, och Jockes familj. Så de gjorde vi.
Pappas kommentar: Jasså? Ska Xzeena ha valpar?! =D
HAHAHAH ! så söt! nej din dotter ska ha en!
Min syster blev shockad och trodde mig inte så hon fick ringa mamma och fråga haha!
Sen va jag ju tvugen att berätta för mina bästaste vänner, Linda & Jenny :) Jenny kom hem till mig så fort ögat hann blinka haha & Linda själv ska ju ha barn om ca 10 veckor! :) Så detta kommer bli ball ^^,
Så nu fick ni veta denna historian också ;) & när jag vart i vecka 12 blev det offentligt haha kunde inte hålla oss längre!
 
där är han/hon lika liten som ett grodyngel, och nu är den lika stor som en advokado!
Kommer ny bild den 9 januari + kön ;) fast undra om ni ska få veta könet ;) jo kanske thihi.

Lördag

Upp vid 8 för att åka och baka men jag blev för trött så fick pappa att köra hem mig, sen ätit hos pappa o nu är de hemmakväll som gäller galet trött, älskling ligger o sover o jag sis o xzeena kollar på film :-) ganska skönt !
hoppas alla får en härlig lördag !

Soffbyte!

Men det är svårt att veta vilken man vill ha!
Vilken är snyggaste? 1.2 eller 3?
Och dom är självklart ifrån http://Chilli.se/  min favvo buutik! Så jävla snygga saker där.
 
 

Torsdag!

Kom nyss hem ifrån ett möte :) Är ganska svin trött och seg! Ska snart tvätta också, och ut med hunden.
Galet va segt allt är idag!
 
Hörs sen och svarar då på alla kommentarer m.m :) !!
 
 

Godeftermiddag!

Sitter ännu en gång ner med provet för att klara det, allt har inte kommit in i hjärnan än heller. Illa! Men men de kommer nog gå hysat bra.
Ikväll kommer mamma syster mormor kusin och lillkusin hit och julbakar mysigt! :D
Kommer lägga ut kort sedan =D
 
 
Och du, missa inte mina tävlingar:
HÄR kan du vinna löshår! så anmäl dig :)
& HÄR kan du vinna prylar ifrån  Runns Webshop & Erikas Garderob.
Så missa inte detta nu! Den sista tävlingen dras en vinnare på IDAG och det kan bli DU!
 

Krypa till kojs i soffan!

Gå ut med Xzeena sen ska vi krypa ner framför tv:n får nog bli Sons of anarchy tills Joakim kommer hem :)
himla trött och slö har jag vart idag!
 

Design problem... igen!

Jag blir snart galen på mig själv, aldrig nöjd med designen!
Så nu vill jag ha en ny, en mer "vuxnare" men samtidigt lite ball med lite rosa!
Haha jag får ta mig en funderare ... igen haha !
 

Medicin

 
 
Hejsan!
Idag har de vart fullt hus hemma, imorse vid ca 7.30 kom det folk och greja hemma hos oss så jag for iväg till skolan och sen hem till min pappa. Sen har jag träffat min mamma syster mormor morbror kusin och mormors man :) trevligt! Imorgon ska vi ha bakdag hemma  hos mig :) ska bli mysigt! Och roligt att min lilla söta kusin ska vara med :) Så himla söt och go!
 
Och nu ska jag sätta mig och läsa medicin har prov imorgon, suck! Hoppas de går bra, jag är dock ingen höjdare på medicin asså! Och nästa vecka har vi prov i det igen .. men de ska nog gå vägen! Bara till att beta av ett och slå på nästa! :) & nu är min älskade Xzeena hemma igen, hon fick sova hos syster och pappa inatt pågrund av att gubbarna skulle komma :)
 

Be happy be slim

Ett tips till dig som vill förlora ca 2kg i veckan om inte mer så rekomenderar jag Lepigen!
Jag åt lepigen för ett tagsen och man rasar i vikt, SKITBRA!
Vet flera stycken som jag har sagt åt att ta och börja med Lepigen som har nått sitt viktmål!
 Lepigen.se
Jag själv kommer att börja med dessa igen efter att jag har fått barn, nu vågar jag inte äta dom iallafall.
Men till sommarn kommer skinny saandriiie tillbaka! :) men kommer att fortsätta att ge er andra massor med tips !
För man vill ju faktiskt vara smal, eller har jag fel :)?
 

Julklappstips: Flickvännen

Till flickvännen:
 
 1. Sexiga underkläder!
Det gör din tjej övverlycklig och kanske dig själv också ;) Här har du en billig och bra webbutik!
Katsumi
 
2. en mysig Ziperall nu när det är så kallt ute!
 Ziperall
 
3. Natulig bröstförstorning!
Vilken tjej hade inte dödat för denna julklapp!
 500 Cosmetics

2013

Längtar grovt mycket till 2013, nu kan 2012 ta slut så man kan få lite mer spännande saker att uppleva!
Eller hur allisamms? ^^,
 
 
Vad tror ni, pojke eller flicka :D?

Jul på Liseberg

 
Hejsan allisamms!
Denna helgen har vart lugn och skön, fredagen tillbringade jag med min syster framför X factor och massa filmer!
Sjukt skönt, Joakim var på Julbord och kom sedan hem och väckte oss klockan 4 typ haha!
Sen igår var jag och älsklingen på Jul på Liseberg :) myysigt men jäävligt kallt! Var där inne i en timma typ sen åkte vi och åt och sen hem och kollade massa filmer, & jag somnade som vanligt haha!
 
Hörs sen, ska ringa och väcka min syster! För hon ska ju komma hit och spela bingo med mig! haha
 
 
 

Xzeena med ny skarf!

 
Otroligt snygg va =D? igår fick hon en fräck skarf thihi. Tror faktiskt hon gillar den,
om inte annat så klär hon ju jävligt snyggt i den ! :D

AMBERBIRD.SE

Fick ett ROOOSA fint paket i brevlådan idag när jag kom hem ifrån en kall utedag med fyrhjuling,
hundlekar & bilmeck!
Och det var ju en kanon grej en sån här dag thihi =)
Tack Amberbird !
 
Du vet väl att jag har en tävling med http://Amberbird.se/ där du vinner presentkortet på bilden!
den finns HÄR så anmäl dig förgudsskull! :))

Snö by sweden

Fick klickat hem detta ursnygga armband ifrån Snö of sweden ^^,
 
Smycken från Snö på Chique.se
 
Fint va :))? kanske en toppen julklapp till din mamma, mormor, farmor, syster eller flickvän :)
gå in och kika efter. Snö of sweden gör så söta och fina smycken tycker jag :)

Vinn presentkort hos Amberbird

Presentkortet är värt 100:-
 
För att delta: Skriv "JAG ÄR MED + epostadress"
Gilla Amberbird på facebook HÄR
 
För extra chans till vinst:
Gilla min bloggsida HÄR
Följ mig HÄR
Sen kan du ju alltid vinna en Ipad HÄR
 
Du får gärna blogga om tävlingen!
Sen vinner du, LÄTT!
 
Avslutas 12/12

Dagens blogg + vinnare 6/12

HÄR
 
Grattis till dig :))
 
och nu kör vi på´t igen:
För extra chans till vinst:
Gilla min bloggsida HÄR
Följ mig HÄR
Sen kan du ju alltid vinna en Ipad HÄR
Sen vinner du, LÄTT!
 
Vinnaren utses alltid Dagens efter!

Trött på illamåendet!

Gokväll!
Mamms och sis åkte nyss hemifrån mig, dom va här och paketade in julklappar för vi ska vara här på julafton :)
Skoj =D skönt o slippa åka någonstans! Så de ska bli en heldag med familjen och släkten hos mig =)
Sen har jag vart i stan med mamma idag efter skolan, och jag fann lite smått och gott.
Tex nya korgar som man kan sätta in i bokhyllan i vardagsrummet, men ajdå .. dom va fööör små!
Så jag får hitta ett nytt ställe till dom haha :)
 
Och gud va mitt illamående har vart knaprigt idag,
först påväg till skolan, sen i skolan sen i stan & nu när jag skulle diska höll jag på att spy!
Det är inte roligt.
Fick tryckt i mig illamåendestablett så nu ska de förhoppningsvis försvinna.
Det har vart de jobbigaste änsålänge med gravidateten, hatar att må illa!
Men ska nog vara lycklig att jag har sluppit kräkningarna och så, :)
 
 

Medicin

Godmorgon !
Då sitter man i skolan igen och har medicin, läser om hjärtat helt otroligt va saker de finns !
Längtar t kl 12 för då kommer Joakim så ska vi till Jysk !:-)
asså guud va jag längtar till den 9 januari! åå titta på bebisen igen :-D



Blev trött

Hejsan!
Nu blev jag galet trött så jag ska nog lägga mig och kolla på Stalker snart visst är det ett spännande pogrammmm?
Sjuuukt va idioter det finns till folk, galet!
Måste även plocka iordning i vardagsrummet för det ser ut som ett bombnedslag i hyllan!
Får åka till jysk imorgon och köpa korgar man kan trycka in och slänga i all skit i haha ^^, fifi idé va ?
 
& idag har jag även kommit på hur folk kan ändra sig fort, på ett pinsamt sätt. Och hur patetiska folk är som pratar skit bakom ens rygg är, blev faktiskt gigantiskt arg men sket i de. Tur har jag dock att jag inte föddes med fet röv och köttbullekropp! Stör mig !

Dagens blogg 5/12

För extra chans till vinst:
Gilla min bloggsida HÄR
Följ mig HÄR
 Sen kan du ju alltid vinna en Ipad HÄR
Sen vinner du, LÄTT!
 
Vinnaren utses alltid Dagens efter!
 
 

Julklappstips

1. ASFRÄNA strumpor!
Varför inte nu när det är så himla kallt?
 
Happy Socks
 
2. Massor med märkeskläder!
Varför inte skämma bort någon du håller kär ;)?
Skjortakuten
 
3. Skor kanske, jättebilligt! Jag själv har en lillasyster som är skokär så varför inte ;)
 shoesbyteddy
 
4. Casino kanske? vinna massor med pengar till alla julklappar!
 Spillehuset
 
 

 
Fint va :)?
 
Vad heter ditt/dina barn= eller vad vill du att dina barn ska heta?
:)

möta syster

Nu ska jag fixa mig för att dra å möta min syster :-) vi ska ut på lite ärenden. Hörs sen ! Puuuusss



2årsedan ♥ Xzeena

 
Idag är det exakt 2årsedan jag hämtade min donna i Lysekil ^^,
Den 4 december 2010 blev hon min,
Tänk att vi har stått ut med varandra så länge Xzeena, och mycket längre ska de bli!
 
Bjuder på lite bilder på lilla Xzeena till stora Xzeena! :)
Det var när hon vart liten :)
& nu är hon så här:
 
& detta är taget idag:
 
& hon är mitt allt, ♥
 
 

Medicin

Ska skriva iordning ALLT så jag inte kuggar på ett enda prov!
men det är MYCKET!

Tourn - Få chans att vinna en ipad du också!

Jag är medlem på TOURN där man kan få sponsorer till tävlingar och massa rabattkoder!
Hur bra som helst!
Och man har chans till att vinna en Ipad, så varför tar du inte den chansen där också? jättebra ju!
så bli medlem HÄR
 

Julklappstips!

 
Tandsmycken är ju sjukt snyggt ! Jag själv har en stjärna i guld på tanden, URSNYGGT!
Dessutom kan jag ge dig 50:- i rabatt hos Twinkles , ange bara koden tw12 i kassan ^^,
 
 

AggroSandra tillbaka!

Hejdå skit dag!
 
Nu kom jag nyss hem ifrån min älskade mamma, min kusin och min morbror var där också!
Hade en jättego hemmakväll, såna vill man ha oftare när man är gravid och inte får göra något annat.
Men dagen har vart galen!
Från tårar till panik, från panik till att kasta mobilen i golvet och sen bli rädd för att den kanske kunde gått sönder, lyckad dag va?  Sån har jag vart ta mig fan hela dagen, vad som helst kan reta upp mig idag! Får nog önska mig en jävla boxningssäck i julklapp för min stackars telefon vill jag ju faktiskt ha kvar ett tag till!
Så jäkla irriterad idag så jag skulle kunna hoppa ifrån angeredsbron tio ggr om och hoppas på att jag bara får ont och inte dör, jag kan inte beskriva hur det känns. Och det är förfärligt jobbigt när man inte kan eller vill prata med någon, försökte öppna mig mycket för mamma och Carro idag men det gick inte bra! räcker att jag bara tänker tankarna så kommer tårar och ingen röst får jag fram då heller.
Tänk att jag är en av de 10% som fick depression i gravidateten, eller? kanske bara är idag.
Förhoppningsvis är det de!  Men det värsta är att vara ensam hemma, och veta att alla andra är ute och festar och har skoj medans jag sitter här hemma i sängen som en jävla fetkossa, en jävla lodis!
 Eller nee, jag är ju inte fet och lodig, men man känner sig ganska meningslös faktiskt!
Längtar till den lilla är ute så man kan bli lugn och normal igen! Okej, fortfarande inga fester men då bryr man sig nog inte så mycket för då är jag inte ensam hemma då har jag iaf ett hjäta hemma helatiden, <3
 
(OLDPIC)
God natt!

1 December, skit dag!

Hejsan!
Känns som en riktig skitdag idag, har humörsvängningar som bara den!
först glad sen sur sen glad nu AS SUR!
Saknar en heldel dom man gjorde innan gravidateten, är självklart ASGLAD över detta men man får ganska konstiga tankar som gör att man känner sig helt pyskiskstöd! inte alls roligt...
Och ibland känns de som om de inte finns tillräckligt med freback och då blir allt bara ännu jobbigare.
Jag vet att många kommer ta illa upp över detta inlägg men det SKITER jag i, för det är såhär jag känner för stunden och de är så här jag mår just nu! Känns som ingenting går bra längre. Innan kändes allt skit bra, hade ett fantastiskt bra jobb och det gick skitbra i skolan. Nu har jag inte mitt jobb kvar och jag ligger efter i skolan och det är verkligen extremt jobbigt, jag vet inte vad jag ska ta mig till..
Körkortet skulle vara klart i December men det finns inga körlektioner förens den 14de december så det är också förbannat segt .. Allt är bara krångligt!
 

RSS 2.0