Då var det bara två dagar kvar...

Då var det bara två dagar kvar utav detta året, snart intar vi det nya året 2016. 
Sjukt vad åren går fort, dom bara springer iväg haha! 
 
Får göra ett inlägg sedan med tillbakablickar ifrån år 2015, men först blir det till att göra klart mina två sista arbeten till skolan så jag blir färdig undersköterska om några dagar! :D weeiho! 
 
Just det, igår åkte jag, joakim och jason till tatueringsstudion, där jag fick presentkort när jag fyllde år =) och nu har jag fått en tid bokad och berättat om mina planer =) så snart har jag en ny tatuering, wei =) 2016 kommer börja bra iallafall, först blir jag utb. uska och sedan en ny tattoo på det, kan det bli mycket bättre början? haha
 
 

Lite bilder ifrån julen =)

Julafton spänderade vi först hemma på morgonen, Jason var lite trög på att gå upp men när vi sa att han skulle få öppna julklappar så sprang han upp haha. Sedan åkte vi hem till pappa på julfrukost och efter det åkte vi hem och gjorde iordning oss. Och eftermiddagen spänderade vi hemma hos Jasons farmor och farfar, kollade på Kalle Anka mm, åt middag, sedan kom tomten och delade ut paket. Jason tyckte att han var lite läskig och började att gråta så Joakim vill hålla honom och gå med honom fram, och självklart var det första paketet till Jason haha, men det gick bra. Han skakade hand med tomten men han fick ingen kram utav Jason det var för läskigt. 
Efter att tomten hade vart där så fikade vi och sedan spelade vi julklappsspelet, där vann jag ett knivset och min fina skål som jag hade med mig haha. Sedan satt vi och spelade spel till ca 1 på natten och efter det la vi oss, sov i husvagnen. Det var sååå mysigt, det blåste jätte mycket och det regnade. Sovmorgon blev det också, Jason vaknade inte förens halv tio, vi fick tillochmed väcka han haha. 
 
 
 
Juldagen spänaderade vi hemma hos min mamma och hennes gubbe på eftermiddagen. 
Vi åt julmat, sedan öppnade vi paket, fikade och sedan körde vi julklappsspelet. Och där vann jag en bärbar mobilladdare (typ), och en lampa men den fick jag byta bort med min mormors gubbe så jag fick en fin ljusstake hihi den jag ville ha helatiden, ska sluta köpa saker som jag själv vill ha hahah! 
Sedan blev klockan sent och vi åkte hemåt. 
 
 
 
Idag vaknade jag och mådde som ett popcorn, helt slut. Så trött så att jag mådde illa och kände mig lite halvt yr så jag gick och la mig igen och sov. Jason och Joakim åkte till hönö för lite mer julfirande, och jag och Xzeena somnade om och vaknade vid ca halv 2 igen. Sedan har vi vart ute och gått, och kollat på film. Även städat lite och fixat, men nu är jag trött igen. Snart kommer Joakim och Jason hem också =) och grease är på tv, så får kolla på den och slappna av lite innan dom kommer haha. 
 
 
Puss så länge!

Godmorgon - Dan före dan före doppare dagen!

Japp om två dagar är det julafton, hur sjukt är inte det? det var ju nyss sommar! Yäyä, betyder bara att det snart är sommar igen haha ! =) Idag ska jag städa och plugga medans Joakim och Jason är och grejar i garaget hos Jasons farmor och farfar =) ! har även fått reda på två betyg idag, medicin och palliativ vård och blev godkänd i båda! Gott !! =) Ikväll ska jag jobba också, gjorde det igår kväll också. Det var roligt att träffa alla igen efter att inte ha varit där på ett tag nu =) . 
 
Men nu ska jag städa, puss så länge! 
 
(lite kort sen igår)
 

I'm drowning

Seriöst I'm drowning under allt jag måste göra innan jag är klar! Tänkte först att jag skulle klara detta med en nypa salt, men ja här sitter jag klockan typ 12 på natten och har hitils lämnat in en uppsats, som jag inte ens vet om den är rätt gjord eller om den är okej överhuvudtaget, jag har fan aldrig skrivit en riktig uppsats så jag körde bara på, vad kan hända? måtte jag bli godkänd! haha 
Nu har jag iallafall fått in den, nu är den väck ett tag tills jag ska få bedömning på den! Blaha! hatar att betygsättas haha! 
Nu har jag bara (läs BARRRRA) en uppsats till att lämna in som ska vara ännu större, och sedan har jag en stor inlämning och fyra lite mindre inlämningar, sedan är jag ta mig fan klar! Så skönt, men än har jag mycket att göra, så ska la börja med den stora inlämningen nu, så kanske jag kan få in den imorgon. 
Får se hur länge till man orkar att sitta, börjar bli lite lätt trött faktiskt, gäsp! 
 
 
Ge mig pepp, ge mig ork, ge mig mer tid på dygnet.

Fjärde advent + uppsats

Godkväll! då var det fjärde advent idag, fort det har gått! 
Idag har vi hunnit med en heldel, började med en långpromenad med Xzeena imorse och sedan åkte vi och handlade lite presenter till Jason´s kusin och efter det åkte jag och tränade med min syster. Det var otroligt dött på STC imorse, sådär skönt dött haha. Allt för sig själv nästan ;) höhö 
Efter lite träning så bar det hemåt och fixa sig inför kalas hos Jasons kusin =) 
och nu sitter jag hemma, Jason sover och Joakim åkte och umgicks lite med hans syskon. 
Så jag ska sätta mig med min uppsats så att den blir klar, ska skicka in den och sedan är det ett problem mindre haha! och då är det bara till att börja på nästa uppsats! suck.
 
 
Hoppas ni alla har haft en bra dag! Kram
 

Godmorgon lördag!

Godmorgon..
Idag vaknade jag med en helt hysterisk Jason som inte var nöjd med något, men nu äntligen leker han och är ganska glad. Han är lite små grinig idag om man säger så. Kan vara så att han är uttråkad på att bara vara hemma kanske, för det är inte jättekul. Men nu är han frisk så han kanske får en cykeltur ute senare idag.
Imorgon ska vi på kalas så då får han träffa sina kusiner och leka med dom en stund iallafall. =)
 
Idag får det bli en lugn hemmadag med städ och pyssel, funderar på att börja med mitt bord som jag inte har hunnit med än haha. Och sedan får jag sitta med min uppsats så att den blir klar, den ska bli klar senast imorgon, min egna deadline! Så jag kan börja med den sista uppsatsen sedan och sedan dom andra småsakerna som är kvar att göra. Sedan är jag klar! så skönt, helt underbart!
 
 
Hoppas ni får en bra lördag! Puss

Godnatt 🌙

Nu är det natten för oss efter en myskväll med lek tacos och film :) och nu ligger vi alla 4 nedbäddade i sängen som är nybäddad också! Lyx haha. 

Godnatt på er 🌟🌜


Mysmorgon med Jason och Pippi..

Godmorgon på er! 
Idag fick man sova lite längre än vanligt och vi gick och la oss ganska tidigt igår också, skönt! Ska nog fortsätta med det föralltid haha! 
Så nu sitter vi och kollar på Pippi på barnkanalen, Jasons nya favorit! haha får nog köpa hem lite dvd filmer med pippi till han, i julklapp kanske =) 
Fast frågan är om det verkligen är så bra att han kollar på henne haha han sitter och skrattar åt vad enda hyss som Pippi gör! :P 
 
 
Och idag mår Jason bättre också, förbannade feber! skönt att se han bättre ! =) 
 
Hörs sen, Puss!

Sjukstugan

Hej! 
God eftermiddag på er allt, idag har jag varit hemma med Jason som är sjuk. Dom där dagisbaskeluskerna kröp på han .. igen. Tycker så synd om min lilla kille! Hoppas han blir bättre snart, just nu sover han men det har han gjort lite då och då idag. Men han har orkat leka lite också. En jobbig sak med detta är att jag måste få hit någon som kan gå ut med Xzeena, för jag kan inte lämna Jason ensam hemma och jag vill absolut inte dra ut honom när han är sjuk. Och jag tycker fruktansvärt synd om Xzeena också men min mamma kom tillslut så att Xzeena kunde få komma ut och göra sina behov, så jag får gå en långis med henne sedan. Hon var även ue med Joakim imorse. Hon liggr och sover hon också och vaktar sin sjuka lillebror 💕💕
 
Snart kommer Joakim hem så ska vi hitta på någon middag och sedan får jag se om jag orkar ta mig iväg till träningen, MRL. Tror jag får strunta i det TYVÄRR, jag vill verkligen träna men vet inte om det känns så bra att åka ifrån Jason när han är dålig och han är så mammig när han är sjuk, mammas lillaplutt! 
 
 
Hoppas allt är bra med er! Kram

Julklappstips - Syrran, Mamma, Svärmor eller kanske till dig själv ;)

Nelly har så mycket fint och dom har även rea nu också som du inte får missa, då kanske du tillochmed kan köpa lite extra julklappar till dig själv haha :D 
 
 
Kollage: Rea på Nelly
 
1. Jeans | 2. Blazer | 3. Klackar | 4. Paljettklänning | 5. Fodralklänning

Julklappstips - Pojkvännen, pappan, brosan mm

 
Här kommer ett litet julklappstips till pojkvännen, pappa, bror eller kanske till någon annan du tycker om =)
missa inte heller att det är massa rea så det kan bli en heldel klappar! =) 
 
 
Kollage: Rea på Stayhard
 
1. T-shirt | 2. Jeans | 3. Sweatshirt | 4. Jeans | 5. T-shirt

Lucia på förskolan

 
Igår var vi på Jasons förskola och firade lucia =)! Jason var en liten tomte =)

Uppsats; Multipel Skleros.

Sitter nu inne på min 2 timma med att få ihop en uppsats om Multipel Skleros. Går nog ganska bra, har iallafall fått ihop säker 20 kladd om inte mer hahah! och på uppsatsen har jag väl skrivit 1-2 sidor kanske.
Hoppas på att bli klar med denna uppsatsen denna veckan iallafall så kan jag börja på den sista nästa vecka lite pö om pö så allt blir klar snart! 
 
Ska hämta Jason om en stund så ska vi hem och städa och duscha och sedan ska vi bort till förskolan på luciafirande en stund, ska vara ute så får se hur länge vi är kvar det är så kallt! haha men förhoppningsvis kommer solen fram lite. Jason ska vara en söt liten tomtenisse =)!
 
Bilder kommer sen, på Jason såklart inte på andras barn så kameran får stanna hemma ifrån förskolan haha. 
 
 
Nu får jag fortsätta lite, Puss !

Lite julbak

 
 
Lite julbak har vi allt hunnit med, lussekatter och pepparkakor =)! nu ska jag skriva uppsats om MS, wish me good luck! =)!

Julkorts försök

 
Idag har jag försökt få till de där fina julkortet som man har i huvudet men det blir inte alltid som man vill haha! Men några kort fick jag iallafall som kan funka till julkort haha =) !
 
Blev era bra? =) 

Praktik ✔


Nu är det fan inte långt kvar!

Sitter och skriver ner Jasons schema till dagis för nästa vecka, och då har jag bara ett prov på måndag, sen eget arbete tis, och då börjar jag med en av upsatserna. Och lediga på onsdag, skola på torsdag och lediga fredag, sedan är det jul! Och då ska jag hinna klart med tre upsatser och sedan är jag klar! Weeiihoo! 
Den 8/1-16 är jag undersköterska! och det ska bli så skönt, nu närmar det sig äntligen slutet! 
 
Ska snart göra oss i ordning för dagis och praktiken, sista dagen idag!! :D hoppas jag pallar mig igenom den bara, är så sjukt trött, och förkyld så hoppas denna kvällen går fort! =) 
 
Puss så länge!
 
 

Bvc 2 1/2 årskontroll

Godmorgon! 
Igår var jag på praktiken till klockan 13.30 för att sedan åka till BVC med Jason på två och ett halvt års kontroll. Han fick göra lite tester som att tex sätta en leksaks hund i en kopp, sparka på en boll och låta som olika saker. Men han var lite arg när vi gick in i "kontrollrummet" så vi fick ta mötet utanför i lekrummet (väntrummet). Sedan var det en elev som höll i mötet med våran bvc sköterska brevid. Jason blev tyst och kröp ihop som en boll i mitt knä och vägrade att svara dom och att ens titta på dom. 

Men efter en stund släppte det, dom frågade hur en hund lät, hur en ko lät och en del andra saker med sol vart hans mage var och näsa med mer men Jason svarade "brum brum" på allt... haha så typiskt när man vet att han kan säga olika saker och att han kan låta som olika djur med mer. Vi fick även kämpa med vägningen och mätningen men tillslut fick vi svar och han var 92.4 cm och väger 15 kg han följer kurvan perfekt! :) ♡ och när vi skulle gå hem igen så sa han Hejdå flera gånger och lät även som en hund hahah unge. 

Efter kontrollen åkte vi och hälsade på mormor och nisse :) fikade med dom en bra stund :) sedan bar det hemåt och fram emot kvällen blev jag sjuk, känt mig halv dålig hela dagen igår men igår kväll så sprack det och nu är jag dunder förkyld, typiskt när det är sista dagen idag på praktiken... hoppas jag orkar! Har gjort 125 timmar och vi ska göra 128 så får iallafall hålla ut i tre timmar. Fick godkänt igår på praktiken iallafall :)! ✌👍 nu ska jag vila lite med Jason framför byggare bob :) Puss!  


Nu är det jul i vårt hus ;)

Idag har vi klätt granen med Jason =)
 
 

Ge mig ork

Sitter i bilen och försöker att hitta ork att gå och köpa en parkeringsbiljett och sedan bege mig in till sjukhuset för att byta om och köra på ett kvällspass är så jävla trött. 4 dagar kvar på praktiken så skönt. 

Lördag

Hejsan på er, ligger just nu hemma i sängen med Jason och kollar på båten Elias och väntar på att Joakim ska komma hem ifrån jobbet, han jobbar extra idag serreni. Igår var vi uppe och kollade på Idol finalen, halva iallafall sedan bytte vi till Alpha dog istället, den var sjukt längesedan man såg sist. 
Så var även Jason´s farbror här och kollade på idol/alpha dog med oss. Jason somnade sent igår så hade hoppats på sovmorgon, men nej det fick jag inte han vaknae en bra bit innan klockan åtta. 
Så vi har målat med fingerfärg, badat, två gånger. Och sedan har vi tvättat och sånt skoj. Och nu väntar vi på att Joakim ska komma hem så får vi se om vi kanske ska åka till Ullared =)! 
 
 

Fredag hela dagen

Vilken härlig fredag vi har, storm, trasigt golv och jobbgubbar plus ett uttråkat barn och en uttråkad hund.
Sedan har vi ingen bil heller så vi kan inte åka någonstans, Joakim fick äran att ta den till jobbet idag, tur var väl det för fy vilket väder vi har och värre skulle det antagligen att bli. 
Idag får det bli hemma mys med godis och lite mys framför Idol kanske, är väl final idag? 
och massa tända ljus på det, super! 
 
Sedan ska jag ringa på ett jobb som ringde igår men kunde inte svara så ska ringa dom idag =) så fort jag kan. När jag inte har folk hemma och inget gnälligt barn eller någon hund som gnyr. Spännande! 
Hade vart skönt att ha ett jobb den dagen jag är klar, så jag slipper gå på timmar. 
 
Yäyä, ska försöka komma på hur jag ska underhålla Jason och Xzeena dom kommande timmarna haha! 
Synd att vi inte har två bilar så hade vi kunnat åkt till mormor, lek och buslandet eller något annat skoj! 
 
 
Och här får ni bild på en som behöver klippa sig! haha :D
 

Här hittar du nyårs outfiten!

 
Kollage: Nyårsklänningar!
 
1 här | 2 här | 3 här | 4 här | 5 här | 6 här

Godmorgon - fem år tillsammans

Godmorgon - fem år tillsammans.
 
Idag är vi lediga hela dagen och fredag är det också, Joakim jobbar och Jason, Xzeena och jag ligger och kollar på ANdra sidan häcken. Fick gå upp tidigt idag pga av att det kom en jobbgubbe som ska börja i vårt vardagsrum, snart ska vi få golv där igen. Dom ska bara fixa väggen som var vattenskadad och fylla hålet i golvet igen. Så vi får golv innan jul iallafall, så vi kan ha en gran med massa julklappar under! =) haha
 
Och nu till dagens stora händelse, idag har jag varit Xzeenas matte i fem år, fem hela år har vi tillbringat tillsammans. Och hon är världens bästa! nu är hon även världens bästa storasyster till Jason. 
 
 
Världens bästa! Och idag blir även Jason 2½ år! =) 
 
 
 
Påväg hem =)
 
 
Bilden på Xzeena som var på blocket.
 
 
Xzeenas första dag hemma, lille plutten!
 
 
 Sjukt vad tiden går fort, och vi har gått igenom mycket tillsammans, och mer ska det bli! 
Min lille bebis föralltid! 
 
 

Trött

Idag är jag trött som tusan idag, men imorgon får jag lite sovmorgon äntligen haha fått gå upp tidigt i två dagar nu puh inte min grej, jag gillar det där med att jobba kvällar haha  

Julklappstips

 
Hos Getpersonal kan man hitta julklappar till alla, och det som är extra roligt är att man kan få julklapparna med personlig gravyr, vilket är kul!  Och dom har även snabb leverans!
 
 
 
 

RSS 2.0