Rubrik?

Sjuk känsla när magen är borta man nästan saknar den trots att den var jobbig i slutet!
Tänk att lille Jason log där inne, helt sjukt! Och nu ligger han på min mage istället för i.
Detta är något som jag tycker att alla måste uppleva, javisst de har sina jobbiga stunder men usch va väärt det är
allt det jobbiga! Sån kärlek går inte att beskriva :)
Så skaffa barn med er nu ;) förlossningen är ganska hemsk men värt det, för du får något otroligt efteråt! :)
 

Äntligen FREEEDAG! :D

 
Hejsan, då var de äntligen fredag =D
Fast för mig är det ju typ fredag varje dag för jag är ju mammaledig haha :P
men idag blir ju även Joakim ledig & ska vara hemma hela helgen med mig Xzeena och Jason :)lite roligare.
När man är mammaledig har man inte så mycket att göra, eller jo klart byta blöja och mata och sova, sedan ta hand om hemmet, men det har jag ju gjort ett tag nu haha. Och när Jason sover så vet jag inte vad jag ska göra ..
Försökte väcka min syster nu men det funkade ju sååådär! inte alls. Klockan är ju trottsallt 8, och hon kommer la sova hur länge som helst. Jason ligger här på min mage och sover så sött, och Xzeena ligger vid mina fötter och sussar hon med, mina bebisar! =)
Sedan kommer mamma med, vi ska baka smörgåstårta och grejer till min lillasysters 20årsfest som hon ska ha imorgon :) skojskoj! Sedan ska jag åka med mamma hem och hämta en bil, ska köra min syster och hennes vänner imorgon för dom vill ju ut i Kungälv efter att vi har firat henne i Lödöse, så Joakim och Jason ska få lite egentid imorgon, de behöver dom också ha :) Jason är himla mammig nu haha men det är inte så konstigt jag har ju faktiskt mjölken hahah ;)
 
Mitt hjärta nanar, myyys!
Mitt andra hjärta nanar med, (gammal bild)
 
 
 

Torsdag

Godmorgon ! =)
Ligger hemma i sängen och myser med Jason :) ska kika på Pretty Little Liars en sväng sedan upp och fixa oss inför BVC :) mamma ska följa med idag, skoj :) för Joakim jobbar hehe.
 
 
Här ligger lille Jason och sover :) myspys! men nu vaknade han, PUSS!

Onsdag

Hejsan!
Vaknade av att underbara Jason var hungrig så han fick mat och vi gick upp och kollade tv och städade lite,
sedan kom mamma och min syster hit en stund.
Så jag och Carro gick ut med Xzeena så fick Jason vara med mormor :) sedan skrev vi ner all mat dom ska handla tills på lördag då vi ska fira min lillasyster som fyllde 20år i lördags, men vi kunde inte fira henne då för hon var i Öland med sina vänner och firade midsommar.
 
Nu sover Jason äntligen igen så jag ska hinna göra mat innan hans söta pappa kommer hem :)
Imorgon ska vi till BVC också och mäta och väga han :) se om han gått upp lika bra denna veckan som förra.
Då hade han gått upp 220g och 200 är jättebra om dom går upp, han kommer nog bli en liten söt knubbis haha.
 
 
 

Lite kort!


Jason, promenix till gammelmormor igår.
 
Jag, Jason, Carro och Xzeena! (Liten mage har jag kvar hahah)
Min prinsessa hemma hos mamma på midsommar, visst är hon fin :D?
Jason sussar hos sin mormor på midsommar :)
Jag och älskling med kransar och grejer hahahha ! Hemma hos min mamma på midsommar :)
 

Jason 3 veckor!

 
Idag är det tre veckorsedan Jason kom till världen! Tiden bara rinner förbi, snart är han ju tonåring!! haha ;)
Och allt går jättebra med honom, han mår bra och vi också.
Helt galet vad man älskar den lille krabaten, fast de gjorde man ju redan när han låg i magen men nu är han äntligen utanför magen!
Känns otroligt konstigt att inte ha en stor mage längre, igår orkade jag gå ut å gå jättelångt med mamma och syster, helt otroligt! Innan hade ja tuppat av haha
 
Och vet ni? ja har redan gått ner alla gravidatetskilon, UNDERBART! Trodde de skulle ta evigheter att gå ner dom men nej nej ! :) så lätt va de. Efter en vecka vägde jag lika mycket som jag gjorde innan jag blev gravid :)
Göttit!
 
Nu ligger Jason och sover så jag ska passa på att röja lite i hans rum och lite överallt! Har så mycket kläder till han så vi kan drunkna här hemma snart! haha
Hörs kanske sen, PUSS!
 
 

Förlossningen

 
Hejsan!
Nu har jag lite "egentid" när Jason sover och Joakim är ute med båten och fiskar,
så jag tänkte berätta om förlossningen för er.
Bli inte rädda för att skaffa barn nu bara haha ;)
 
Natten till den 4/6 vid ca 03.00 tiden så fick jag en kraftig "mensvärk" som var otroligt jobbig, jag trodde att jag bara var bajsignödig och gick till toa men nej det gick inte så jag gick och la mig igen. Men värkarna slutade inte och dom gjorde ondare och ondare för varje gång men jag ville inte väcka Joakim för jag trodde verkligen att dom skulle försvinna. Men ca halv 5 fick jag väcka Joakim med gråten i halsen och tårarna rann, snyftade fram att jag hade ont och han sa: Har du ont? HAAAAR DU ONT?
tror inte han fattade först (haha)
 
Han fick tillslut gå upp och ringa till förlossningen som sa "Ta en värktablett och ett varmt bad så kan det avta!"
Jag fick ringa mamma som fick komma med värktabletter, jag grät något otroligt när jag ringde mamma. Hon kom som en hjälte med tabletter och jag tog ett bad men det hjälpte INTE kan jag ju tala om.
Jag och Joakim började räkna minutrarna mellan värkarna och kom sedan ner till ca 3 min mellan värkarna och då fick Joakim ringa igen till förlossningen, jag ville verkligen inte vara hemma längre jag ville bara till sjukhuset.
Dom sa att vi kunde åka in till möndals förlossning, tack och lov!
 
Joakim stack och hämtade bilen och sedan packade vi in BBväskan och Xzeena och fick lämna henne till min lillasyster. Sedan bar det iväg till BB vid ca 8 tiden. Och JA, det var mitt i morgonkaosen i trafiken!
Jag satt i bilen i långa kööööer och hade fruktansvärt ont! Jag trodde jag skulle avlida.
 
När vi väl kom fram till möndal så hittade vi inte förlossningen! så vi gick runt där inne och vela tills vi såg en som jobbade där som berättade vart vi skulle. När vi kom rätt så tog dom emot oss med engång.
Jag fick lägga mig på en "säng" och dom satte saker på min mage som mätte värkarna och barnets hjärtljud, allt var bra. På en skärm kunde jag och Joakim se när värkarna skulle komma och när dom skulle avta, det är det värsta jag har vart med om. Efter ca en halvtimma kollade dom om jag hade öppnat mig och ja det hade jag, med 2 cm. Då fick vi frågan om vi ville stanna, och ja absolut ville vi det jag ville INTE hem.
Så vi fick ett rum och lägga oss i, där låg jag ett tag och usch vad ont det gjorde.
Dom ville att jag skulle gå upp och röra på mig så de gjorde jag, men inte länge pallade inte ville bara sova.
 
Efter ett tag fick jag lustgas, jag blev överlycklig! Joakim också emellanåt hahah ;)
Timmarna gick och smärtan blev jobbigare .. jag fick tänka på om jag ville ha ryggmärgsbedövning och den tackade jag ja till. Jag fick då sätta mig upp och en läkare kom och satte in den i ryggen på mig, jag minns inte så jätte mycket ifrån detta ögonblick då jag verkligen hade legat med min bästa vän lustasen.
Men barnmorskan hörde hur krystvärkarna kom och frågade om jag kände för att krysta och JA det gjorde jag verkligen. Men sedan gick dom och det var bara jag och Joakim kvar i rummet, kommer ihåg att han ville hämta dom en stund senare men det ville inte jag haha, han sa till mig flera gånger att släppa lustgasen men jag ville inte! Det var så skönt, som om jag nästan kunde somna men ikke sa nikke då kom barnmorskan och jag fick be Joakim dra av mig byxorna och la mig på sidan igen.
 
Barnmorskan spräckte vattnet på mig för att det skulle gå snabbare och hon satte även en slags antänd på Jason´s huvud. Kändes konstigt när hon sa att hon såg hans huvud och att han var mörkhårig =)
 
Och ett tag efter sattes allt igång och dom jobbigaste värkarna kom, krystvärkarna! Och det kändes verkligen som att ett bowlingklot skulle ut, det kändes så trångt och jobbigt i hela nedredelen. Helt sjuk känsla!
Joakim satt och höll min hand och sa hur duktig jag var och att jag skulle kämpa på. Jag trodde flera gånger att han hade kommit ut men nej det hade han inte, det blev brottom och Jasons hjärta svajade upp och ned så dom fick klippa mig. Jag kände inte när dom gjorde klippet, trodde inte dom hade gjort det.
Det kom in fler och fler som hjälpte till att få ut Jason, jag fick tillslut lägga mig på rygg och en barnmorska stod och sa hur jag skulle göra och hur duktig jag var, man blev nästan irriterad på "använd hela värken och krysta, du är så duktig" man ville bara strypa någon för att man hade så ont. Men tillslut kände jag hur det bara slaffsade till i magen och att Jason kom ut, ggguuuuuuuuud vilken härlig känsla när han var ute och låg på min mage.
När man hörde hans skrik var helt sjukt också, det var det man hade väntat på i flera timmar och äntligen kom det, så himla skönt!
 
Joakim fick såklart klippa navelsträngen och vi fick se moderkakan m.m sedan snyddes jag och fick ta mig en dusch. Vi fick in mackor och juice med blommor och flagga =)
Sedan fick vi besked om att vi kunde få ett eget rum på BB också så att Joakim kunde sova över där med mig och Jason, jag blev överlycklig! Jag ville verkligen inte sova där utan Joakim, ja har ju sådan sjukhusfobi. Jag hade ju börjat lipa om Joakim fick åka hem, så TACK att han fick stanna!
Jason bara någon timma gammal.
 
Jason och Joakim första natten på BB :)
 
 
Jason föddes 4/6-13 klockan 18,10 han vägde 3515 g och var 51 cm lång
Vi sov två nätter på BB och sedan på torsdagen efter hans kontroll så fick vi åka hem och gud vilken underbar känsla! Hem, jag ville bara hem helatiden! När vi kom hem så kom min pappa och mötte oss med vår lilla Xzeena och hon var jätte glad och hon har tagit bra hand om Jason hon är en jättebra storasyster =) (som jag har intalat alla under hela gravidateten!)
 
Nu har det gått 16dagar sedan Jason kom till världen och allt går jättebra och vi mår jättebra!
Jag har haft fruktansvärt ont i "klippet" men det känns nästan inte längre, jag kan gå och sitta normalt igen helt underbart! Och Jason är världens sötaste son, älskar han otroligt mycket. Min egna lilla familj, Joakim Jason och Xzeena, det bästa som hänt mig, obeskrivlig käärlek!
 
Jason två veckor gammal
 
 

Dop saker

 
Hos http://www.celebrations.se/ har jag hittat massa fina saker till Jason´s dop vi ska ha om några månader!
Där finner ni massa andra dukningar och annat skoj till fester/dop/kalas m.m som är skoj att använda.
Fina tallrikar, muggar, dukar, servetter m.m med söta ljusblåa elefanter! kan ju inte bli mer parfekt till dopet.
 
 

Sommarsnus

Ni har väl inte missat att det finns en snus över sommaren som smakar smultron?
Den passar både tjejer och killar som snusar! Kika in och beställ den här
Kom ihåg den finns bara i sommar!! :)
http://www.snus.com/
 

=)

Hejsan!
Sry för jätte dålig uppdatering men man hinner inte nu när man har en söt bebis hemma :) så himla mycket annat så tiden bara rinner iväg. Nu ligger han och sover och jag lagar mat, se om man hinner äta innan han vaknar haha ^^,
Jag och Jason, sedan är det älskling i bakgrunden :P
 

?

 
Godagens!
Som ni säkert förstår så har jag haft väldigt mycket det senaste, först fick jag ta ta i mitt körkort så fick jag det, himla härligt! ^^,
Och 5 dagar efter så ville vår Jason ut :) så allt kom på engång känner jag hehe.
Men nu är allt över och jag ligger hemma och försöker återhämta mig så man kan bli normal igen.
 
kommer skriva om förlossningen (det jag kommer ihåg) lite senare eller imorgon. <3
 
 

promenad

Idag fick.man orka ta sig upp och ta en promenad med älsklingarna bort till bvc eftersom att dom inte svarat när vi har ringt. Jason har iaf gått upp 195 g på en vecka, vår knubbis! <3 även hunnit med att hämta mitt körkort på posten idag, legat i över en vecka där nu haha men men har man fött barn o ont så har man lixom. längtar tills att jag har återhämtat mig helt för nu känns de som om smärta tar mkt ork ifrån mig. Tacka guuud att jag har världens bästa pojkvän/pappa här hemma.



Jason är här <3

Igår kl 9 åkte vi in till förlossningen, och efter ett antal timmar kom vår lille Jason till världen.
Kl: 18.10 kom han, han vägde 3515 och var 51 cm lång <3 åå såååå söt!



RSS 2.0