Fina ugglor till barnrummet

Ugglor är så söta och det finns så mycket fint med ugglor till barnrum.
 
Vimplar med ugglor på HÄR  / Färgglad babyleksak HÄR / En mobilspelande fin uggla HÄR / Och den fina bordslampan/nattlampan HÄR
 

Now you can smell like fresh sweets

Måste verkligen tipsa om en jättegod bodyspray
Cotton candy, min mamma köpte denna till mig i USA för något årsedan och den luktar verkligen godis, fräscht godis! Den finns inte att köpa i sverige men den finns HÄR för 130:-
 

Good morning - today we are free from day care

Idag är vi lediga ifrån skolan och ifrån dagis. 
 
Denna veckan är en riktigt bra vecka jag är ledig ifrån skolan alla dagar utan onsdag, så skönt! Får massa med egentid med Jason denna veckan och det är verkligen jätteroligt. Igår åkte vi och handlade, bara vi två. Men vi mötte upp mormor och moster lite senare. Och idag har vi egentid hela morgonen medans hans pappa är iväg med hans familj. Vi ska passa på att leka lite och städa, tvätta och skura golven (behövs när vår lilleman skvätter runt med sin flaska alt mugg) och sedan ska vi åka ut till kärna och pilla lite med husvagnen, det är ju snart dags att åka iväg med den, äntligen! Och idag är en perfekt dag att vara ute, det är ju SOL kors i taket! :)
 
Hoppas alla får en bra dag! Puss från mig Jason och Xzeena. 

Monday

Då var denna måndagen slut, och imorgon skulle jag ha haft vård och omsorg 2 men den är inställd för läraren ska iväg, så vi är lediga! Göttgött. Vi skulle göra en uppgift hemma, men det är ju helt AWSOME!
 
 

Denna helgen som var så var jag faktiskt, FAKTISKT ute i fredags på after work och sedan på party hatten. Det var kul! Så längesedan jag var ute så det var skoj att träffa jobbakompisarna och andra vänner som man inte sätt på läääänge! 
Dock så kändes det som om att dom flesta ville supa ned mig, shot efter shot och cider efter cider haha.
Men hemvägen var ju katatrof, haha. Min syster kom till party hatten och vi fick för oss att åka hem vid halv två tiden (tror jag) så vi ringde en taxi och gick ut, där tog min syster tag i första bästa taxi dörr och sa att vi ville hem haha han sa typ att han skulle köra några andra, men skit i de tyckte vi så han körde oss! Bra chaufför!! :)
Syrran var hungrig så det blev en taxirunda i driven på macdonalds haha. 
Sedan kom vi hem till min syster och åt, som grisar! (dagen efter var det pommes överallt hahah) och så sa jag att jag måste hem till min syster och skulle vara snäll och bädda ned henne, in kommer hon med lite blod i pannan hahah! hon slog i huvudet i dörren antagligen och när det hade slutat så gick jag hem. När jag nästan var hemma så skulle jag känna så jag hade allt med mig MEN då hade jag inte ens min jacka på mig! hahahah den glömde jag hos systeryster! Asså sikken kväll, nu ska mamma Sandra inte dricka på ett tag! =)
 
Men skoj var det! =)

Will changing my hair

Vill ha en ny hårfärg nu, trött på det jag har! 
Tror jag ska satsa på svart upp till och en ljus ombré nedtill, vad tror ni? det kan väl bli fint!
 
 
 

Jason´s outfit

 
Byxor / Lindex
Keps / Lindex
Tröja / Name it

Today's shopping

Allt hittar du/ni / HÄR
 
Xzeena fick ett fint halsband, längtar mest tills att det kommer! Om det är bra så blir det nog att beställa hem ett rosa och ett vitt också :)! Så snyggt med breda nithalsband! 

Onsdag !

Snuvig och snurvlig så har jag tagit mig igenom denna dagen också! Har handlat och kört min syster till stan, får alltid lite smått panik när jag ska köra i stan, känner hur nervärna bara vill krypa ur mig och jag vill försvinna och hoppas att jag är i Kungälv igen när jag öppnar mina ögon haha! Men kors i taket så har det gått bra ALLA gånger jag har vart tvungen att köra! 
 
Vi har även ätit våfflor idag på våffeldagen och allt! Glömde dock att köpa sylt(!!) så fick bli glass istället! Nyttigt ... haha. Tur nog äter man inte det till middag varje dag! 
 
 

Jason´s outfit

 
Tröja / HÄR
Byxor / HÄR
 
 

Jason has new hairstyle

Idag efter en ganska lång skoldag med sjukhus besök och metodövnings lektion så åkte vi till Kungälvs hårteam och klippte av Jason´s kalufs som han hade. Och det var första gången han klippte sig hos en frisör, och det gick JÄTTEBRA! mycket bättre än förväntat! Han ville dock inte sitta själv eller ha skyddet för kläderna på sig, men när han fick sitta i Joakims knä så gick det awsome! 
Var lite svårt att klippa en som rörde sig så mycket, så det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, men det blev jättebra iallafall :) . Man var ju en nervös mamma, men han blev jättefin, som alltid! 
Lite svårt att få bra kort på han, så får försöka imorgon. 
 
 
Jason med sin kalufs i väntrummet.
Jason nyklippt och fin! Suddig bild dock! 
 
Nu sover han och Joakim är iväg och grejar med husvagnen så jag ska krypa ner i soffan, är inte helt hundra. Fått lite ont i halsen, hostig och tätt i snoken! Vill verkligen inte bli förkyld! 
Hoppas det är över tills imorgon, PUSS PÅ ER!
 

Monday's coming to an end

Då var denna måndagen nästan slut och jag har haft en mysig och lugn dag med Jason, sedan blev det en promenad i skogen med Jason, Joakim och Xzeena. 
Nu sover Jason och jag har hunnit duscha och plugga om judar som vi ska redovisa på onsdag, kan knappt något om judar. Är inte så insatt i någon religion faktiskt.. men men man får lära sig en heldel (som man antagligen missade dom andra skolåren!) . Snart krypa till kojs, imorgon tar jag och Jason liiite sovmorgon, börjar inte förens kvart i tio då vi ska på studiebesök på Kungälvssjukhus, spännande! 
 
 
Ska nog kika in på HM en sväng innan jag ska natta mig själv! PUSS!

Monday and snow

Gomorgon på er allisammans! 
Vaknade upp strax innan klockan sju, för Jason ville upp. Och vi tittade ut genom fönstret och det öser ner snö, vilken hemsk morgonsyn!  Joakim fick strunta i att cykla och tog bilen till jobbet istället. 
 
Nu leker vi på Jasons rum efter att vi har ätit frulle, (frukost). Jag är helt slut idag känner jag, ögonen går i kors på mig. Men sova får jag vänta med, ska sova middag med Jason idag tänkte jag, hihi. 
Sedan i eftermiddag blir det MRL som gäller, idag är det nytt pogram som gäller också. 
Nu kan hårdträningen börja! 
 
Ursäkta för sämsta kvalitéten på bilderna, det är cambilder ifrån datan! 
 

Vårkläder

 

Vår kläder !

Jag vill ha ljusa (färgglada & vita) kläder på Jason när våren/sommaren är här. Dock så gillar han ju att skitna ned sig, men han är ju barn trottsallt! 

Hittade lite skoj idag när jag web"shoppa" haha, men detta kommer han antagligen att få snart!

Han MÅSTE ju ha en ÄKTA new era keps när hans mamma faktiskt har två ÄKTA! haha. Skulle inte köpa fejk new era till honom en äkta är ett måste, eller kanske inte bara en. 

Kepsen / HÄR ,Tröjan / HÄR , Tenniströja / HÄR , Byxor / HÄR, Skor / HÄR
 
 

Nya tunnlar

Idag kom äntligen mina nya tunnlar! Men.. när jag tog upp dom och skulle tvätta dom så vart det ena paret FÖR SMÅ! Dom var inte 8mm iallfall, haha så fick kontakta dom och dom hade gjort fel i min beställning, så nya är påväg hem i rätt storlek. Blev otroligt nöjd med webbutikens snabba svar och deras snabba lösning.
Det tog ca 15 minuter (om ens det) innan dom svarade, och allt löste sig bra. 
 
Ett par passade iallafall med fulla 8 mm =) 
 
 
Tunnlarna med döskalle i mitten HÄR & tunnlarna med stjärnor i mitten HÄR.
 
 
 

Skola

Godmorgon! 
Då var man i skolan igen och är jättetrött ! 
Gott att det bara är en lektion idag :) sedan ledig imorgon.♡ 

Shoppingtur med familjen

Idag har vi vart på shoppingtur på Frölunda torg :) fanns massa skojiga affärer! Ska dra med min mamma och syster dit någon dag. Hann ju inte kolla så mycket som man ville när man har en son som blir rastlös av affärer haha. 
Blev iallafall nya träningsbyxor, vattenflaska, strumpor och sminkborste. Sedan köpte Jason en ny bil och hans pappa köpte en radiostyrdbil haha. 
Sedan blir det till att jobba några timmar, spännande! Ny lokal har vi fått och det var ett tagen jag träffa alla underbara jobbarkompisar och gamlingar :)

Här sitter jag och väntar

Här sitter jag och väntar i bilen medan Jason sover och Joakim grejar med husvagnsdörren. SÅÅÅ tråkigt men den måste ju bli klar. 
Vill hitta på något men jag vet inte vad! 
Allt är tråkigt idag känns det som, VART TOG MITT HUMÖR VÄGEN ??? jag som hade fått ett sånt bra vår humör men det försvann.
Haha och ett bittert inlägg på det också! Jag blir nog på bättre humör sen ska ni se :D 

Jag har ju iallafall massa powerking att hälla i mig i denna varma svarta bil! PUSS

Kränkande eller inte kränkande.

Ordet jag bara inte tål, och jag vill ABSOLUT inte kallas för det och jag hoppas ingen kallar mitt barn för det, eller ens sina egna barn. För BARN vet inte innebörden med ordet, dom vet inte alls vad det är deras föräldrar menar med ordet, att föräldrarna lär dom ett ord som dom inte kan förstå. 
Och ni tycker att det är kränkande när man inte kallar er för det ordet, ordet är HEN. 
Ni kan gå runt och kalla den ena efter den andra för detta ord, och anser att det inte är fel. MEN om någon hade kallat er för han eller hon så blir ni helt galna, för det är SÅ kränkande. Det är väl lika kränkande isåfall att kalla andra människor för HEN, eller? när dom vill bli kallade för han eller hon.
Jag fattar inte varför någon kom på ordet, eller att det finns fler kön än snopp och snippa, hur ser dom ut? asså dom andra könen som finns. Vad har en HEN mellan benen? 
Jag förstår absolut att människor kan känna att dom har föds i fel kropp, tex att man föds med snippa och då är en hon fast att man känner att man hellre vill vara en han. Men då anser jag att man är född till att vara en han fast man är född i fel kropp, och då är det jättebra att man kan operera om sig till det kön som man vill vara. 
Men man är ju ingen HEN då, man måste ju ha ett kön mellan benen ett kön utav dom två som finns.
 
Sedan är det verkligen fruktansvärt att folk kallar sina barn/ andras barn för hen, när barn inte vet innebörden med det ordet. Dom har ingenaning om vad ni kallar dom för! 
Det är bättre att fråga barnet eller dens förälder om dom är en flicka eller pojke, eller? 
 
Min son är iallafall en POJKE och ingen jäkla hen! 
 
 
 
Nu ska jag kolla på Ack värmland! Puss

Plugg plugg.

Imorgon är det prov, direkt på sköna morgonkvisten! Tur att man kan lite om provet, även om man inte har hunnit att läsa på så överdrivet mycket. Det går lixom inte att råplugga när man har barn, hund och gubbe haha. 
Nu har jag läst igenom det mesta och nu känner jag att jag måste verkligen sova så får vi hoppas på det bästa imorgon! 
 
Idag har vi bakat bullar, och mormor har vart här med gammelmormor en stund, vi var även ute och lekte på lekplatsen med Jason. Vi har haft en mysigt ledig dag idag. Sedan åkte vi och handlade med Joakim innan han skulle iväg, och sedan kom moster, så åkte vi med henne och handlade. 
Jason har även hittat på en del hyss idag, först förstörde han våran tv bänk, dörren hängde ner när jag kom in till storarummet. Sedan går jag in i köket och då sitter han och "tvättar" sin dunjacka i Xzeenas vattenskål! Ja, min unge är underbar! haha, han har även börjat att säga hej till alla lyckstolpar som vi går förbi, så hans pappa lärde han idag haha, jag dör! 
 
Godnatt på er ! Skönt med fredag imorgon, HELG! 
 
 

Äntligen vår!

Idag har vi hunnit med mycket! Jason har vart på dagis/förskolan och jag har vart i skolan och haft etik lektion, så himla flummigt ämne. Alla har så olika åsikter så det blir massa disskutioner i klassrummet, fattar inte hur vi ska hinna gå igenom allt om vi ska ha disskutioner om ALLT haha. Men det är ganska kul att lyssna på allas åsikter, så kan man själv tycka som man gör. Jag säger inte nått, jag roar mig av att lyssna på dom andra haha. 
Sedan åkte vi och hämtade Jason, (jag och mamma) och åkte och handlade lite. Sedan åkte vi hem till min morfar och hälsade på honom en stund och lekte på lekplatsen utanför honom. Jason är verkligen en liten filur som älskar att åka rutchkarna, han springer upp och åker ned hur många gånger som helst, och säger "där, där" och pekar på rutchkaran och klättrar upp och åker helt själv, han är så duktig! :)
 
När vi hade vart där en stund så åkte vi hem och lagade mat, potatis, fisk, citronsås, spenat och grönsaker. Så kom moster på middag och sedan åkte vi och tog en promenad vid pappas (min pappas) garage medans han och Joakim grejade med husvagnen. Nu har dom fått ordning på ingången till husvagnen, så nu är det snart klart, och vi kan snart börja inreda :D mamma kommer hit med smaskin imorgon, så får jag åka och köpa tyg till kuddarna och nya gardiner! Kommer bli så fint, och ni kommer få se ALLT, från början till slut! :) 
 
 
Den travhästen är min pappas gamla leksak som han hade när han var liten :)! Den ska jag och min syster spara föralltid, och låta den gåvidare i familjen! =)
 
 
Nu ska jag plugga inför mitt prov på fredag! Puss på er! 
 
 

Blev en comeback idag

Hej! Idag blev det en liten comeback till träningen, en timmas MRL blev det med tjejerna idag! Sjukt skönt att vara tillbaka på träningsspåret igen, nu NUUU jävlar ska man försöka att slippa att stå i vassen i år haha. 
Imorgon är det skola som gäller och sedan blir det att hämta Jason och träna hemma eller om vi går en långpromenad med Xzeena :) 
Men nu ska jag sova imorgon förväntar jag mig en redig träningsvärk så kommer gå som en stel pinne i skolan imon skoj!! 👍💪

Måste visa min fina Jason också, älskar när han låsas sover! Med dom fina putläpparna haha

Våren är här!

Idag har vi kunnat ha öppen balkong och ändå har det vart varmt inne, och vi har vart ute och lekt och sedan var vi ute och gick med Nattis på eftermiddagen, ner till stc och skaffade ett kort till henne. Så imorgon blir det MRL och hårdträning igen! Ska bli så jäääävla gött att komma igång igen så ni anar inte. 
Längtar tills imorgon! Nu är vi flera stycken som kan peppa varandra, jättebra! 
 
 
 
& nu sover våran älskade skrutt så nu blir det slappa framför tvn och sedan sova! Lägga oss i tid idag så man är redo för vård och omsorg 2 imorgon! =)
 
 

New in - To Jason

 
Tröjan - i am small, but loud ifrån Lindex / 149:-
Mössan - High five ifrån Lindex / 69,50:-
 
 
Jag tycker att tröjan stämmer in helt och hållet på Jason, han är liten men han är högljud! :)
 

Lugn och ro

Hej. Nu sitter jag och Jason i soffan och har lite lugn och ro efter en promenad till kungälv med nattis (min kusin). Joakim åkte och köpte mat, det var hans tur att "laga" mat idag tyckte han haha. 
Så Jason sitter och tittar på teletabies, och varje gång dom säger "hejhej" så vinkar Jason och säger "hejhej" så sött! och jag bläddrar i den nya jotex katalogen :)


Hitta fina pojkkläder

 
Dessa plagg hittar du/ni hos Lindex och hos Kappahl

Nu är det fredagsmys

Hejsan ! 
Idag har jag haft fullrulle hela dagen, först hade vi redovisning i skolan och jag höll fanimig på att sjunka under golvet. Jag HATAR att stå framför massa folk och prata! Det är det värsta jag vet haha. 
Kände riktigt hur jag skakade och rösten skakade, och mina ben ville bara vika sig. Men jag KLARADE det, och när jag väl var klar så släppte det, då var det inte så farligt iallafall, men det är sjukt läskigt att ha MASSA ögon som glor på en, usch! Hoppas att det här aldrig händer igen. 
 
Men iallafall så var det hem och göra hemtenta med engång efteråt, kan säga att min hjärna var långt borta efter den traumatiska händelsen, redovisningen. Så vi får se hur detta provet blev haha.
Sedan tog jag tag i städningen hemma, dammsugit ALLA rum och alla vrån, samt svabbat golvet. 
Fått slängt ut massa skit som vi hade i köket och på balkongen efter renoveringen. 
 
Och sedan kom min syster på middag och efter en stund kom Daniel och Daniel för att spela beer pong, och nu ska dom åka så vi ska snart sova! Gött gött. 
 
 

Allt tjafs om vad som är pojkigt och vad som är flickigt

Hej! 
Nu har vi äntligen intagit kuddarna i den goda sängen och ska snart sova. Imorgon ska jag ha specialpedagogik och då ska jag stå framför HELA klassen och framföra ett arbete om autism/aspberger med fyra andra. Jag kommer bokstavligt talat dö, vilja gå under golvet och bara försvinna. Jag HATAR att prata inför massa folk det är det värsta som finns, det och fötter är min största fobi så får se om jag verkligen klarar av det... fyfan !!

Läste nyss ett inlägg på Facebook där en hade köpt flickkläder till sin son. Jag fattar fan inte hur vissa tänker, skulle aldrig falla mig i tanken att klä Jason i rosa tajta leggings med blommor på, eller en kjol! ALDRIG! han hade självklart fått ha det hemma när han ska klä ut sig eller något liknande men ALDRIG annars. 
Tycker absolut inte att det gör något om han hade haft tillexempel en rosa piké med jeans till men blommiga leggings och kjol där går gränsen. Dessa mammor måste ju göra detta för att söka uppmärksamhet eller nått.. suck!

Gonatt♡ 

Husvagns projekt!

 
Tänkte snart börja pynta om husvagnen lite, det är ju trotts allt snart dags igen ! om sisådär 2 månader iallafall.
Tänkte byta dom tråkiga kuddarna i husvagnen, och göra dom fina och fräscha. Sedan byta gadiner överallt, tror faktiskt inte ens att vi har gardiner i husvagnen alls, haha. Blev en sån spontan grej förra sommaren att vi skulle köpa husvagn, så vi hann inte göra om den alls innan campinglivet tog fart. 
 
Sedan ska jag hitta annan mysig inredning, hittat lite ikväll som kan passa in hos oss i våran sommarstuga på hjul. 
 
Bordslampa / 349:- 
Filt / 99:-
Kuddar / 79,80:-
Kuddar / 39,80:-
Påslakan / 299:-
Gardiner / 99,50:-
Hos Jotex
 
 
 
 Och detta är ifrån HM
 
Nu ska jag lägga mig och kolla på Pretty little laiers! Gonatt på er! :) 
 
 
 

Tapeter

Hejsan! 
Sitter och kollar på tapeter som vi ska i köket, som en fondvägg. 
Resten av köket kommer att bli vitt, men vill ha en fondvägg så att det inte blir FÖR vitt. 
Men det finns så mycket och välja på så det blir ju svårt att välja!
Dessa hittade jag på RUSTA
 
Och denna mrperswall
 
Kan det inte bara finnas två stycken att välja mellan och inte flera miljader! Så himla svårt, men en så här kan man ju också ha det i köket som jag fann hos byggmax =)
 

1 mars

Hej! 
Idag är det den första mars och våren närmar sig pch likaså sommaren. Så jäkla gött! Såg att dom sa på vädret att det ska bli varmare den närmsta veckan :D åååh så gött! är så trött på det kalla sliskiga vädret nu så de är inte sant!
Snaaaart kan vi ut med husvagnen igen weii :)
Ska börja göra om inne i husvagnen nu tänkte jag, nya överdrag på kuddar och mya gardiner och det ska bli så mysigt. Försöka få det så somrigt som möjligt och mysigt :) 

Idag har vi vart hemma hos min pappa på middag :) och sedan mös vi hemma med bingolotto och wallander, Jason var svår somnad ikväll men han sov middag rätt sent så det var inte konstigt alls men nu sover alla mina tre hjärtan så gott brevid mig :) Imorgon ska jag Jason och Xzeena ha en mysdag och jag ska även göra en hemtemta i Etik! :) 

godnatt !


snowboard + middag hos mamma

Godnatt inlägget! 
Nu halvsitter jag i sängen brevid Jason som sover som en stock efter denna långa kvällen, har vart en lång dag! När Joakim kom hem ifrån jobbet runt elva så kom hans syster och hennes familj på en kaffekopp, och sedan åkte vi till Ale och kollade på snowboard en stund. Blev dock för kallt efter en stund så vi åkte hemåt och hämtade Xzeena hos min pappa. Trodde faktiskt att denna snowboard tävlingen skulle vara lite större med fler roligare saker. Men dom var duktiga dom som åkte, hade ALDRIG vågat det! Snurra runt i luften och riskera att ramla och typ .. dö! En del av dom ramlade, och en del inte. En kille slog i ansiktet med såg det ut som, måste ha bränt till gött utav snön, ajaj! 
 
Sedan åkte vi och hämtade Xzeena som sagt, och efter det plockade vi upp velepellarna, Caroline (min lillasyster) & Nathalie (min kusin) och åkte hem till mamma på middag. Var jätte trevligt (känner mig väldigt vuxen när jag använder ordet "trevligt" inte riktigt jag) och nu för ca 1 timmasedan kom vi hem. Det är så jäääkla kallt ute också, blåser kallt som f*n ! Nu är jag jätte trött på detta skit väder, snälla någon ge mig värme!
 
 
Nu ska jag krypa ner, blir nog en lång dag imorgon med, måste även plugga lite inför måndagens hemtenta i Etiken.. Plugga plugga plugga!  Sedan åka och kolla lite på kläder till Jason, :D
 
PUSS!
 
 

RSS 2.0