Loppi blogbag

Herromdagen kom en vårpepp ifrån Loppi , ett paket med massa skoj i =)
 
I Loppi paketet fanns  .....  Naturdiet - Blackberrie LSHP, den innehåller inte  mycket kalorier och har hög  proteininnehåll. 1/5 av dagsbehovet utav vitaminer och mineraler finns i den, och den innehåller bara 1g socker per bar och 14g protein per bar och en bar är 190 kcal, och är utav vitchocklad och svarta bär.
 inte nog med de, det fanns också Supernature Purely Greens Max, som är ett kraftfullt och avancerat supermatkomplex som är speciellt sammansatt för nordiska förhållanden. Den innehåller supergräs, alger, grönsaksextrakt, enzymrika frukter och speciellt utvalda örter. Den ger proteiner, vitaminer, mineraler, spårämnen och enzymer. Den är näringsrik och ger en extra ork och energi i vardagen. 
 
I paketet fanns även Nya vitalinea PRO från Denoneoch det är ett gott naturligt och proteinrikt mellanmål i portionsförpackningar. Den består utav naturell yourgurtkvarg som är magert och mättande och i botten finns en  god frukt - eller bärkompott.
 
Friggs Te+ Sockerbalans fanns även i paketet. Som är ett rooiboste beriktat med krom, och kromet bibehåller kroppens normala sockernivårer samt gynnar en normalt omsättning av proteiner, fett och kolhydrater. Sockerbalans är ett fylligt te med kryddig smak utav chai som kombineras med en djup och söt smak utav chocklad. Och det är ett rött te och är därmed helt sockerfritt. Och det fanns ännumera skoj i paketet, det fanns även en bok som heter "Min såkallade kärlek" som man kan ligga ute i solen och läsa ! =) Perfekt!
Och till det fanns det även STEP BY STEP - Ekorrens ekologiska godis som man kan smarra på underläsningen.  Sura  fotavtryck med smakerna citron, äpple, hallon, svartvinbär, annanas, körsbär och apelsin. Detta godis har smaker och färger ifrån riktiga frukter växter och bär och innehåller inte några konstgjorda färger eller smakämnen, inte heller syntetiska sötnings- och konserveringsmedel. 100% naturligt och gott! 
 
 tillsist fanns även en Sun-Kissed Bronzing Minerals från Sheer Cover Med finmalda mineraler som ger en perfekt balans av skimmer och färg till ansiktet och kroppen. Den innehåller en unik kombination utav multifärgade mineraler som ramar in och accentuerar ansiktes linjer. Ger en frisk solkysst lyster och en vacker sista touch till ditt make up. Passar alla hudtyper!! =)
 
En kanonbra loppi blogbag !! =)

Julafton två gånger om

året :-) igår åkte jag min syster, jason och Xzeena hem till våran mamma som kom hem ifrån USA i måndagskväll :-) hon har alltid köpt massa saker till oss så de blir ju julafton två ggr om året för oss haha :-D
vi fick saker ifrån Victoria's secret, linnen, shorts, parfym mm :-) och Jason fick massa kläder och andra roliga saker. Joakim fick också kläder, ska se om jag kan ta kort på allt istället haha :-)

Nu väntar vi på att mamma (mormor) ska komma så ska vi åka och handla med henne :-) Puss!




Shoppa säkert ifrån USA

Nu kan du shoppa säkert och lätt ifrån USA hos shopusa kan du enkelt och superlätt bli medlem och beställa allt mellan kläder och hemmaprylar, och du slipper frakten, tullen och extra avgifter då Shopusa hjälper dig med allt detta, så det blir inte extra dyrt längre om du vill handla ifrån USA finns ju så mycket fint och bra därifrån! 
Så nu vet ni att denna kanonbra sidan finns, allt ni behöver göra är att bli medlemar och sedan är det bara till att shoppa och du har det hemma inom 7dagar! 
 
Kika in hos dom för mer info SHOPUSA
 
 
Hos ShopUSA finns Converse att köpa för $75.00 och för barn ifrån $22.00 och det finns även andra märken som Ralph Lauren, Shoebacca, Victoria's secret och många fler!
 
 
 
 

 

Vänta vänta vänta

Ligger hemma i sängen och väntar på att Jason ska vakna, han har sovit jättelänge!! man blir lite rastlös! var redan slängt i tvätt, hängt tvätt, dammsugit, städat bytt saker på skötbordet, suttit ute med Xzeena i solen 2 ggr!! och har tillochmed suttit vid datan en stund, haha! Nu får min älskade lilla plutt vakna :-)

Imorgon ska det bli en rolig dag, ska ner till marknaden med syster kusin och Linda och kolla :-) sedan ska vi tjejor träffas och äta och umgås innan vi drar vidare på Medina som spelar på Farshatt :-) skoj! inte vart ute på snart 2år haha men vet dock inte om jag ska dricka, känner mig inte jätte redo för det än. Och inte Jason heller då han äter från mig på natten ännu, suck! försöker och försöker sluta med de man han blir helt vild så vi får se hur jag gör :-) kan ju gå, för ibland vill han inte ha mig haha...

NU VAKNA HAN :-D


Vår dag

gokväll på er :-)!
Idag har jag myst med familjen och vart hos morfar och hans fru och fikat och Jason fick påskägg :-) sedan åkte vi och kollade på rally, inte så vidare skoj dom körde som mesar haha inte för att jag hade gjort de bättre själv men ändå! men de va skoj och träffa lite vänner som va där och min pappa :-) sedan åkte vi till Joakims föräldrar och va ute en stund, fick färg i ansiktet och bröstet idag weii :-) vi har även lekt på olika lekplatser med Jason, han tyckte det var jätteroligt att åka rutschkana haha :-D han skrattade galet mycket :-) min lille prins! även suttit på vår goa balkong och lekt :-) myspys!! nu blir de sängen, trött som en gris!
Xzeena har ocskå legat ute och solat idag, gottegris! nu ligger hon breve mig och sover, varmt och gott haha :-D<3

Godnatt,<3



Påsk/jobbhelg

Gomorgon på er ! :)
Idag fick jag lite sovmorgon för engångsskull haha, Joakim gick upp med Jason och lekte en stund och jag kollade på tv i sängen, gött! Nu ska jag städa och förbereda mig för en jobbkväll till, 14-22. Gött att man tjänar nästan dubbelt så mycket denna helgen också! :D AWSOME! 
Känner mig ganska trött idag faktiskt, men efter en dusch så är man nog lite piggare igen !! =)
 
Dock lite jobbigt att inte vara med familjen på påsk och så, men Jason är ju förliten för att fatta va de innebär ändå så de gör inte så mycket om jag jobbar :) men lite tråkigt är de ju såsätt. Saknar min lille plutt!! 
 
<3
 
 

AVSLUAD: Vinn presentkort!

Och vinnaren är Madelene Richardsson GRATTIS!
Och tack till alla som var med!

En långdag

Hej :-)!
Idag har jag haft en lång dag!! upp åtta sedan åkte vi till klädkällan en stund, och sedan ut till Joakims föräldrar så gjorde jag naglar på hans mamma :-) och han fixade med bilar, fyrhjulingar och jag vet inte allt! sedan åkte vi hem till min pappa på middag och lekte på lekparken med Jason, joakim, carro och pappa. Så kom även mormor förbi Gående med hennes hund och en vän. Sedan åkte vi ut till Joakims bror för han ville spela beer pong men då tog jag och carro jason och Xzeena och åkte hem å la dom haha och så kollade vi på twilight :-) nu åkte hon nästan för en timmesedan för att köra hem Joakim, men han verkar ju inte vilja hem än? haha gubbe!! å jag kan inte sova för han har ingen nyckel, suck! yäyä hoppas han kommer snart!!


sleep well and good night

Nu är vi hemma efter allt rännande hemma hos mormor och ätit middag sedan ut till Joakims mamma och pappa och var där en stund, sedan åkte vi hem till min pappa och syster och tjötade med dom en stund.
Och då hände det en olycka, Jason skar sig! usch va sånt är jobbigt! Men han själv märkte inget han hade inte ont och han grät inte, han ville inte ha still handen bara så vi fick sätta ett bandage (stavning) runt om. 
Nu är vi hemma och blödningen har stoppat man han fick såklart ett litet plåster på så de inte ska börja igen, de får han ha tills imorgon. Stackars prinsen! Tur att han inte har ont av det iaf :)
 
Och nu ligger vår lille gosse och sover i mammas och pappas säng, längtar tills jag ska krypa ner brevid han Xzeena och Joakim och soooova! Och hoppas på att vår gullunge vill sova till iaf kl 9 kanske, hemskt gärna tio imorgon haha, men de är ju tvek! ;) 
 
 
PUSSS! 
 

Stjärntorsdag!

Hejsan allisamms! 
Då vart påsken här, gött va? sommaren är på ingång =D underbart! Ska ju dock jobba hela sommaren men va gör de, är ju ute helatiden nästan! ^^, ska bli gött det med. Är ju lite ledig i Juni iaf :)
Vart ett tagsedan jag bloggade nu, har jobbat i streck i 5 dagar typ och har umgåts med familjen den andra tiden.
Men ska försöka skärpa mig ^^, ett inlägg om dagen ska jag lösa ! haha
 
 

Nattpasset

Jag vill tipsa mina läsare som kommer ifrån Göteborgsområdet eller för er som går ut i Göteborg om Nattpasset, det är en app du lätt att ladda ner till din mobil och köpa biljetter till krogarna. Och på så sätt kommer du bara kunna gå förbi hela kön och visa din biljett! Du slipper att stå i KÖ och det är väl hur bra som helst? och ännu bättre nu till sommaren!!
 
Så kika in och läs mer här: Nattpasset
 
 
 
 
 

Vinn presentkort!

Denna tävling är sponsrad utav Intimera en webbutik med massa sexleksaker, oljor, kondomer m.m
 
För att vinna detta presentkort behöver du:
- Skriva i kommentarfältet att du är med + din mailadress så jag lätt kan kontakta vinnaren.
 
För lite extra chans till vinst: 
- Dela blogginlägget på din Facebook / Instagram (tagga SAANDRIIIE) eller blogga om tävlingen.
- Gilla min facebook sida HÄR så du inte missar alla mina tävlingar
Och följ mig via Bloglovin HÄR
 
Lycka till, den avslutas den 18/4
 

Veckans blogg

Nu kör vi på veckans blogg, skoj va! Det var längesen, var med och få nya läsare!
Rimmet som vinner får
- En länk i min meny med bild
- Ett helt inlägg i min blogg
- Synas på min privata och min "Fan" facebook! LET`S RIM!

Vårens loppi påse!

Hämtade ut min vår loppipåse på babybarn mässan i göteborg :) 
 
Den innehöll: 
 
Drink All Around Cup från Bambino
Muggen för barnet som vill dricka ur ett glas men utan att spilla.

Bite & Play från MAM
En bitring med vattenfylld kyldel och snurrbar skallra.

Lakrits från Malaco 
Perfekt när gravidcravingen sätter in!

Lady Mini Magic från Tena
Produktprover på ett diskret trosskydd.

Blutsaft från Midsona 
Provflaska 10 ml
Vegetabiliskt järntillskott.

Sea Buckthorn Hand Cream från Weleda
Provförpackning 1,5 ml
Lättabsorberad handkräm som vårdar och skyddar torra händer.

Tandkräm från Colgate
Colgate Kids 0-6 år är en mild tandkräm för de yngsta medlemmarna i familjen. 
 
Väldigt bra saker som vanligt !! TACK LOPPI & det var kul att träffa er :)
 
 

Godag!

Hejsan! 
Redan en ny måndag och en ny vecka att se fram emot! Veckorna bara rusar förbi, snart är sommaren här! WEI!
Men den är väl även slut snart om tiden ska gå så förbannat fort haha :)
Haft en mysmorgon med Jason och Xzeena, gosat och små städat lite. Nu sover Jason i sin vagn i sitt rum, nu SKA jag försöka få bort amningen helt. Kommer bli kämpigt men det är väl bara till att ge sig fan på det! Annars kommer jag vara så låst igen och det är liite små jobbigt, vill ut och träffa mina vänner lite nu också, kan väl inte vara så konstigt kanske? vart hemma i snart ett år med Jason och ammat honom, nu är det ju bara kvällsamning och på natten. Men det gick att få bort aminingen på dagarna så då borde de funka med kvällar/nätter också! 
Hoppas på att han har slutat helt innan den 25 april för då vill jag med vännerna till fars hatt på Medina :)! hoppas! 
Fast Jason går såklart först! så går de inte så går det inte lixom... men hoppas kan man ju :) 
 
Ska nog försöka få med familjen på en promenix sedan och plocka påskris och klä :) och ha de ute på balkongen som jag fick städat idag igen haha :D 
 
 
Xzeena myser med filten ^^,
 

10 månader - snart 1år

Idag blir våran älskling 10 månader, sjuk känsla att han snart blir 1 år. Om bara två månader är våran lilla bebis ett år, vårat lilla spädbarn är snart 1!! Det känns inte som om det snart var ett årsedan han kom till världen, när vi åkte in till förlossningen och log med massa värkar och Joakim berättade hur duktig jag var. Snart 1årsedan jag för första gången fick se dig och känna dig på mitt bröst istället för i magen. Och inte nog med det så är det ca 2 årsedan jag blev gravid, helt sjukt va tiden rinner förbi. Känns inte som om det var så längesedan det heller! 
 
La ut vår vagn på blocket igår och även på andra sidor, :) 
Idag ringde en som antagligen vill köpa den, det känns lite konstigt faktiskt (haha)
Mammakänslor !! kommer ihåg när vi åkte och köpte den, man var så glad och allt var så spännande! Ny vagn och allt till våran lilla familjemedlem som skulle komma. Allt var så nytt och så spännande och så speciellt.
Det är ju en speciell känsla när man ska kolla vagn och säng, you name it! 
Och nu ska den säljas? nu är våran lilla familjemedlem så stor att han inte behöver allt det där! Det går så himla fort, man ska verkligen ta vara på tiden för den springer bokstavligentalat förbi ! 
 
(Ursäkta min putmage ;) haha!) 
Du är mitt allt och jag älskar dig obeskrivligt mycket! Kommer göra allt för dig så länge jag lever, kommer alltid vara vid din sida! 
 

Försvara sig själv!

En viktig sak är att kunna försvara sig emot äckelmänniskorna som just nu finns ute på stan!
Rånare, mödare, våldtäksmän, biltjuvar YOU NAME IT! 
Finns så jävla många idioter så det är ju inte sant och då är det alltid bra att ha denna ljuvelen i jackfickan/fickan .. 
 
 & Vet du vad? den kostar bara 89:- och den finns i fem olika färger!
KÖP EN IDAG, jag vill att mina läsare/vänner och familj ska vara säkra! och den är även laglig att ha och att anväda, så tveka inte!
 

Dagens shopping

Hejsan! 
Nu har jag nanat Jason, han ligger dock och hostar lite men han vaknar inte av det änsålänge. Köpte hostmedicin till han idag, så förhoppningsvis är både han och jag friska snart! Köpte det till mig också fast i tablettform, hatar flytande! Hoppas verkligen vi är bättre i helgen för då ska vi hem till min mamma och grilla och ha en liten "avskedsfest" innan dom åker till USA nästa vecka. Men de blir ju dock inget om vi inte är bättre! Vill ju inte bli sämre igen iaf :) Jag är lite bättre orkar mer iaf, innan log jag bara i sängen. Jason är otroligt pigg han också, är bara snuvan och hostan som är jobbig. 
 
Fick åkt med mamma, syster och kusin och shoppat lite idag iaf :) Skulle köpt skinnjacka, men är så kräsen och gillar inte alls dom vi kollade på idag. Så får bli till att åka till stan på söndag, sen funderar jag även på om jag vill ha en bomberjacka istället, eller om jag ska ha både och! För den är väl antagligen inte lika modern nästa vår/sommar haha! 
 
Visst hittade jag en fin påskblomma idag, :D en gul blomma med en rosa convers sko! AWSOME!
den ska få stå fint på den inglasade balkongen :)
Hittade även nya scarfar till Xzeena :) bl.a den som är på bilden och sedan köpte jag även "Min husse är mycket starkare än din" "Min pappa är en pitbull" (stämmer ju också!) och "Kamphund" för den retar ju alltid någon! HAHA jag älskar att reta upp folk!! ;P
 
 
Sen fick Jason ny One piece också, kanon nu inför våren/sommaren :) 

Sjuk återigen!

Yes då vart vi sjuka igen, jag och Jason fick varsinn käftsmäll av förkylning igen, hatar den där förskylningen, hoppas vi kan ge den en käftsmäll tillbaks nu och bli friska fortfarande! Jason har sovit jätte dåligt inatt på grund av allt snor, och jag är alldeles sträv i halsen så ibland vill jag typ spy! nä hatar detta, längtar inte tills han börjar på dagis då blir de väl ännu värre. Ska börja med massa vitaminer nu efter detta! ska trycks i hela familjen varje dag!!
Ska skicka iväg joakim sedan och köpa nässpray till Jason och sånt plåster man sätter på näsan när han ska sova hoppas det funkar!!!




RSS 2.0