Morsdag

Hej! Idag fick jag frukost på sängen och en mysig morgon med mina tre älsklingar. Sedan har vi flängt runt hit och dit hela dagen så nu är vi så trötta och ska lägga oss och titta på film. 

Jag är så himla lyckligt lottad över att vara mamma till min älskade Jason & till Xzeena. Ni lyser verkligen upp dagen ni är så underbara och mamma älskar er och pappa så mycket!♡ 


Godmorgon från oss

Godmorgon på er! 
Idag fick jag sovmorgon utav Jason, ända till halv nio! Så skönt, stackars Joakim som missade den sovmorgonen för att han är och jobbar en stund idag. 
Men vi har redan hunnit äta frukost och städat har vi också gjort, nu tittar Jason på Pippi och jag ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning, så får vi se vad vi ska hitta på sen. 
 
Hoppas ni får en toppen bra lördag!
 
 

Fredag hela dagen

Äntligen sitter man hemma i soffan efter en fullspäckad dag! 
Först hade jag lektion, den sista Specialpedagogiks lektionen, så skönt! Efter det åkte jag och hämtade Jason på dagis och Xzeena hemma så åkte vi fort till klädkällaren och mötte upp mamma, sedan till verkstaden och rensade lite ibland våra saker som står där sen vi flyttade från underbara ytterby. Hittade massa gamla kort, sen vi gick i högstadiet, lägger upp dom imorgon :)! även gamla dagböcker, om när vi hade kört ryska posten HAHA! shit vad minnen, kanske ska läsa den för Jason när han ska sova? haha ne. 
Sedan åkte jag hem, hann vara hemma i ca 30 min sedan hämtade jag min syster så körde vi Joakims lillebror till göteborg, han skulle till Summerburst, fuskigt! Och fy vilka köer det var, hoppas det var värt det haha! 
Lite avendsjuka blev jag och min syster, nästa år!! 
Sedan handlade vi lite och nu sitter jag hemma och väntar på Joakim och Jason för lite fredagsmys, och ack värmland såklart.
 
 
 

Natti

Imorgon är sista skoldagen för denna terminen, så himla skönt! 
Så har man hela sommaren på sig att tagga inför nästa termin och sedan är det nästan färdigt, sedan är jag utbildad undersköterska, så jäkla gött! 
 
Himla tjöt om skolan nu känner jag, men det känns så himla skönt att få ett litet avbrott ifrån skolan nu!
 
 
Nu får jag vara lite social med Joakim innan vi ska sova! :) Så godnatt på er alla! 
Puss!
 

Mina nya stoltheter från desenio

Nu har jag äntligen fått upp dom fina tavlorna ifrån Desenio, det blev så fint när dom kom upp i sovrummet.
Tog bort alla dom gamla tavlorna och satte upp dom på andra ställen i lägenheten istället, för dessa skönheter passar in i vårt sovrum. Och sedan fick ju även Jason två stycken nya tavlor i hans rum ifrån desenio´s barn och ungdoms posters och det blev jättebra inne i hans rum också.
 
 
 


Djurväska ifrån Sweetmini.se

I förra veckan kom det en liten fint present hem till Jason ifrån Sweetmini , en av deras djurväskor! 
Jason älskar den, första dagen tog han med den till förskolan och han hade vart stolt och visat upp den för sina fröknar och dom andra på förskolan. 
 
Djurväskorna hittar du HÄR, det finns 
- Nyckelpiga
- Groda 
- Panda
& dom är jättesöta! Perfekta att packa till skolan, förskolan och utflykter. 
 
 

JAG VANN!

Tack bamba för vinsten utav eran Bambapåse!! 
åå vad roligt, längtar tills att den kommer hem! :D
 
 

Onsdag

Är i skolan och har etik, sista etik lektionen! Så skönt. Sedan blir det hem och hämta Jason så får vi se vad vi ska hitta på innan Joakim kommer hem och jag ska åka och träna bodypump och efter det blir det yoga haha 


Nä nu vill jag att lektionen ska sluta mina ögon går i kors! Och min parkering går snart ut illa detta! Haha :) 

Min älskade unge

Min otroligt vackra unge, nu ska jag sätta mig med hans kalasinbjudningar!
Om lite mer än en vecka fyller han två år, det har gått så jäkla fort.
Och du är det mest älskvärda som finns i denna värld, kan inte beskriva med ord hur mycket du betyder för mig, och hur mycket jag älskar dig!
 
 

Egentid och balkonghäng

Tjeena!
Sitter på balkongen och har min lilla egentid nu när Jason sover och Joakim är iväg och fiskar.
Idag har jag försökt mig på att baka chockladbollar med Jason, gick sådär. Jag rullade och han bara åt smet.. haha men det var ju något roligare än vad man brukar göra en vardagskväll. 
Nu sover han och jag tog mig ett långt bad och nu ska jag sitta här en stund och blogga, sedan in och kolla på tv tills att det är dags att lägga sig. Skulle även behöva komplettera på ett prov, men jag .. orkar .. inte..så får se om jag gör det ikväll eller imorgon. En vecka kvar i skolan !! så skönt, är helt slut efter denna terminen!
 
 Puss så länge!

20 minuter kvar

tills att hemtentan startar! allt ligger klart brevid mig, alla böcker och anteckningar! önskar dock att jag antecknade liite mera på lektionerna haha. Men det ska nog gå bra! 
 
Så nu KÖÖÖR vi! sista provet/hemtentan på hela denna terminen, så skönt! Inget mera stress och plugg på hela sommaren! Men då blir det jobb istället haha men inte hela sommaren skönt nog. Hade först tänkt att vara ledig i sommar men dom frågade mig och behövde folk så jag sa ja till några veckor, kul att träffa alla på jobbet också. Men sen är det husvagnssemester med familjen, och sedan kommer även min 25 årsdag och mammas 50årsdag, så vi har att göra hela sommaren! :) 
 
Yäyä, Puss!
 
 (Ej vård och omsorg, utan specialpedagogik idag, hade ingen annan bild!)

Promenad & lek

Hej! 
Idag är vi lediga, jag & Jason. Imorse städade vi lite och sedan tog vi en promenad, tanken var att han skulle sova i vagnen medans vi var ute och gick, men det gjorde han inte. Så vi fick stanna på en lekplats och leka lite. Där kom det fram en kvinna till mig och pratade om min hund, hon hade en likadan och dom hade liknade beteende emot andra hundar, så hon frågade lite vad jag använde för koppel och så haha. Så berättade hon hur hennes hund var med barn, och hur den var i sättet, så likt Xzeena. Kärleksfulla, Hoppade och studsade när dom blir glada och sover gärna i sängen och sitter helst i mattes eller husses knä haha. 
 
Nu sover Jason, jag fick gå hem med han för att han behövde sova för när vi var ute så gick det inte så bra, men han var hur trött som helst. Sedan ska jag skriva hemtenta så då får Joakim ta med Jason någonstans så det blir lite lugn och ro här hemma, får nog åka ned till affären och fylla på energidrycks förrådet innan med! 
Sedan får jag lugna ned mig med dessa energidricker, har blivit lite väl många under helgen känner jag.
 
 
 

Måndag

Godmorgon!
Tro det eller ej vi ligger fortfarande kvar i sängen, Jason kollar på Daniel tiger men vi ska snart upp och städa och göra oss iordning. 
Sen får vi se vad vi ska hitta på :)


Funderar på att åka till klädkällaren och köpa ramar till dom fina nya tavlorna :) 

PUUSSS

Söndag - ny vecka väntar!

Imorgon är det måndag igen, tro det eller ej. Och jag har hemtenta på eftermiddagen i Specialpedagogik, sista tentan på denna terminen. Snart sommarlov hihi, men då ska det jobbas några veckor. 
Men iallfall, känns rätt gött att det är över snart denna terminen har vart rolig men den har varit ganska tuff! Prov på prov och tenta på tenta, men snart är det över. En termin kvar med massa plugg, och sedan har jag bara en kurs kvar så är jag klar!!  ska bli så skönt.
 
Yäyä, måste plugga lite PUSS!!!
 

Kungälvs crusingen

Igår var det crusing här i Kungälv, massa massa bilar och massa massa massa folk överallt.
Jag körde min mammas gubbes ena bil, en Cadillac Eldorado -76 (tror jag det var) haha.
 
Här har vi en taggad Jason som vill åka och titta på alla bilarna inne i Kungälv. Och ner cabbat åkte vi, såklart! Hade ju tur med värdet.
 
Här är vi framme på Kåken (raggarklubben) och har ställt bilen bland alla andra bilar. 
(Det enda negativa med cab är att man inte kan ha utsläppt hår utan att det blir sjukt äckligt och trassligt!)
 
Jason gillade verkligen bilarna, och han älskade att tuta! & inte för att skryta men han var väldigt popis ibland folk,  folk stannade och sa att han var söt, tillochmed folk i bilarna haha :) min lillepojk!
 
Joakim och Jason innan vi ska åka på crusingrundan! 
 
Det var kul att köra, första gången jag gör det! Men nästa år kör jag inte, på slutet var jag FETT trött på allt och alla och ville bara åka och ställa bilen. Men när vi kommer till rondellen vid Maxi så har en bil mer eller mindre parkerat mitt i rondellen så att inga bilar kommer förbi, det blir ju TOTALSTOPP! Hur fan kan man vara så jävla rubbad? stolpskott.. Fy va arg jag blev, inte bara jag utan massa andra med. Bilen var inte ens sönder eller så, utan han parkerade den mitt i rondellen för att hans amatörer till crusing folk skulle sätta sig i rondellen och pissa, asså VUXNA MÄNNISKOR! 
Så nej, nästa år tänker jag inte köra! haha
 
Idag är vi sjukt trötta, snart lägga Jason och sedan kolla på film med Joakim, kommer antagligen sluta med att vi båda somnar i soffan haha! Yäyä, Puss så länge!
 

Dags för crusing


Godmorgon - Kungälvs crusing

Godmorgon på er! 
Idag är det ingen vanlig dag här i Kungälv utan det är Kungälvs stora speciella dag, kungälvs crusingen är idag! Det är en club Right backs som anordnar en crusing varje år och den blir större och större :) har vart med på den sen jag var liten då min pappa var med i klubben men idag är han inte det men min morbror är :) och jag ska köra Cadillac idag en bil vi lånar utav min mammas gubbe :) kommer säkert gå skit bra men lite nervös är man ju! Haha
& ni kommer såklart få hänga med oss på detta! Kommer lägga upp bilder så ofta jag kan speciellt på instagram SAANDRIIIE missa inte de :) 


Fredag

Hejsan, då var det fredag igen, gött!
Haft en lektion nu på morgonkvisten och nu ska jag snart till skolan igen och skriva provet i vård och omsorg.
Och efter provet ska jag hämta min älskade Jason, och vänta på min älskade pojkvän så ska vi hämta bilen i lödöse som vi ska ha imorgon på Kungälvs crusingen, wooho lite nervös!  Jag ska köra.. haha och den har sjukt lång motorhuv, men det kommer nog gå awsome.
 
 
 

Plugg inför provet imorgon.

Håller på att plugga inför provet imorgon, men fick ta en liten paus då hjärnan är på högvarv och jag är så himla trött. Så skönt att det bara är detta provet kvar och sedan har vi den sista hemtentan på måndag eftermiddag, sedan är terminen nästan slut och jag ska jobba några veckor innan vi ska ta husvagns semester. Så skönt ska det bli med semester och bara vara med familjen, utan plugg hit och dit.
 
 
Bjuder på ett pluggigt kort! haha
 
 
 
 

Till Jasons kalas.

Paaaaket har vi hämtat ut idag, och när vi kom hem låg det ett till paket i brevlådan! 
Men det öppnar jag när Jason är med :) Så det får ni se sedan..
 
Dom två andra paketen var till hans 2årskalas! 
 
 
Han kommer bli så glad! Men ska inte visa det för han förens han ska ha kalas, för då vet jag någon som inte kommer att ge sig förens han har fått alla saker! haha. åå ska bli så kul!

Fullrulle

Först tandläkaren, sedan glass och sedan en promenad och så avslutade vi med maxi.
 

Hos tandläkaren gick det sådär, Jason började att gråta redan i väntrummet, och ville ut därifrån och vägrade att släppa mig. Sedan när vi skulle in tll tandläkaren och prata så grät han så mycket. Jag fick bära han för att han skulle vara tyst och förklara att jag inte skulle lämna han för det verkade han tro. Allt var iallfall bra, och hon räknade hans tänder. Sedan fick han en bil, och en väska med tandborste och tandkräm. 
Sedan åkte vi hem och hämtade Xzeena och åkte och mötte mamma/mormor vid fästningen.
Där åt vi glass, mjukglass är nog inget för Jason ... kladd kladd kladd haha.
Sedan gick vi en runda runt fästningen, och kollade på bäähbääh! =)
Efter det åkte vi till maxi och handlade och hämtade ut paket.
 
 
 
 
En härligt dag ! :) varmt har det också vart!

Tandläkaren

Snart ska jag och Jason göra oss iordning och sedan åka till tandläkaren. 
Nervöst, svar ja! Jag själv är LIVRÄDD för tandläkarn och måste ha lustgas om jag ska dit, och det gäller ju att inte lägga över den rädslan till Jason, för det gär man ju lätt om jag visar att jag är rädd. 
Men min lille kille kommer antagligen vara jätte duktig :) så kommer mormor/mamma sen så ska vi göra något skoj. =) 
 
 

Bodypump + plugg

Hej! 
Ikväll har jag varit iväg med syster och mamma och kört bodypump, och idag lade vi på lite mer vikter än vad vi brukar så imorgon kommer jag antagligen vara sängliggandes! haha nädå, måste ta mig upp för vi ska till tandläkaren jag och Jason för andra gången i hans liv, spännande! Hoppas han sköter sig haha.
Sen ska vi hitta på något skojigt efteråt, så kommer nog mamma ner en sväng innan hon ska jobba. 
 
Känner mig faktiskt sjukt nöjd över dagens träningspass, och hon som ger oss order är en jättebra tränare! 
Hon säger till om någon gör fel och försöker rätta till det, och hon puschar verkligen dom som tränar, och det är en bra tränare! 
 
Nu ska jag fortsätta att plugga lite lagar inom vården, hejsålänge!
 
 
Jag och syster fjantar oss i salen innan passet är igång, haha!

Trött på allt!

Sitter hemma med Jason, han rör runt i lådor (och jag ORKAR inte bry mig) finns inget farligt i lådorna, finns typ lite spel och sånt. Idag är mitt humör verkligen upp och ned, nästan som jobbiga humörsvägningar som man har när man är gravid, MEN NEJ DET ÄR JAG INTE!
Började plocka lite tvätt och skit förut, så gick jag in till sovrummet, och skulle bädda. Men NEJ jag orkar inte, måste dessutom bädda om för en gris har sovit brevid oss inatt. Men neääh, jag orkar fan inte.
Städade som en tok igår och idag ser det fan lika illa ut igen, jag avlider, jag hatar att bo i en svinstia! 
Förstår fan inte hur folk kan bo så, jag tycker det är ÄCKLIGT så fort golven har lite fläckar eller om det står lite disk på diskbänken. Snat är iallafall all tvätt klar.. 
Sedan ska jag åka och träna bodypump och efter det blir det massa plugg inför provet på fredag.
Sedan har jag bara ETT prov kvar på hela denna j*vla terminen. Känner att jag är fett trött på allt just nu, usch!
 
 
Tog lite roliga kort med min älskade Jason iallafall, med webcameran dock.
(Aldrig haft såhär dålig kamera på datan, tillochmed min första laptop hade en awsome kamera jämnfört med denna.. suck..)
 
 
 

Fortfarande ljust

Nackdelen med denna årstiden är att det är så ljust på kvällen när man ska sova. Speciellt när man ska lägga Jason som tror att det är dag fortfarande eller när han vaknar jättetydligt och tror att det är morgon för att det är så ljust ute. Jag vill helst att det ska vara kålsvart ute/inne när jag ska sova. Men inte ska man klaga när sommaren äntligen är påväg :) finns ju fördelar med ljusa kvällar också speciellt om man jobbar i tex hemtjänsten som jag gör, då är det ganska gött att det är ljus tills man ska gå hem på kvällen :) 
men nu ska jag sova så godnatt! 

Lek och plugg

Jason sover sen två timmar tillbaka och jag ska sätta mig och läsa på mitt prov som jag har på fredag i lagar inom vård och omsorg. Vi hann åka till affären och köpa välling till Jason och energidrickor till mamma, och vi hann även vara ute och leka lite på gården innan han blev trött och ville ha välling och sova. 
 
Vi får ha mera egentid på torsdag, då är vi lediga och Jason ska till tändläkaren. Efter ska vi nog hitta på något skoj, bara det inte regnar! 
 
 
 
Tillbaka till pluggandet, Puss!

Egentid med lillprinsen i eftermiddag

Hejsan!  
Idag har jag vart i skolan och haft hälsokontroll, det var så hemskt i början men det gick bra tillslut. 
Övning ger färdighet - en sak jag har lärt mig idag haha.
 
Sedan hade vi en kort lektion om LVU, och LVM, vi ska ha prov på fredag om olika lagar så när Jason har lagt sig blir det inte att slappa i soffan framför tvn, det blir att plugga lagar. Tur att man kan lite om dom redan iallafall. Men nu ska jag ha lite egentid med Jason, pappa är och fiskar idag med hans jobbakompisar, så det blir mamma och son eftermiddag. 
Funderar på vad vi ska göra bara, han kollar just nu på Stadens hjältar, men funderar på om vi ska gå och köpa glass eller något det är ju ganska fint väder ute. Men vi får se :) 
 
 
Puss så länge!

Matat ankorna

Nu i eftermiddag har vi vart och tvättat bilen körde in i en biltvätt och Jason gillar det inte. När dom där som snurrar kommer så säger han nej nej så man får sitta och förklara flera gånger att det inte är farligt haha så söt! Sen åkte vi och matade ankorna först vid fästningen där dom även håller på att spela in en tv serie, men där fanns inte några ankor så vi åkte till fontin och matade ankorna där istället :) 
Och nu ska vi sova för imon är det skola dagis och jobb. 


Puss ♡

Where I grew up.

Blev inte så mycket till att gå ut och gå med Jasons mormor idag.
 

Idag skulle vi ut och gå med min mamma men precis innan vi skulle gå så ringde hon till en person som hon fick köra till sjukhuset och sitta där istället. Så jag och Jason åkte hem till pappa, i ytterby för att möta min lillasyster och kusin, medans vi väntade på dom så gick vi runt i Björkås en stund. 
Känns så himla hemma där, hela ytterby är hemma för mig. Ytterby är mitt hem! 
Bodde där från 0år till 3år då flyttade vi till Lödöse, sedan när jag blev runt 8år så flyttade vi tillbaka till ytterby, så jag är mer eller mindre uppväxt där, och jag älskar det stället. 
Fast det var mycket  mysigare förr, då det var "lilla" ytterby, nu bygger dom om överallt, och det känns nästan som dom mer eller mindre har förstört lilla ytterby och alla minnen vi har där.
 
Det var där jag träffade alla underbara vänner, som jag nästan dagligen umgicks med. Och jag är än idag glad över att jag har fått träffa en del av er, dom flesta faktiskt. Men det finns några som är mer speciella en dom andra som man har upplevt fler saker med. Och det var även i ytterby som jag träffade mina bästaste vänner, (trots att vi inte umgås så mycket med varandra så vet man att man har dom där) och jag är så glad att jag har mött er, ni är speciella.
 
Och när jag gick i högstadiet så fanns lixom den där kiosken kvar som mina föräldrar hängde utanför, vid samma bänk och samma stora träd som stod brevid bänken. 
Dom där stenarna som vi alla samlades vid på kvällarna eller tidigt på helgerna, dom stenarna som låg precis utanför "turken" som alla kallade affären för. Där satt vi också i timmar, allt det är borta! 
 
Sedan hängde vi mycket vid gamla tandläkarstället, pizzerian och det vita huset som låg där. Men allt det är också borta, alla våra minnen är borta. Och mysiga lilla ytterby har förändrats så himla mycket, nu är det som är större stad, med massa höghus... Ja tänk va allt kan förändras. Men trots all förändring så är ytterby ändå, hemma.  
 
Vilket känsligt inlägg, haha .. 
 
 
Efter min och Jasons lilla promenad och vi hade mött min syster och kusin som var så dundertråkiga så åkte vi hem istället och nu ska jag göra mat, och vänta på att Joakim ska komma hem ifrån jobbet. 
 
 
 
 Puss

Godmorgon eller god förmiddag kanske.

Nu har vi hunnit städa och tvätta i mängder, men ska tvätta ALLA mattor och sängkläder också. 
Gott att man har egen maskin hemma så man slipper passa massa tider!
Snart kommer mamma också, vi ska ut och gå en sväng, men först ska hon få äran att passa Jason så att jag kan duscha fort. 
 
Hoppas ni får en grym dag! Puss
 
 

Babyshop - Geggamoja 25% rabatt - IDAG!

Ni har inte missat att Babyshop har 25% rabatt på Geggamojas produkter idag va? 
- Det har inte jag! hihi
 
 
 
 

Kalas + träning

Idag har vi hunnit med en heldel :)
 

Först när vi vaknade låg vi alla kvar i sängen och myste, och sedan åt vi frukost ihop! (händer inte ofta) 
sedan gick vi runt och bara tog det lugnt hemma, och gjorde iordning oss inför Anna´s kalas! :)
Så åkte vi till kalaset, grillades korv och sedan blev det tårta. Efter det åkte vi och handlade och mötte upp mamma som hade med sig en gräsklippare till Joakims bror, så åkte vi och lämnade den. Sen hämtade jag min syster på jobbet och så åkte vi till träningen och mötte upp mamma. Blev en timmes bodypump, asbra om man vill bygga upp musklerna, så det ska vi fortsätta med!  Sjukt taggad!! 
 
Nu sitter/ligger vi på balkongen, och Jason sover.  Får bli lite tv och sedan gå och sova! :)
 
 

Sommarkläder - Sjöman style

Hur sött är det inte med små sjömän nu till sommaren? det är ju ursött! 
 
Dessa fina outfiten finner ni här 
 

Lördag 16/5

Godmorgon allihoppa!
Eller godmorgon kanske var fel ord, vi vaknade ju för snart tre timmarsedan. Har städat och grejat hela morgonen, så passar jag på att blogga lite medans Joakim och Jason badar =)
 
Sedan ska vi åka hem till min mamma, jag ska "övningsköra" hennes gubbes yeenkebil inför kungälvs crusingen nästa helg, haha! Första gången jag KÖR på den, spännande!
Bilder får ni sedan ifrån övningskörningturen ;) haha
 
En liten bild på min älskade vovve, Xzeena! :)
 
See you later!
 

Sooooova!

Då var denna stess fredag slut! 
Vi vaknade, duscha, fixa oss och sedan skulle vi gå till dagis, men Jason VÄGRADE hoppa i vagnen för att Xzeena (hunden) inte skulle gå med. Så jag fick dra på henne koppel och ta med henne för att han skulle vara glad och hoppa i så vi kunde gå. Sedan hem och lämna Xzeena och hämta böckerna till specialpedagogikens lektion, när jag väl kom till skolan så hade jag fått med mig hälsopedagogiksboken (!!) tokigt. 
Sedan efter lektionen åkte jag hem, hämtade Jason och köra han till hans faster med familj som passade honom medans jag åkte tillbaka till skolan och gjorde provet i Etiken, gick nog sådär! 
Läraren kommer antagligen att tro att jag är totalt reeetard! Svarade helt tokigt på frågorna, jag fattar inte ens vad jag skrev själv! Nästan så illa så att jag vill skriva till henne att det verkligen känns jätte knasigt! 
Men sen iallafall så hämtade jag Jason och åkte hem, sedan kom Joakim så åkte vi och handlade och åkte och grillade med Jasons faster och hennes familj :) nu är vi äntligen hemma och jag vill egentligen bara slänga mig i sängen och kolla på TVD och ex on the beach och sen sova! 
 
Idag har jag verkligen inte hunnit blogga alls, as dåligt! Jag vet att man inte ska skylla på att man inte hann, men det har jag verkligen inte gjort haft fullt upp hela dagen! Imorgon blir det bättre :D 
 
Gött väder har vi haft iallafall!! hehe, natti!
 
 
Tröja - Lindex
Byxor - Lindex 
Skor - Nike
 

Hjärnkaos!

Plugg plugg plugg, prov imorgon.
 

Min hjärna håller på att kolappsa känner jag, har pluggat nästan hela dagen, har fått in en liten del. Ska försöka lite till, det får gå som det går känner jag. Jag vill bara få detta överstökat nu ! 
Så himla mycket, fyra kapitel i boken, och allt det ska min trötta hjärna få in.
Känns inte alls kul att sitta såhär och tokplugga, hinner ju knappast leka med Jason, eller umgås med familjen överhuvudtaget, as tråkigt! Och när jag tar paus känner jag stress stress stress måste plugga!! 
Men undra hur mycket som kommer gå in mer ikväll, imorgon har jag knappt tid till att plugga. Har lektion på morgonen, sedan ska jag hämta Jason klockan 1 på dagis, och hinna lösa barnvakt på en halvtimma, provet börjar två och jag har helt glömt av det! Så sa till dagis att han bara är där tills klockan 1... men det löser sig säkert!  Så trött, vill bara sova. Just nu ångrar jag att vi sov i husvagnen inatt, hade kunnat plugga istället. ååh, kaos. Men men, bara att knipa och fokusera! 
 
Men snart tänker jag fan gå och lägga mig! Gott med fredag imorgon, ledigt i några dagar, så skönt det ska bli!
Och umgås med familjen, kanske tillochmed hinna träffa, mamma och pappa en stund, förhoppnigsvis.
Att dom gör såhär stora prov i en vuxenutbildning! dom flesta har småbarn, vissa har inte ens barnvakt. Och sedan har man ett hem att sköta, samt min älskade hund behöver uppmärksamhet. 
Bara att bita i det sura äpplet för snart, snart är skolan över för denna terminen! Och nu ser jag nästan en mållinje med allt slit, äntligen! 
 
Natti, Puss på er!
 
 

Desenio - Motiven

Såhär ser dom ut som var i paketet ifrån Desenio, jag är superglad över dessa fina posters som kommer att passa jättebra hemma hos oss. Kommer se mycket bättre ut på bilderna när jag har kommit iväg och fått köpt ramar, men kände att jag var tvungen att visa dom för er! Dom kommer med stolthet att sitta på väggarna hos oss!  Och dom har så fina tavlor till barnrum också! 
 
Jason ska ha dessa i sitt rum:
( dom ska inte ha gråbakgrun, utan en helvit bakgrund)
 
Och dessa ska sitta i vårt rum:
 
 (Samma där, ej grått i bakgrunden utan helvita)
 
Så fina, och till väldigt bra priser! 

Paket från Desenio

Igår kväll hämtade jag ett efterlängtat paket ifrån Desenio, det är en webbutik med jättefina, morderna tavlor & posters. Så nu måste jag åka och köpa ramar så fort jag får tid =) så dessa skönheter kommer upp på väggen! 
 
 
 ( sjukt kass bild! den är tagen på datan, kameran är stendöd! Så kommer mycket bättre bilder sen, även på innehållet =)!)

Köttigt bodypump pass!

Hemma efter ett köttigt bodypump pass, mina armar skakar, bokstavligt talat! Ska absolut köra detta igen, kändes som att det kan ge en heldel om man kör det några gånger i veckan! 
Fiht for fight sen, så då kommer jag ta Joakim LÄTT på våran lilla träningsstång som sitter i dörren in till köket haha! :P  Imorgon lär jag inte vara lika fräck, kommer knappt kunna gå eller lyfta en penna HAHA! 
 
 
 
Nu ska jag fixa mig och åka till husvagnen och familjen :)! PUSSS !

Lill lördag

Skola, dagis och lill lördag.
 
Nu har vi kommit hem från en dag i skolan och en dag på dagis, eller halv dag kanske man ska säga? för vi kom ju hem vid ett kanske.. hehe. 
Har hunnit städa lite och har en ganska så trotsig son hemma, som ska vara på Xzeena och hälla vatten på golvet och ja gud vet vad... härligt det ska bli sen med lite "egentid" och åka och träna bodypump. Ska bli så gott att komma igång med träningen igen, och få tillbaka all ork igen. När man inte har tränat på ett tag så känner jag mig så otroligt trött, och det gjorde jag inte när jag tränade regelbundet. 
Sen kanske vi ska sova i husvagnen inatt också, om jag pallar det vill säga. Har ett prov på fredag som jag måste plugga på, och det lär ju inte funka då om vi ska sova där. Och detta provet är inget kul alls, för jag är inte jätte intresserad, Etik. Jag läser och läser men fattar ingenting, så det får bli vad det blir.
 
 
 

Ralph lauren sneackers

Idag kom Jasons ralph lauren sneakers, så fina men lite stora så han kommer förhoppningsvis kunna ha dom till sommaren. Han ville iallafall ta på sig dom med engång och gå in dom, haha. 
 
 
(Kunde inte ta bättre bild då han inte står stil så jätte ofta!) 
 
Jason sover, Joakim grejar med husvagnen och jag ska sätta mig och läsa inför fredagens prov i Etik.. snart .. snart är det över!

Vad händer med dagens samhälle?

Då var det dags att hylla pappornas kroppar och sedan ska man tydligen ha samlag medans man ammar, vart är männskligheten påväg?
 

Ja, men varför inte hylla pappornas lönnfeta kroppar istället för att faktiskt hylla mammornas kroppen! 
- Skäms på er!
 
Är det mamma eller pappan som har bärt på barnet i lite mer än 9månader, (i vissa fall mindre) och vem är det som har haft den där besväliga gravititeten, ( i vissa fall en bra) och mått illa och blivit fetare och fetare. 
I många fall hos gravida så får dom även en del bristningar, pösigare mage och lite mer fett på kroppen än vanligt. Men, JA vi hyllar pappornas kroppar! dom som bara har ätit lite exta mycket, dom som inte har bärt på barn dom hyllar vi. Det är sjukt. Det finns dom mammor som mår dåligt över deras kroppar efter en gravidatet, och det finns dom som inte ens vill ha en bikini på sig i sommar på stranden.
Det är MAMMAKROPPEN som ska hyllas, varesig den är stor eller liten efter förlossningen. Varesig den har bristningar eller inte bristningar, det är DEN kroppen som har bärt ett barn, i andra fall fler än ett barn. 
 
En del har tur med att inte gå upp mycket eller få bristningar, andra går upp hur mycket som helst och skäms över det, tänk på dom istället. Släng upp en bild på mammakroppar istället! 
 
 Läs artikeln HÄR < bilden är tagen där.
 
Och från en patetisk sak till en annan .. amma samtidigt som man har samlag?

det är som om någon hade haft samlag brevid dig när du sitter och äter, och det är ÄCKLIGT! och precis det utsätter ni era små barn för, usch. Att man ens kan bli (upphetsad) när man ligger och ammar.. HAAALLÅÅÅ EKO, har ni något innanför pannbenet? 
Gjorde era föräldrar så emot er? hade ni själva viljat ligga där och äta medans dina föräldrar ... ööÖöö? 
nääe tror inte det. 
 
Nä skäms på er alla som tycker detta är okej! Tack och hej.

Regn regn ... regn

Jäkla regn, pisseblött!
 

Har precis lämnat Jason på dagis efter en pisseblöt regn tur för att somna han i vagnen innan dagis.
Han var svårsomnad idag och vi gick ute i regnet i nästan en halvtimma, slutade med att jag kände på hans täcke, som tur var! det var pisseblött, det hade läckt igenom regnskyddet på vagnen så jag fick vända hem och byta ut hans täcke. Usch för regn! Hoppas det håller sig torrt nu, medelande dom på dagis så han står nu under tak iallfall. Nu ska jag packa mina saker och åka ner till skolan, men först ut med Xzeena.
Tur att hon hatar regn så det blir ingen lång promenad. 
 
 

Toppbloggare

 
Ligger på toppbloggarna.se :D 

Godmorgon - Underbart med sovmorgon

Sovmorgon är väl underbart, speciellt när man inte får uttnytja den haha!
 

Idag börjar jag senare i skolan och Jason kommer senare till dagis, men ja, trots sovmorgon så vaknade Jason vid 7 tiden, underbart. Men vad skönt med kort dag idag. 
 
 Så är det sånt himla tråkigt väder också! jag vill ha soooooool nu!! 

Godnatt

Nu ska jag ta min familj och lägga oss i sängen. Imorgon är det skola dagis och jobb för oss. 
Ikväll har vi fixat till husvagnen inför besiktningen på fredag :) så nu kan vi snart campa haha.

Natti! 

Dom tre vinnarna av mobilskalen är...

 

Tack till alla som var med och tävlade hos mig med themobilestore, tyvärr kan jag inte ge er alla en vinst, men dom tre lyckliga vinnarna är: Anna Karlholm, MiichaelaThereese & Louise Persson.

Kommer att kontakta er på mail under morgondagen =) 


Saker jag önskar att jag visste innan man blev gravid, innan förlossningen och innan man fick barn.

... innan jag blev gravid, innan fl och innan jag fick barnet.
 

Vi börjar med gravidateten, då önskar jag att jag visste ..
- att man verkligen kunde må så illa som jag gjorde i början av gravidateten.
- att man hade såna starka känslor, grät för allt. 
- att ju större man blev desto svårare var det att duscha, raka ben och mer där till. 
- och att man knappt skulle kunna andas när man blev större och större.
- att barnet faktiskt kunde sparka av revben, det hände inte mig men han försökte nog. 
- önskar även att jag visste att dom där foglossningarna kunde göra fruktansvärt ont.
 
sedan vad jag önskar att jag visste innan/efter förlossningen.. 
- att värkarna gjorde så fruktansvärt ont! 
- sedan att det är hemskt när man ska krysta, och krystvärkar fy!
- att det kändes som ett bowlingklot som skulle komma ut, kändes verkligen som ett bowlingklot.
- att om man sprak eller blir klippt så har man ont i flera veckor efteråt och man kan inte gå normalt på jättelänge och att man får sitta på en badring var inte så skoj det heller.
- att brösten, vårtgårdarna kan bli enorma och förvissa går dom inte tillbaka.
- man vågar knappt göra nummer 2 för man tror att hela nedredelen ska gå sönder.
- att man känner sig otroligt ofräsch även fast man duschar en gång i timmen pågrund av allt blod.
och att det svider down there när man kissar, duschar eller så är det bindan som skaver.
- man känner en tryck känsla neråt jättelänge efter fl, därför viktigt med knipövningar.
 
och vad jag önskar att jag visste innan jag fick barnet.
- att man är som en levade zombie, man får ingen sömn alls nästan. 
- att spädbarnsmassage kan lidra när dom har ont i magen/kolik.
- att det faktiskt var magen som gjorde ont när han bara grät grät och grät.
- att om man ammar så kan man få såriga bröstvårtor och det kan göra fruktansvärt ont, för dom vill ammas så mycket i början så man hinner knappt göra något annat.
- att det knappt fanns tid för att duscha innan han blev runt ca 1,5 år . 
- att man skulle känna sig så otroligt ofräsch den första tiden, det var hemskt.
- att man får stressa i sig mat, eller så får man samsas om att äta med pappan till barnet, inga lugna matstunder på ett bra tag.
- att egentid är något som inte längre finns, inget långt bad, eller en lång dusch. Och man kan inte kolla på serier, film så ofta. 
- att man har flera stycken som har "koll" på än vad man än gör, och att det finns dom som alltid har något att klaga på.
- att kärlekslivet inte är lika bra vid alla tillfällen, men man blir verkligen ett starkare par! Och dom få egentiderna blir verkligen dom bästa egentiderna.
 
- att folk kommer tjöta hål i huvudet på dig, om när nästa barn ska komma.
 
Men gud vad man älskar dom små liven, värt varenda sekund!
 
 
 
 
 

Monday - tired mother, tired dog and spirited kid.

Då var det måndag igen, veckorna springer iväg! Speciellt helgen, dom tar slut för fort.
 
Jason har idag redan hunnit slå i huvudet i golvet, men det gick bra som tur var! Nu sitter han och leker med sina tvåhundra bilar och kollar på Supertrio ( eller vad det heter ) dom sjunger iallafall, supertrio supertrio.. haha. Xzeena ligger brevid mig och sover, ibland önskar jag att jag var hon, tänk att bara kunna sova hur mycket man vill, hur skönt hade det inte vart då?! helt fuckin underbart. 
 
Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, tråkigt väder är det också, men solen skulle väl komma senare så då kanske vi går ut en stund. Så kanske mormor/mamma skulle komma. 
Tror vi ska mysa hemma med atrid lindgren filmer, :D
 
 
Vad ska ni göra idag =)?

Sunday is almost over.

Nu är snart denna söndagen över, och vi har hunnit med en heldel. Kalas, handla & haft kusin på besök.
 
Första slappade vi hemma en stund, och sedan åkte vi till mormors man på hans 85årskalas. 
Där bjöd han på smörgåstårta och tårta samt kakor, och a oss fick han lite köks saker och blommor. Han älskar att laga mat :) Så sjungde vi för han, det tyckte han var kul :) haha. 
 
Det var kul att träffa familjen allihop igen, inte ofta det händer längre. Man har ju så himla mycket annat för sig hela tiden. Hela familjen var la inte där, men nästan. 
Men min syster och kusin var ju ganska pain in the ass, som vanligt dock. Dom är som dom är när dom inte blev som dom skulle HAHA. 
 
Men iallafall, sedan kom min lillekusin och vi åt tacos och sedan lekte hon och Jason en stund tills min morbror kom och hämtade henne, nu sover Jason gott och jag och Joakim ska slappa till max. 
 
Hoppas ni har haft en bra helg! 
 
 
 
 

Söndag - Kalas

Söndag och snart kalas för mormor man som fyller 85år, HURRA HURRA!
 

Jason och Joakim är och tar sig en tupplur medans jag sitter här och bloggar, om en stund ska jag hoppa in i duschen och göra mig kalas fin, vi ska hem till min mormor på kalas då hennes man fyller 85år idag, GRATTIS! Men innan vi ska åka dit så ska vi köpa present osv. 
Ska även göra Jason och Joakim kalasfina, haha. Nä Joakim klarar det själv! 
 
Sedan är det mys söndag hemma, med tacos, bingolotto, godis(!), och sedan är det Johan Falk. 
 
 
 
 

Last year in March

Förra året i Mars, var det varmare förra året än vad det är detta året i Mars?
 

Vi var ju ute med båten, pappa körde motorcykel och vi hade sommarkläder på oss. Det måste ha varit varmare förra året, men bilderna kan ju vara tagna senare i Mars också, så värmen kommer förhoppningsvis snart!
 
 
 
Jason har blivit så stor! min lilla prins vad du växer.
 

Tävlingen avslutas imorgon, söker 3 vinnare! Så delta :D

 Tävlingen är HÄR
 

Besök på bonngård med kosläpp

Haft en lång rolig dag med Joakim, Jason och Ida (Jasons kusin).
Bonngård med kosläpp och andra djur, sedan barnens lekstad & donken. 
 

Idag åkte vi till Orust till en gård som hade kosläpp idag, det var jag Joakim, Jason och Ida. Sen var även Jasons 2 andra kusiner me, med deras mamma och moster. 
Det var en bit bort, men det var värt det för barnen tyckte att det var jättekul med alla djur.
Dom fick åka häst och vagn ifrån parkeringen upp till bonngården, Jason tyckte att det var lite läskigt först och sa "nej, nej" men sen gick det bra. Sedan kollade vi på djur, och det var jättesöta hästar. Små ponny´s! som var lite lurviga och jättesnälla. Sedan var det en häst som hade fått ett föl igår, så söt! 
 
Kosläppet var okej, dom blev verkligen jätte glada av att få springa ut. Men jag hade förväntat mig mer hopp och studs på dom, men dom var ju ute lite innan och åt, i ett stall fast det var öppet. (Bilder kommer, vet inte vad det heter HAHA) 
 
Efter kosläppet åt vi lunch och sedan fick barnen (&Joakim) åka häst och vagn ner till bilen igen. 
 
Men vår dag tog inte slut där, vi åkte vidare till Kungälv och gick in på Barnens lekstad, och efter det blev det donken. Nu sover Jason gått i sin säng och vi ska kolla på film och slappa. Vi har även hunnit städa och greja hemma, en toppen dag har det vart idag! 
 
 
 
 
Tack för idag och godnatt! :) 
 
 

Godmorgon - Sovit som kungar!

Inatt har vi sovit som kungar!
 
Jason har sovit som en liten prins inatt och inte vaknat en ända gång, han har inte ens viljat ha någon välling! 
Fattar ni eller? vi har fått sova hela natten för första gången på veckor! 
 
Strax ska vi gå upp och åka till orust på kosläpp, för Jasons skull. 
Jag vet inte riktigt om jag gillar det, tycker synd om kossorna faktiskt. Tänk på själva att ha stått inne i flera månader, så kommer man ut för att släppas och så står det flera hundratals med folk och tittar, jag får ont i magen bara jag tänker på det. Usch, fy! Ska åka idag och kolla om det är så hemskt som jag tror, är de det tänker jag inte åka på sånt igen. Men som sagt, det kan vara roligt för Jason. 
 
Igår var vi hemma hos Jasons farmor och farfar för att säga hejdå och så för dom åkte utomlands imorse, Jason var verkligen helt SJÖVILD. Han hoppade runt i soffan, kastade kuddar, sprang och hoppa på hundarna, och sedan skulle han springa till Joakim och snubblar på mattan och ramlar rätt in i en stol med huvudet före, HEJ JÄTTEBULAN! den var verkligen skit stor, men idag är det mycket mindre. 
 
Nä nu ska jag snart gå upp ur denna sköna säng och hitta kläder som ska passa till en bondgård, SVART! får det nog bli, och inga vita skor iallafall. 
 
 
 

Balkonghäng med den bästa

Vart en lugn och skön dag idag, ingen lång skoldag och ingen lång dagis dag för Jason.
 

Nu sitter vi och myser på balkongen efter lite trotsbråk, han är så otroligt trotsig så det är inte sant! 
Men han kommer på sig själv med jämna mellan rum och ger mamma en puss och en kram efter jag har sagt till honom. Hur länge håller trots i?! Så här trotsig har han ALDRIG varit, och det lär inte vara sista gången han är det heller, suck! haha. Och han vaknar på nätterna och ska ha välling och blir helt tokig om han inte får som han vill, så vi får inte jätte mycket sömn nu förtiden. Men i morse så sov han lugn och skönt, och självklart ska vi UPP. Men vi tog lite sovmorgon, så han var på dagis halv nio istället. 
Jason, du kommer få igen i tonåren då du antagligen kommer vilja sova. Då ska mamma komma in och ge om frulle på sängen och att du ska sätta på filmer och serier till morsan! Mohaha. 
 
Nu ska jag städa, en storstädning tror jag. Måste bara hitta motivationen någonstans. 
 
 
Vad gör ni idag =)?

Varför utsätter föräldrar barn för denna faran?

Idag går 35 000 barn baklänges för att visa att det är åt det hållet som dom ska sitta när dom åker bil.
 
Tråkigt att barn ska behöva lära ut till föräldrar, föräldrarna borde lära sin barn! 
Tänk att det är så många föräldrar som inte vet vad det innebär att sätta sina barn framåt i bilen, 4 av 10 vet inte vad dom utsätter sina barn för. Barn har ett tungt huvud, skulle man krocka och ett barn sitter framlängesen så hade barnet, (läs, DITT BARN) med stor risk knäckt hela nacken. 
ca 25% av alla barn mellan 0-4år sitter idag framlänges i bilen, undrar lite, tar föräldrarna inte mer ansvar än så för sina barn? era barn litar på ER som föräldrar att dom ska vara trygga och säkra med er, även när dom åker bil med er. Det är inte barnen som väljer att åka bil, utan det är ni. Och då borde ni även kunna välja för dom att dom ska ha en bilstol som dom kan sitta bakåtvända i. Vissa kanske inte ska ha barn?
Min son kommer aldrig någonsin få sitta framlänges innan han fyllt 4 år, ALDRIG! 
 
Jag tänker inte utsätta mit barn för något som han inte vet vad det innebär, så han kommer att åka bakåtvänt! 
Och jag hoppas verkligen att fler föräldrar inser vilken risk ni utsätter era barn för och kastar dom framåtvända barnstolarna åt pipsvängen, eller vänder på era barns stolar omedelbart, för man vet ALDRIG när olyckan är framme, och hade du någonsin kunnat förlåta dig själv för det? att ditt barn troligtvis har brutit nacken för att barnet satt åt fel håll i bilen, och det är ditt fel, bara ditt fel. 
 
" Men mitt barn har så långa ben och kan inte sitta så!" - Ah, tjena. Det gör ingenting om barnet har benen i skräddarstilen. Hellre det än en bruten nacke.
 
Så tänk er för, ha era barn åt rätt håll när ni åker bil, hur svårt kan det vara. 
 
Jason åker åt RÄTT håll sedan första bilfärden i hans liv, och så ska han sitta tills han blir fyra.
 
Puss på er, och ta ansvar för era barn!! 
 
 
 
 

Våran mysdag!

Idag har det vart en mysig dag med lek, handla med mormor och besök hos gammelmormor.
 

Imorse var vi hemma och myste medans det spöregnade ute, sedan sov Jason middag och jag kollade på senaste avsnittet av Ex on the beach. Sedan kom min mamma hit så då åkte vi och handlade blommor, mamma köpte en Penis chilli (?) haha och sedan handlade vi lite på city gross. 
 
Efter det åkte vi hem till min mormor och hennes gubbe och hälsade på dom en stund. Jason lekte med bilar och sina två leksaks djur, en hund och giraff. Hunden fick sin nos söndertuggad utav våran kära Xzeena. 
Sedan åkte vi hem och målade och lagade middag, så kom pappa (Joakim) hem och min syster. 
Och sen åkte jag och min syster och solade, väääälbehövligt! Helt slut som jag är somnade jag i solariumet från och till haha. Nu ligger jag hemma i sängen och bloggar lite medans Joakim och Jason är hemma hos farmor och farfar. Min hjärna är totalkaos, så trött. Men sover jag nu är jag rädd att jag inte kan somna sedan ikväll. Och imorgon vill man ju vara hyvsat pigg när det är fredag och allt! Jag tycker veckorna springer iväg, det var ju nyss helg?! haha men skönt är la det. 
 
 
 
Vad har ni gjort idag ? =)
 

Trött som bara den.

Jag är så JÄVLA trött så jag kan tänka mig att sova i år och dagar!
 
Jag vill bara sova jag är så trött så jag knappt orkar göra något, är säkert pågrund av det tråkiga vädret, regn regn regn! Mina ögon går i kors känner jag, och vi får inte sova ordentligt på nätterna längre. Jason vaknar varannan timme ungefär och vill ha välling, eller titta på tv, men det får han såklart inte och då blir han så sur! 
Och imorse vaknade han klockan fem och var PIGG. 
 
Jag fattar inte varför han vaknar och varför han ska ha välling helatiden, hoppas på att han slutar med den jäkla vällingen snart så att man får sova på nätterna. 
& igår städade jag, och nu ser det ur som en BOMB igen. Jag hatar att städa hela jävla tiden!! (irriterad mamma till tusen) leksaker precis överallt, och kläder på golvet och disk. Jag SPYYR! Och massa tvätt. 
Ja, jag har ju att göra idag iallafall. Sätta på HÖG musik och köra ett städ race för så här kan man inteha det. 
Fattar inte folk som kan bo i sånt här stök, jag får total panik. Usch, blä uuuh! 
 
 
 
 
 
Ahh mina ögon svider! 
Kan    Det   Inte   Bli   Lunch   Tid   Snart! 
Så man kan passa på att sova samtidigt som Jason ska sova middag! Jaa, jipppiii hoppas timmarna går fort tills dess. Puss så länge!
 

Cars tema

Våran älskade son fyller två år om ca en månad, och jag har funderat på om vi ska köra på ett cars tema.
 

Tänk att du snart fyller två hela år, det är snart två årsedan du kom till oss och förgyllade vårat liv.
Det har gått så hmla fort, det känns som det inte alls var så längesedan du föddes, och inte heller så längesedan vi hade din namngivning, ditt 1årskalas och snart ska vi fira din 2årsdag. 
Du ska få ha ett kalas med Cars tema, för att du är den biltokigaste lillekillen jag vet. 
Brumbrum var bland dina första ord, och du blir helt tokig om du ser en fräck brum brum åka förbi, även om det är en vanlig svensson bil. Det första du gör när du har sovit middag är att kolla ut genom fönstret och säga brumbrum. När vi går hem ifrån dagis pekar du ALLID på våran bil och säger brum brum, och ska vi inte åka någonstans blir du ledsen och säger brum brum. Du har flera 100 bilar på ditt rum, och när jag hämtar dig på dagis har du oftast hela famnen full av bilar. Du blir ledsen om du inte får varenda bil du ser i leksaksaffären, ja du är biltokig och därför ska du få ha ett cars tema på ditt två årskalas. 
 
Du är den sötaste, charmigaste, snällaste (ibland), och bästaste ungen på denna jord. Du är så otroligt söt! Och du är våran son, vi älskar dig så mycket sedan första dagen vi sågs. Även långt innan när du låg i mammas mage, och det är snart två årsedan. Tiden går galet fort, gäller att ta vara på varenda ögonblick. 
 
 
Barnkalas
 
 
 
 
 

En trött mamma.

Ögonen går i kors, och jag längtar till sovdags.
 

Jason somnade för 30 minutersedan och jag sitter här och bloggar lite, Joakim är iväg och fiskar, han kommer väl snart hem, kanske. Jag ska passa på att ta en lång och skön dusch. Är helt slut efter denna dagen med städning, handlig och bus med Jason. Xzeena har somnat här brevid mig i soffan också, hon är väl helt slut efter allt bus med Jason. Han ska leka med henne helatiden. Hon är en oroligt bra familjehund, är så stolt över henne. 
 
Imorgon är vi lediga så då ska vi åka med mormor (min mamma) till gammelmormor (min mormor) och hälsa på henne en stund. Hoppas att det ska bli fint väder, men det ska det inte enligt SMHI. Sedan ska jag även åka och träna och sola med min lillasyster, skönt. Måste komma i form igen och få den fina bruna färgen innan sommaren kommer, och den närmar sig med storm steg. 
 
Jaja, nu ska jag in och duscha. Missa in tävligarna i bloggen, HÄR kan du vinna sportkläder & HÄR vinner tre stycken ett egen designat mobilskal. 
 
 
 

Morsdag tips

 
Kör ett litet morsdagtips till er som tycker att det är svårt att komma på något att köpa, hittade dessa namnhalsband för (ganska) längesedan, och dom är fina och personliga.
 
Finns massa olika fina halsband hos mittnamnhalsband, (Joakim, jag vill ha det längst bort till vänster med "Jason") Så nu vet han det! :) in och kika! :)
 
 

Gillar du sportkläder? då kan du få...

 

 

Följa mig HÄR eller HÄR
Skriva en kommentar att du är med här nedanför med din email adress. 

Och alla får 50 kr rabatt hos http://www.supporterprylar.se/ om du anger sand50 i kassan!

Avslutas 12/5


Instagram

Jag vill följa fler på instagram! så följ mig så följer jag er tillbaka =)
 
 
Här finner ni mig SAANDRIIIE
 
 

Inställd lektion

Gött att vakna imorse och kolla på telefonen och det står LEKTION INSTÄLLD! 
Göööött, vi kunde ligga kvar i sängen både jag och Jason och kolla på Stadens hjältar och Ex on the beach! 
Och han slapp gå till dagis också, så idag är det mamma och son mys, vi ska gå och handla lite! 
 
 

Regnkläder till vårt passande väder.

Regn regn regn, det ska regna nästan hela veckan så passade på att titta runt på regnkläder för det behöver Jason nya, då han har vuxit ur sina andra. 
 
Allt finner ni hos Babyshop
 
Är verkligen dunderkär i Kavat stövlarna ! Så fina, så dom får det nog bli hihi.
Sedan vill jag hitta ett fint regnset med märket didrikson till Jason, gillar mörket jättemycket! Och har vart supernöjd med overallen helatiden som Jason har. 
 
Puss!

Trots, trots, trots.

Dom senaste dagarna har verkligen vart dom trotsigaste dagarna på två år!
 

Våran lilla kille är så sjukt trotsig nu och jag är så trött, man blir ju utmattad av att ha en sån trotsig unge hemma. Han gör precis tvärtom vad vi säger till honom. Han river ner saker från bordet, hyllor you name it! 
Han kastar ner mat på golvet och ja, ni med trottsiga barn vet nog att dom inte är omöjliga till något.
Idag när vi var i affären fick han tag i en boll som låter PIIIIP varje gång man trycker på den, och det blev ett himla liv när han inte fick ha den och PIIIIIPA med, en sån hundleksak! Sedan hittade han såklart alla barncyklar, tog en kvart innan vi kom vidare till kassan där Joakim väntade. Sen skulle han bara hoppa i ALLA vattenpölar påväg till bilen, och blev helt vansinig när han inte fick det. 
Sen handlade vi på maxi, blev ett himla liv när vi skulle lämna leksaksavdelningen! 
Han fick ju ändå tre nya bilar! 
Sedan skulle vi åka hem, och då var han lugn i ... 10 minuter sedan välte han ut ett helt glas cola på balkongen, och medans jag var påväg att hämta något att torka upp det med så hann han hälla ut en hel ostbågepåse (hans pappas) så pappa Joakim blev inte glad haha. 
Sedan tog det en halv timme och få att han sova, då han skulle springa upp helatiden och minsta lilla ljudet man gjorde så började han att ASGARVA! hahah jag orkar inte! 
 
Hoppas denna trottsen är över snart, han har ju ändå vart sånhär i typ fyra dagar nu! haha
 
 
Min busunge vad jag älskar dig! vi hann ju mysa i åskvädret på balkongen en liten stund iallafall haha!
 

Outfit by Saandriiie

 
Jacka / HÄR Byxor / HÄR  Linne / HÄR Skor / HÄR
 
En somrig och fin outfit ifrån Jofama by Kenza, Converse, HM & Gina Tricot. 
 
Och outfit till pojken
 Tröja / HÄR T-shirt / Här Byxor / HÄR Skor / HÄR
 
En fin outfit ifrån Hummle, Ralph lauren, Converse & Kapphal.


Godnatt

Nu börjar man bli ganska så trött!
 
Nu börjar kvällen närma sig sitt slut och jag börjar att bli jättetrött! Ska gå ut med Xzeena en snabbis och sen gräva ned mig i sängen brevid min älskade familj. Imorgon har vi sovmorgon, och sedan blir det skola och dagis en stund. 
 
Tentan jag gjorde tidigare idag kändes faktiskt jättebra, hoppas hoppas jag klarar den.
 
 
 
Godnatt på er, och missa inte tävlingen om ett eget designat mobilskal HÄR
 

Tävling: Designa ditt eget mobilskal

Idag kom ett roligt paket på posten ifrån themobilestore, ett eget designat skal till min mobil.
Så nu är min mobil ännu mera personlig än innan, nu har jag min älskade unge och hund på baksidan av min telefon. Och det är så fint! 
 
 
Och jag har fått äran att tävla ut ett sådant bilskal till tre stycken utav mina fina läsare!
Allt du behöver göra för att vinna är: 
Följa mig HÄR eller HÄR
Skriva en kommentar att du är med här nedanför med din email adress. 
 
Plus i kanten är att du delar inlägget på Facebook, instagram eller din blogg.
På instagram kan du låna bilden ovan, och hashtagga #Saandriiie
 
Lycka till, avslutas 11/5! PUSS!
 
 
 

Inväntar tentan.

Goddagens allisammans!
 

Sitter här och inväntar tentan som ska starta nu klockan tolv i vård och omsorg två. Känns ganska bra, är ganska förberedd nu tror jag haha. Hur svårt kan det vara ?! HAHA!
Jason är på dagis medans jag ska göra tentan, sen ska jag hämta han så fort jag kan så ska vi hem och städa och mysa =) sånt imla tråkigt väder ute idag så man vill ju inte vara ute och leka direkt. 
 
Måste även in och söka dom andra kurserna till nästa termin! Snart är det sommarlov, men halva sommarlovet spänderas på jobbet, men det är la kul det också! :) haha. Sedan ska vi ut och semestra med husis. Kulkul! 
 
Ikväll kommer det att dyka upp en tävling, håll utkik! 
 
Puss så länge!

Godnatt min skatt

Försöka lägga Jason, och sedan hinna plugga.
 
Ikväll vill inte Jason samarbeta med sin mamma, han har sprungit upp ur sängen tjugo gånger snart tror jag. 
Att man alltid ska behöva känna sig som en tråkig tjötröv till morsa! Men idag kan han inte få vara upp lite längre än vanligt, jag har prov imorgon och måste verkligen plugga och det går ju sååådär när han är vaken, han är inte den som kan sitta i soffan och kolla på barnpogram en längre tid, haha han är en liten Emil unge som ska hitta på en del hyss! 
 
Men nu har jag satt på Stadens hjältar på tv:n så han borde somna snart, han är nog lik sin far, han kan inte sova om inte tv:n är på, han måste kolla på något eller iallafall ha något att lyssna på om han ska kunna somna. Och det tror jag att Jason har ärvt, det också ... haha. 
Hoppas han somnar snart så att jag hinner plugga lite till, gjorde en del i förmiddags, men har ett och ett halvt kapitel kvar. Men detta provet känns ganska bra ändå, men sunt förnufft och erfarenheter så klarar jag det. 
 
 
Just det, idag har vi vart och köpt nya möbler till våran fina inglasade balkong! 
Men vi hann bara få ihop en stol innan Joakim kom på att det tar förlångtid och han skulle fiska, så får fortsätta så fort han kommer hem, så ska ni få se bilder med! :D
 
Puss så länge!
 

Trött, huvudvärk och plugg.

Jag är sjukt trött, jag har ont i huvudet och jag måste plugga inför morgondagens prov. Känns inte okej.
 

Igår var vi hemma hos mamma och grillade med familjen i Lödöse, efter en shoppingdag i Frölunda och på backaplan. Efter vi hade grillat så åkte vi hem vid ca klockan 22 på kvällen så kom det lite folk hem till oss så körde vi några Beer pong matcher, så idag är jag INTE pigg, inte för att jag blev full igår, men vi gick och la oss vid 2 kanske, och det är jag INTE van vid haha. Jag är småbarnsförälder så jag lägger mig alltid senast typ tolv iallafall, haha så imorse vaknade jag med en hejdundrandes huvudvärk. 
Och nu måste jag plugga inför vård provet vi har imorgon och det är inte kul att tänka med en hjärna som är trasig! haha.
 
Så glömde jag SJÄLVKLART min mobil igår hemma hos mamma, tur att hon är så snäll och kommer och lämnar den snart! Världens bästaste mamma! =)

The vampire diaries & gonatt!

äntligen är vi hemma och ska lägga oss efter en lång dag som ändå har gått ganska så fort!
Först shopping på bäckebol, sedan köra runt syster och samt hämta saker till Joakim sen på kalas och nu ääääntligen hemma. Så himlans trött! 
 
Jag och den nya bilen kommer bra överrens faktiskt, har vågat mig på att köra den nu, svikit volvon :( haha. 
Men yäyä, GODNATT!
 
 

Första maj

Första maj, och jag är JÄTTE trött verkligen, hur seg som helst. 
Vi fick sovmorgon .. till klockan nio, sedan åkte vi till backaplan och kollade på skor till mig, men kräsen som jag är så hittade jag inga. Så får åka iväg ENSAM imorgon och kolla. 
 
Bilder från förut när vi åt lite lunch :) Brum brum.
 
 
 
Lite bilder ifrån igår
 
 
 
Nu ska vi snart göra iordning oss för helgens nästa kalas, för Joakims lillebror och pappa. :)
 
Puss! 

Godnatt

Nu ska jag soooova och hoppas på en liiiiten sovmorgon imorgon haha. Och hoppas min lille kusse får en awsome kalasnatt. Tack för mig och godnatt. 

RSS 2.0