Bingolotto och middag hos moster.

Här är lite bilder sen igår när vi var hos Jasons moster på middag och spelade bingolotto. 
 
 
 
Och Joakim fick hjälpt henne att sätta upp hennes nya tavlor! =) 
 

Begravningskläder.

Sitter och kollar runt på Nelly efter några fina kläder, begravningskläder. Men det är verkligen jättesvårt! 
Ska man ha byxor och något fint linne/tröja/tunika eller ska man ha en långklänning. 
Det är verkligen inte det lättaste, så vill jag att den ska vara fin och perfekt för det är ändå din begravning.
 
"Du har verkligen lämnat ett stort tomrum, du är så saknad. Det kändes jätte konstigt att du inte grattade mig nu när jag fyllde år i fredags, att du inte ringde eller att mamma inte ringde och sa att ni skulle komma på fika.
Men jag vet att du var med oss på middagen och bowlingen, du är med oss helatiden, eller hur?
Tycker det är så overkligt att du inte är här, att du har lämnat oss många år förtidigt. Det är verkligen jätte overkligt, du har alltid vart med sedan vi föddes. Alla minnen med dig kommer titt som tätt, och när man är ute så kollar man lite extra för att man hoppas på att man ska se dig, men man vet ändå att man inte kommer att göra det. Det kommer verkligen att vara konstigt att man inte ska gå hem till dig och fika och umgås mer, att du inte kommer att komma till bordet med kakorna, bullarna och saften. Att inte höra ditt skratt mer. 
Den senaste veckan har verkligen ALLT påminnit om dig, Jason leker mer och mer med den fina lastbilen som han fick utav dig, och då kan jag titta på honom och tänka att du verkligen hade ett stort hjärta för Jason, men att han inte kommer få träffa dig mer. Du kunde ha funnits så många år till i hans liv, i vårat liv. Men jag är så tacksam över att han har fått träffa dig och jag kommer berätta om dig för han när han blir äldre. 
Men vet du, vi ses ju ingen om några år. Kram" 
 

Nu ska jag fortsätta att leta efter dom perfekta kläderna! 
 
 
 
 

Älskade unge och revbensspjäll.

Efter att ha varit i skolan med ont i mammahjärtat så fick jag äntligen åka hem och hämta min älskade Jason ifrån dagis, han hade gråtit lite från och till, men ätit bra och lekt bra annars. 
När han fick syn på mig så sa han "Mamma" och pekade och sedan började han gråta, min lilla plutt. Och han gick till mig och ville upp i min famn. Sedan gick vi hem och städade lite och när Joakim kom hem så åkte vi till City gross och handlade lite. 
 
Nu sover våran lille Jason =) och Joakim är framför tvn och jag framför min älskade blogg, hihi.
Vi har även myst lite med revbensspjäll =) 
 
 
 
 

Ont i mammahjärtat

Godmorgon! 
Nu har jag vart och lämnat Jason på dagis för första gången på lite mer än tre månader! 
Han vägrade att gå ur vagnen när han fattade att jag skulle gå därifrån, och han grät :( det svider verkligen!
Så nu längtar jag tills att skolan slutar så jag kan hämta min lilla prins! 
 
 

Kalas fina

Jason och Joakim gjorde sig kalasfina för att fira Jasons kusin. Och jag stanna hemma för att hinna med miin uppgift till skolan som ska in imorgon, nu är den klar!
Om en stund ska jag åka med min syster och köpa begravningskläder.. 
 
 
 
Skjortan ifrån Lager 157
Byxorna - Name it
Skorna - Ralph Lauren
 
 
Joakim:
Keps - Hatstore
Skjorta - Dressman
Byxor - Dickies 
Skor - DC
 
 

Godmorgon

Godmorgon på er. 
I morse vaknade vi runt halv åtta tiden då Jason ville upp och få välling och titta på barnprogram, så vi låg och drog oss lite medans han kollade på tv. Nu har vi ätit frukost och ska snart göra oss iordning. 
Igår var vi hemma hos Jasons farmor och farfar och åt middag, så spelade dom lite beer pong också. Sedan åkte vi hem och hade lördagsmys innan vi la oss. 
 
Kolla dom ursöta kattungarna som dom har hemma nu!
Man vill ju ha en, men nejnej inte så länge vi bor i lägenhet! 
 
 
 
PUSS!

Brandbil och Wakeboard.

Vi tog oss en sväng ner till Kungälv och kollade på SM i wakeboard. Var även brandbilar på plats som visade upp bilarna och mycket mer, det tyckte Jason var roligast! Han fick även sitta i bilen, spännande! 
 
 
 
Nu ska jag åka med min kusin och köpa tvbänk, sedan ska vi hem till Jasons farmor och farfar =)!
 

Middag för mig.

Igår var vi ute och åt middag och spelade bowling, för att fira mig lite =) 
sedan ska vi ha fest nästa helg och fira mig och mamma =)! Hon fyller 50 :D 
 
Här är lite bilder !=)
 
 

godnatt

Tack för alla gratulationer och en awsome day, det kommer massa bilder imorgon nu ska jag sova för usch vad trött jag är haha.   

Happy Birthday to me

Jaha, då fyller man 25år idag! Och imorse fick jag presenter utav mina favoriter, en systemkamera(!!) och av Jason fick jag massa små bilar, undra varför? haha gullunge. Tack mina fina älsklingar!
 
 
 
Ikväll ska vi ut och äta med min familj, ska bli skoj! Puss på er!

Vill inte bli gammal!

Jason sover och Joakim är iväg på "hemligt" uppdrag. 
Jag försöker hitta ork till att gå till badrummet och blanda hårfärg och slänga i den i håret.. 
För imorgon vill jag inte ta risker att vakna upp ett år äldre och gråhårig! 
Tänka sig att jag fyller 25 år imorgon, helt sjukt, jag var ju nyss 15 haha! Tiden går verkligen undan.. 
och vad man har vart med om mycket under sina 25 år. 
Ja, en heldel... men nu vill jag faktskt inte bli äldre, 25 är kanon. 
Jag är livrädd för att bli gammal, jag vill inte bli gammal! Jag har sätt för mycket inom äldrevården tror jag, och det finns så otroligt mycket sjukdomar som man kan få så jag är rädd för att bli gammal, livrädd. 
Förhoppningsvis får man vara frisk, men det ska jag väl få? jag har ju slutat röka, och jag dricker nästan ALDRIG! =) så hoppas! haha. 
 
Nä nu får jag färga håret =) Puss !
 
 

Nej, våran hund är ingen kamphund utan en vanlig familjehund.

 
 
För någon timmasedan så var vi ute med våran hund, Xzeena. Då kom det fram två småkillar som var ute med en liten hårig hund, och dom tittade på Xzeena och sa "-Är det en kamphund?"  vi svarade självklart nej till den dumma frågan och frågade emot om deras hund var en kamphund. Och då sa den ena pojken till den andra att det står på våran ytterdörr att våran hund är en kamphund(?)
och nej, det gör det verkligen inte. Det står på våran dörr att vi har en American staffordshire terrier, och inget annat. 
 
Dessa killar var kanske runt tio årsålder, knappt. Och jag tror inte att dom egentligen vet vad en kamphund är, utan att det är deras okunniga föräldrar som har sagt det till dom. Jag blir så trött på att folk är så okunniga än idag om detta.. Xzeena, är verkligen inte någon kamphund, utan hon är en familjehund, en småbarnsfamiljs älskade hund. Hon är inte utsatt på något sätt för något som har med kamp att göra, det är så hemskt att ni föräldrar inte kan mer än så, det är pinsamt. 
 
Jag ångrar lite i efterhand att jag inte lärde era barn skillnaden på kamphund och amstaff/pitbull and you name it, för då hade dom kunnat lära detta vidare till er. Att vilken hund som helst kan bli en kamphund, och det beror inte på någon hundras. 
 
Så kalla inte VÅRAN hund för något som hon absolut inte är! Det svider i öronen när jag hör det.
Läs på innan ni ska ta på er att lära ut till era barn, så att ni kan lära dom rätt.
Tack på förhand från Xzeenas matte. 

Sno Kissie´s stil!

 
Kollage med Kissies.se och Zalando
 
1. Top | 2. Byxor | 3. Väska | 4. Armband

Frulle - Skola

Godmorgon! Idag är man ju verkligen uppe med tuppen, så himla trött jag är!! 
Ska åka ner till skolan om en halvtimma typ, ska ha akutsjukvård till klockan 16 ieftermiddag. 
Joakim, Jason och Xzeena sover fortfarande! gottegrisar. 
Och vet ni, imorgon fyller jag 25 (!!) och jag är ledig så himla najs! Så ska vi ut och äta hela tjocka familjen! =) och om väder apparna stämmer så ska det vara fint väder också, najs! 
 
 
 
 
Men men, vi hörs sen! Puss
 
 

Backaplan och middag hos morfar.

Idag har vi haft en mysig dag på Backaplan, jag och min lilla familj. 
Vi köpte inte så mycket, leksaker till Jason och en boll till Jason (pappa). Hittade inte så mycket annat. Sedan åt vi lunch på mc donald´s. Har även firat Xzeena med lite hundben, då det är hundens dag idag! Det har ni inte missat va? alla hundägare där ute!
Vi var hos min pappa på middag också, skoj! imorgon är det skola igen, varför ska dom lediga dagarna gå så himla fort? poff säger det bara. Imorgon ska jag ha akutsjukvårds lektion för första gången, ska bli spännande! 
 
 
 

Billiga höst/vinterkläder

 
 
 
Blå regn jacka HÄR & rosa HÄR Blått regnställ HÄR 
Rosa fleecetröja NOVA STAR HÄR & blå HÄR 
Blå Hally hansen jacka HÄR & rosa HÄR
Rosa didrikson overall HÄR & svart HÄR
 
Se resten av Rean HÄR

Fashion - Zalando

 
 
Kollage från Zalando
 
1 här | 2 här | 3 här | 4 här | 5 här

Är du singel och söker den rätta? se hit!

 
Tips till alla singlar där ute som vill träffa någon, du kanske har försökt på krogen, genom vänner, flörtat lite extra i affären eller på stan. Du kanske vill testa vårt stora internet för att hitta den rätta? då har jag ett grymt tips och det är Mazily, en dejting sida som är GRATIS att bli medlem på, det är en svensk dejtingsida som har funnits sedan 2012, och som medlem ska man trivas, ha kul och förhoppningsvis hitta den rätta!  Mazily har blivit utsedd till Sveriges bästa dejtningsida i tre åtr i rad, senast var i år 2015. Det finns funktioner som, ett statusflöde, man kan beskriva sig själv med intressetaggar och en bra sökfunktion. Finns även som mobilapp!!  Det är många som har hittat sina stora kärlekar genom dejtningsidor, och denna är gratis! Kör bara kör säger jag till alla singlar där ute!! :) 
 
 Sponsrat inlägg!
 
Lycka till !! =)

Tisdag - Skola - Shopping - Busig unge!

Regnet har öst ned nästan hela dagen, nu gör det inte så mycket att skolan har börjat, för det har hösten också gjort. Och det känns ganska bra att ha börjat plugga igen! Denna terminen kommer bli ganska intressant tror jag, jag ska göra en praktik på inom akutsjukvård, vem vet jag kanske skippar hemtjänsten ;) ska bli spännande. Efter skolan idag så åkte jag Joakim och Jason och kollade efter skor till Joakim, men vi hittade inte några så vi kom hem med lite nya fiskar istället haha. Sedan åkte jag med mamma och Carro till affären och efter det blev det mys med familjen med tacos, och en promenad i ösregnet. 
Men det gör inget, det är bra för oss alla att komma ut. Vi försöker att gå ut och gå varje kväll, Jason somnar gott och Xzeena lika så haha. 
 
Jason har hållt på att busa hela kvällen, HELA kvällen! Jag hällde upp nytt vatten till Xzeena och ser Jason komma i full fart och SPARKAR på vattenskålen och vatten flyger åt alla håll och kanter! Trött som jag är så börjar jag skratta av trötthet och orklöshet, och det tyckte ju Jason var ännu roligare, så han sparkade inte bara en gång till, utan tjugo och han fick det där jätte söta ASGARVET, både jag och Joakim vek oss. 
Haha, nu sover våran lille skitunge iallafall, och imorgon är vi lediga allihoppa skönt! 
 
 
Hur har eran/din dag sett ut :)?
 

Palliativ vård

Godmorgon på er! :)
Nu har jag suttit i skolan i en timma och är på första lektionen utav palliativ vård kursen. 
Ska se på en film nu som handlar om döden och allt runt omkring.. kommer nog bli lite tungt.. hoppas hoppas jag klarar det! 


Första skoldagen

Hej! Idag har jag avklarat första skoldagen på denna terminen! Gick jättebra och jag hoppas att denna terminen går jätte fort! Haha vill bli klar! 
Efter skolan åkte jag hem och hämtade Jason för att åka och handla lite saker till honom, vi mötte upp min lillasyster och jag fick köpt en mys tröja till mig och två par skor till Jason. 
Han har stolt visat upp skorna för dom flesta vi har träffat idag haha. Och han skulle först ha sina nya gummisskor och gå i inne och sedan ville han springa runt i sina nya batman stövlar med haha söt unge! 

Sedan kom min syster på middag och vi hann även åka och handla en gång till fast tråkiga saker som välling och städ saker haha. Sedan blev det en regning lång promenad med min kusin och hennes pojk :) och min lilla familj såklart! 

Nu ska jag sova har ju skola imorgon!  God natt på er 😙


Buick köp och kvällspromenad

Hej! Imorse åkte jag med pappa och en vän till han till Varberg och kollade på en buick som pappa var intresserad av och ja han köpte den :) 
Så nu har jag en lycklig pappa ! :) äntligen hittade han en bil innan sommaren var slut! Haha 
Men den behöver lite pyssel under vintern och en ny lack sen kommer den vara i toppskick! 
Pappa körde mig till Joakims föräldrar och sedan åkte vi hem och spelade bingolotto. Sen hörde min kusin av sig och var uttråkad, så vi drog ut på en promenad och vi fick även med min morbror och hans dam :) trevligt! Ska vi nog göra oftare, så smala som vi blev efter en timmas promenad!! Hahah 
Nu ska jag sova för imorgon är det skoldax! Nu är ledigheten slut.. finito... finsch ... over!  För mig iallafall.. Joakim har en vecka till men han ska hälsa på lite på dagis för att jason ska komma in lite i det igen :) känns lite jobbigt att börja skolan imorgon efter allt som har hänt men det är ett bra ställe att vara på när man behöver något annat att tänka på..

Godnatt på er! 

Tävling: Bland rymdraketer och navelludd - en vardagshjältes betraktelser

 

 Maila mig eran adress till [email protected] ! =) 


Tack till alla som deltog!! :D

                                                                                                                                            

 

"Till mina älskade barn,

för att ni är ändlösa källor till inspiration, 

tacksamhet och glädje - samt en del gråa hår."

"Värme uppstår snabbt i kök, särskilt när pannkakor lagas. Lillebror står lutad över spisen för att kontrollera att allt gick rätt till. Det var viktigt att pappa inte gjorde någonting utan hans medverkan. Det började svaja lite om honom, och han greppade hårdare tag i visp och slev ... "

Det är en liten liten del tagen ur en bok som heter "Bland rymdraketer och navelludd - en vardagshjältes betraktelser" skriven utav Julia Niklasson Hydén. 

 
"Tävlingen är med idusforlag"
 
Att vara småbarnsföräldrar är verkligen inte en dans på rosor, och att ha flera småbarn hemma kan verkligen inte vara helt enkelt, jag vet ju "bara" hur det är att ha ett småbarn hemma och det är inte alltid lätt. Ingen dag är den andra lik och vad som helst kan hända, är det inte lite vattenspill där så är det ett krossat glas där, eller när man har städat och är jätteglad för att det är så fint, så ser det ut som en bomb igen fem minuter senare. 
 
Jag tycker att det ska bli jätte spännande att läsa denna boken, och få se att det är fler som har det som mig haha =). Vill ni också läsa den? eller ge bort den till en annan vardagshjälte? Så tävlar jag ut tre stycken utav denna boken till tre av mina läsare!!
 
Skriv en kommentar varför just du är en vardagshjälte =) Lycka till! 
 
Extra plus är att följa mig via Facebook HÄR och instagram HÄR

 

Avslutas 23/8!


Ännu en underbar

Familjedag ♡ 
Vi var först i Lödöse på marknad med massa gamla bilar som min mammas gubbe var med och fixade vid museumet i lödöse. Efter att vi hade vart där åkte vi tog Joakims syster en stund och sedan hem och lagade mat. Efter det kom min pappa på besök ♡ sen gick vi hem till min morbror och hans dam :) och efter det blev det vincafeet med nästan hela underbara familjen ♡ älskar att se er så glada trotts allt som hänt de senaste dagarna ♡ är glad att jag har en familj som är så tajta och att vi tar hand om varandra ♡ ni är det bästa som finns allihopa ♡ nu ska jag sova, försöka iallafall.. hatar att alla tankarna ska ploppa upp på kvällen så jobbigt .. man vill bara skrika rakt ut och gråta tills man inte orkar mer. 

God natt på er ☆ 


Värsta veckan i mitt liv.

Min kropp värker, mitt huvud dunkar, mina ögon svider. Jag vill bara ha sönder något, skrika allt jag orkar.
Min hjärna är sönder bränd efter alla tankar man går och grubblar på..
Detta är den värsta veckan i hela mitt liv, först somnar min morfar in, och sedan två dagar efter har vi ännu en vacker ängel i himelen. Detta är så fruktansvärt, hur mycket ska man orka? 
Jag måste göra saker helatiden för att inte bryta samman, fast ändå orkar jag igenting. 
 
 
Igår åkte vi till Lilla edet, där min mammas pojkvän är med i någon fiske grej. Så vi fiskade (fick inget napp) och vi grillade, så skönt att vara med familjen nu i dessa tunga tider. Vet inte vad jag hade gjort utan er! 
 
 
 
Puss

Fredag

Hej, då var det fredag igen.. sjukt vad tiden går fort.. 
Igår var det en riktig familjedag/havet dag, välbehövligt! 
På dagen åkte jag med mamma, renee, carro och nattis till havet. Vi låg där och pratade om allt, det känns så skönt på något sätt att prata om allt som har hänt. Sedan åkte jag med mamma till mormor och hjälpte henne lite, och sedan var vi och handlade. På kvällen åkte jag Joakim, Jason, Carro och Xzeena och tog ett kvällsdopp, det var riktigt skönt. Igår var det en bra dag trotts allt, när man gör saker helatiden så slipper man tänka så mycket, fastän tårarna ligger och darrar på ögonkanten helatiden, och ibland stannar allt upp och man tänker, men gör man något med andra så tappar man det för stunden. 
Men jag kan inte fatta till 100% att de är sant, att det verkligen har hänt.. fast på ett sätt så VET jag att det har hänt, det känns så himla overkligt. Sen farmor och farfar gick bort så har jag ALLTID haft både mormor och morfar i liv, men inte längre.. Helt ofattbart.. 
 
Jaja, får försöa sysselsätta mig, Carro åkte hem för enstund sedan hon sov här inatt =) och Joakim och Jason åkte hem till Jasons farfar för att hämta saker, så jag ska sysselsätta mig med städning, så man kan tänka på annat.. Usch, vad detta är jobbigt.. :( 
 
 
 

Familjedag.

 
Joakim och Jason har åkt till Hönö för att hälsa på Joakims farmor och farfar, så dom åkte imorse vid halv nio. Har vart skönt med lite egentid nu i allt detta jobbiga, fast det är ändå jobbigt att vara ensam för alla känslor kommer på en och samma gång känns det som. Men ja, jobbigt men skönt. 
Så nu sitter jag på balkongen efter en runda med Xzeena i skogen, mamma kommer snart och hämtar mig för idag blir det en liten familjedag vid havet. Vi behöver verkligen ta hand om varandra nu, mer än någonsin. Och jag är så glad att jag har er, hela min stora familj. 
 
Vi hörs sen, Puss på er. 
 

Finaste ängeln!

Tankarna snurrar runt och runt, dag som natt och tårar rinner titt som tätt, huvudet värker och ögonen likaså. 
 
Gårdagen blev inte som vi förväntat oss, inte alls faktiskt. Vi skulle åka till min morfar och hälsa på han, jag mamma och Jason. Jag ville så gärna ta med Jason, just igår för att han skulle få träffa morfar och morfar skulle få träffa honom.. Jag och mamma bestämde att vi skulle åka dit vid två tiden, för då hade morfar hunnit äta lunch. Innan vi skulle åka till morfar så skulle jag Jason Xzeena och Joakim åka och hämta Jasons flytväst, men vi hann inte så långt innan telefonen plingade till och mamma skrev att morfar hade somnar in.. 
Så himla konstigt, vi skulle ju åka dit om bara två timmar och hälsa på honom! 
Jag sa till Jason " Ska vi åka och hälsa på gammelmorfar sedan?" och han sa "- JAAA! med ett jätte leende." 
Men så blev det inte .. jag fick ringa min syster som fick hämta mig så åkte vi och mötte upp resten a familjen.
Det var så tugnt, alla grät och hatar att se dom jag älskar så mycket så ledsna. Vi gick upp till morfar, du låg där så fridfullt och så fin, då brast det för alla. 
Det var verkligen en jobbig dag igår, så mycket kärlek och så mycket sorg. 
Jag är så glad att du hann träffa Jason, och att Jason hann träffa dig. Du hade verkligen ett stort hjärta för min son, och det svider av att veta att hans syskon inte kommer få träffa dig, men jag vet också att du kommer att vara bland oss helatiden, du är våran älskade finaste ängel. Nu slipper du smärtan, oron och nu har du det bra. Du är säkert utomlands och solar i ett varmt land, för det älskade du, att resa och nu kan du åka precis vart du vill när du vill. 
Jag är så glad över alla minnen jag har med dig, och dom ploppar upp med jämna mellanrum. 
 
Vila i frid Morfar, du lever föralltid i våra hjärtan och vi glömmer dig aldrig. Vi ses igen! älskar dig. 
 
 Känns otroligt skönt att få skriva av sig, men det är ändå så himla jobbigt.. 

Tung dag..

Då var det dags att försöka sova... det har verkligen vart en jobbig dag idag :( 

Så god natt på er! 

Godmorgon från ballen

Godmorgon på er allisamms! 
Sitter på ballen (balkongen) med Jason och Xzeena efter att ha ätit frukost. Joakim sitter inne och kollar på tv, inget ovanligt! jag är så trött på tvn känner jag, samma skit om och om igen. Så jag ska strax gå in och ta den där skönaste morgonduschen! finns inget bättre! =)
Senare idag ska vi hem till min mormor på ett litet spontan kalas med smörgåstårta och så =)! fira att hon förhoppningsvis är fri från helvetes sjukdomen. 
 
Rätt gött med inglasad balkong =) men det kan bli förbannat varmt här inne med! Herromdagen var det runt 42 grader!! haha =) Jaja, hörs sen! Puss 

Kvällspromenad!

Det blev allt en liten kvällpromenad förut också, ska försöka göra det varje kväll. Bra för både hund och alla oss andra =) Men idag gick vi inte bara idag flög vi drake med Jason också, eller Joakim gjorde, jag kollade på haha. Sedan gick vi till den nya "Skateparken" som du nydligen har fixat här i Kungälv. 
Efter det blev det en lekrunda på lekplatsen utanför oss. 
 
 
 
Med detta inlägg så säger jag godnatt! Puss på er! =)

Böcker beställda - Nu kör vi!

Så då var böckerna beställda inför skolan som börjar på måndag, spännande! 
Jag längtar så mycket tills att dessa betyg är satta och skolan är ett avslutat kapitel för mig, det ska bli så skönt! så skönt så skööönt! usch vad jag längtar!  Tre stora ämnen att se fram emot nu, puuh! 
Men jag ska allt klara detta =) 
 
 

Tränings outfit

Nu börjar snart den vanlig vardagen att rulla på, för en del har den redan börjat. Men för mig innebär det att komma igång med träningen igen, så himla kasst att man lyckas ta "sommarlov" ifrån träningen med! Inte okej! Men för att hitta den där super peppen så behöver man ju en / några nya träningsoufits ;) 
 
 
Tränings kläder
 
Tränings kläder by sandra-sandrie-ahfelt featuring nylon socks

Havet och kvällspromenad

Hej! 
I förmiddags åkte vi till havet, jag Joakim Jason och Xzeena. Men var inte där så jättelänge då det började att blåsa en del, så vi åkte vidare till Kärna och rensade ur kylen i husvagnen och sedan åkte vi hem och städade lite, och efter det så kom min syster på middag. Sedan hann vi med en kvällspromenad också! 
Nu sover Jason och vi har äntligen satt oss i soffan för att titta på film.
 
 
 
Imorgon ska jag ner till skolan på regestrering, spännande! Detta halvåret kommer nog bli ganska tufft med massa prov och tentor, samt praktik! Men sen är det ÖVER! :D weei!
 
Puss!

Inredning - Vardagsrum

Jag är så sugen å att göra om i vårat vardagsrum, jag är så trött på den FULA soffan och bordet så jag kan spy!
Vill ha nytt nu, så snart ska vi göra om och beställa ny soffa och BORD! Sedan ska jag ha bort den fula tapeten, jag kan verkligen inte fatta hur den fd ägaren tänkte eller vad den har för stil, helt sjukt fult iallafall. 
Samma med fondtapeten i köket, BRUN ?! usch! 
 
Här är lite insop 
 
Tavlorna HÄR Soffan HÄR Tornstaken HÄR Bordet HÄR och Mattan HÄR
Ljusstakarna HÄR & den rosa Vasen HÄR
 
Hoppas ni gillar det ! :)
 

Kvällspromenad!

Jag fick ut min familj på en kvällspromenad! Det trodde jag ALDRIG att det skulle hända idag haha, men ack vad fel jag hade. Det var tillochmed Joakim som kom på de!! haha.
Och sedan åkte jag ensam iväg och handlade i lugn och ro, helt otroligt. Och Jason sover, så nu kan vi slappa på soffan en stund, och imorgon åker vi ut till havet och solar och badar, om det är fint väder men dom säger ju att det ska bli det så vi får hoppas på det haha =) 
 
Lite bilder ifrån våran kvällstur =)
 
 
 
Puss på er!

Tråkigaste söndagen

Hejsan!
Idag är verkligen en såndär piss tråkig söndag finns inget att göra, kom tillslut på att åka och handla lite så kunde jag och Jason baka bullar sedan, men han vägrade att åka med så det gick icke. Orkade inte bråka med han idag känner jag, så ligger Joakim bakfull i sängen och orkar ingenting. 
Jason har nu lekt lugnt ett tag men nu börjar han tappa det och springer som en TOK runt med lära gå vagnen, OM DEN SKA NER I KÄLLAREN!  han har värsta jobbiga humöret nu känner jag puh. 
 
Och tråkigt väder är det också, alldeles molnigt och kvavt är det. Usch, vad tråkigt jag har! 
Jag har redan hunnit städa och hänga tvätt, plus tvättat två maskiner! Och dammsugit och ja nästan allt är gjort. Tur jag har en underbar blogg att ta hand om!! =)
 
 

Svårt att somna

Inatt var det ingen rolig natt, jag har verkligen svin svårt för att somna när Joakim inte är hemma. Så är jag så satans mörkrädd också haha. Så hade lampan i Jasons rum tänd, lampan i hallen (som jag fick släcka för den lös mig rätt i ögonen) och lampan inne på toa, sedan hade jag någon lampa i köket tänd också haha. 
Låg här i säkert två timmar innan jag somnade, sedan när jag väl hade somnat så kom underbara Joakim hem. Han är inte tyst när han kommer hem kan man ju säga, ropade Hej, och att han hade köpt lilla menyn till mig, haha nej tack inte typ klockan tre på natten. Så efter att han hade brötat runt där ute ett tag så kunde jag äntligen somna om igen. Sedan vaknade Jason lite innan klockan åtta, så han är uppe och leker och jag ligger och drar mig i sängen, Joakim sover på soffan. Jag är så matt i hela huvudet, längtar till att Jason ska sova lunch för det ska jag också göra! haha. 
 
 
Min lille bebis för två årsedan, vart tog tiden vägen?! Nu är han så stor! =)

Havet och bröllopsfest

Godkväll, eller godnatt ska jag säga med detta inlägget. 
Har precis somnat Jason, han somnade såklart i bilen påväg hem ifrån bröllopsfesten förut så han var inte jätte trött när vi kom hem, men nu sover han ! Och jag kanske får sovmorgon imorgon !! :D haha. 
Joakim är kvar på festen och kommer hem senare, :) så jag lär ju vakna, antagligen precis när jag har somnat utav att han kommer hem, ska nog göra pilar in till soffan eller Jasons säng så han sover där HAHA! 
 
Innan idag var vi vid havet, jag Joakim, Jason och min syster. Hon köpte saker för att fiska krabbor med Jason, gick sådär, Caroline tyckte nog att det var roligast så hon satt där i timmar och fiskade och gapade "KOLLA KOLLA VILKEN STOOOOOR KRABBA JAG HAR" hahah och efter två sek så sa de PLOPP så tappade hon den hahaha. Och Xzeena har chockar oss idag, hon badade, FRIVILLIGT och hon LEKTE tillochmed!! helt sjukt, hon har ALDRIG velat bada eller leka i vatten haha. Solsting kanske? 
 
Några timmar senare åkte vi hem, och somnade på soffan! Så jag vaknade i panik och trodde att vi hade försovit oss till festen men ack vilken TUR att vi vaknade så att vi hann PRECIS i tid !! haha 
Nu ska jag nog gräva ner mig brevid Jason och Xzeena, så godnatt på er! Och glöm inte att delta i tävlingen =)
HÄÄÄÄR
 
 
 
Godnatt hörs imorgon! Kram 

Dåliga skit barnprogram!

Godmorgon lördag!
 
Jason vaknade tidigt idag så vi ligger i soffan och tittar på barnkanalen och så leker Jason samtidigt.
Ska snart gå och göra frulle och sedan får vi se vad vi ska göra innan vi ska iväg på bröllopsfesten.
 
Måste bara säga att det är fantastiskt tråkiga barnprogram nu förtiden, vad hände med alla bra barnprogram? nu är det ju bara S K I T .. vissa är så värdelösa att jag inte ens fattar hur dom kan med att visa dom, usch vad trist. Stackars barn! Finns inte alls många som är bra!  Typ den där Benny brun eller vad den heter, den är ju vidrig, klarar knappt av att kolla på den, tack och lov är sommarlovsmorgon slut, då kanske den inte kommer igen. Bättre barnprogram åt barnen, och föräldrarna är välkomna! 
 
Vi hörs! 
 
 

Fredagsmys!

Hej! Nu har vi landat hemma i soffan med fredagsmyset! 
Har haft en bra dag med min mamma, och vi har kollat lite i blomaffärer (hon älskar sådant) och sedan hälsade vi på mormor och hon mådde bra efter op, så skönt. Sedan var vi en sväng hos morfar också =) 
Efter det träffade vi min lillasyster vid systembolaget, trevligt inte sett henne på en eller två dagar haha.
Sedan körde hon hem mig så lagade vi mat och efter det for vi hem till Joakims syster och hennes familj och flög lite drake men det gick sådär, så barnen fick springa i vattenspridaren istället. 
Och nu ÄNTLIGEN sitter vi hemma i soffan med lite fredagsmys =) och tar det lugnt en stund för imorgon blir det full rulle igen antagligen, då ska vi på bröllopsfest hos Joakims kusin och hans  fru. Ska fira att dom har varit gifta i fem år! Tiden går verkligen fort... =)
 
 
Missa inte tävlingen HÄR

Hälsa på mormor och morfar.

Sitter hemma och väntar på att mamma ska sluta jobba för vi ska åka
och hälsa på min kära morfar och sedan ska vi till min kära mormor.  Min morfar är på ett korttidsboende just för tillfället, då han inte mår så bra och min mormor kom hem i tisdags efter att ha varit inne på op. 
Det händer så himla mycket i min familj just nu, och jag känner att vi verkligen behöver varandra just nu.
Jag älskar min familj, ni är det bästa! och tillsammans ska vi kämpa oss igenom allt! 
 
Nu kommer mammii, puss så länge!
 
 

Poolhäng och minnesstund av John Horn.

Idag åkte vi hem till Jasons farmor och farfar och badade och solade en stund innan vi skulle handla och så inför kvällen. Vi hade även Joakims bror och hans familj här på middag och sedan gick vi ner till Kungälv och tittade på en konsär som var ägnad till John Horn. då det var 20 årsedan detta hemska hände. Det var massa folk som var där och tog del utav detta. 
Så hemskt, det som hände honom, uusch! att männiksor kan göra så emot varandra, så skrämmande. 
 
Nu ska iallafall vi snart gå och lägga oss, Jason somnade för en stundsedan och förhoppningsvis kanske det kan bli en liten sovmorgon imorgon ^^, drömma kan man väl alltid göra? hehe. 
 
Här får ni lite studdiga bilder med, helt vädelöst med mobilkamera ibland!
 
 
 
Godnatt på er!

Slottskogen

mysig dag i slottskogen med familjen ♡ 

I know who A is, after five years of waiting!

Imorse ville Jason upp klockan halv åtta, och jag gick med han upp och satte på barnkanalen. Sedan satte jag på datan för att äntligen se Pretty little laiers, i det senaste avsnittet season 6 episode 10 så avslöjar dom vem A är. Var ju bara tvungen att kolla på det, jag är en av dom som har kollat på serien sedan 5år tillbaka, så sjukt spännande serie, helt sjukt spännande. Det har verkligen vart spänning i varje avsnitt utav pretty little laiers. 
Och nu vet man äntligen vem A är!! sjukt.. efter fem år!! och det kommer mer avsnitt utav serien, och den ska fortfarande vara lika spännande =) längtar tills dom släpps!! =)
 
Jag tänker inte avslöja i bloggen vem A är, för då kan nog en heldel bli besvikna på mig! och det vill vi ju inte.. 
 
 

• Cirkus i stan

Idag har det vart cirkus 15 min hemifrån oss, och igår var cirkusen även i lödöse där min mamma bor. Såg att en del skrev att dom skulle dit med sina barn och titta. 

Vet ni vad ni antagligen stödjer genom att gå på sånt? - djurplågeri. 

I dagens läge så hade jag aldrig satt min fot på en cirkus, inte efter allt man har läst/hört och sett. Okej, alla djur kanske inte plågas och en del har det säkert hur bra som helst. MEN vi vet inte om dom har det bra eller dåligt (därför går man inte)
 och det finns en del djurplågeri inom denna branschen tyvärr.. dom slår djuren om dom inte gör som "ägarna" vill, djuren blir vanvårdade och detta är hemskt, ännu hemskare är att ni stödjer detta.
Dessa djur ska vara fria ute i naturen med sina familjer där dom hör hemma helt enkelt för det är där dom mår bäst! Dom mår inte bra utav att resa runt och dansa framför en popcorn ätande publik som klappar sina saltade feta händer för att se dessa stackare göra trix och dansa. Det är sjukt att man kan stödja något sånt här! 

Jag kommer aldrig att ta med mina barn på detta, aldrig. 

Tack för mig och godnatt! 

Sommaren glider mot sitt slut!

Nu känner jag verkligen att sommaren börjar glida mot sitt slut, snart börjar skolan igen om ca 2 veckor.
Och Joakim börjar även jobba om två veckor, och Jason får börja på dagis igen. Så trisst!
Jag älskar att vara hemma med min familj och hitta på saker med dom! Men det har vi gjort i en månad nu nästan, sjukt vad tiden går fort när man har roligt! Nu ska vi njuta av dessa veckor som är kvar och hitta på massa skoj tillsammans innan verkligheten börjar igen. 
 
Ska även bli spännande och se hur det går att lämna Jason på dagis igen, det kommer säkligen göra sjukt ont i mammahjärtat! uusch, jag önskar att man hade kunnat vara hemma med han föralltid, men det går ju inte tyvärr. Det är bra för han att komma tillbaka också, och leka med alla kompisarna på dagis. Och jag vet att han är i goda händer där, dom är helt underbara. Men vilken mamma skulle inte vilja vara hemma med sina barn!
 
Och nu är det inte långt kvar tills att skolan är slut, snart så! till jul är jag utbildad och klar, så himla skönt! 
Kommer bli helt underbart nästa år, jag kan ha lite stora planer hihi! men det måste man väl ha för att komma någonstans i livet? eller? haha. Nä nu ska jag vara social med Joakim innan vi ska sova, så godnatt på er!
 
 
 

Dagens mammi

Baseball tröjan är från HM, Byxorna ifrån CC Clothing company och skorna ifrån HÄR
 
Skaffa liknade outfit
Baseball topp  HÄR
Byxor HÄR
Skor HÄR
 

Godmorgon

Godmorgon på er!
Idag är det grått, och det har regnat så frågan är vad man ska hitta på idag.
Lek och buslandet kanske.. eller bara vara hemma! Ligger ju ganska gott här i soffan framför barnkanalen =) haha. 
 
Igår kollade jag och min syster på tre stycken Johan Falk filmer, dom var spännande helatiden typ. Och jag vill inte att dom ska vara slut nu! Det är lätt dom bästa svenska kriminal filmerna! 
 
 Hörs sen, Puss!

Filmkväll med syster!

Jason sover, Joakim har åkt och fiskat och min syster är iväg och köper saker till vår filmkväll!
Har vart så fruktansvärt trött idag, och huvudvärken har spökat lite även idag.. men nu är det bättre! Bara tröttheten kvar .. ska bli skönt att bara ha en filmkväll! 
 
 
Carro & jag :)! haha så små!
 
 
 

Huvudvärk

Igår kväll fick jag en sån jäkla huvudvärk! Kan fortfarande känna av den lite, inte alls lika mycket som igår som tur är!  Kunde inte ens sova fick vrida och vända på mig i timmar tror jag. Och ingen värk tabletter hade vi hemma så de är ju prio ett idag! Hemskt var de usch aldrig haft så ont. Har nog haft lite mycket det sista så kan bero på det kanske, oro stress o you name it.

Nu softar jag i soffan med Jason framför sommarlov ♡ 


Grillkväll

 Nyss hemkommen ifrån mamma och hennes gubbe, vi har varit där på grillkväll :) nu ligger vi i sängen och ska sova :) natti! ♡ 


Detta är inte okej!

Hejsan !
 
Idag kom vi hem ifrån Varberg, lämnade varberg med typ 22 grader och sol vid halv elva tiden och kom hem till ett mulet kungälv vid ett tiden ungfär. Kändes sådär, haft fint väder hela semestern i Varberg, förutom en kväll då det spöregnade, men det var bara mysigt!  Sedan har jag träffat min underbara mamma och vi åkte och handlade lite. Efter det gjorde jag lassange hemma och min pappa och syster kom på middag. 
Gud vad jag älskar min familj, jag har verkligen dom bästa runt om kring mig! 
 
Åkte även med min syster och hämtade ut mina skor, hon fick äran att köra ner mig haha. 
Sedan lekte vi en stund på lekplatsen utanför med Jason och Joakim, och efter det blev det en liten promenad med Xzeena.
 
OCH vet ni vad? när vi var på lekplatsen kom det fyra små killar mellan ca 5-7 år, en av dom (den yngsta) var så grov i munnen och så tyken så jag nästan dog, han kan inte ha vart mer än 5 år. 
Precis innan dom kom till lekplatsen sa dom till en annan kille som cyklade att han inte får cykla där för det var deras gård, DERAS GÅRD?! vi bor i lägenheter och har en gemensam gård och lekplats med alla. Snor ungar! 
Sedan när dom kom till lekplatsen så sa min son glatt "Hejhej!" till dessa killar. Den minste kollade jätte tyket emot honom och gick förbi, medans den andra killen kom fram och sa hej och frågade vad våran son heter, jätte trevlig kille. Sedan gick han iväg till dom andra killarna, och den minsta sa till han som hejade på våran son " varför sa du hej till honom?!"  och sedan sa han massa fula saker till sina kompisar som "Håll käften" och jag vet inte vad för hemskheter som mer kunnat komma ut ur den munnen. 
 
Det var nästan att jag blev arg så tyken han var! Jag kommer ju inte släppa ut Jason ensam på lekplatsen om sådana ungar ska vistast där, vem vet vad dom gör. Inte nog med att dom tror att dom äger hela gården så tror dom att det är okej att säga vad dom vill till vem dom vill. Och det är inte OKEJ! 
 
Sedan skulle dom även upp på klätterställningen samt rutschkarnan som om dom ägde allt, och dom såg att Jason hade jättekul där, och den ena blockerade så att Jason inte skulle kunna leka där. Tur nog har Jason en sån underbar pappa som sa till dom att akta sig för fler vill leka, och då flyttade dom sig. 
 
Det är dessa barnen man inte vill att ens eget barn ska stöta på på lekplatsen, antigen kommer dom vara elaka eller så kommer ens eget barn kanske ta efter detta dumma beteendet. Föräldrar borde vara lite mer uppmärksamma på vad deras barn gör på lekplatsen, och ha lite mera koll, speciellt när barnen inte är så gamla. 
 
Tack och hej!
 
 
 

Idag kom ..

Idag kom mina somriga skor ifrån zalando. Dom är så fina!  och så somriga. Man fick även med rosa skosnören, samt ett par vita som satt på. Finfint! :)
 
 
 
 

Sista dagen

Idag är det sista dagen i Varberg imorgon åker vi hem! Ska bli ganska skönt faktiskt. 
Fast vi har det mysigt här men hemma är alltid bäst! 
Alla är nere på stranden nu men jag pallar fan inte värmen så är kvar i husvagnen med Xzeena och vilar lite. Funderar på att åka in till Varberg med jasons badbyxor som jag köpte igår, dom glömde ju såklart att ta bort larmet SUCK!! så borde egentligen åka in.. men jag kommer seriöst att köra vilse och aldrig hitta tillbaka till campingen så jag vill egentligen att Joakim ska åka med! Haha men han ville inte så jag antar att jag får snurra bort mig själv sen.


Igår kväll när jag och Joakim satt o förtältet efter att ha nattat Jason så kollar Joakim emot Xzeenas mat skål och brevid den sitter en igelkott och äter ifrån hennes mat haha. Så söt!
Joakim fick tillochmed klappa den medans den åt :) haha 

♡ 

Vackert väder och brända bröst

Godkväll godkväll :)
Ligger i husvagnen med Xzeena så hon får slappna av en stund medans resten är iväg vid havet och fiskar krabbor (uuääck) , märker nu att hon behövde det för hon snarkar som en liten minigris. 

Idag har vi hunnit med en del, imorse spelade vi badminton (?) Man hade två rack och en boll som ser ut som en fjäder typ (?) Och ett nät man ska slå över. Sedan spelade vi kubb och efter det åkte jag Joakim Jason och Xzeena in till centrum i Varberg och gick runt och kollade där en stund. Där stötte vi på indianerna som min mamma älskar, dom spelat indianmusik och vi har sätt dom på ccw i Rättvik innan. Så var det även marknad på "torget", men vi kunde inte titta så mycket för Xzeenas skull, var så himla mycket folk och hundar. 
Och efter det var vi vid havet och fiskade krabbor och solade lite, mina bröst är RÖDA! Snyggt.. hade linne på mig så de blir en snygg bränna. 


Puss så länge ♡

Varberg - åska

Godkväll på er! 
Nu sitter jag i förtältet och väntar på Joakim som är ute i ösregnet med Xzeena. Det vräker ner regn och åskar lite .. mysigt! 
Tidigare idag har det vart jättefint väder och kokhett och det satte vi upp förtält en i, fittifyfan va varmt det var. 
Ikväll får det bli yatzy och kortspel i förtältet med tända ljus :) hihi imon ska det bli fint igen :) 

Puss!

Idag sticker vi

Idag sticker vi igen, till en camping som heter Getteröns camping spännande och se om den är något att ha.
Ni kanske vet? 
Vi ska bara borta i tre nätter, så på fredag kommer vi hem igen, skönt att inte vara borta så jätte länge faktiskt. 
 
 
Så ja, nu är det väl dags att resa på tjocke rumpan ur soffan och börja packa lite.. Suck! Är så sjukt trött, var hemma runt halv ett igår..
 
Hörs sen Puss!

Liseberg

Igår eftermiddag åkte vi till Liseberg, jag Joakim, Jason och min lillasyster. Vi skulle kolla på Lotta på liseberg, men varje gång vi ska göra det lyckas vi alltid att missa det haha. 
Min mamma, hennes gubbe och två utav hans barn kom också, skoj! :) Så jag åkte mechanica med dom, att jag inte sket på mig, usch! Jag FATTAR  inte varför jag ska utsätta mig själv för sånt. Förra året åkte jag Helix med mamma, även då höll jag på att dö. Tror jag tycker att Helix var värst, för i den känns det som om man ska ramla ut! För det är bara en sak som man drar ned över sig, men i mechanica fanns det både en sak som man drar ner och ett bälte man knäpper mellan benen, så den kändes ändå lite säkrare haha.
 
Vi hann inte heller spela på godis, som TUR var! För det får det allt vara slut på nu. 
Jason hade jättekul, på kaninlandet och sedan åkte han drakbåtarna och farfars bilar och fick ett nytt körkort! Mammas lilla plutt :)! 
 
 
 
Och har har ni en film på mechanica
 
 
Haha, Puss!

Romantic shoes

Dessa romantic shoes klickade jag precis hem! Spännande och se hur dom ser ut när dom kommer hem, dom ser så söta ut men är lite osäker på dom, men men söta är dom ju iallafall! Och somriga =)
HÄR 
 
 

Inredning och tavlor.

Fann en bra sida om massa med bra tips inför en beställning utav Canvas tavlor, den finner ni HÄR.
 
 
Printsson

Black and white style

 
 
1 här | 2 här | 3 här | 4 här | 5 här 
Kollage: Black & white
 
1 här | 2 här | 3 här | 4 här | 5 här

Godnatt

Ett litet godnatt inlägg får jag allt göra ikväll!
Denna helgen har vart fullsmäckad som vanligt. Marknad och middag på fredag, kalas lördag och söndag och massa annat skoj.
Efter dagens kalas fick det bli myskväll med familjen och nu sover dom som tre små grisar ♡ Imorgon ska vi nog åka till Liseberg om vädret tillåter :)  
hoppas att ni har haft en sjukt bra helg! Puss ♡


Lugnet före stormen

Ligger på soffan med Jason och Xzeena och tittar på barnkanalen. Är helt slut, har inte kunnat sova inatt då det har vart varmt och Jason ska ta upp hela sängen och ligger kors och tvärs, en arm dit, en fot dit, ett ben där ja ni vet. Sedan vaknade jag vid 5 eller 6 imorse, för då ville han ha välling och min syster var tokig på mig och ville att jag skulle köra dom till stan, men dom hade redan chaffis. Sikken morgon! 
Joakim sover fortfarande, han skulle komma upp snart sa han klockan typ 10 i 9 men neh han sover än haha.
 
Sedan ska vi iväg och handla lite, och sedan ska vi fira lilla Xzeena lite innan vi ska iväg på 60/65 års fest. Så ska vi sova i husvagnen med, inte jätte sugen just nu så får se. 
 
Jaja, jag får gå och göra frulle! :) Puss!
 
 
 

Hipp hipp hurra, Xzeena 5år!

Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller min älskade Xzeena fem år. 
Hipp hipp hurra! 
Och det ska firas sedan med paket och tårta (Bilder kommer) , just nu ligger prinsessan och sover.
 
Xzeena, hon började med att bli min bästa vän och nu är hon även min sons bästa vän. Det lyser kärlek emellan dom även om Jason kan vara jobbig emot henne då och då, hon är verkligen den bästa familjehunden, jag hade inte kunnat önska mig något bättre. Hon är så tårlig med Jason och hon är bara helt underbar och hon är den bästa storasystern. 
 
Vi älskar dig så mycket, och vi ska ha många många år tillsammans! 
 
'
 
 Grattis älskade Xzeena =)
 
 
 
 
 

RSS 2.0