Citiboard

Gillar du snabba affärer? att få dina saker sålda fort och enkelt eller att köpa saker fort och enkelt - Det gör jag!
Missa inte Citiboard.se, det är en köp och sälj sida som man kan lägga upp sina annonser gratis, det tycker jag är jättebra för att på näst in till alla köp och säljsidor så kostar det nästan mer att lägga ut annonsen än vad man får för den, så det är kanon med en gratis sida! 
Detta fina utomhus bordsetet hittade jag i Varberg! så fint nu till sommaren, glasen fann jag i gävle & smides soffan i Borås. 
Detta är verkligen den perfekta köp och sälj sidan för den som älskar att shoppa och fynda alla möjliga olika saker emellan himmel och jord, nya inrednigsaker och ja allt möjligt. 
Funderar på att kolla efter saker här till husvagnen, nya utemöbler kanske ! :P Eller kanske tillochmed en ny husvagn?! ne skoja, men vi ska ju läggga ut bilen ikväll, så den kanske hamnar på denna sidan! Håll utkik! :D 
 

Idag skiner solen I Today the sun is shining

Godmorgon på er!
Idag skiner solen här i Göteborg och jag är ledig och ska spänndera dagen med Jason och Xzeena.
Ska även hinna träffa mormor/mamma och moster/syster, vi ska ner till MAXI och hämta ut Jasons nya bilstol, spännande! Hoppas att den är bra!! men den har ju bra omdömen och betyg. 
 
 

Good morning to you!
Today the sun is shining here in Gothenburg and I are vacant and will tensioning either the day with Jason and Xzeena.
Will also have time to meet with the grandmother / mother and aunt / sister, we're down to the MAXI and pick out Jason's new car seat, exciting! Hope it is good !! but it's good reviews and ratings.

 

P U S S

Då var det dags för lilla mig att sova som resten av familjen redan gör :) har jobbat ikväll så då tar de en stund innan man kan somna  (fråga ej varför för det vet jag inte) hur trött man än är! Och nu är jag ledig tills på fredag! Gött så imorgon ska vi åka och hämta Jasons nya bilstol :D 

Godnatt puss ! 😘

Kalas för syster!

Igår hade vi kalas för min lillasyster som faktiskt inte är så liten längre, 22år! Du börjar äna bli gammel nu Carro haha! Jag bakade smörgåstårta, men mamma fick hjälpa till lite då jag jobbade samtidigt, men det mesta gjorde jag :) Vi var hemma hos min syster hela kvällen, men när det var läggdags för Jason gick vi hemåt så kom Carro, Jessica och Micke till oss. Nu ska vi snart åka till kärna och ta kort på volvon som kommer ut på blocket senare idag, håll koll! Min älskling ska säljas :( haha. 
 
Min älskade momor och hennes man ! :)
 
Made by me! ;)
 

Cabb väder

Idag kom mormor/mamma med cabben, så då blev Jason glad haha!
 
 
Strax gå iväg till jobbet! Puss så länge

Godmorgon sunshine!

Idag verkar det vara varmt och gott ute, vi ska göra oss i ordning och åka med mamma/mormor och köpa saker till min lillasysters smörgåstårta som hon ska ha imorgon på sitt kalas. 
Jag är så duktig på att göra smörgåstårta förstår ni haha ;) ska hon ha smörgåstårta så ska det vara MIN haha.
 
Nu ska vi fixa oss innan mamma kommer, och ikväll ska jag jobba :)! 
Puss så länge!
 
 

Godnatt

Natti ❤ 

Två årsedan idag

Idag när jag loggade in på facebook så kom det upp en bild på Jason, när han bara var tre veckor! 
Det är sjukt vad tiden springer iväg, saknar när han var så liten aww haha. 
 
Då gjorde han inte så många hyss heller .. som idag har denna lille skitungen gjort hur mycket som helst! 
- Spottat saft (en fontän) vid matbordet
- Plaskat i Xzeenas vattenskål, samt kastat över hundmaten i vattenskålen
- Spottat på golvet
- KISSAT på golvet två ggr mellan blöjbyterna
- Kastat jord på Xzeena och hela balkongen 
Jag kan nog fortsätta men då lär jag komma försent till jobbet! 
 
 
 

Ny barnstol - Maxi-Cosi mobi

Fick klickat hem en ny bilstol till Jason precis, känns underbart! Fick bli en Maxi-Cosi mobi
Hoppas att Jason gillar den bara höhö!
 
 

Blommor, gör det lite somrigt.

Känns det inte som sommar så får man göra så det känns lite mer som sommar!
Åkte och köpte lite blommor till balkongen, samt till Jasons fina fröknar på fsk. Och det uppskattades! =)
Vi träffade mamma/momor på blomsteraffären och vi hade med oss min syster dit också. 
Sedan efter vi hade lämnat blommor på dagis så åkte vi och hämtade min kusin och åkte och handlade på City gross. Nu är jag jätte trött, och jag ska jobba om 1 och en halv timma ... suck. 
 
 
 
Och här leker Jason med sin moster i blomsteraffären =)
 

Godmorgon!

Idag går jag in på den sjunde rökfria dagen, stolt! Men usch de är så svårt, speciellt när folk röker i närheten, fast ändå inte för då känner jag hur äckligt det faktiskt luktar. 
Imorse vaknade vi runt sju, tacka Joakim för det! Och ikväll ska jag jobba, en underbart lång och go dag!
Vi ska även hinna köpa något fint till Jasons fröknar, och gå och lämna det då han inte kommer tillbaka förens i början av september.  Hoppas vi får lite sommar i år iallafall! just nu verkar det ju inte så, ingen go värme överhuvudtaget! jag vill ha sommar nu! 
 
 

Vart hos mamma.

Idag har vi vart hemma hos min mamma, jag min syster Xzeena och Jason. Vi åt lunch där och satt på altanen och mös när det regnade, haha. Sedan åkte vi och tittade lite på jysk innan vi åkte hemåt. Mötte upp Joakim på parkeringen och gick hem och lagade mat, så kom pappa förbi på en liten matbit också! :) 
 
Och jag är så besviken! det kommer dundersvarta moln men fan ingen ÅSKA!? jag vill ha åska!! haha kommer bara svarta moln och lite regn, boring! 
 
 
 

a day off with family

Äntligen lite ledighet med Jason och Xzeena, tråkigt nog så började Joakim att jobba idag efter en långledig helg, så ja nu är jag ledig och han jobbar. Så idag ska vi åka hem till mamma/mormor och hälsa på en stund, ska först göra oss iordning och vänta på min lillasyster som ska åka med oss. 
Sedan får vi se vad denna dagen har att erbjuda! :P
 
  Vad ska ni hitta på idag =)?

Stolt över mig själv

Idag har jag vart rökfri i 5 dagar och några timmar. Så himla stolt över mig själv men det är verkligen inte lätt. Hoppas suget släpper snart. imon är vi lediga och ska åka och hälsa på mamma puss på er och godnatt

beyond the lights

Hej! 
Idag har jag hunnit att umgås med min fina familj och även med min fina lillasyster ♡ guld är det! 
Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp och jobba en sista dag innan lite ledighet! Och imorgon fyller världens bästa lillasyster år också, hela 22 år. Sorry sistah du börjar också bli gammal höhö ;) ♡ 

Jag har sett en jättebra film, började med den igår och avslutade den nu ikväll "Beyond the lights" heter den. 
Den handlar om Noni som är en riktigt duktig sångerska, hennes mamma har höga drömmar om henne redan som liten och Noni blir en jätte framgångsrik popstjärna, men hon mår inte jättebra utav det. Men drömprinsen kommer och räddar henne! Ni måste se den! :) 
& nu måste jag sova haha. God natt! 


(Och en sak till, jag har inte rökt en ända cigg på 4 dagar och typ 8 timmar!  Sjukt stolt, har vart väldigt jobbigt eller det är väldigt jobbigt. Men de blir lättare och lättare för varje dag! Men visst de saknas något i min vardag men de är värt att kämpa!) 

Depression delux!

Usch nu känner jag mig helt slutkörd, och fötterna värker efter två dagars promenix på jobbet. Bara två dagar till innan man är ledig en dag! Jag känner mig så jävla butter, och känner inte för att göra något.
Är det för att jag håller på att sluta röka tro? eller är det bara för att alla andra kan göra lite små roliga saker nu över midsommarhelgen och att jag får ligga här hemma som ett ruttet ägg och tråka för att man ska jobba hela helgen. 
Så skulle jag åka och hämta Jason Joakim och Xzeena efter jobbet, men nu vill dom att jag ska komma ut med välling ifall dom ska sova där inatt och jag får sova ensam hemma!! Jag HATAR att sova ensam hemma!! 
Är så sjukt rädd om ingen är hemma på kvällen/natten, och Xzeena morrar förminsta lilla om ingen annan är hemma mer än jag och hon och då blir man ju ÄNNU räddare. 
Yäyä, får la åka och lämna vällingen och hämta min vakthund!  och försöka bli på bättre humör ... 
 
Puss så länge! 
 
 
 

Vill inte gå upp..

Godmorgon godmorgon!
Då var det dags igen.. upp och hoppa! 
Kul att man vaknar upp ensam i denna stora sängen, Joakim och Jason sover i Jasons rum haha. Har inte sovit jättebra inatt, vaknar var och varannan timma när jag ska jobba dag för att jag är rädd att försova mig! Yäyä får la gå upp! 



Puss!

godnatt

Nu ligger jag hemma i den goda sängen efter en lugn arbets kväll :) sjukt trött blev jag så får lägga mig och ladda inför morgondagens pass.. så sjukt segt att jobba kväll och sen hem och sova med en gång för att man ska upp tidigt och jobba dag 😴 men man hinner ju umgås mer med familjen efter jobbet utan att behöva känna sig stressad :) 
Jason sov redan när jag kom hem :( saknar han sjukt mycket när man är ifrån han så många timmar! ♡ 
Men men god natt på er och hoppas ni har haft en sjukt bra midsommar! 


Deprimerad på riktigt!

Jag är så sjukt deprimerad hahah! Jag vill också fira midsommar jag vill också vara på Liseberg med Jason Joakim Svärmor och Svärfar. Jag vill också fira midsommar med min familj och jag vill också till Lysekil och fira midsommar haha mycket jag vill men här sitter man på jobbet och ska jobba hela helgen ända till på måndag! Haha va jag klagar, kanske för att jag inte har rökt på 2 dagar!! Och typ 10 timmar .. så duktig! Hoppas jag klarar detta !!  Mitt humör är inte att leka med iallafall känner jag huhu :( 


Vad ska DU bli när du blir stor?

En sak som är väldigt svår här i livet är - Vad man vill bli när man blir stor?
undra hur många gånger man har fått den frågan under livet, och hur många gånger man har tänkt på den frågan för sig själv - Vad vill jag bli när jag blir stor?
Vill jag verkligen jobba inom vården? - Det är ett underbart arbete, roligt och man känner att man hjälper andra. Men det är verkligen en piss lön inom detta yrket, man jobbar obekväma arbetstider, man sliter verkligen för att andra ska ha det bra. Tycker det är patetiskt att lönerna är så låga inom vården, medans andra tjänar multum för att göra sin hobby, eller något som inte alls är så krävande.
Inom vården tar vi hand om andra människor, kanske eran mamma, pappa, mormor, morfar, farmor, farfar mm är dom inte väda mer för er? dom inom vården borde tjäna så mycket mer än vad som gör, dom räddar liv varje dag!  Våra kroppar tar stryk, vi har stort ansvar inom 
 
Så vad vill jag bli när jag blir stor? - Inom vården tror jag inte att jag kommer hålla till hela mitt liv, eller jag vet att jag inte kommer att göra det! För jag vill bli något mer .. men vad? 
 
 
 
 
 

Tystheten ..

Från ett himla liv till en himla tysthet! Joakim Jason och Xzeena somnade brevid mig här i soffan. Så nu är de tyst och ganska tråkigt, ska nog ta och göra iordning mig inför natten och sova.. Imorgon blir det jobba kvällen och sedan ska jag jobba dag lördag söndag och måndag, happy midsommar på mig! Haha 

Godnatt ♡ 


Familjemys

Ikväll har det vart riktigt familjemys här hemma, vi kollade på sommarlov med Jason sedan har vi lekt och stojat, vi har även ätit räkor och kollat på tv. Jag bara älskar min underbara familj! 
Och nu ligger alla och sover förutom jag, jag somnar alltid sist! Konstigt... haha
Imorgon ska vi åka till lilla edet på någon husvagns grej och sedan en sväng till klädkällaren för att köpa saker till husvagnen :) nästa helg ska vi kanske ta en liten tripp någonstans om vi hittar något. :) 


Men jag får la försöka sova nu!  PUSS ♡☆

Nelly - Rean

Ni missar väl inte rean hos Nelly? där hittar man massor  av fina plagg till sommaren!
 
 

Tvärt om språk med trotsig två åring

För några dagarsedan kom jag på att jag ska försöka med tvärt om språket med min två åring som är otroligt trotsig med jämna mellanrum. Han gör inte alls som man säger till han, och han lyssnar inte. 
 
Jag började istället att säga " Jason, du får INTE plocka upp den leksaken" "Du får INTE äta" "Du får INTE gå på pottan" och you name it. Det fungerar jättebra med våran trotsiga två åring.
Nu blir det mindre "bråk" och stök hemma och han gör saker som man vill att han ska göra hihi. 
 
Detta är ett bra tips till er med lite trostiga barn! värt ett försök haha! 
 
 

Brum brum

Igår var vi ute och lekte hela eftermiddagen, körde med Jason´s bil en stund och sedan var vi ute och körde Joakims radiostyrda lilla bil och spelade boll. Sedan kom även Jenny förbi en stund, det var kul! Inte träffat henne på AS länge!! så de va roligt! 
 
 
 

Soul surfer - Bethany Hamilton har blivit mamma!

Bethany Hamilton, har fött en son! 
Grattis! 
 
Bethany Hamilton, blev attackerad utav en haj när hon var ute och surfade år 2003. Hon misste ena armen, men hon lever iallafall. Hon är idag 25 år och nybliven mamma. 
Det finns en film som heter Soul surfer, om hennes liv innan och efter haj attacken. Filmen är sjukt bra, och det är verkligen hemskt det som hände, men som sagt hon lever och det är huvudsaken! =) 
 
 
Stort grattis till er son! =) 
 

Fina barntyger bla

Jag älskar ju allt inom barninredning, och idag snubblade jag in på en underbart fin och bra webshop med massa underbart fina saker till alla olika sorters barnrum. Dom har det mesta som man behöver när man ska inreda ett fint barnrum, som tex rullgardiner, sängkläder, filtar, kuddar, förkläden och hakklappar, vimlpar, gardiner/paneler, mattor, bra och fin förvaring och till och med tapeter till barnrummet, och hur bra är inte det??! allt på samma ställe, toppen! Och ni finner även ekologiska tyger hos dom. Och det är så fina och stilrena saker verkligen kan passa in i dom flesta barnrummen. Dom har även en hel del med fina lampor också till barnrummen, och söta nallar med såklart! Innan du beställer saker ifrån denna webshoppen så kan du beställa hem provbitar utav tyger och tapeter som dom säljer i denna butiken, och det är ju toppen! Så man lätt kan få känna på kvaliten som dom har där, och vara säker på att man vill beställa, det tycker jag är superbra att dom har, för det är det verkligen inte alla som har.  
Detta är en webshop som en inrednings tokig mamma/pappa kommer att älska, i do !! 
Allt finns,  och dett är ju perfekt!  man slipper att beställa saker ifrån alla olika barnbutiker, för denna har verkligen allt. Webshopen med alla dessa fina, söta, roliga och fantastiska sakerna heter Barntyger. Och dom har även bra priser på alla sakerna, man behöver inte få "ont" i magen etfter en shoppingtur på detta stället, haha!  Och dom har även en blogg man kan gå in och läsa om deras saker, och nyheter som kommer på webshoppen, HÄR. Jag tycker verkligen inte att ni ska missa denna fantastiska barn webhoppen för barninredning! Så kika in hos dom, gör det nu med en gång!! :D 
 
KRAM! 
 
 

Godmorgon

Godmorgon på er! 
Idag gick vi upp kvart i åtta, så skönt! Eller det hade ju självklart vart skönare med en längre sovmorgon haha.
Men det var ju senare än klockan 6 iallafall. Och det ser ut som om det blir fint väder här i Kungälv idag också, så najs när man är ledig. Ska ut och leka med Jason och Xzeena, så fort vi är klara. Ska även se om min lillasyster är vaken, så kan vi gå ner till henne och hälsa på. =)
 
Vad ska ni hitta på för skoj idag =)?
 
 

Ralph lauren REA!

Ralph Lauren, har så så söta kläder!  Och HÄR finner du en STOR rea på dom flesta Ralph Lauren plaggen!
 
 
 

När tröttheten tar över..

Nu är jag ta mig tusan jätte trött! Jag log och kollade på barnpogram med Jason och han somnade efter en stund. Okej, jag somnade också! haha jag är så sjukt trött, så ska snart fixa mig för natten, ska bli gött att vara ledig imorgon och leka med Jason och Xzeena. Hoppas på fint väder!
Haft en bra dag på jobbet, det är så mycket roligre att jobba när det är fint väder då kan man gå runt till alla. Förutom när man heter Sandra och inte orkar bära på massa saker när det är 10mins gångväg HAHA! Skärpning!, men annars gick jag! haha.
 
Och jag måste skärpa mig med min bloggning, igen! *Slår mig på fingrarna* (ne, de gjorde jag inte) 
ska iallafall skärpa mig! Lovar! 
 
Jaja, yääsp yääsp! Ut med Xzeena och sen läggdags, hörs imorgon! Puss and love!
 
 

Och imorgon börjas det..

Nu är det söndag igen och imorgon börjar första arbetsveckan för mig på detta sommarschemat! 
Ska bli roligt, men gud vad jag längtar tills vi ska ha semester hela familjen, bara sisådär 5 veckor kvar!
Men det gör inte så mycket för det är ju knappt någon värme nu ändå, så hoppas den kommer senare i sommar! :) 
 
Idag har jag Jason och Xzeena haft en mamma med barn dag, och vart ute och gått och lekt. Joakim har vart och fiskat sedan 4 inatt, så han är lite mör nu haha. Vi har även vart hemma hos Jasons farmor och farfar och ätit middag efter att Joakim kom hem med massa fisk (USCH), dom åt fisk och jag åt kyckling, toppen! 
Aldrig gillat fisk! haha så vidrigt, luktar inte mumma heller! Men det var väl kul att han fick några fiskar för engångsskull haha. Nu ska jag mysa med familjen innan läggdags! För imorgon är det jobb för oss båda och dagis för Jason. PUSS PÅ ER !
 
 
 

Långpromenad

Fick bli en promenad imorse med Jason och Xzeena !:)
Och lite lek på lekplatsen :)
 
 
 

Vila i frid Lisa Holm!

Fick höra igår kväll att dom hade hittat en avliden kropp och att det troligen var Lisas, jag hoppades helatiden på att hon skulle komma hem och må bra och att det inte hade hänt henne något. Men imorse sa dom på nyheterna att polisen har gått ut med att det var Lisa Holms kropp som dom hade hittat igårkväll. Jag fick så ont i magen utav att höra det, jag mådde illa utav att veta vad vi lever iblad för folk som kan göra något sånt här. Såg även att dom hade tagit 3 personer som nu två utav sitter anhållna för att dom är misstänkta för mordet på Lisa och den tredje för att den har skyddat emot brottslighet.
 
Hur kan man göra såhär emot en 17åring, hon hade hela livet framför sig! Har folk inga känslor eller respekt för våra medmänniskor överhuvudtaget? Hur kan man göra såhär, emot Lisa och emot hennes nära och kära. 
Tänk vad hemskt och få bekräftat att ens barn har blivit mördad! fyfan vilken mardröm, usch för människor som gör sånt här, tar ett helt liv ifrån andra och tänk hur många liv man förstör genom att ta någons liv! Alla nära och kära, föräldrar, familj, släkt, vänner, skolkambrater, arbetskambrater you name it! FYFAN för er som gjort detta emot den fina flickan och hennes nära, FYFAN, jag hoppas verkligen att ni RUTTNAR i fängelset, det hoppas jag utav hela mitt hjärta! 
 
Vila i frid Lisa Holm, och massa kärlek och styrka till dina anhöriga! 
Bild ifrån Aftonbladet
 
 

Sneak peek på HM´s sommar rea!

Så typiskt, jag skickade efter saker till Jason och mig ifrån HM i förrgår och idag får jag ett mail om deras sommar rea som dom har dragit igång! Och där ingår några av sakerna som jag har beställt till oss, haha! 
Nu kan jag ju beställa ännu mera saker, hihi !! :D
 
 HM

Godmorgon fredag!

Idag är det äntligen fredag och vi har en helg att se fram emot med familjen! Dock ska Joakim på äventyr nästan hela helgen, boring! Imorgon tar han med Jason till någon jobbakompis för att titta på duvor, och på lördag natt åker Joakim på natten för att fiska hela söndagen, så kul! 
 
Idag ska vi iallafall ut och leka med Jasons moster, så fort hon har vaknat vill säga! Såg att hon var ute igår, sketunge! Hoppas inte hon sover bort hela dagen bara, för vi ska gå och äta glass med Jason och så ska vi köra han i hans fräcka bil! =) 
 
 

Xzeena, ren jävla kärlek!

Xzeena, den bästa hunden och den bästa vännen! 
Jag har älskat dig sedan dag ett, du är en mycket speciell liten dam men du betyder så fruktansvärt mycket för mig, du är något utav det bästa som har hänt mig. Min fina lille vovve, tänk att du blir fem år i augusti! FEM ÅR, tiden går verkligen fort när man har roligt =) 
 
 
 
Min älskade hund, och jag hoppas på många många många mer roliga år med dig! 
 

äntligen fint väder!

Som vi har väntat på denna värmen som har kommit nu, äntligen! Hoppas bara på att den håller i sig. 
Idag har jag gått ute hela dagen, det är det som är så positivt med att jobba i hemtjänst, speciellt när man inte behöver använda bilen överallt. Så idag har jag nog gått ganska så långt mellan halv 8 till fyra med några sitt pauser, typ på rasten haha. Så idag har Jason vart på dagis en lång dag, men imorgon är vi lediga igen! 
Så imon ska vi ut och leka i det fina vädret, gå och äta glass med moster, och köra hans fräcka nya bil som han fick på sitt kalas ihelgen. 
 
Idag är jag även en ganska så trött mamma, sov inte alls bra inatt. Det var varmt och jag kunde inte hitta något gott sätt att ligga på, för på min högra sida så log Jason och knudde, och på min vänstra sida nere vid bena log Xzeena och knudde och dom är SÅ varma! Men jag kan inte lägga bort dom heller, vill ha dom där! haha
Jason kommer så småning om få börja vänja sig vid att sova i egen säng, men Xzeena har sovit brevid mig sedan hon var en valp så henne kommer jag ALDRIG att flytta på, hon är ju van vid att sova hos mig. Min lille plutt! :) 
 
 

Fika hos gammelmorfar

Idag har vi vart och hälsat på gammelmorfar och fikat där :) satt ute i de varma vädret hoppas detta håller sig nu! Och att det slutar att blåsa så mycket! 
 
 
 

Vaken trotsig 2åring!

Nu vaknade Jason och kom springandes ifrån hans rum, han vägrar att somna om. 
Jag som ville ha den där lugna lilla stunden medans han sov och Joakim är och fiskar, men icke sa nicke (Jason) han är vaken och är inte på det bästa humöret, just nu leker han med bilarna iallafall.
Men jag får ha den lilla exta lugna stunden en annan dag! haha 
Det är så det är med mammalivet, helt underbart och fullrulle helatiden! haha ååh jag som är så trött idag med, ögonen går i kors!!
 
 
 
 

Promenaden med ..

min mamma, Jason och Xzeena. 
Vi gick hemifrån mig till ytterby, där vi skulle hälsa på min mormor. Det är ungefär 2 km att gå, och Jason gick hela vägen med Xzeena i kopplet! Så duktig min lille kille. Kan säga att han sovr riktigt gott nu haha.
Vi tog en korv med bröd lunch på preem, sedan fortsatte vi till lekplatsen utanför min mormor, efter det gick vi upp till min mormor, men den damen var inte hemma, som vanligt! haha hon har så mcket att göra om dagarna så ni anar inte, jag trodde det skulle vara en lugn tid när man gick i pension! haha, nä jag är så glad över att dom kan göra saker! =) Sedan skulle vi gå hem igen, Jason blev trött men ville inte sitta i vagnen och bara vägrade allt, men då, då kom min morbror i hans raggarbil så han körde hem oss, Jason blev överlycklig!
 
 
Nu ligger han sött i sin säng och sover, han somnade som en stock i min famn förut framför bolibompa.
Trött efter denna långa dagen, så har han inte sovit middag heller. 
 
PUSS!
 

New in Jason room

Idag kom Joakim hem med en ny säng till Jason, gissa om han blev lycklig? Sängen är formad som en bil! 
Så vi har grejat i hans rum ikväll, känns nästan som ett helt nytt rum. Lite små saker som ska fixas, den tapeten vid sängen ska bort och den hyllan ska nog inte sitta där, (den blåa ovanför sängen) så de är lite små saker kvar, men vi är nöjda änsålänge! :) 
 
Nu ska vi bara försöka vänja han vid att sova i sitt rum, hur man nu gör det på bästa sätt. Får prova oss fram! Tillslut ska det nog gå :) 
 
 

Some pictures of Jason's car.

Här får ni lite bilder på Jason´s fina bil, hans första egna "raggarbil" hihi.
 
Den är så fin! Och den blinkar i olika färger och spelar musik. Man kan koppla in mobilen i den så den kan spela musik, och man kan lägga in musik i den. Toppen bli! :) Jason bor nästintill i den nu, haha! Och han tycker den är så rolig att vara ute och köra. 
 
Barnet kan köra den själv, men man kan som förälder även styra den med en kontroll och det är ju verkligen superbra! :) 
 
Dom köpte den HÄR
 
 

Jasons nya brum brum!

Denna fina bilen fick han i present i helgen, han bor näst intill i denna bilen nu haha! Han är så stolt över den =) Och den är så fin! Ska bli skoj när han ska ha den i sommar på campingarna haha :D  
 
 

🚗🚘

Ett filmklipp publicerat av Sandra Saandriiie Åhfelt (@saandriiie) Jun 6, 2015 kl. 3:17 PDT


MARDRÖM

Jag hatar verkligen mardrömmar! Inatt hade jag världens äckligaste mardröm. 
Vi hade en granne som ville skjuta oss, hela familjen!  Första gången han kom så fick Joakim bort han, på något sätt. Sedan bestämde vi oss för att sticka, men jag vet inte riktigt hur det gick för Jason vaknade och drömmen tog slut, som tur var!! haha 
Usch vad jag hatar såna äckliga mardrömmar! Hemskt är det, jag går tillochmed här hemma och är lite smårädd haha och tittar in i alla rum och vrån haha !!
 
Nä nu ska jag göra ite pannkakor/plättar! Hörs sen, PUSS!
 
 

Söndag ♡

Gud vad helgerna ska gå fort när man har roligt! Kan dom inte vara lite längre! Idag har jag vart med mamma på Ikea och köpa massa tecken kuddar och filtar till husvagnen, börjar ju trotts allt att närma sig med husvagns semester :) sedan kollade vi även lite på Clas Olsson och Coop, och en sväng på media mark med då mamma vill ja en liiiiten voffeltång för att få mer volym i håret hehe. Sedan hälsade vi på min lilla syster och nu har vi spelat bingolotto och ska snart lägga Jason :) sen ska jag ta min man och lägga oss i soffan och slå på en film :)! ♡

Hoppas ni har haft en bra helg Puss!☆♡


Sova äntligen!

Nu ligger vi äntligen i sängen hela familjen efter en lång och jättebra dag med massa nära och kära, och Jason är så glad efter denna dagen, speciellt efter kalaset och allt lek och bus med hela tjocka släkten :) Tack än en gång alla som kom och firade våran lille prins ♡ 

Nu ska denna trötta mamman sova för imorgon är det en ny dag med nya äventyr! Natti ☆


Kalas för Jason

Nu har vi haft kalas för Jason och även hunnit att vara på fästningen i Kungälv på nationalfirande :) kalaset var jättebra Tack alla som kom och alla fina paket! 


Mer bilder kommer ikväll! Nu ska vi åka på middag hos Jasons farmor och farfar ♡ 

PUSS! ♡°•▪☆

God natt från en trött mamma

Nu säger jag godnatt efter en lång mysig dag! 
Var och kollade på alla glada studenter förut med mamma och Jason sen åkte jag och min syster och handlade till kalaset imorgon ♡ så har vi städat och fixat så imon har vi lite till att göra som att baka tårta och så :) men nu ska vi sova! Godnatt♡ 


Fredag hela dagen

Godmorgon! 
Jason vaknade vid 7 tiden och nu sover han igen, han är helt slut!
Och det är jag med, så ska vila lite medans han sover. Sen ska vi kanske gå ner till Kungälv och kolla på alla studenter som firar att dom är arbetslösa imorgon, hihi. 
 
Och i eftermiddag ska vi handla inför morgondagens kalas, :) mycket att gör idag, så ja nu får jag passa på att vila lite hehe. 
 
 

Från 0 till 2år.

Här är Jason bara några minuter gammal, så liten!
 
Här är på Jasons ettårskalas! 
 
Här är idag, på hans tvåårsdag! 
 
Kan inte fatta att han har blivit så stor! min pyttebebis, är en stor bebis nu. Tiden får verkligen för fort när man har roligt, min älskade bebis! Asså, denna känslan! helt obeskrivligt .. haha man kan ju nästa börja gråta för att tiden har gått så fort, den bara sprang iväg! 
 
Nä, nu får denna mamman gå och lägga sig ny dag imorgon, och då ska det fixas inför Jasons kalas vi ska ha på lördag för honom =) ska bli så kul! :) träffa alla nära och kära på en och sammagång! :)
 
 
 

Jasons 2årsdag!

Klockan 05.30 studsade Jason upp, vi hann alltså inte gå upp och fixa paketen eller frukost på sängen (!!) haha, hade planerat att gå upp klockan 6.00 för att hinna göra detta innan Joakim skulle till jobbet. 
Men iallafall, vi gick upp och Jason log snällt kvar i sängen och väntade, när vi kom in och sjung såg han ut som ett frågetecken, men när presenterna kom fram blev allt mycket roligare, haha. Han slet upp presenterna, och började leka, med bilarna såklart! 
 
 
Sedan åkte Joakim till jobbet och jag gjorde pannkakor till Jason, lyxfrukost måste man ju ha när man fyller två. 
 
Sedan bakade vi kladdkaka och muffins, och Jason hjälpte till! =) 
Kan ju säga att vi fick städa köket efteråt, men även det hjälpte han till med! =)
 
Sedan gjorde vi oss iordning och åkte hem till min morfar som ville ge Jason en present, en monster truck fick han & en annan sak som kommer till kalaset på lördag, så det får ni se då!! :)
Efter det åkte vi till stan med mormor (min mamma) och hon ville köpa ett par byxor till mig, så snäll min mamma!  Hittade ett par som satt som en smäck! Så fikade vi och sedan åkte vi hem och åt tårta med pappa Joakim, moster och mormor.
 
 
Sen bar det hem till Jasons kusiner på middag, presenter och lite lek. =)
 
Och nu sover vårat söta födelsebarn så sött så, och så nöjd efter denna dagen! 
Tack alla som har grattat Jason idag och för alla fina presenter! 
 
 

Happy birthday my dear son

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det lille Jason´s födelsedag HURRA HURRA HURRA! 
 
Tänk att det idag är två hela årsedan du ville komma ut ur mammas mage, två årsedan! 
Det är skrämmande vad tiden springer iväg, min älskade unge blir två år, idag! 
Det känns som om du nyss föddes, som om att vi nyss firade din ettårsdag! och nu är din tvåårsdag redan här!
Min älskade unge börjar bli stor, fast i mammas ögon kommer du alltid att vara mammas lilla pojke.
Vi har gjort så himla mycket ihop på denna tiden, vi har skrattat, vi har gråtit, vi har kramats, vi har myst, vi har lekt, ja det går inte att skriva alla saker som vi har gjort ihop och tänk vad mycket mer vi ska hinna göra i vårat långa liv ihop. Du är den sötaste och finaste sonen jag någonsin kunnat önska, du betyder så himla mycket för mig, du är min dag! Du gör allt värt att leva, du är såklart min solstråle! 
 
Mamma älskar dig, runt hela universum och tillbaka tiotusengångerom! 
 
 
 
GRAATTIIIS GRATTTIIIS GRAAATTTIS!! 

Mammabloggaren Jennifer - Blanqui

 
Mammabloggen Blanqui, drivs utav en väldrigt talangfull kvinna vid namnet Jennifer.
Jennifer bor i stockholm tillsammans med sin underbara familj och jobbar/läser till ekonom. I hennes blogg skriver hon om mammalivet  och hur man som mamma försöker att pussla ihop vardagen med barn, och alla andra saker som man vill/ska hinna med. 
I hennes blogginlägg använder hon många fina bilder, och det är viktigt med bilder i en blogg tycker jag och det har hon lyckats med jättebra. Väldigt duktig bloggerska!
 
Kika in hos henne HÄR och HÄR har ni även hennes instagram, PUSS!

Mammabloggaren SaraElinRebecca

 Idag fann jag en mammablogg som drivs utav Elin 22år, hon bor i en fin villa på landet med sin sambo, dotter och deras hund. Hon delar gärna med sig utav hennes åsikter som hennes läsare får ta med en nypa salt! Hon har mycket fina bilder på bloggen och hon är välidigt duktig på det hon gör i sin blogg. 
 
Och hon gillar samma sak som mig, fina barnkläder! väldigt insperarande blogg. 
 
Missa inte denna mysiga bloggen, Länk länk länk 
 
 
 

Denna dagen ..

Detta har nog vart den jobbigaste dagen på länge, en sån dag man bara vill dra täcket över huvudet och sova tills imorgon och hoppas på att morgondagen blir bättre. Jason vaknade så tidigt idag och har vart övertrött och inte alls viljat sova, han somnade nu. Han har lyckats göra sönder en glas sak som vi har flingor i, det var flingor och glas överallt, och just i den stund blir dammsugarpåsen överfull, och jag kan inte byta dammsugarpåse. Så kom mamma, så tänkte att hon kunde göra det men nej, då hittar jag inte påsarna.
Sedan det med gubben som ville köra in i oss, och sedan Jasons trots humör. Snälla låt Jasons födelsedag bli en bra dag, en lugn och rolig dag. 
 
Men jag kan inte gå och dra täcket över huvdet, det funkar inte. Så hoppas resten av dagen blir bra, ska hem till pappa på middag sedan, och efter det ska jag åka och köpa present till Jason. Tror jag vet vad jag ska köpa, men får nog köpa något mer. Ni får se hans presenter imorgon :) längtar tills på lördag, för då ska han få något riktigt kul utav hans mormor och hennes gubbe, och det är även utav hans moster, gammelmormor, morfar och gammelmorfar. Spännande va? =) 
 
 

Jävla rötägg!

Förut åkte jag och Jason och handlade, tog även med oss Xzeena för vi skulle handla snabbt och lätt! Och det är ju kallt ute så ingenfara, annars hade jag INTE tagit med henne. 
Men så ska vi åka ifrån ytterby, där är ett övergångsställe och det går bara att köra en bil åt ett håll över övergångsstället. Bilarna tätt framför mig kör, så jag kör efter då bilarna på andra sidan har stannat för oss. 
Men när jag ska köra över övergångsstället kör bilen ifrån andra hållet rätt emot mig, jag ser mördarblicken han har i sina ögon när han trycker på gasen rakt emot oss som redan kommit en bit på övergångsstället. 
Jag får bromsa, hårt för att vi inte ska krocka. 
Han backar inte, utan han fortsätter att köra på, var hur nära som helst på att köra in i mig flera gånger, och han bara kollar på mig som om det är jag som är dum huvudet! 
Om blickar kunde döda! (då hade mina antagligen dödat honom ganska snabbt. 
Jag blir ju såklart jätterädd, då jag har min 2åring i bilen och min hund i buren i bagagen.
 
Jag börjar darra som en galning efter detta och vet inte vart jag ska ta vägen, hade jag inte haft min son i bilen så hade jag kört efter honom, eller antagligen gått ur bilen och nitat han! 
Gubbar ska inte köra bil, en uppkörning vid 65/70 årsåldern hade fan inte skadat !! 
Jag är så fruktansvärt arg på denna idioten så det är inte sant, har lugnat mig en aning, men inte helt. 
Han körde emot mig pricis som om han ägde vägen och han skulle bara först, såg att han stod väldigt långt fram redan innan han började att köra emot mig, jävla idiot! Hoppas du blir av med ditt kort snart då du INTE bör köra bil. 
 
Och som sagt, du lär ju inte läsa detta för du vet antagligen inte vad en dator eller internet är om du inte ens kan trafikreglerna, du fick ju antagligen ditt körkort samtidigt som första bilen på 1800 talet uppfanns! & inga trafikregler fanns!  Jag kan inte fatta att du kunde handla så fel, att du BARA ska fram oavsett vilka konsekvenser det hade kunnat bli!  Hoppas att jag möter på dig snart igen, din gamla jävla sketgubbe! 
 
 
 
 

Godmorgon - Dagen innan ..

Godmorgon allisammans! 
Idag lät Joakim snozen gå om och om igen så Jason vaknade vid halv 7! Tack Joakim för sovmorgonen!
Nu leker han med bilar och kollar på morgonshowen.
Idag ska vi fixa och dona lite inför morgondagen, ska åka och köpa saker till en tårta som han ska få imorgon på sängen och sedan en tårta som han kan bjuda dom som kommer förbi redan imorgon på. På lördag ska han ha sitt kalas, blir hemma så det får bli en rejäl storstädning och lite pustning här och där! haha
Han ska ha biltema, ni kommer att få bilder! 
Så på fredag får bli en riktig bakdag för mig och Jason, roligt! :) Känner att vi har fullspäckat schema fram tills på lördag! Vi ska även på middag hos min mamma ieftermiddag, så ska vi åka och köpa presenter till Jason med efter det. Skippar bodypump idag med, så får la köra ett pass här hemma :) 
 
 
 
Hörs sen! Puss

Mammabloggaren Sergia

 
Sergia är en 23årig tvåbarnsmamma ifrån stockholm, i hennes blogg får ni läsa om hennes vardag som tvåbarnsmamma och även följa henne och hennes fina familj, hon är även lite tokig i fina barnvagnar!  Hon har även massa fina bilder på bloggen och det är en bra mammablogg! :)
 
Kika in hennes blogg! :)
 
Länk länk länk

Juni

Här är lite bilder ifrån juni -11 - 12 -13 & -14
 
 " I juni 2011 var det så varmt att vi var ute och badade, den 5 juni. Idag skulle jag inte ens tänka tanken på att hoppa i vattnet, brr! Och om inte jag minns fel så var det jättevarmt när dessa bilderna är tagna" 
 
 
" Ute och leker med hundarna, min hund är den tiglerade och den andra är Lizettes. Så fina!"
 
 
" I juni 2013 förändrades hela vårat liv, då fick vi vår son Jason och det känns inte som om det är två årsedan sen han kom till oss .. "
 
 
 
 
" Juni 2014, då blev vår älskling 1år, och vi var hemma hos mamma och badade" 
 
 
"  2015, och vår son fyller 2år om bara två dagar! Tiden springer iväg, vädret också antar jag. Ingen sol och värme än .. suck! hoppas det kommer till Jasons födelsedag!! :)"

Mammabloggaren Jenny - mittofrivilligaliv

 

Jenny är mamma till två stycken, en pojk och en flicka. En dag hände det något som man inte tror ska hända sitt barn, hennes dotter var med om en bilolycka 2månader innan hennes 20årsdag, detta kan ni läsa om i Jennys blogg och även om hur hon kämpar för att försöka ta sig tillbaka till livet igen, och det är såklart mycket smärta och många tårar. 
 
Länk länk länk 

Mammabloggaren MichaelaTherese

Hos denna fina mammabloggaren MichaelaTherese kan ni läsa om hennes liv som en 23årig fyrabarnsmamma med två fina änglar i himelen och två fina på jorden. Hon brukar även blogga om heminredning, (sjukt duktig på att fixa iordning olika heminrednings saker, som jag själv har sett) och om mammaledigheten och hennes framtidsplaner! En bra blogg som man inte vill missa. =)
 
Länk länk länk länk 
 
 
 

Vad har jag givit mig in på..

Vad har jag givit mig in på?! ...
igår fick jag fnatt och kände att jag verkligen vill bli klar med min utbildning, så det slutade med att jag sökte alla kurser jag har kvar till nästa termin. Kommer då att läsa ca 600p, sen är jag klar! 
Kommer verkligen kämpa för detta nu, vill inget annat än att bli klar! Och en termin går så fort och så är man klar sedan, ska läsa akutsjukvård istället för att vänta på den andra kursen som är på vårterminen. 
Det kommer bli tuft, men jag ska klara det!
 
Vill inget annat än att bli klar, jag vill köpa hus nu! haha ska bli så skönt när det är färdigt! Håller tummarna stenhårt att jag ska klara detta!! 
 
 

Mammabloggare sökes!

Jag vill ha något att fördriva tiden med lite nu när det är sånt tråkigt väder ute, så tänkte ljusa upp dagen lite med olika mammabloggar att skriva om i min blogg, som ett länkbyte? Hade vart kul om jag fick skriva om just din blogg & du om min!  Och din statistik spelar ingenroll! Nu kör vi för skojsskull!! :D
 
 
 

Tisdag och regn

 
Nu är jag trött på det förbannade regnet, man kan ju inte göra något! Vi åkte och handlade lite, men vi blev ju pisseblöta ifrån och till bilen. Detta vädret är verkligen inte kul längre, det är i början av juni och ingen sommarkänsla över huvudtaget!  Tycker synd om dom som gör om lekplatsen utanför oss, usch för att stå där ute i pissregn. Nu ska jag försöka slänga ihop någon lunch till Jason så han kan sova en stund sen. 
 
 
Dagens somriga outfit ;) HAHA! somriga ... ?!#%%"
 
 
 
 
 

Innehållet i bambapåsen

 
En liten väska, en hink med grodspelet, en nallekudde, en nyckelring, simglasögon, två pyssel med glitter saker, en trä leksak ifrån brio, en liten gosig snutte, och en mjuk bok. Säkert glömt något, för det var ju någon som hann leka med allt innan mamma hann ta fram kameran hehe! 
Men alla saker är jättebra och Jason är nöjd med dom! även hans pappa och hans vän som var här igår, dom körde grodspelet haha! 
 
Tack än en gång Bamba.

Tack Bamba.se

Idag hämtade jag ut ett paket på posten som kom ifrån bamba.se min vinst. Det var massa saker i den och Jason blev väldigt glad över alla sakerna! Lägger ut en bild på allt sedan så fort han har lagt sig för natten :) 


Betygssamtal

Väntar på att min syster ska komma hit och passa Jason medans jag ska ner till skolan på betygssamtal, läskigt! Tycker sånt är så himla nervöst jobbigt haha men det ska nog gå bra ! :) 
Och efter det får vi se vad vi ska hitta på =) hämta ett paket på posten iallafall, ifrån Bamba! 
 
 Suddig bild ifrån lördagskväll på Jason och moster Batman! haha

RSS 2.0