Höstbilder och besök i Lödöse.

 
Då var vi hemkomna ifrån Lödöse nu, åkte dit i förmiddags med Carro, Jason och Xzeena och hälsade på mamma och Jack. Blev fika med våfflor, frallor och bullar haha så nu kan man nästan rulla fram. 
Sedan var vi ute och lekte med hundarna och Jason, eller Jason lekte mest med hundarna och vi tog mest kort på dom haha. Så idag fick jag lite höstbilder, äntligen! Måste använda min fina kamera mer än vad jag gör.
Blir så mycket bättre och roligare bilder med den än om man tar med telefonen. 
 
 
Nu ska jag snart börja med maten för Joakim kommer snart hemifrån jobbet =) sedan ska jag även besöka apoteket för jag måste köpa järntillskott och olja till magen så den inte spricker haha! åå vad jag längtar tills lillebror är här, så himla tråkigt att vara gravid! Roligare när han är på utsidan sen.. så man får se hur gullungen ser ut =)! 
 

Min halloween unge

 
 
Trick or treat ?
 
 
Igår var vi på Halloweenfest hos Jasons kusiner. Dom hade fixat det jättebra med spökvandring i skogen och fika. Trodde inte att Jason skulle våga gå i skogen men jodå det gjorde han allt. Det var mörkt och alla barnen gick med en ficklampa i handen. Och efter en stunds vandring så fanns det en korg i slutet med godispåsar till alla barnen. Lyckat!! =) nöjd och glad kille hade vi hem och hade mys framför tvn en stund innan Jason blev så trött så han nästan somnade mitt i tandborstningen haha. 
 
Jag hade iallafall ont i hela kroppen efter spökvandringen, kändes imorse kan jag lova. Man ska kanske inte klättra runt i skogen när man är gravid haha! 
 
 
 

K i n g & Q u e e n

 

 K i n g & Q u e e n 

Detta låg i ett av paketen ifrån @isecretsstore 😘 så nu matchar vi perfekt jag och Joakim 😍 
Detta och mycket mer fint finns hos isecrets och om du anger: Sandra25 får du dessutom 25% rabatt på HELA köpet! Perfekt att passa på med farsdagpresenter & julklapparna.
 
 
 

Lång lång dag!

 
Lång lång fredag har det vart idag. Började att jobba klockan 7 och slutade vid halv fyra, så åkte jag hem och hämtade Jason på dagis och gjorde oss iordning för kalas hos min kära halvsyrra. 
Ja, och innan kalaset åkte vi till klädkällaren för att köpa saker till Jason för han ska på Halloweenfest imorgon hos sina kusiner. Kul! hoppas han inte blir allt för rädd bara. 
På kalaset var vi en bra stund och fikade och sånt man gör på ett kalas, sedan åkte vi hemåt. 
Nu sitter man här hemma helt död och Jason sover och Joakim träffar grannen en sväng. 
 
Jag ska försöka ta tag i hemmet lite, plocka upp saker som ligger överallt mestadels Jasons bilar. Hänga tvätt och sedan ta en lång lång dusch om jag inte hinner somna innan jag hittar badrummet haha. 
 
 

Hur tänker folk?!

 
Joakim är hos sin broder, Jason sover och jag sitter här och kollar på lyxfällan.
Jag mår illa av att se hur folk beter sig, asså det är ju pinsamt.
Vem fan köper pizza på kredit? asså vem gör något sånt. Så himla pinsamt! 
Och när man inte kan betala hyran på ett halv år och går och köper en hund, hallå? 
en hund kostar massa pengar även efter man har köpt den, den ska ha mat och vara försäkrad. Samt om det händer den något så är inte det helt gratis. Och sedan står dom och flinar åt hur dumma dom igentligen är. 
Sjukt.. 
 
 
Blahaa, påtal om pengar jobb och lyxfällan så är det ju ganska gött att det är fredag imorgon! en jobbdag kvar och sedan ska vi vara lite Halloweenlediga haha. Åka och köpa en halloween outfith till Jason inför lördagen, och lite gravljus med mer att sätta på alla våra nära och kära som är så hemskt saknade. 
 
Hoppas ni har haft en bra dag och får en grym helg! Puss

Newbie

 
Nu börjar det klia lite, eller ganska mycket i mina fingrar efter lite saker till bebisen.
Så snart kan jag inte hålla mig längre, har hållt mig fruktansvärt länge denna gången faktiskt.
När jag gick med Jason köpte jag saker helatiden typ haha men nu har jag nästan allt till lillebror, men jag vill absolut inte att han ska få "ta över" gamla saker, han ska ju självklart också ha helt nya saker så snart får jag bege mig på en bebisshoppingtur. 
 
kappahl finns otroligt söta saker ifrån Newbie.
 

Vad ska du ge din pappa på farsdag? - kika in detta!! och få rabatt dessutom

 
Snart är det farsdag och det börjar bli dags att fixa farsdagpresenter till världens alla pappor.
Det kan vara hur svårt som helst att komma på något kul till pappan så jag tänkte ge er lite tips.
 
Allt detta plus massor utav mer saker finner ni hos isecrets och du får dessutom 25% rabatt på HELA ditt köp om du anger "sandra25" i kassan hur ballt är inte det?  
In och handla och dela gärna med er utav koden till era vänner med =)! 
 
 
 
 

Redo för Halloween? om inte kika in detta!

I helgen är det dags för Halloween och det ska spökas och busas! 
Är ni redo? - det är inte vi. Vi ska köpa lite kul till Jason men jag vet inte än vad han ska vara så det får han bestämma helt själv tänkte jag. 
Men om ni inte orkar åka runt och leta halloween klädsel till era barn och till er själva så har jag ett tips och det är att kika in HÄR.
 
 
Hoppas ni får en bra Halloween! 
 

Vecka 23

 
Igår gick jag in i vecka 23 med Lillebror (vi kommer inte på något namn!!) och jag känner han mer och mer nu, så mysigt så. Men det är så typiskt för när jag känner honom så ropar jag på Joakim för att han ska få känna men då slutar han, näst in till alltid är det så haha. 
Men nu har iallafall jag känt honom på magen, typ hans hand, fot eller vad det nu kan vara som sticker ut ibland.
 
Han växer så det knakar nu och det märks på magen! Han väger ungefär ett halvt kg och är ca 28 cm lång. 
Han kan även höra alla rösterna som är på utsidan så han kommer känna igen våra röster när han kommer ut. Himla häftigt! 
 
Vänster lillebror i vecka 21+3 och höger är med Jason i vecka 23.
Känns så jag är lite större denna gången faktiskt haha. Kul att kunna jämnföra magen lite =)!

☆ t a c o g r a t ä n g ala Sandriiie ☆

 
Igår gjorde jag tacogratäng här hemma istället för vanlig tråkigt fredags tacos. 
Och ja, den gick hem faktiskt. 
 
 
Såhär gjorde jag:   Ställ ugnen på 225grader.
Jag hackade paprika ( gul,grön och röd) i småbitar och la det i en ugnsform.
Sedan stekte jag köttfärs och la till tacokrydda.
Sedan när det var klart så la jag köttfärsen som ett lager över paprikan i ugnformen.
Sedan blandade jag ihop philadelphiaost, creme fraiche & riven ost i en skål och la det sedan som ett täcke över köttfärsen. 
La på cocktailtomat och stoppade in den i ugnen i 15 min. 
 
Sen la jag på nachochips & gjorde sallad till! =) 
 
 
Så allt du behöver är: 
Ugnsform
Paprika i olika färger
Köttfärs
Tacokrydda
Philadelphiaost orginal
Creme fraiche
Riven ost
Nachochips
& den sallad som du gillar. 
 

Höstig lördag

 
 
Lördag .... 
 
Ja, Jason vaknade tidigt som vanligt och Joakim har åkt iväg på sina äventyr. Dom ska hämta en båt och sedan kolla till deras hummertinor. Så vi ska snart göra oss iordning och åka och hämta dom vid båten i Kärna. Fast det är nog inte så snart för dom ska åka ifrån Hönö med båten i detta skitväder! regn och rusk och blåst! Så vi kan göra oss iordning i lugn och ro tror jag haha.
 
Höstbild ifrån förra året! 

Värst vad klockan går

 
 
 
Värst vad klockan går segt idag! Har hunnit med massa saker som att städa (ovanligt) duschat, vart ute med Xzeena, och tvättat. Och klockan är bara tre! 
Det är verkligen så segt att vara hemma i flera dagar. Men imorgon ska jag äntligen jobba lite, ska bli skönt. Jason ska till dagis och leka av sig också så det blir kul för honom. 
 
 
Idag kom mina nya 2UX träningsbyxor hem också! kalasbra, nu ska jag bara orka följa med min mamma och syster och träna igen, har legat på latsidan länge nu. Men det är för att jag är så sablans trött helatiden, vill bara sova men det kan man inte göra i denna familjen inte haha. 
 
Puss hej!

Här sitter jag och ...

 
 
 
 
Här sitter jag och läser matbloggar, vad hände? det har jag aldrig gjort innan. Men kom på att vi behöver lite mattips här hemma för det känns som man äter samma helatiden, pasta, pasta, ris och pasta typ haha.
Så nu jäklar ska det bli lite ändrig här på torpet. Just nu är jag inne på Jennys matblogg, och hon lägger ut massa god mat. Så ja, här sitter jag och läser och skriver förfullt. 
 
 
Har inga matbilder så ni får se min mammas fantastiskt goda margängtårta istället! haha ;) 
 

Trött som bara den.

 
Fy vilken seg dag, vädret suger grått och regnigt och jag är så fruktansvärt jäkla trött! 
Jason vaknade ca halv åtta så log vi och tittade på barnkanalen i sängen, var han mesen som jag har så svårt för, hans mesiga tillgjorda skratt. Jag vet att man inte ska vara elak emot någon men jag klarar verkligen inte av han.. Sen ville iallafall Jason gå upp och vi la oss i soffan och tittade på Robin Hood istället, tack och lov! 
Jag somnade till och vaknade några gånger medans han log brevid och tittade på tvn. 
Så fantasktiskt trött är jag idag så usch! 
 
 
 
Nu har vi iallafall ätit frukost och nästan tagit oss upp ur soffan! eller jag har nästan gjort det Jason är uppe och leker för fulla muggar haha. 
 
 

Magbild vecka 21+3

 
 

♡ magbild vecka 22 (21+3) ♡ 

 
Mer freddy wr up byxor åt dom gravida säger jag bara, dom är helt perfekt att ha på sig när magen växer pågrund av att dom är så töjbara i midjan. Så det får jag införskaffa mig några till utav haha! 
Nu ska jag iallafall bege mig emot stadshuset och gå på delegering, woppwopp! =) haha
 
Pusss!
 

Vila och barnmode

 
Jason ligger och vilar helt utslagen här på soffan, lika så Xzeena. Och jag passar på att klicka på lite barnkläder på nätet. Det finns så otroligt mycket fint! 
Nu har jag två små pojkar att handla kläder till, kan man bli gladare? haha.
 
 
Dregglisen, Bodyn, Overallen och byxorna är Newbie och skor samt strumpor är ifrån Kappahl.
 
 
Allt på bilden ovan är ifrån Hampton Republic 27 som finns på Kappahl. 

☆ vecka 22 ☆

☆ vecka 22 ☆

I lördags gick jag in i vecka tjugotvå med lillebror, gud vad veckorna går fort! var inte alls längesedan jag skrev att jag gick in i vecka tjugoett ju. 
 
 
 
Lillebror kan rynka på ögonbrynen, hans ögonlock har utvecklats fast han har ögonen stängda fram tills iallafall vecka tjugoåtta. Han kan även sparka med benen och använda sina armar och händer. 
Min mage blir större och större och ja, jag känner mig verkligen gravid nu. 
Illamåendet är borta och det är så skönt, har inte mått illa på flera veckor nu! och det är en riktigt befrielse! 
Jag är dock tröttare än vanligt men det blir bättre fram på dagen. Kan ju även bero på att man aldrig får sova ordentligt i detta huset, Jason vaknar före sju även om vi är lediga! haha 
 
 Och där har ni mina små pojkar! Ni får gärna ge namntips för vi har ingen fantasi alls känns det som. Vill gärna att det ska passa till Jason, det ska vara åt det amricanska hållet. =)!
 
 
 
 

Clowner - släng er i väggen!

 
Clowner clowner ... clowner!
 
Ett jäkla tjöt om clowner nu förtiden, för att dom inte har något vettigare att göra än att gå runt som clowner med eller utan vapen för att skrämma människor, för att skrämma BARN! hur sjuka är ni egentligen? ni kan ge barnen men för livet, ni förstör det roliga med clowner, ni är sjuka, ni bör söka hjälp! 
 
I lördagskväll var det en clown här i Kungälv, men hörde inte om den hade gjort något emot någon. Men igår hade vi tydligen yttligare clowner i Ytterby som hade vart utanför ett dagis och sedan hade dom skrämt små barn med kniv. Hur fan tänker folk egentligen? har dom ingenting innanför pannbenet eller? 
Jag själv gillar inte clowner för fem öre dom är redan läskiga som dom är, och nu ska man inte våga gå ut med hunden ens för då kan man riskera att stöta på en äcklig clown ute. Asså det är så sjukt så det är skrämmande! vart är världen påväg? 
 
Yäyä, skönt att vara ledig idag iallafall så Jason får vara hemma och förhoppningsvis slipper att möta på dessa clowner, dom hänger ju utanför skolor, förskolor med mer och det är hemskt. Vill inte att ni ska förstöra för min son eller för några andra barn heller genom att skrämma dom. Sedan vet man inte vad det är för pucko bakom masken heller, eller aa ett pucko vet vi ju att det är för det är ju inte friskt att göra såhär. 
 
 
Info tagen här
 

it's all about the contouring

 
På den sista tiden har ju contouring blivit väldigt populärt, näst in till alla använder detta nu när dom ska sminka sig, vilket är helt awsome! 
Och mitt så här på morgonkvisten har jag faktiskt en fantastiskt rabattkod till dig/er hos Xbeauty som ger er 20% på ett helt köp, så varför inte passa på att köpa ett nytt contouring set? 
 
 🌸 Ange koden: Fall20 i kassan för 20% rabatt  🌸
 
 
it's all about the contouring
 
Anastasia Contour Kit  | NYX – Highlight & Contour Pro Palette | Milani – Blush Brush

Torsdag och ledig!

 
Tjenixen!
Idag har vi en ledig dag men ändå studsade Jason upp tjugo i sju, så det var ju bara till att slå på barnkanalen och gå upp efter en stund. Nu har vi hunnit mysa i soffan framför Rorri och ätit frukost. Vi har även städat och gjort oss iordning och väntar nu på att mormor (min mamma) ska komma. Vi ska åka och handla och sedan även hälsa på min mormor och plastmorfar. 
 
Öppnade även mailen och såg att det är en del som är intresserade av samarbete med mig, det ska bli så kul! 
Mer får ni veta senare 😚 
 
 
Hoppas ni får en bra dag!
 

Höstens make up favoriter.

 
HÖSTFAVORITER + RABATTKOD
 
1 | 2 | 3 | 4 | 5

☆ vecka 21 ☆

 

☆ vecka 21 ☆ 

I söndags gick jag in i vecka 21 (20+0)  & idag är jag i 20+2. 
 
Nu är det "bara" 137 dagar kvar till beräknad förlossning, till Jasons lillebror är beräknad att komma.
I onsdags var jag hos mödravårdcentralen och vi kom fram till att jag ska utföra en vanlig förlossning trots att jag är livrädd, men rädslan avtar mer och mer för varje dag. Men lite panik finns ändå där inne. 
Jag fick även reda på varför Jasons förlossing blev som den blev och det var för att Jason bestämde sig för att komma ut med ansiktet uppåt (som i vanligt fall ska komma neråt) och då blir allt mycket trängre än vad det redan är. Och han mådde inte bra utav detta och dom var tvugna att snabba på allt så han kunde komma ut fort. 
Förhoppningsvis så kommer lillebror välja att komma ut åt rätt håll haha. 
 
Nu är Jason lillebror ca 24 cm och väger ca 290g, men i veckans slut så kommer han att väga kring 360g så nu ökar det fort och större lär jag bli haha. Jag känner sparkar då och då, och det är det mysigaste av allt när man är gravid. Han har även fått smaklökar på tungan och han kan reagera på smärta. 
Men jag mår förövrigt bra, lite tröttare än vanligt dock men det får man leva med. 
 
 
 

bebiskläder

 
 
Här finner ni dessa söta babykläder.

Måndag

 
Godmorgon då var måndagen här igen och vardagen är igång efter helgen, jag och Jason är lediga och ska inte börja joba förens imorgon och då blir det även dagis för min underbara kille.
 
I helgen har vi haft fullt upp här hemma, vi har städat hela köket tömt alla skåp och även målat om till vitt. Så himla skönt, så himla mycket fräschare och så himla fint är det. Ska bara skaffa nya gardiner och lite saker till väggarna. 
Vi har även vart på middag hos min pappa och Jason har fått en ny frisyr, det långa håret är borta! och han ser så mycket äldre ut i den frisyren han har nu. Min fina pojke! 
 
Hoppas ni har haft en bra helg!
 
 

stor städning och målning


Helt död ligger man i sängen nu efter att ha stor städat köket, varenda skåp och pryl! Köpt nya burkar på ikea och lagt massa "småskit" i. 
Så nu är det vara byrån kvar och kyl och frys.
Sedan fick jag även Joakim till att måla om köksväggen, hade en otroligt ful bajsbrun tapet där, som jag inte förstår varför vi inte har tagit bort den innan. Förstår inte hur man kan sätta en sån otroligt ful tapet någonstans. 
Men nu är den.äntligen borta,  ska måla en gång till sen är de såååå bra 👌.


Godnatt natt på er 😍

☆ t w i s t s h a k e ☆ - helg-rabatt

 
 

☆ t w i s t s h a k e helg-rabatt 

 
 ▪ dags att fylla på twistshake samlingen eller kanske är det dags för att prova den ? Här får ni en ♡ helg-rabatt: TWIST20 i kassan för 20% rabatt på världens bästa flaskor! 
 
 

💤 Uppe med tuppen!

 
 
Godmorgon på er!
Idag vaknade Jason strax innan sju, ingen sovmorgon här inte. 
Joakim är iväg och fiskar hummer, spännande och se om dom har fått någonting haha.
Jag ligger halvdöd på soffan under täcket medans Jason leker med bilar och tittar på Robin Hood och Xzeena ligger under täcket på andra sidan soffan och snarkar, den göttegrisen. Ibland önskar man att man kunde byta med henne! Hon kunde passat Jason och ta hand om han så jag kunde få sova lite haha! 
 
Ska strax ta tag i hemmet lite, bädda och allt de där skojiga man gör varje dag. Sedan göra mig iordning och så får vi se vad denna dagen har att erbjuda. Middag hos pappa sen i eftermiddag iallafall! =) 
 
Vad ska ni göra för kul idag? 
 
 

Inspiration: Höst/vinter kläder

 
 
Didrikson jacka (just nu på rea) - HÄR 
Batman mössa - HÄR
DC shoes tröja - HÄR 
Batman byxor (just nu kampanjpris) - HÄR 
Varma och goa Levis skor - HÄR

☆ L o p p i p å s e n ☆

 

☆ L o p p i p å s e n ☆

Detta var i höstens loppipåse.
 
☆ Colgate tandkräm 
- Colgate smiles kids 0-5 är en tandkräm som är speciellt framtagen för de minsta, med ny mild smak med anpassad flournivå. 50ml 
 
☆ Palmolive barntvål
- Magic Softness härlig skumtvål direkt från pumpen  med en ljuvlig äppeldoft, som gör det så mycket roligare att tvätta händerna. En banbrytande innovation inom handtvål, som ger skum direkt från pumpen tack vare den unika pumpfunktionen. Berikad med fuktgivande ingredienser och efterlämnar en otroligt mjuk känsla.
 
☆ Yoplaits Safari
- Yoplaits Safari är den kalasgoda yoghurten som gör varje dag extra rolig för nyfikna och leksugna barn i alla åldrar. Släta, lena och riktigt smarriga smaker, helt utan fruktbitar, att fylla på spralldepåerna med. Safari fruktyoghurt kommer i multipack bägare (6x125g) i tre olika varianter; Safari Djungel (Jordgubb, hallon), Safari Äventyr (Päron-Vanilj, Hallon) och Safari Expedition (Jordgubb, Hallon, Päron-Vanilj).
 
 
  Neutral

- Neutrals tvättmedel är särskilt utvecklat för känslig hud tillsammans med Astma- och Allergiförbundet. Det innehåller 0% färgämnen och 0% parfym för att minimera risken för allergiska hudreaktioner. Tvättmedlet rengör och tar bort fläckar effektivt redan vid 30 grader. Finns för både färgade och vita textilier.

 

☆ Comfort

- Sköljmedlet Comfort Sensitive är parfymfritt och extra milt mot känslig hud. Det är dermatologisk testat och rekommenderat av Astma- och Allergiförbundet. Comfort Sensitive vårdar dina kläder och lakan samt gör dem härligt mjuka och fräscha!

 

  Old El Paso™

- Old El Paso™ utvecklar nu sitt mexikanska sortiment genom att lansera en minivariant av sin populära mjuka båtformade tortilla Stand ’N’ Stuff™. Nya Mini Stand ´N´ Stuff™ är ett praktiskt och gott alternativ för alla som vill äta god tortillas men i litet mindre format. Den nya minivarianten gör Old El Pasos mexikanska sortiment ännu mer spännande. Mini är ett bra alternativ för barn under Taco-kvällen men också för övriga familjemedlemmar då den tack vare sin storlek ger nya spännande sätt att äta tacos på.

 

☆  Folksam

- Folksams barnkit är ett praktiskt litet kit som är perfekt att ha med sig i bilen eller i väskan. Den innehåller diverse bra att ha grejer såsom: vattenavvisande plåster, skavsårsplåster, brännsårsplåster, brännskadegel, torkare och solskyddskräm.

 

☆  Storytel

- Välj bland tusentals titlar! Upplev kittlande maktspel, ångande passion, träget polisarbete eller roliga barn-/ ungdomsböcker. Med Storytel får du tillgång till tusentals ljudböcker direkt i mobilen och många kan du även läsa som e-bok. I LOPPIblogbag får du 30 gratis dagar med Storytel! 

 
 
 

L o p p i p å s e n plus d a g e n

 
Hemkommen ifrån jobbet för en stundsedan, hämtat Jason och lagat mat så nu är jag helt slut fastän jag bara har jobbat halvdag haha. Men inte får man sova än!! klockan är ju bara fem och Joakim är ute på vågorna och tittar om dom har fått hummer. Så min syster kommer snart hit och livar upp oss lite hoppas jag, Jason är också trött och vill sova men nej det får han inte, får göra allt för att hålla han vaken en stund till!! =)
 
Idag innan jobbet åkte jag ner till Maxi och hämtade ut den bästa loppipåsen. Det fanns massa bra saker i den som ni får en helt inlägg om sedan! =) tack Loppi!! 
 
 

små puffar♡


Ögonen började nästan gå i kors på mig när jag satt och kollade på Gunde  (?) Svan programmet med Joakim. Tog en sista kisse stund med Xzeena och sedan gick vi och la oss. Är svin trött! Inte alltid lätt att vara ledig haha tur jag ska jobba en stund imorgon. 
Ska även springa lite ärenden innan jobbet. 

Men iallfall det finns inget bättre än att krypa ner i sängen, stänga av den (jäkla) tvn och bara soooova. Fast nu förtiden så har en liten lillebror börjat puffa lite extra på kvällarna när man ska sova, men det är ju mysigt. Så ligger storebror brevid i sängen också mysigt, har även storasyster (Xzeena) vid fötterna 💖 


Joakim och jag när vi var på hans fina kusins bröllop i somras :) dom skickade hem fina kort ifrån bröllopet som vi fick idag ♡ 💐💍

Nä nu ska jag sova puss på er. 



Mvc

 
Nu på morgonen har jag lämnat Jason på dagis och varit hos mödravårdcentralen och pratat om Jasons förlossning samt lyssnat på lillebrors hjärtljud. 
Allt var bra och vi hörde hans hjärtljud fastän han ligger gömd bakom moderkakan. 
Vi började även prata om graviditetspenningen och att jag ska fylla i papper och ja dittan och dattan. 
Jag fattar inte varför allt ska vara så krångligt med försäkringskassan? jag blir helt hjärntvättat efter att man har suttit där och läst på om gravititetspenning och föräldrapenning. Helt hjärndöd känner man sig, så mamma får vackert komma hit sedan och hjälpa mig. 
Funderar på om jag ska ta några föräldrardagar 60dagar innan istället för graviditetspenning, fast äää jag vet inte, förstår ingenting haha. 
Kommer inte heller ihåg hur jag gjorde sist när jag väntade Jason, jag har för mig att jag gick hem tidigare iallafall.. krångel krångel krångel.. 
 
Det ska bli så skönt när allt är klappat och klart, och sedan kan jag bara ligga här och jäsa tills att det är dags för lilleman att komma ut haha. 
 
 
 
 
 

☆ v e c k a 2 0 ☆ - förlossningsrädslan.

 
Jäkla skrivande nu om bebisar och graviditet! haha men det får ni bli vana vid nu.
 
Jag har gått in i vecka 20 (19+3) för några dagarsedan och är nu halvvägs i graviditeten. 
 
Denna veckan är barnet ca 22 cm lång mellan huvud till fot och han väger ca 280g, inte mycket! Nu växer han snabbt och hörsel, syn, smak, lukt och känsel håller på att utvecklas. 
 
Och han rör på sig lite nu, man känner att det dunsar till ibland eller bubblar typ, svårt att förklara. Längtar tills man känner riktiga sparkar (: 
 
"Och imorgon ska jag till MVC på besök och prata inför förlossningen, iochmed att jag är LIVRÄDD. Men nu börjar jag känna mig "redo" eller inte redo så, men i början var jag totalt asrädd och tänkte tillbaka på Jasons förlossning med en gång jag fick veta att jag var gravid. 
När hon nämnde ordet förlossning så började jag nästan att gråta och hon såg det på mig (gick nog knappast att missa) för ögonen fylldes med tårar och rädsla kände jag, från ingenstans när hon pratade om förlossningen. 
Men imorgon skulle vi gå igenom Jason förlossningsjournal och prata om det igen, hoppas tårarna stannar inne haha. Känner mig lite mer modigare nu faktiskt inför förlossningen och jag har förhoppningsvis ca 20 veckor till på mig att göra mig redo, vilket man egentligen aldrig blir inför en förlossning.
 
Jag förstår bokstavligentalat inte mig på folk som gillar att föda barn, det är ju hemskt! Välkommen in i totyr rummet här kommer du att bli torterad bland blod svett och tårar dom närmsta timmarna/dagarna av dig liv."
 
 
Gillar ni att föda barn eller är ni som mig och är totalt livrädd? 
- och jag vet att det är värt det. 

Barncancergalan

 
 
Såg ni barncancergalan igår
usch, mina tårar rann helatiden kändes det som. Så hemskt att så många barn ska få gå igenom denna hemska sjukdom, jag hoppas någon kommer att kunna utrota denna äckliga cancern. Att cancern själv får cancer och dör! den tar alldeles för många ifrån oss, barn, vuxna och äldre. Till och med våra djur kan tas ifrån oss pågrund av denna hemska sjukdom. Det är hemskt oavsett om det är vuxna eller barn som drabbas, men barn är ändå snäppet värre, för dom förstår inte alltid vad som komma skall. Nä fy vad hemskt! barn ska få vara friska och leka och lära sig saker, dom ska inte behöva vara instängda bakom kalla sjukhus väggar. 
Jag mår illa och får kalla kårar så fort ordet cancer hörs, jag hatar cancer. Vilket jag tror alla gör.
 
Cancern har tagit förmånga i min närhet och jag hoppas verkligen att den aldrig kommer tillbaka in i min familj, till mina vänner och bekanta men jag hoppas även på att den inte drabbar någon annan heller, men tyvärr så kommer den att göra det. Den dumma cancern!  den dumma cancern tog tre stycken i min närhet på mindre än ett halv år förra året.  Den försökte även ta en fjärde men den personen slåg cancern med en knytnäve och lever idag, vilket är otroligt skönt. 
 
Helt fantastiskt att barncancergalan drog in ca 29 miljoner till barncancerfonden igår, tummen upp! 
 
 
 
När man såg alla barnen igår som drabbats av den hemska sjukdomen så satt man och var så ledsen för deras skull samtidigt som man var glad över att ens egna barn är friska och krya. MEN man tänkte också på att vad som helst kan hända vem som helst. Så länge cancern finns så finns en risk för alla att drabbas.
 
Det gäller verkligen att ta vara på varandra! för man vet aldrig hur länge man har varandra.
 
 

• Barnvagn •

 
 
Sitter och kollar på barnvagnar titt som tätt men jag kommer inte fram till den där "den ska vi ha" vagnen.
Jag/vi vill ha en vagn som är lätt och smidig, samt att det ska gå att ha bilstolen i chassit på vagnen för det är så himla bra. Det hade vi till Jason när han var bebis, så lätt och smidigt när man ska iväg på ärenden och om han somnar så kan man bara ta bilstolen och klicka i den lätt och bra utan att behöva dra barnet upp och ner ur bilstolen.  Har ni några tips =)? 
 
 • Grå Britax Go Duovagn • Svart Britax Smile 2 • Elodie detailselodie details åkpåse • Petit Royal dyna • 
 
 
 

LOOK A LIKE - GIGI HADID

LOOK A LIKE - GIGI HADID

Genom att använda likadant smink som Gigi =) 
 
LOOK A LIKE - GIGI HADID
 
Blush | Eyeshadow | Lipstick | Dip Brow

Bullbak och sisters kväll.

 
 
Herrejissjiss vad bullar vi har bakat idag, haha det blev sjukt många. Degen jäste över bunken och sedan fick jag baka ut sex stycken degar tror jag. Blev säkert över 100 st så vi har haft att göra ikväll. 
Och när vi var klara så kom min syster så fick det bli en sväng till affären och pizzerian, och Jason somnade som en stock i bilen. Min lilla bagare blev så trött! 
 
 
 
Jag och Carro har haft filmkväll med filmen Sisters. Helt sjuk film tror vi skrattade oss igenom hela filmen, så barnslig och rolig. Tror ALDRIG jag har vart på någon liknade fest den som dom har haha! 
En film ni måste se ! :P 
 
 
Nu ska jag ta mig en dusch och sedan gå och lägga mig med min älskade unge och hund, så får vi se när Joakim brakar in igenom dörren ikväll/natt. =) 
 
Hoppas ni har haft en grym dag! 
 
 
 
 

Lördag

 
Hej på er. 
 
Jag kom hem ifrån jobbet för ca en timmesedan, jobbade halv dag idag skönt. 
7-10.45 ett perfekt jobbpass haha. Sedan fick jag hämtat min lillasyster och köra hem henne. Och nu ligger jag som en dö fisk i soffan med Jason och tittar på barnkanalen medans Joakim är iväg och lägger i båten och ska kolla tinorna. Spännande och se om dom har fått någon hummer. 
 
Ligger och funderar på vad man ska hitta på idag, Joakim ska iväg senare så jag och Jason ska hitta på något tänkte jag, men vad är frågan. Funderar på om jag ska baka med honom, bullar och sånt som är bra att ha hemma när det kommer gäster haha. Och han tycker ju att det är roligt att baka så det gör vi nog, och sedan har vi lördagsmys med film. 
 
 
 

RSS 2.0