Fuck mobbare!

Tråkigt nog har vissa ungdomar/vuxna inget vätt innanför deras lilla pannben. Tragiskt men sant!
Bara för att dom själva antagligen mår piss och har ett otroligt hemskt liv så ska dom förstöra för andra för att själva må bättre, det är hemskt. Och det blir värre och värre över internet! Fler och fler ungdomar tar livet av sig pågrund av att fega människor kan sitta och skriva "Ta livet av dig" "Gå och häng dig" & andra hemska kommentarer, som dom ALDRIG kanske inte hade vågat säga till personen i verkligheten. För folk är så fantastiskt fega nu förtiden och använder sig via internet för att kränka ner folk, och är det många som är på en så brukar fler gå med den elaka och skriver också elaka kommentarer till en person, och hur fegt är inte det?! Istället för att skydda och hjälpa den utsatta så mobbar man personen ännu mera för att man själv måste vara "tuff" och är rädd för att bli mobbad!
Tycker mer folk borde ta för sig och hjälpa dom som har de svårt och blir mobbade,
tragiskt att människor är så fega.
 
Läste såklart om 13åriga Linn Lyman som tog sitt liv pågrund av att hon inte orkade att bli mobbad mera.
Tänk va hemskt, att man har blivit så mobbad så man inte klarar av mera och väljer den hemska utvägen. Utvägen som hon själv antagligen såg som en räddning åt henne själv. Och dessa mobbare hade även hoppat på flickans familj, det är HEMSKT!! Och att inte någon märker eller hjälper flickan emot sina hemska mobbare är också galet sjukt! En utsatt person ska få all hjälp och stöd den behöver! Ingen ska behöva ta livet av sig för att man mår så dåligt utav att hemska människor inte vet bättre!
 
Jag själv mobbade några när jag gick i högstadiet och det är INGENTING jag är stolt över kan jag säga, nu tycker jag att det är pinsamt som man höll på! men man visste ju inte bättre antagligen, man hängde ju på alla andra för att man själv inte ville bli retad. Nu ångrar jag att jag inte stod upp för personerna och hjälpte dom, eller att jag inte sa till "mobbarna" att sluta. Nu är man själv rädd att ens barn ska bli mobbad och välja den utvägen, det måste få ett stopp! Jag förstår inte hur folk kan med, tillochmed vuxna mobbar vuxna! Aldrig blir vi vuxna i detta samhället.
 
Och nätmobbning är ju bara så lågt! Att skriva massa ord man inte ens vet vad det betyder eller så kalla ord som att be någon ta livet av sig! Och man kallar varandra för det ena och det andra över internet, folk hängs ut som horor/slampor och andra påhittade saker. Folk som har hängts ut kan tillochmed ha vart en oskuld, och dom som hänger ut folk verkar inte ens veta vad ordet hora och slampa betyder.
neeh, detta är hemskt!
Det var ju även en kille som hängde sig LIVE framför sin webkamera för att folk skrev "tror inte du vågar hänga dig" "Häng dig då" och ja tillslut gjorde han det! Tänk på vad ni skriver till folk, folk kan må psykiskt dåligt redan och ha väldigt liten livslust kvar! Istället för att mobba så borde ni vara snälla och ge dom komplimanger och hjälpa dom, inte be dom ta sina liv!
 
Massa tankar och kramar till Linn´s nära och kära!
Hoppas att nätmobbarna sätts dit!!  & vet DU/NI vilka dom är så tveka inte att tala om det för polis m.m!
Besök en av Linn´s minnes facebook HÄR

Kommenterar gör du här!
Postat av: Daniela

Bra skrivet.

2013-03-15 @ 19:07:47
URL: http://www.aleinad.blogg.se

Tell me here:

Ditt fina namn:
Om du vill bli ihågkommen?

Mail: (Blir våran hemlighet)

URL/Din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0