Nej, våran hund är ingen kamphund utan en vanlig familjehund.

 
 
För någon timmasedan så var vi ute med våran hund, Xzeena. Då kom det fram två småkillar som var ute med en liten hårig hund, och dom tittade på Xzeena och sa "-Är det en kamphund?"  vi svarade självklart nej till den dumma frågan och frågade emot om deras hund var en kamphund. Och då sa den ena pojken till den andra att det står på våran ytterdörr att våran hund är en kamphund(?)
och nej, det gör det verkligen inte. Det står på våran dörr att vi har en American staffordshire terrier, och inget annat. 
 
Dessa killar var kanske runt tio årsålder, knappt. Och jag tror inte att dom egentligen vet vad en kamphund är, utan att det är deras okunniga föräldrar som har sagt det till dom. Jag blir så trött på att folk är så okunniga än idag om detta.. Xzeena, är verkligen inte någon kamphund, utan hon är en familjehund, en småbarnsfamiljs älskade hund. Hon är inte utsatt på något sätt för något som har med kamp att göra, det är så hemskt att ni föräldrar inte kan mer än så, det är pinsamt. 
 
Jag ångrar lite i efterhand att jag inte lärde era barn skillnaden på kamphund och amstaff/pitbull and you name it, för då hade dom kunnat lära detta vidare till er. Att vilken hund som helst kan bli en kamphund, och det beror inte på någon hundras. 
 
Så kalla inte VÅRAN hund för något som hon absolut inte är! Det svider i öronen när jag hör det.
Läs på innan ni ska ta på er att lära ut till era barn, så att ni kan lära dom rätt.
Tack på förhand från Xzeenas matte. 

Kommenterar gör du här!
Postat av: Annika Anka

Tänk att folk är så trångsynta fortfarande, även en chiwawa skulle kunna bli en sk kamphund i fel händer. Uppfostrar man hunden oavsett ras på rätt sätt så blir det världens finaste hund. Att folk inte kan lära sig och fatta det.......

2015-08-27 @ 18:47:33

Tell me here:

Ditt fina namn:
Om du vill bli ihågkommen?

Mail: (Blir våran hemlighet)

URL/Din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0