Grattis min älskade son på 3 årsdagen

 
Idag för tre årsedan kom du och förgyllade vårat liv till max, du är det bästa som har hänt oss och du är även det finaste på denna jord, du är mitt universum, mitt allt! 
 
För tre årsedan idag ... klockan typ 4 på morgonen valde du att börja vilja komma ut. Efter en massa jobbiga värkar, tårar, smärta och en jäääkla blikö mitt i morgontrafiken valde du att titta ut. Klockan 18,10 låg du i våran famn, och här sitter vi nu TRE år senare! det känns verkligen inte som om det är tre årsedan du kom till oss.
Tiden går hemskt fort och det gäller verkligen att man tar vara på varenda sekund. 
 
Men nu ligger iallafall en jätte nöjd liten kille (stor) och sover i sängen. 
Från att han vaknade av mamma och pappas härliga sångröster i morse så har han haft fullt upp med kalasfix, blåsa ballonger och serpentiner.  Få fram all fika, och han har även lekt en heldel imellan allt kalasfix. 
Sedan kom det gäster och han fick massor med kramar och paket ifrån alla. Våran lille kille har verkligen blivit uppvaktad idag, och han är så himla glad för alla sina presenter. Imorgon kommer han leka förfullt här hemma med alla fina saker som han har fått idag. 
Tack alla som kom och förgyllade Jasons tre årsdag! =)
 
 
Nu ska mamma Sandra snart krypa ned brevid Jason och pappa Joakim =) man blir galet trött av allt fix och kalasande. =) Vi har ju även haft vattenkrig och spelat kubb med Jasons moster och farbror =) denna dagen blev riktigt bra, men det viktigaste är att Jason hade roligt och det hade han =) här får ni lite bilder ifrån dagen =) Kram! 
 
 
 
 

Kommenterar gör du här!
Postat av: mittbabbel.blogg.se

Grattis till Jason i efterskott! Har med en nybliven tre åring här hemma! Full av bus hela dagarna! :)

2016-06-06 @ 23:02:59
URL: http://mittbabbel.blogg.se/

Tell me here:

Ditt fina namn:
Om du vill bli ihågkommen?

Mail: (Blir våran hemlighet)

URL/Din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0