När man tror att man är gravid.

Känslan, nervositeten och alla tusen tankar som kommer när mensen inte har dykt upp på beräknat datum, att den är flera dagar sen och man håller på att spricka för att man vill ta reda på om man är gravid samtidigt som man absolut inte vill ta ett graviditetstest. Det kanske visar tvärt emot vad man själv hoppats på! Man kanske får ett osäkert svar ifrån testet, det kanske visar att man är gravid så är man inte det eller också tvärtom. Många kan ha försökt länge med att bli gravida och då vill man absolut ha det säkraste testet som finns ute på marknaden. Det vill man ju ha även om man inte ens har räknat med att bli gravid, för man vill ju bara ha ett säkert svar, ett säkert test som ska visa rätt resultat på första försöket. Sedan om man har svårt för att pricka in det där med ägglossningen och känner att man ALDRIG blir gravid hur mycket man än försöker så finns det bra ägglossningstest som man kan införskaffa sig. 
Alla har inte råd att lägga flera hundra på massa olika tester som alla visar olika, man vill ha billiga graviditetstester. 
 
Sen finns det dom som verkligen inte vill gå och köpa ett test i affären, vem som helst kan ju se och sedan är det ute på stan att "hon den där som är med han" är gravid. Det är sjukt bra att det finns internet sidor som man kan beställa hem testen på, men man vill inte heller beställa ifrån vilken hemsida som helst, man vill ju att den ska vara ibland dom bästa med dom högsta betygen. Och man vill framförallt vara säker på att det graviditetstestet man köper ska vara ibland dom bästa, att man kan lita på resultatet som visar sig på stickan. 
 
Och sedan när man har fått det där svaret på stickan som förhoppningsvis visar det man själv vill, och är man då med barn så kan man ju även passa på att beställa hem lite extra produkter som innehåller järn som man måste ha i kroppen när man är gravid, eller kanske biooil att smörja in sig med medans man växer lite här och var kring kroppen. 
 
 
Inlägget är sponsrat.

Kommenterar gör du här!
Postat av: mittbabbel.blogg.se

Den där känslan kommer jag ihåg från den tiden när det värsta tänkbara senariot var att jag skulle ha ett barn i magen! Kände så varje månad!

2016-05-18 @ 13:58:58
URL: http://mittbabbel.blogg.se/

Tell me here:

Ditt fina namn:
Om du vill bli ihågkommen?

Mail: (Blir våran hemlighet)

URL/Din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0