Tidigt

God förmiddag på er allisamms! 
 
Imorse vaknade Jason av Joakims härliga väckarklocka som det var ett väldans snoozande på idag! 
När klockan slog sju, ca två timmar efter att Joakim hade åkt så gick vi upp och gjorde frukost och skulle förbereda oss på att gå bort till dagis. Men jag fick ett sms om att det gick magsjuka på avdelningen så Jason fick såklart vara hemma idag med mig. Tänker inte riskera i onödan att han blir magsjuk, usch. 
Jag fattar inte varför inte föräldrar kan ha sina sjuka ungar hemma! är dom lösa i magen så lämna dom förfan inte till förskolan inom 48 timmar!! hur svårt ska det vara?! det drabbar så många andra än er när ni gör så. äckligt beteende. Och sjukt att man ens kan med att lämna en sjuk unge! även om man inte "vet" att dom är magsjuka så lämnar man inte efter kräkningar eller diaréer. Fy skäms på er! 
 
Men iallafall, vi skulle nyss ta en promenad till skogen med Xzeena men kom inte ens halvvägs förens Jason började stört lipa för minsta lilla. Han är så övertrött så vi fick vackert vända om och gå hem, så nu ligger han här och ska vila! för någon grinig unge orkar vi inte med haha. 
 
 
Fick även lite tid att shoppa till både Jason och bebis imorse också, tack vare Joakims väckarklocka! 
Jason fick välja själv  vad han ville ha, och ja det blev en polisdräckt såklart! =) sen ett set och strumpor till lillebror =)! 
 
Ha en bra fredag! Puss

Kommenterar gör du här!

Tell me here:

Ditt fina namn:
Om du vill bli ihågkommen?

Mail: (Blir våran hemlighet)

URL/Din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0